|
نکته ای در باب جریان شیرازی ها
|
|
۱۹:۴۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دع الباطل حتی یمحو: باطل را واگذار تا محو و نابود شود نکته ای پیرامون جریان شیرازی ها بود که خواستم آن را عرض کنم خدمت دوستان گرامی چندین تاپیک در این تالار زده شد و تا حدود زیادی مطلب روشن شد در فضای سایبری هم به همین نسبت کار انجام شده است از اکنون سیاست کاری باید بر موارد زیر باشد: 1- عدم نام بردن از آقای شیرازی و اعوان و انصارشون 2-زدن عقلانی و با دلیل اعمال ناشایست این جریان بر طبق قرآن و عترت بدون نام بردن از این افراد از امروز هر چه بیشتر از ایشون نامی برده شود دقیقا به نفع این جریان است پس با زنده کردن نام مرجعیت متعهد به اسلام مخصوصا ولی فقیه معظم و روشنگری در مورد رفتار و نه خود این افراد دشمن را در نقشه هایش ناکام کنیم. متشکرم! |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم برای این مورد خیلی زود باشه...
ببینید،مثلا آقای رائفی پور یک سیاست خوبی رو در این مورد پیش گرفتند،تا جایی که جا داشت(!) درباره فراماسونری صحبت کردند،طوری که به طور کامل این جریان شناخته شد،اون وقت اومدند و گفتند در این مورد صحبت نشه. این فتنه شیرازی ها الان وسط گود داره میتازه! فکر میکنم بهتر باشه فعلا با این جریان مبارزه کرد و عقایدشون رو طبق گفتار ائمه رد کرد،اون وقت به این مرحله برسیم
|
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من هم نگفتم تفکرشونو نزنیم
شماره دو رو بخونید گفتم تفکر زده بشه بدون اسم بردن بعد خود مخاطب میگه کی این تفکر باطلو داره دجالیاری! |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اخه چون سید هستن و روحانی و مجتهد،فکر ادم اصلا به این نمیره که اینا ادمای خوبی نیستن
نمیدونم اما به نظرم هنوز جا داره اسم ببریم البته خوبیش اینه تو همون شبکه هاش کلی گاف داده |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بنظرم باید ازشون اسم برده شه.
خود من و شما چطور با این شخص و جریانش آشنا شدیم؟ من که جلوی بیتش بودم تو مشهد تو یه مؤسسه فرهنگی، بعد فروشنده گفت این شخص رو میشناسی؟ و بعدش توضیح داد و بعد رفتم تحقیق کردم. خب این شخص از باطل اسم برد. ولی بنفع جریان سیدصادق که نشد. به ضررش شد. اون حدیث هم شاید به این موضوع صدق نکنه. نیاز به تفسیر داره... |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نمیتونم خیلی واضح در این مورد صحبت کنم
فقط این رو بدونید انقدر که فکر میکنید در جامعه طرفدار نداره ایشون این ها بیشتر کارهای رسانه ایست به همین منظور باید تفکری که ایشون داره روش پافشاری میکنه رو بزنیم من چند وقت پیش با دفتر ایشون تماس داشتم مسائلی برام مشخص شد که نتیجش این بود سعی نکنید معروفشون کنید که اصلا طرفدار خاصی ندارن اینایی در در فضای مجازی میبینید بوق تبلیغاتیه بهترین کار اینه که به فراموشی سپرده بشه |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۱ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ما وقتی قم زندگی می کردیم ، چند باری رفتم حسینیه شون
یادمه یه بارم نمیدونم چه عیدی بود ، به هر کی که تو حسینیه شون بود 1000 تومن تو یه پاکت بهش میدادن (حدود 8 سال پیش) میخوام بگم اون زمان خیلی طرفدار نداشتن ولی با این پول هایی که مخصوصا به هیئت ها دادن طرفداراشون بیشتر شد ، ضمنا اکثر کسانی که اهل کربلا هستن مقلد سید صادق شیرازی هستن ، از افغانی ها هم خیلی طرفدار جمع کردن . همچنین با این رسانه هاشون خیلی تبلیغ کردن واسه خودشون اما الانی که اینا به نسبت خیلی معروفتر شدن بهتره که به عقایدشون انتقاداتی بشه |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
البته تو مشهد که طرفدار داره.
هیئات مشهد جوّشون طوریه که میگن مرجع تقلیدم سیدصادقه. فاطمیه دوم هم بود مشهد و تو هیئت سران به نِی سخنرانی داشت. (اینطور که شنیدم) حتی تو دانشگاه ما، تو یکی از اتاق های اصفهانی ها، عکس سیدصادق روی دیوار نصب شده!!! |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان میشه بگید جریان این آقای شیرازی چیه؟ چه حرفایی مگه زدن... ببخشید پرسیدم دعوام نکنید واقعا دوست دارم بدونم جریان چیه؟
|
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۳)soora نوشته است: سلام دوستان میشه بگید جریان این آقای شیرازی چیه؟ چه حرفایی مگه زدن... ببخشید پرسیدم دعوام نکنید واقعا دوست دارم بدونم جریان چیه؟شیرازی ها |
|||
|
|
|
|
|