کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مخالفان
۱۳:۳۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

اللهم عجبل لولیک الفرج

این عکس من رو خیلی ناراحت کرد ؛

[تصویر: 53355ba61e661cfdb7e0adcd14a7b417-425]

جوابیه :

همه معصومین - علیهم السلام - وقتی به امام زمان - عجّل الله فرجه - می رسن ، حالتشون عوض می شه ، بی اختیار کار های عجیب می کنن :

1- امام علی - علیه السلام - به سینه می زنن و می گن : چقدر دوست دارم مهدیم و ببینم ؛

2- در مشکلات آقامون رو به عنوان منجی صدا می زدن (حضرت زهرا سلام الله علیها پشت در و دیوار)

3- پیامبر با ایشان به اون یهودی فخر فروختن که عیسی خادم فرزندم مهدیه

4- امام حسن ایشان را آزاده معرفی می کنن که بیعت اجباری هیچ ظالم زمانی بر گردنشان نیست بر خلاف بقیه معصومین - علیهم السلام

5- امام حسین - علیه السلام - فرمودن : علی حجان (امام سجاد علیه السلام) به خدا خون من از جوشش وای نمیسته تا فرزندم مهدی بیاد ؛

6- امام سجاد وقتی دیدن اون شیعه ها به رجعت اعتقاد دارن ، برخلاف اون مشکلاتی که دیده بودن و مریضی امام باقر - علیه السلام - آنچنان قهقهه ای زدن که امام باقر تعجب کردن !!!

7- امام صادق - علیه السلام - بر روی خاک می شستن و به حالت فکلا (مادری که جوونش جلوش بمیره و بعد شروع به گریه کردن کنه) گریه می کردن برای ما و اماممون و بار ها و بار ها در تعلیم دعای دنبه و عهد ، به آقا واژه سید و آقا و مولا می دهند و می فرمانید در حدیثی : اگر زمانش را درک کنم تمام روز های عمرم را به او خدمت می کردم !!!

8- امام کاظم - علیه السلام - هم ایشان را طرید و غریبو منتقم معرفی می کنن

9- امام رضا - علیه السلام - ابراز عجز و ضعف در پیشگاه ایشان می کنن و در جای دیگر بلند می شوند و دست ها را روی سر می گذارند و دعا برای فرج می کنن و می فرماید :

اللهم عجّل فرجه و سهّل مخرجه و الجعلنا به نصراً عزیزاً : که از خدا می خواهن توفیق یاوری ایشان را به آقا بدهد !!!

10- امام جواد - علیه السلام ؛ (با این حدیث کار دارم)

روزی سقر بن أبی دلف به خدمت امام جواد - علیه السلام - رسید ؛

آقا فرمودن : امام و جانشین بعد از من فرزندم علیست ؛ امر او امر من و حرفش حرف من است و اطاعت از او اطاعت از من است ؛

و امام بعدش فرزندش حسن است ،

امرش امر پدرش ، حرفش حرف پدرش و اطاعت از او اطاعت از پدرش هست ؛
(حضرت سکوت کردند)

سقر (که می دانست امامان 12 نفر هستن ، از آقا درمورد آخرین امام پرسید)

ناگهان آقا شروع به گریه به حالت فکلا کردن و بعد از گریه ای طولانی فرمودند :

بعد از حسن ، فرزندنش امام است (چون فقط یک فرزند بیشتر آقا نداشتند) ؛این پسر دو صفت دارد :

1- قیام کننده به حق است
2- منتَظَر است (=اسم مفعول یعنی انتظارش را می کشند)

- چرا قیام کننده به حق ؟

- چون او قیام می کند بعد از اینکه یادش بمیرد (در بین اکثریّت جامعه حتی شیعه های ظاهری مثل این حروم زاده که عکسش رو انداخته بودن) و اکثر کسانی که امامتش را قبول داشتند از اعتقادشان برگردند ؛ (ربنا لا تزغ قلوبنا و ثبّت قلوبنا علی دینک بعد اذ هدیتنا) بعد مهدی قیام می کند .
- چرا « منتظر » ؟

- چون مهدی ما غیبتی خواهد کرد که تعداد روزهایش زیاد می شود و خیلی طول می کشند ؛

و
1- مخلصان کسانی خواهند بود که منتظر خروج او هستند (از غیبت) .
2- مرتاب (صفت منفی برای انسان های شکاک) کسانی هستند که انکارش می کنند
3- منکران و جاحدان کسانی هستند که یاد او را مسخره می کنند
4- دروغ گویان کسانی هستند که وقت برای فرج تعیین می کنند
5- و عجله کنندگان هلاک می شوند (یا نا امید می شوند و یا منحرف می شوند)

(کمال الدّین ، اولین کتابی که به دستور امام مهدی - عجّل الله فرجه - نوشته شد باب 36)

امام زمان - عجّل الله فرجه - هم فرموده اند :

کسی که مرا انکار کند ، از من نیست و راهش راه پسر نوح است ؛
(منبع یادم نیست ...)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، Maysam-1st ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، soora ، فانوس *7* ، مجتبی110 ، Ali#59 ، ISOD ، Farzaneh ، عبدالرحیم ، میلاد.م ، 135 ، m.hossein ، حسن عزتي ، Agha sayyed
۱۵:۰۸, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
از بس که تو کشور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرهنگ سازی درست و حسابی نشده، بحث مهدویت بین مردم خوب جا نیوفتاده و خیلی ها فکر میکنند امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار نیست به این زودی ها ظهور کنه و یه جور افسانه است !!!! Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سیمرغ ، soheyl68 ، مجتبی110 ، جانثار مهدی
۱۵:۴۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
این کار میتونه نشان از جهالت این شخص داشته باشه

باید ببینیم چقدر دین بهشون عرضه شده و از چه مجرایی

خدا لعنت کنه کسانی رو که به دین خیانت کردند

گرچه کسی که بی احترامی کنه چوبشو میخوره مخصوصا به این مسائل
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، soheyl68 ، مجتبی110 ، Ali#59 ، ISOD ، جانثار مهدی ، أین المنتظر
۱۵:۵۹, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
لعنت خدا بر خائنان دین. آنان که دین را به مردم و برای خود عرضه کردند!
من یه نفر از این جور افراد رو می شناسم
یکم حرف دلمو بزنم. توی اتاقم پوستر امام خمینی رو چسبوندم.مهمون اومده بود خونمون. بعدش رفته یه تیکه نون جلو دهن امام گرفته بود می خواست از خودش و امام در اون حالت عکس بگیره. خوب شد سر رسیدم. واگرنه...
آدم تو اتاق خودش هم امنیت فکری نداره!
فکر کنم اینجور عکس گرفتنا و تمسخر ها یه جور مد شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، soora ، مجتبی110 ، Ali#59 ، ISOD ، جانثار مهدی
۱۶:۵۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
این ها ضعیف هستن. و دلشون به همین کارها خوشه. اگر بهشون پیشنهاد بدید که کمی بحث منطقی کنیم در مورد اسلام و دین و مسائل مذهبی و ...، رد می کنن یا کاری می کنن که پیشگیری کنن از کم آوردنشون و ضایع شدنشون. چون خودشون می دونن که کوچکتر از یک فرد مذهبی هستن.
اما درست قضاوت کنیم. بعضی ها بد نیستن،،، بلد نیستن. یا کسی دستشونو نگرفته، یا در محیط فاسدی بودن و یا ...
شاید ما هم در بین وهابی ها بزرگ می شدیم، الان عقایدمون 180 درجه فرق می کرد. اتفاقا بعضی از این ها بهشتی هستند و بعضی از ماها بهشتی نیستیم. اونا هم باید تحقیق و مطالعه و ... کنند. و ما هم باید سمتشون بریم و دستشونو بگیریم. از حیات طیبه براشون بگیم، از مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بگیم.
اگر ما، در جنگل بودیم و انسانی نمی دیدیم، مثل حیوانات راه می رفتیم و حرف زدن بلد نبودیم. اون ها هم در شرایط و محیط متفاوتی رشد کردن و اون طور بار اومدن. بیشتر از این که فکر کنیم اون ها باید راهشونو پیدا کنن، ما سمتشون بریم و راهو بهشون نشون بدیم و بقیه ش با خودمون.
این که برنامه ها و نشست ها و ... مذهبی برگزار می شه و مذهبی ها بیشتر می رن درست نیست. باید کاری کنیم که وقتی یک طلبه صحبت می کنه، همه پای حرفش بشینن و استفاده کنن. اگر ادعا می کنیم مذهبی هستیم کاری کنیم که اون ها هم راه صحیح رو پیدا کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، soora ، Ali#59 ، جانثار مهدی
۱۷:۴۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
هم ما باید سمتشون بریم. هم اونا باید حق پذیری اشون رو تقویت کنن.
این کار هم برای ما و هم برای اونا یک شکست غرور فوق العاده قوی به همراه داره که هرکسی تحملش رو نداره.
راستشو بگم من ظرفیت شکستن غرور مذهبیمو ندارم و نمی تونم... واسه همین خودمو مسلمون خطاب نمی کنم. همیشه می گم"می خوام مسلمون بشم" نمی گم" مسلمون هستم"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7*
۱۹:۰۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
کار از ریشه خراب است
ریشه بگنده شما هی هرس کن
فایده داره عایا ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ISOD
۱۹:۱۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۴۷)bidel نوشته است:  هم ما باید سمتشون بریم. هم اونا باید حق پذیری اشون رو تقویت کنن.
این کار هم برای ما و هم برای اونا یک شکست غرور فوق العاده قوی به همراه داره که هرکسی تحملش رو نداره.
راستشو بگم من ظرفیت شکستن غرور مذهبیمو ندارم و نمی تونم... واسه همین خودمو مسلمون خطاب نمی کنم. همیشه می گم"می خوام مسلمون بشم" نمی گم" مسلمون هستم"
اتفاقا اشتباه بیشتر ما (کسایی که فکر می کنیم مذهبی هستیم و مسلمونیم و ...)، همینه که وارد جمع های اونا نمی شیم.
اما من تو جمع بهایی ها رفتم و از تفکرشون آگاهم تا حدی، می دونم که چه برنامه های اقتصادی و چه تعاونی ها و صندوق ها و ... بین خودشون راه انداختن، چه نظری در مورد نظام جمهوری اسلامی و ... دارن.
این ها مهمه. ما باید اونارو بشناسیم و بتونیم وارد جمعشون بشیم و یه چراغی دستشون بدیم، یه راهی نشونشون بدیم. بقیه ش با خودشون. مثل همه ی انسان های دیگه.
همیشه شیعه و مسلمون، مظلوم و ساکت و آروم بوده و دشمنانش، طور دیگه ای معرفیش کردن.
هر چند نباید هر کسی به خودش اجازه بده که بحث کنه با این ها. چرا که شاید نتیجه ی معکوس بده.

یه خبری خونده بودم قبلا که در یکی از شهرک های تهران، یک روحانی کاری کرده که جوونا اومده بودن مسجد. یادم نیست جریانش چی بود. اما به هر حال خدا خیرش بده. نیاز هست که این کارها انجام بشه و شتاب و رشد کمی و کیفی داشته باشه. ان شاالله
۲۲:۰۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۲ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #9
آواتار
چند وقت پیش نقلی - سراسر حکمت - در کتاب "با کاروان حسینی" خوانده ام که - اگر حقیقت هم نداشته باشد - علیرغم کوتاه بودن متن حاوی نکات فراوانی برای به اصطلاح منتظرانی مثل من هست :

طبری از سعد بن عبیده نقل می کند که او در واقعه کربلا بزرگانی از کوفه را دیده است که روی بلندی ایستاده، می گریستند و می گفتند : خداوندا پیروزیت را ( بر حسین (علیه السلام)) نازل فرما.
سعد به آنان گفت :
ای دشمنان خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا پایین نمی آیید و یاریش نمی کنید ؟! [1]

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...

(A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)#
منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!!
حاشا به غیرتمان ! (ویژه ی به اصطلاح منتظرانی چون من)
سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان (علیه السلام)
چه کنم تا جزو یاران امام زمان (علیه السلام) باشم؟
آیت الکرسی، تعیین کننده ی شرط ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)!!!!!!!

و ...

[1] تاریخ طبری، ج 4، ص 295
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، عبدالرحمن ، فانوس *7* ، جانثار مهدی
۱۰:۳۷, ۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۰:۳۸ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۴)soheyl68 نوشته است:  
این ها ضعیف هستن. و دلشون به همین کارها خوشه. اگر بهشون پیشنهاد بدید که کمی بحث منطقی کنیم در مورد اسلام و دین و مسائل مذهبی و ...، رد می کنن یا کاری می کنن که پیشگیری کنن از کم آوردنشون و ضایع شدنشون. چون خودشون می دونن که کوچکتر از یک فرد مذهبی هستن.
اما درست قضاوت کنیم. بعضی ها بد نیستن،،، بلد نیستن. یا کسی دستشونو نگرفته، یا در محیط فاسدی بودن و یا ...
شاید ما هم در بین وهابی ها بزرگ می شدیم، الان عقایدمون 180 درجه فرق می کرد. اتفاقا بعضی از این ها بهشتی هستند و بعضی از ماها بهشتی نیستیم. اونا هم باید تحقیق و مطالعه و ... کنند. و ما هم باید سمتشون بریم و دستشونو بگیریم. از حیات طیبه براشون بگیم، از مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بگیم.
اگر ما، در جنگل بودیم و انسانی نمی دیدیم، مثل حیوانات راه می رفتیم و حرف زدن بلد نبودیم. اون ها هم در شرایط و محیط متفاوتی رشد کردن و اون طور بار اومدن. بیشتر از این که فکر کنیم اون ها باید راهشونو پیدا کنن، ما سمتشون بریم و راهو بهشون نشون بدیم و بقیه ش با خودمون.
این که برنامه ها و نشست ها و ... مذهبی برگزار می شه و مذهبی ها بیشتر می رن درست نیست. باید کاری کنیم که وقتی یک طلبه صحبت می کنه، همه پای حرفش بشینن و استفاده کنن. اگر ادعا می کنیم مذهبی هستیم کاری کنیم که اون ها هم راه صحیح رو پیدا کنن.

در پاسخ به شما باید گفت که :

روایت داریم که هیچ کس ضد امام زمانش وای نمیسته مگر حرام زاده ؛
زمان امام حسین - علیه السلام - در حین خطبه خوانی ایشون صدای ناهنجار با دهنشون در می آوردن که صدای آقا رو نشنون و بعد مسخره می کردن و الآن این طوری در مقابل حق می ایستن .

اتفاقا در علائم آخر الزّمان داریم که مؤمن هیچ قدرت نهی از منکر نداره مگر در دلش ، چنتا شهید و جانباز راه امر به معروف و نهی از منکر در همین یکی دو سال دادیم ؟!!!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا