|
اینبار ما تحریم می کنیم
|
|
۰:۰۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بیایید اینبار ما تحریم کنیم
تحریم کمر شکن !!! نه نه تحریم کمر ساز برای خدمان بیایید اینبار ما تحریم کنیم فرهنگ آمریکایی را تحریم کنیم از رفتارهایمان از نگاه کردن هایمان از لباس پشیدن هایمان حرف زدنهایمان فیلم دیدنهایمان از زندگیمان آمریکا را فاکتور بگیریم نه اصلا فی*ل*تر کنیم ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خب قاعدتا کار مرحله به مرحله است و اما مرحله ی اول :
رفتارهای امریکایی وار و غیر اسلامی و ایرانی رو که به نظرتون میاد بفرمایید کلی نگید لطفا |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
من چیزایی که فعلا به ذهنم میرسه ایناس: البته نمیگم همه اش غلطه اما باید راجع به خیلی چیزا بحث کرد و خیلی چیزا رو طبقه بندی کرد و درستاشو سوا کرد حالا: 1-اون افرادی که در طب سنتی مطالعه دارن میدونن که چقدر راحت میشه با اصلاح تغذیه سالم موند در حالیکه الان چقدر بیمار داریم و خودتون میدونید که هر بیماری چقدر میتونه از نظر روانی و اقتصادی هم به فرد،خانواده و جامعه ضربه بزنه مواد غذایی هر اقلیم برای افراد همون منطقه مناسب هستند در حالیکه الان گوشت،غلات و میوه و .. وارداتی اند در حالیکه ایران سرزمین 4 فصله،حالا بماند که دانه هاشونم پرتو دهی شده هستند. 2-پوشش هایی که میبینیم و خودمون رو مقید میکنیم،رنگ موهایی که این همه مردم مصرف میکنن،که هم ضرر داره به نظرتون عکس العمل مردم در مواجهه با کدوم عمل انتقادی تره؟ 1- کسی که بی حجابه(با توجه به اینکه در شرع داریم) 2-کسی که شلوار پارچه ای با کتونی بپوشه یه جاهایی عرف کاذب(از غرب اومده) بر شریعت و حتی عرف بومی کشور سوار شده |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۲ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
تغذیه
پوشش تغذیه : نوشابه آدامس فست فوت غذای ماکرویو مصرف بالای گوشت و.... پوشش : ادکلن کراوات لباس با اشکال نمادین دیگه ؟؟؟؟ بیشتر زوم کنیم در سبک زندگی مثال میزنم : داشتن حیوان خانگی به جای دوست و حتی همسر ببینید پیامبر هم از حیوانات نگهداری می کردند حالا جدا از اینکه نوع حیوانشون فرق داشته و هدفمند هم بوده این هست که نگهداری می کردند !!!! دوستشون نبوده همدمشون نبوده الان گربه رو مثل بچه شون بزرگ می کنند یا حتی بدتر سگ!!!!! پس یکی از فرهنگ های قابل تحریم : دوستی با حیوانمان است!!!! |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۳۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
۲۱:۵۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
فکر کنم اشتباه متوجه شدید
منظور بو رایحه ی خوب و دلپسند نیست اگر دقت کرده باشید می بینید که اکثر قریب به ادکلن های موجب در بازار غیر ایرانی بوده و در طول تاریخ ادکلن ایرانی ما ندیدیم در صورتی که عطر گلاب مشک و.... ایرانی اسلامی داشتیم یعنی بو رایحه ی خب بده اما ادکلن پیشنهاد غرب هست که علاوه بر حذف رایحه های خودمون نتایج نادرستی هم دارن مثال : یه اسپری و حتی ادکلن داریم با نام : sexy |
|||
|
|
۱۰:۳۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من از یه جایی عطر بهار نارنج و گل نرگس خریدم
فوق العاده خوش بو اند علاوه بر اینا عطر های خودمون کاربرد درمانی دارن مثلا استشمام عطر نرگس در شب (به بینی بزنید بخوابید)،باعث میشه که اگه افسردگی دارید در رفع اش موثر باشه. اما ادکلن ها شاید پایه های طبیعی داشته باشن اما با مواد شیمیایی و الکل ترکیب شدن و مضر هم هستن. مرسی فانوس جان به چیزای جالبی اشاره کردی چقدر هم استقبال دوستان گسترده است تاپیک های ... همیشه پره جای عمل که میرسه.... |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
یه نکته ای رو لازم می دنم از اولش بگم :
پیامبر اکرم می فرمایند علم دانش را بیاموزید حتی اگر در چین باشد البته نقل به مضمون بودا این رو میخواهم بگم که دانش و حتی خیلی از مسائل که در تناقض با عرف دین ما نباشند هیچ اشکالی نداره از حتی امریکا یا بگیریم اما اون چیزی که مطرح هست و ما شاهدش هستیم اینه که اصولا آمریکایی ها کارشون رو بلدن اون چیزی رو که باید به ما صادر می کنن!!!! |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بعید میدونم تاثیر داشته باشه !!
اولا مگه میشه آمریکایی هارو تحریم کرد ؟؟ فیلم تحریم کنیم پس چی ببینیم؟؟؟ فیلم های داخلی ؟؟ قبول کنین محاله !! ماها فقط با سخت گیری های بیش از حد و عدم فرهنگ سازی تنفر ایجاد کردیماونا کمپین آزادی حجاب زدن، کمپین آزادی جوون های دستگیر شده ی آهنگ هپی زدن کلی هم استقبال کردن!!!! خیلی اوضاع خرابه !!! به نظر من خود داخلی رده بالا مقصرن... کارایی کردن که همه از دین و تبلیغ فرهنگ اسلامی بیزارن همه دارن نتیجه میگیرن در دین شادی = بازداشت ![]() ای کاش جنبه ی انتقاد رو بالا ببریم وقتی پلیس با افتخار میاد میگه ما تو چند ساعت جوونا رو به خاطر یه آهنگ شاد بازداشت کردیم !!! اما نمیتونه مفاسد رو بازداشت کنه من یکی نمیتونم تبلیغ کنم تو فیسبوک کم میارم چون دستم بسته اس از رفتار های آقایوون... |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
گلام در سفرهای گالیور:
من میدووونم !! ************** اقا یاسر سلام عرض میکنم مهم نیست موفق بشیم یا نه مهم اینه که روحیه عزت طلبی داشته باشیم ما موسیقی شاد ایرانی سنتی هم داریم البته سن شما کمه همین که دوست دارید فیلم ببینید یعنی از درون نیاز دارید که سرگرم بشید من تا چند سال پیش خوره فیلم داشتم اما الان اصلا احساس نیاز نمیکنم موضوع همینه چون شما الان وابسته هستید نمیتونید تصور کنید که اگه فیلم نبینیم پس چیکار کنیم منم بهتون نمیگم چون اگرم بگم ،به علت اینکه زمان نرسیده براتون قابل درک نیست بر فرض هم که چیزی که فانوس جان گفت واقعا نشدنی باشه،یعنی حتی در حد گفتگو نمیشه روش فکر کرد؟ اگه همه مردم ایران این بصیرت رو داشتن واقعا امریکا هیچ غلطی نمیتونست بکنه کلی جنگ راه انداخته،تنها کشوری که بمب اتم زده،حالا شده دایه بهتر از مادر و واسه همه تعیین تکلیف میکنه به نظر شما خدا قویتره یا امریکا؟ ادم مثل کوچ پوتیتو بشینه جلوی تی وی و کوکا و همبرگر بخوره با ادمی که کلی تلاش کرده که کشورش به استلال مالی و فرهنگی و سیاسی برسه اما بخاطر یه مشت ..... کار به جایی نبرده،در نزد شما یکی اند؟ درسته جفتشون در ظاهر در نقطه صفرند اما در پیشگاه خدا: ما مامور به وظیفه ایم و نه نتیجه گاهی اوقات(نمونه هاش رو در انقلاب خودمون داشتیم)،یه ادمی جرقه ای میزنه،100 سال دیگه به نتیجه میرسه،منتها اون جرقه باید صد سال قبل زده میشد. امشکل اینه ادم مذهبی واقعی ندیدین |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
آخ آخ آخ
من تموم اون چیزی که شما میگید رو با تمام پوست گوشتم درک کردم اما من نگفتم فیلم نبینیم گفتم ؟ هر فیلمی رو نبینیم باز بهتر بگم من می گم تهاجم فرهنگی آمریکایی ها رو تحریم کنیم نه همه ی انچه هستند رو من میگم هر آن چه که اصرار دارند باشیم رو نباشیم خانمی در آمریکا 50 سال از زندگی اش رو در جنگل ها صرف شناختن راه ارتباطی مورچه ها می کنه منو شما این خانوم رو نمیشناسیم اما جنیفر لوپز رو خوب میشناسیم چرا ؟ چون اونا این طور خواستند حرف من روی اینه بله اون ها ما ر از پیچ هواپیما تحریم و محروم می کنند اما لوازم آرایش ر تو بازار هامون سرازیر می کنند ما هم آسیب های اون ها رو تحریم و اما علم اون ها رو آزاد می کنیم!!!!! نظرت ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: IMAGE634792007243745690.jpg]](http://old.jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/8-5-1391/IMAGE634792007243745690.jpg)

قبول کنین محاله !! ماها فقط با سخت گیری های بیش از حد و عدم فرهنگ سازی تنفر ایجاد کردیم