کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چادر بانوان از عبای من با ارزش‌تر است
۹:۱۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: safi-900628-as.jpg]

آیت الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید پیش از ظهر امروز طی سخنانی در دیدار جمعی از اعضای کانون مهدویت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه چادر بانوان از عبای من با ارزش تر است، گفت: چادر قداست بسیار بالایی دارد و بانوان چادری در حقیقت مصداق زنان دین دار در عصر و زمانه ما بشمار می‌روند.

ایشان خطاب به بانوان حاضر در جلسه افزودند: شما با حفظ حجاب برتر خود که همان چادر است، در واقع به استواری پایه‌های دین اسلام و نیز ترویج فرهنگ حیا و عفت اسلامی در جامعه کمک می‌کنید.

آیت الله صافی گلپایگانی با اشاره به این که احکام، امانت خدا در دست ماست، تاکید کردند: نماز، روزه، حجاب، امر به معروف و نهی از منکر و غیره از امانات خداوند است که ضمن عمل کردن به آن باید این امانت‌ها را خوب نگه داشت.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم با تقدیر از برنامه‌های این کانون در راستای زنده نگه داشتن فرهنگ مهدویت در جامعه اظهار داشت: دوران غیبت، دوره خاصی است و اگر چه مردم به ظاهر از درک حضور ولی‌عصر‌(عجل الله تعالی فرجه الشریف) محرومند، اما بر حسب روایات، از ثواب بیشتری نسبت به مردم زمان ائمه(علیه السلام) بهره مند می‌شوند.

ایشان خاطرنشان کردند: امید است جوانان و بانوان با عمل به دستورات شرع مقدس اسلام بخصوص در زمینه حجاب و عفاف مایه افتخار و مباهات اولیای دین باشند.

منبع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، یاســین ، mahdy30na ، fafa* ، فدک زهرا ، Banoo ، حفیظ ، Havbb 110 ، قلب ، heaven ، سیمرغ
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** أین المنتظر 38 18,360 ۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲
آخرین ارسال: عبدالرحمن

پرش در بین بخشها:


بالا