|
غیرت زن
|
|
۱۵:۱۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نظرتون رو در مورد احادیث زیر بگید از امیرالمومنین علیه السلام : (نهج البلاغه ،حکمت 124) غَیْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَغْیْرَةُ الرَّجُلِ إیمَانٌ غیرت زن كفر است، و غیرت مرد ایمان و غَيرَةُ النِّساءِ الحَسَدُ ، والحَسَدُ هو أصلُ الكُفرِ ، إنّ النِّساءَ إذا غِرْنَ غَضِبنَ ، وإذا غَضِبنَ كَفَرنَ إلاّ المُسلِماتِ مِنهُنَّ . امام باقر عليه السلام : غيرت زنان حـسـادت است و حسادت ريشه كفر است . زنان هرگاه غيرت و رشك ورزند ، خشم گيرند و چون خشم گيرند به كفر گرايند ، مگر زنان مسلمان . الكافي : 5 / 505 / 4 منتخب ميزان الحكمة : 438 |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
میخواستم بگم شانس آوردید خانم اسکای فعلا نیومدن که دیدم به موقع خودشون رو رسوندن !!!! ![]() مطرح کردن این بحث با این شروع نتیجه ای نخواهد داشت !!! دوست عزیز باید تفاسیر این احادیث رو هم در کنار سخنان بزرگان قرار میدادید تا دوستان بتونن به نتیجه مشترک برسن . در غیر این صورت تایپیک منحرف میشه . |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۸)soshiant نوشته است: سلام http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33...#pid274858 انقدر فضای سلطه زن در جامعه ما زیاد شده که باید هزارتا تبصره و اما و اگر برای این کلمه غیرت بتراشیم بعد نهایتش هم همونه که زن به مرد دستور بده و روش سلطه داشته باشه |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:انقدر فضای سلطه زن در جامعه ما زیاد شده که باید هزارتا تبصره و اما و اگر برای این کلمه غیرت بتراشیمجو تالار پر شده از دستور دادن به زن . تاکیید وظایف زن دغدغه ی دین دارید کاملا مشخصه که حتی بلد نیستید از عدالت مردانه تعریف داشته باشید . شما مرد جماعت افسارتون رو دست زن ندید ، اون هم ما مقصریم . وقتی طرف خودش تو خواستگاری میگه خانوم همه ی چیه زندگیم شما و من دوست دارم که شما مدیریت همه چی دستت باشه ، و من به این میگم احترام نه زن ذلیلی .برید هم جنسان خودتون را جمع کنید که زن میبینن قاطی میکنن . |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۱۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
از اونجایی که قراره این تاپیک هم بره تو باقالیا، من نظرم رو بگم و برم...
فراموش نکنین که اینی که فرمودین حدیثه و حدیث اگه از خود نهج البلاغه هم باشه، ممکنه تحریف شده باشه و برای همه حجت نیست... اما این که مطرح شده شما آقایون نمیتونین عدالت رو رعایت کنین و بهتره که از داشتن چند زوجه صرف نظر کنین، متن صریح قرآنه... مادامی که نتونین با عشق و علاقه به همسرتون نگاه کنین، هیچ کدوم دستورات منطقی به نظر نمیان... آهااااان! یادم نبود... شما ها توی level 1 موندین هنوز.... همسر ندارین که بفهمین عشق و علاقه چیه؟ شماها چه میدونین مصلحت چیه؟ از نظر من نظر تمامی مجردها درباره همسر باطله... چون با پیش داوریه... بدوین تا بقیه فکر نکردن شما نمیتونین جواب بدین 4 تا 4 تا جواب منو بدین مبادا عقب بمونینا!!! |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۳)SkyGirl نوشته است: جو تالار پر شده از دستور دادن به زن . رعایت عدالت یعنی طوری رفتار کنی به همسرانت که ازت راضی باشن به همین سادگی این به هنر مرد بستگی داره این هنر رو نداشته باشی همون یک زن هم با هر محبتی که بهش میشه شاکی میمونه |
|||
|
|
۳:۰۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۳:۲۵ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۷)عبدالرحمن نوشته است: رعایت عدالت یعنی طوری رفتار کنی به همسرانت که ازت راضی باشنبا سلام چندتا سوال برای من پیش اومده،اگر اقایون جواب بدن ممنون میشم (بدون قصد مخالفت با احکام اسلام و...) 1- به طور طبیعی برای خانمی که عاشق همسرش هست سخته با این قضیه کنار بیاد و بدونه همسرش در اغوش یک یا چند زن دیگه هم میره،مگر اینکه خیلی تسلیم خدا بشه و کلی با خودش کلنجار بره و... می خوام بدونم اگر مرد هم واقعا و متقابلا عاشق همسرش باشه ، حاضره به پشتوانه ی اینکه مجوز اسلامی داره این اقدام رو انجام بده؟(غیر از موارد استثناء مثل بیماری و...) 2- یه حالت دیگه اینه که زن علاقه عادی و سطحی به همسرش داشته باشه(نه عاشقانه) و یه کم هم چاشنی تسلیم خدا بودن بهش اضافه بشه و به راحتی با این قضیه کنار بیاد و با خودش بگه : "به من برسه،اشکالی نداره بره به یکی دیگه هم برسه" شما دوست دارین یک همسر داشته باشید که عاشقانه و با عواطف عمیق در کنار هم زندگی کنید(با غیرت زنانه ای که به طور طبیعی پیش میاد) یا اینکه چندتا همسر(اصطلاحا بی غیرت) داشته باشید با علایق سطحی و ظاهری؟ . . . پ.ن: بانی محترم تاپیک لطفا(حتما)پاسخ بدن منتظر حضور سبز بقیه اقایون محترم هم هستیم(ان شاءالله) |
|||
|
|
۴:۰۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
والا بنده مجردم که، ولی اینجوری که من برداشت کردم بیشتر زن دوم باید برای سرپرستی کردن از یه خانم باشه
یه خانمی بودن توی تالار برای شوهرشون زن دوم گرفته بودن که سرپرستی کنه، مثلا اون به نظر من یه خانم باید محیط رو جوری برای شوهرش. درست کنه که کلا نیازی نبینه بره زن دیگه بگیره. فقط یه چیزی، مگه چند درصد از مردای ایرانی بیشتر یه زن دارن که اینقدر درموردشون حرف میزنیم ؟؟؟؟؟!!! |
|||
|
|
۵:۰۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن ارحیم
سلام چرا غیرت زن رو با مسئله چند همسری ربط میدید اگر نظر اقای دکتر صبحی صالح برای شما حجت هستش که هیچ ولی حتی دکتر صبحی هم میتونه اشتباه تفسیر کرده باشه غیرت زن رو!!! من براتون مثال میزنم غیرت مرد: مرد هر روزنه و عملی که باعث بشه نفر دومی وارد رابطه یا حتی نگاه دیگری رو به زنش ایجاد کنه رو جلوگیری میکنه از این رو به خانمش دستوری میده که هیچ اشکالی نداره غیرت زن : زن هر روزنه وعملی که باعث رابطه دومی بشه وحتی نگاهی به شوهرش بشه رو جلوگیری میکنه از این رو یا دستوری به شوهرش میده که همین دستور به شوهر باعث کفر وی میشه از این نوع کفر هارو همه ما چه مرد وچه زنش هر روز انجام میدیم وککمون هم نمیگزه قابل توجه هر کی ادعای مسلمونیش میشه بگه تا من براش ثابت کنم روزی هزار بار کفر خدا انجام میدیم یاد حدیثی از امام باقر علیه السلام افتادم که میفرمودند اگه به رحمت خدا نبود همه انسانها به دوزخ میرفتند خوبه اول اقایون وخانومها خودمون رو درست کنیم بعد برای هم نسخه بپیچیم یا علی مدد |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اگر منظورتون از نسخه پیچیدن ، پست بنده بود برای توضیح عرض میکنم:
بدون هیچ قصد مخالفتی با احکام اسلام و این قضیه، سوالات مطرح شد سوالات کاملا ذهنی و شخصی بود که شاید سوال دوستان خانم دیگه هم باشه . . خدا حلال اعلام کرده و نه من و نه هیچ خانم دیگه ای حق این رو نداریم که حلال خدا رو حروم کنیم غیرت زن هم حسادت اوست و حسادت هم باعث کفر میشه و ...و...و...همه قبول فقط دوست دارم به طور شخصی بدونم جواب اقایون برای سوالات مطرح شده و حالات فرضی که ذکر شد چیه؟ (بدون قصد به چالش کشیدن نظرات) . . . پ.ن: از همه دوستان خواهش میکنم اگر در مورد موضوع تاپیک نظر میدن که هیچ ولی در مورد پست بنده فقط جواب کوتاه و حقیقی سوالاتم رو بفرمایند |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
الان من سوالتون رو در مورد شخص خودم جواب میدم
چون حکم اسلام ثابته نقل قول: کدوم اقدام؟ نقل قول: توجه کنید یطور القا نکنید که بقیه فکر کنند من میخوام برای خودم کیسه بدوزم!!! بحث اینه که اگر کسی در این دوره و زمانه چند همسر گرفت به صورت پیش فرض اون شخص هوس ران و ظالم معرفی نشه همینطور در مورد ازدواج موقت شما از کجا میدانید (مورد دوم) با علایق شدید نیستند این خانم ها؟ اتفاقا چیزی که بنده مشاهده کردم (خوب به جملم دقت کنید) این بوده افرادی که علایقشون سطحیه شوهر رو بیچاره میکنن و نمیزارن نفس بکشه دنبال منافع خودشون هستن اصلا نمیدونن عشق چیه اما زنی که قبول کنه زن دیگه در کنارش باشه واقعا و حقیقتا شوهرش رو میخواد البته هستند زنانی که واقعا همسرشون رو دوست دارند و بدلیل دوست داشتن قلبا راضی به ازدواج دوم همسرشون نیستند و البته حق انتخاب دارند (زوری نیست) و بندرت (شدیدا بندرت) پیش میاد زن اول و دوم یک نفر شوهرشون رو دوست نداشته باشن اگر این جملاتم رو قبول نداشتید یکم موشکافی بیشتری داشته باشم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |