کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعا فی*ل*تر پخش فیلم های هالیوودی چیه؟؟
۱:۰۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1

سلام عزیزان دوستان تصمیم گرفته بودم بیشتر خواننده نظرات و گفتگوهای شما باشم در هر بخشی اما وقتی امروز متوجه دوبله کاملا حرفه ای و به نوعی میشه گفت صدا و سیمایی!! منظورم اینه که سایت های دانلود فیلم دوبلش نکردن بلکه با مجوز این اتفاق افتاده.
آهان فیلم مورد نظر سقوط کاخ سفید White House Down هست بله شاید شما هم مثله من شوکه شدید واقعا شگفت آوره واقعا!!!!
واقعا نمی فهمم جوری به نظر میاد که انگار اصلا از قصد این اتفاقات میفته!!!
این چند ساله از دوبله ی تمام فیلم های بلک باستری دریغ نکردیم و همه را در رسانهی ملی نمایش دادیم !!!
از اسپایدر من و بتمن و انتقام جویان مارول و حتی سوپر من 2013 که همه می دونیم القای اهداف این فیلم ها چیست و چگونه هست.
بعد رسیدیم به دزدان دریایی کاراییب هر 4 قسمت!!!!! واقعا لازم بود ؟؟
بعد دیگه اوج شاهکار در 4 سال یا 3 سال پیش رقم خورد و Clash of the Titans واسه عید نوبت پخش داشت !!!
که درسته تو عید پخش نشد اما بعد ها پخش کردند آخه واقعا تفکر غالب در این فیلم (خدایان یونانی و جن وجادوگری و بماند)
هم سوی فرهنگ ماست؟
هری پاتر تماما مورد لطف بوده خدارو شکر تمام شد!!
امسال دیگه گل کاشتند!
فیلم جک غول کش (لوبیای سحر آمیز)
فیلم از قدرتمند و بزرگ (جادوگر شهر از)
فیلم حالا مرا می بینی (Now You See Me)
و حالا بعد 2012 فیلم سفارشی امروز شاهد دوبله فیلم تماما سفارشی (دوباره تکرار می کنم واقعا باور کردنی نیست اونایی که فیلم و دیدن میدونن و می فهمن من چی میگم) سقوط کاخ سفید بودم
واقعا چه خبره؟
هیچ کس متوجه نیست داریم چی کار می کنیم آخه نوجوان یا کودک ما چرا باید داستان های افسانه ای انگلیسی رو یاد بگیره (جک غول کش و از بزرگ)؟
ای کاش بدونیم این الک فیلم ها واسه مجوز پخش و تکثیر چیه؟؟
فقط سانسور صحنه ها و حرف های زشت همین؟
الان همه فیلما اینجوری سانسور بشن میشه پخش کرد؟بابا دستخوش تنها تفاوت فرهنگ ایرانی و اسلامی همینه!!!!!!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Reza2035 ، تفکر ، fazel ، Justice Bringer ، hamediran ، amirhq21
۲۳:۲۳, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام،

متأسفانه وضع صدا و سیما از این لحاظ بسیار خرابه. از طرفی بحران مخاطب دارن و از طرف دیگه برای رفع این بحران متوسل به کارایی میشن که نباید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamareza
۱:۰۰, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3

خب واقعا یعنی یک تیم مطلع یا حتی یک نفر نیست که دارای حق نظر یا اعمال نفوذ باشه؟؟
یکم عجیبه قبول کنیم متاسفانه البته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۹:۲۲, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خداوند مهربان
سلام

متاسفانه صدا و سیما داغونه.
برنامه زنگ بیداری قسمت 131 رو بشنوید در این باره صحبت میکنه.

رادیو اینترنتی صدای میقات.

* ویژه برنامه گیربازار: (چرا تهیه کننده برنامه سمت خدا اخراج شد؟!!) حقایق تکان دهنده از رسانه ملی ایران به همراه مدارکی که صدا وسیما نمی تواند منکر آن شود... - با اجرای مسعود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamareza
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا