|
فیلم و مستند با موضوع فراماسونری در این تاپیک
|
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۹, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
یادداشتهای اسدالله علم رو میخوندم که به یه موضوعی رسیدم! اسد الله علم رو که میشناسید ؟وزیر دربار شاه بود قبل انقلاب(ملعون فاسد خاک بر سر که اگه برید زندگی نامشو بخونید می فهمید چقد کثافت کاری کرده) این مردک(واژه بهتری نمیتونم در وصفش به کار ببرم) در تاریخ 4/12/1347 نوشته: طبقه حاکمه ایران اکثرا فراماسونرو بهایی اند.یعنی کسانی که برای وطن ایران ضرر و زیان و فتنه و آشوب و هیاهو همواره به بار آورده اند و چه خیانت ها و خرافه پرستی به دست هردو انجام نگرفته. (که شاه هم جز همینا بوده که در ادامه بحث میگم داستان معمای تاریخیش رو! تا قبل از 1347خورشیدی در ایرا سه تا گروه متداول فراماسونی فعالیت نیمه پنهان داشتند که طبق اسناد مرکز مطالعات خاورمیانه هاروارد که در کتاب the riddle of shah’s mate یا همون معمای شاه مات نوشته ویلیام شوکراس،ماروین زونیس و دو سه تای دیگه که یادم نیست به ترجمه بهرام افراسیابی تو کتابخونه ها هست میتونید بگیرید بخونید،سابقه این گروهها برمیگرده به دوران صفویه و آمدن اولین دسته انگلیس ها به ایران. خوب حالا میگم چرا این مرتیکه علم این حرفا رو زده! در زمان سلطنت محمدرضا پهلوی سه تا لژ شیطان پرستی توی ایران بوده : [/font] 1.لژهای تابع فراماسونی بریتانیای کبیر جالبه هر جا گندکاریه پای اینا در میونه) که استاد اعظمشون سرکریستوفرفرای بوده.که در خاطرات ارتشبد زاهدی اومده که این کریستوفر فرای از دوستان صمیمی شاه بوده و بدون اجازه به ملاقات شاهنشاه!میرفته. 2.لژهای تابع تشکیلات فریماسونی فرانسه: این لژ نیمه علنی به اسم ابوعلی سینا در خیابان بهارستان پایین تر از دروازه شمیران برگزار میشده.استادهای اعظم اینا ایرانی بودن! دکتر سعید مالک(که قانونهای کثیفی برای ورود عضوهای جدید گذاشته بوده که بگذریم..)دومیش منوچهر اقبال بوده که یه جورایی میشه گفت جانشین سعید مالک بوده.جالبه که یکی از اعضای این لژ ارنست پرون سوییسی یکی از دوستان بسیارصمیمی محمدرضا شاه وهمجنس باز بوده و به گفته ی حسین فردوست در کتاب خاطراتش این آقای ارنست پرون یکی از مرموز ترین دوستان محمدرضا شاه بوده که باعث طلاق فوزیه و محمد رضا هم شده که اونم بحثش مفصله. 3.لژ فراماسونی تابع آلمان:استاد اعظم این لژ:دکتر امین حکمت. در خاطرات اردشیر زاهدی صفحه ی 245تا248 راجع به تشکیل لژ بزرگ ایران نوشته که مختصرا توضیح میدم براتون: بعد از یه مدت مقامات!تصمیم گرفتن به جای این لژهای پراکنده یه لژ بزرگ و جامع فراماسونی تشکیل بدن به اسم: لژ بزرگ ایران. مهرماه سال 47.حالا این مقاماتی که این لژ رو بنیانگذاری کردن شریف امامی،دکتر حسن امامی که امام جمعه تهران بوده و دکتر علی آبادی بودند.. زمانی که افتتاحیه این لژ بوده نمایندگانی از کشورهای دیگه مثل:سر رینالد اوریوئینگ استاد اعظم از اسکاتلد،ارنست وان هک استاد اعظم از فرانسه که بحثش کاملا از بقیه جداس چون به درجه 33 رسیده بوده ینی دیگه آخر فریماسونی!،رونر رومر استاد اعظم از آلمان و... زمانی که این لژ افتتاح میشه استادای اعظمی که از جاهای مختلف اومده بودن تصمیم میگیرن شریف امامی رو به عنوان استاد اعظم این لژ یعنی لژ بزرگ ایران منصوب کنن که این اقدام با مخالفت شاه مواجه میشه!!یعنی چی؟! یعنی شاه گفته بوده که چون من مرد اول سیاست ایرانم من باید استاد اعظم لژ باشم(اگه کتاب پاسخ به تاریخ یا ماموریت برای وطنم که نوشته محمدرضا پهلوی هستند رو بخونید متوجه میشید که چقد سعی میکنه خودشو آدم مذهبی و یک مسلمان دیندار نشون بده!!!) خلاصه اینا مخالفت میکنن و میگن که ما به درجه سیاسی کاری نداریم و آخرشم همون شریف امامی رو استاد اعظم میکنن و. .بعد ازیه مدت در اوایل سال 1348 کتابی سه جلدی چاپ میشه به اسم فراماسونری در ایران نوشته ی اسماعیل رائین ژورنالیست معروف در ایران که میگفتن پای خیلیا در میون بوده. در این کتاب اسم تک تک مقامات بلند پایه عضو لژهای فراماسونری به همراه پست هرکدومشون در این لژها چاپ میشه!!! چاپ و پخش این کتاب سر و صدای زیادی رو بین مقامات بلند پایه کشور(به جز شخص شاه)بر پا میکنه جوری که شریف امامی به تک تک مقاماتی که بهشون مشکوک بوده زنگ میزنه و تهدیدشون میکنه :خاطرات اردشیر زاهدی: ..من تا آنروز عصبانیت شریف امامی را ندیده بودم!..به من هم تلفن کرد و با تندی و خشونت گفت:مسئله من اعضای فراماسونری در میان نیست انتشار این کتاب اعلان جنگ به امپراطوری بریتانیای کبیر می باشد(میگم پای این ...ها همه جا در میونه پس از این یکی سند تاریخی هم نتیجه میگیریم بنیانگذاران فراماسونی همین انگلیس ها بودند ) اردشیر زاهدی این معما رو که واقعا چه کسی این کتاب رو چاپ کرده حل میکنه: این فرد کسی نبود جز اعلیحضرت!(محمدرضا پهلوی)!!! -پس از آنکه سه مقام مقدس! فراماسونری جهانی(انگلیس) به ایران آمدند و ضمن مراسم ویژه ای لژ بزرگ ایران را تقدیس کردند! و به کار آن رسمیت بخشیدن با استادی اعظم اعلیحضرت مخالفت کردند و شریف امامی را به استادی اعظم منصوب نمودند! متعاقب این اتفاق نادر،اعلیحضرت که بسیار عصبانی و ناراحت شده بودند به ساواک دستور داد کلیه اسامی فراماسونها و اطلاعات مربوط به آنها را منتشر کند! اردشیر زاهدی:باید عرض کنم که بعد از انتشار کتابها و رسوایی رجال شاه قصد داشت به مرور همه رجالی را که نامشان در لیست فراماسونها آمده است از کار برکنار کند اما پس از مسافرت سال 1349 به اروپا و ملاقات با پادشاهان و نخست وزیران کشورهایی مانند سوئد،فنلاند و انگلستان و.. که خودشان هم عضو فراماسونری جهانی بودند، تغییر رای داده و در بازگشت به ایران در آشتی و دوستی با فراماسونها در آمدند و حتی در تیرماه1349 زمین و پول در اختیار شریف امامی قرار دادند تا ساختمان آبرومندانه ای برای کلوپ فراماسونری ساخته شود.خقیقت محض این بود که بیش از نود درصد رجال عمده کشور و مدیران میانی کشور و فرماندهان نظامی عضو فراماسونری بودند و اعلیحضرت قادر نبود که همه آنها را کنار بگذارد!بنده به عنوان یک نفر وارد در امور سیاسی ایران(حداقل از 1330) که 25 سال در کنار پادشاه بوده ام و از جزئیات مسائل پشت پرده آگاهی کامل دارم باید بگویم انگلیس ها در ایران ریشه دار هستند..و حداقل چهار صد سال قبل(طبق اسناد موجود) به تربیت کادرهای سیاسی در کشور ما دست زده اند. ...در حکومت ایران افرادی بودند که بیشتر از اینکه خود را ایرانی بدانند انگلیسی میدانستند. سردسته این افراد اسدالله علم بود که از ملکه انگلستان لقب شوالیه گرفته بود... شاپور ریپورتر را هم که همه می شناسند و میدانند ملیت انگلیسی داشت و پدرش اردشیر ریپورتر معرف رضا شاه به انگلیس ها بود و در واقع پایه گذار سلطنت پهلوی ها بود. دکتر منوچهر اقبال هم نوکر انگلیس ها بود و به این مطلب افتخار میکرد.اگر بخواهم عوامل انگلستان را نام ببرم باید تقریبا همه رجال را نام ببرم(خاطرات.اردشیر زاهدی)... شریف امامی در لژفراماسونری آقای عباس قلی گلشائیان بود که عباسعلی گلشائیان نقش اول را در تنظیم و انقاد قراردادهای نفتی ایران بازی میکرده... جدا از رجال داخل کشور دوستان صمیمی شاه ملک حسین پدر ملک عبدالله،پادشاه سابق اردن رفت و آمد داشت که از عوامل بریتانیا بودند.علاوه بر ملک حسین با پادشاه اسپانیا،شاه سابق یونان،ولیعهد سابق ایتالیا ویکتور امانوئل و...که اینها هم بی ربط به انگلستان و یهود و فراماسونری نیستند که فعلا دارم روشون تحقیق میکنم. [font=Arial]امیدوارم این مطالب مورد استفاده تون واقع شده باشه.
|
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ توسط شهرام.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان اين فيلم از يك معبد موش پرست در هندوستان گرفته شده؛حتما" يه نگاهي كنيد راستي كف معبد هم شطرنجي هستش(ثانيه:36)!!!!!!!!!من كه كپ كردم،يعني ميتونه از كارهاي ماسونها يا شيطان پرستان باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ http://www.javanemrooz.com/userhome/admi...-4890.aspx |
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام
كسي ميدونه جريان كف شطرنجي تو اين معبد چي هست؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام اخوی
من هر چی نگاه کردم کف شطرنجی ندیدم فقط یه جا حیاط معبد رو نشون میده که اون هم سنگ فرشه نه کف شطرنجی .البته این برداشت منه ولی خیلی دقت کردم. |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
چرا توی ثانیه 36 یه کف شطرنجی نشون داده می شه
ولی نمی دونم چه معنی میتونه داشته باشه |
|||
|
|
۱۷:۰۶, ۴/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۱ ۱۷:۰۹ توسط peimane.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
موش پرستی هندوها مال امروز و دیروز نیست ؛ از سالهای خیلی دور این معابد تو هندوستان وجود داشته . عقیده ای هم که دارند اینه که زمانیکه موشها از سر و بدنشون بالا می روند گناهانشون بخشیده می شود و پاک می شوند و زمانی که از ظرف غذاشون میخورند اون غذا متبرک میشه !!!!!
موش رو مانند گاو حیوانی مقدس می دانند !!!!!!!! |
|||
|
|
۰:۴۱, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحیم سلام کلیپ اسرار مثلث برموداست که توسط گروه ترجمه سایت با زیرنویس فارسی تقدیم همه کاربران عزیز میشود. این اولین محصول رسمی گروه ترجمه سایت هست [/b] دانلود کلیپ " اسرار مثلث برمودا " اولین محصول گروه ترجمه سایت . لطفا صلوات فراموش نشه![]() |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۰:۰۳ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
سر این چیزها دعوا نکنید تهش اینه که ما نباید از این جریان فراماسونری تبعبت کنیم و ایمان خودمون رو حفظ کنیم
|
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
دانلود پاورپوینت آموزشی معماری ابلیس (بناهای شیطانی) دربردارنده ی مطالب مختلف در حوزه ساختمان های شیطانی از جمله ابلیسک ها، ابراج البیت، برج بابل و ... نمونه اسلاید ها: ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۲۷/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۱ ۰:۴۷ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
فراماسونری فرانسه را فتح کرده بود اما نه تا اونجایی که از 12 نفر فراماسونر عضو دولت نصفشون اعتراف کنند .
![]() 1- وزیر دفاع "ژان ایو لودریان" رییس دفتر لژ گراند دوریان و یکی از اعضای لژ فراماسونری 2- وزیر کشور "مانوئل والس" وزیر معتمد لژ گراندوریان ، مشاور و استاد اعظم سابق لژ ![]() 3- نخست وزیر "جان مارک ایرو " معتمد لژ گراند دوریان فرانسه وزیر آموزش و پرورش "ونسان پیون" یکی از اعضای ۀز فراماسونری فرانسه 4- وزیر مشاور "آن ماری اسکوفیه" نماینده زنان در لژ فراماسونری 5-فرانسوا ربسمن رییس حزب سوسیالیست ها و نایب رییس لژ فراماسونری فرانسه
6- آنری امانوئل نماینده و معتمد لژ فراماسونری فرانسه و.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم مستند شعبده شیطان | خیبر110 | 2 | 3,898 |
۲۲/آذر/۹۴ ۳:۵۷ آخرین ارسال: میثم شفیعیون |
|
| دانلود مستند " فروپاشی" با موضوع فروپاشی اقتصاد - مونک مدیا | vavp | 2 | 2,476 |
۱۹/خرداد/۹۴ ۰:۴۵ آخرین ارسال: vavp |
|
| فیلم مستند جنگ نامرئی / INVISIBLE WAR 2012 DOCUMENTARY | vahrakan | 0 | 3,294 |
۲۱/خرداد/۹۲ ۲۰:۱۶ آخرین ارسال: vahrakan |
|

جالبه هر جا گندکاریه پای اینا در میونه) که استاد اعظمشون سرکریستوفرفرای بوده.که در خاطرات ارتشبد زاهدی اومده که این کریستوفر فرای از دوستان صمیمی شاه بوده و بدون اجازه به ملاقات شاهنشاه!میرفته. 

![[تصویر: 3933d0b9e9b3acd63b6fca6526c19155.jpg]](http://uploadkon.ir/uploads/3933d0b9e9b3acd63b6fca6526c19155.jpg)
![[تصویر: rose.gif]](http://www.anti666.ir/forum/images/rose.gif)

![[تصویر: 10.jpg]](http://afigh.persiangig.com/other/ME/10.jpg)
![[تصویر: 11.jpg]](http://afigh.persiangig.com/other/ME/11.jpg)
![[تصویر: 12.jpg]](http://afigh.persiangig.com/other/ME/12.jpg)
![[تصویر: 80451265-3536142.jpg]](http://media.irna.ir/1391/13910921/80451265/80451265-3536142.jpg)
![[تصویر: IMAGE634726818375857281.jpg]](http://khabaronline.ir/Images/News/Smal_Pic/26-2-1391/IMAGE634726818375857281.jpg)