کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نخستین یادواره شیخ پیاده
۱۹:۳۰, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

[/b]

[b][تصویر: 12213t.jpg]

[/b]


[b]اولین یادواره عارف وارسته شیخ عبدالله بختیاری معروف به شیخ «پیاده» در زادگاهش روستای شش‌بهره لردگان استان چهار محال و بختیاری با حضور استاد دانشگاه اهواز و محقق مشاهیر و عارفان، مردم و مسئولان این شهرستان برگزار شد.

[/b]




[b]به گزارش سلام لردگان، علیرضا قیصری صبح امروز در نخستین یادواره عارف وارسته شیخ عبدالله بختیاری پیاده اظهار کرد: شیخ عبدالله بختیاری معروف به شیخ پیاده در اصل نامش سیف‌الله ویسی از اهالی روستای شش‌بهره از توابع لردگان است که از همان کودکی روحش لطیف و سرشتش نیکو بود و به خاندان عصمت و طهارت علاقه و ارادت زیادی داشت.

وی افزود: در زمان رضا شاه که سیاستش سرکوب و قلع و قمع خونین بزرگان بود و خلع سلاح و یکجانشینی عشایر را در دستور کار قرار داده بود، آسیف‌الله تصمیم گرفت به نجف اشرف عزیمت کند.

قیصری بیان داشت: آسیف‌الله در کربلا و نجف کارگری می‌کرد و مزدش را به یکی از علمای آن زمان عراق می‌داد تا وی را با مسائل و معارف دینی آشنا کند او در عراق با ریاضت و عبادت به مقامات معنوی دست یافت و صاحب کرامات شد.

استاد دانشگاه اهواز و محقق و پژوهشگر مشاهیر و عارفان گفت: شیخ عبدالله بیش از پنجاه مرتبه با پای پیاده به زیارت ائمه معصومین(علیه السلام) مشرف شد او از نجف و کربلا پیاده به قم و مشهد می‌رفت و در راه امامزادگان را نیز زیارت می‌کرد به همین خاطر به شیخ پیاده شهرت پیدا کرد.

وی ادامه داد: دوستان و معاشران شیخ اشخاصی بودند که در زهد و تقوا و عرفان جایگاه والائی داشتند و با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در ارتباط بودند، مثل ایت‌الله حاج شیخ مرتضی حائری، حاج اسماعیل دولابی، حاج شیخ محمد فکور یزدی و حاج حسین مظلومی از جمله این افراد بودند.

وی دادن عزت و کرامات را از آن خدا دانست و گفت: شیخ عبدالله دنیا را به اندازه نیازش خواست و عزت دست خداست و خداوند شیخ عبدالله را بزرگ کرد.

قیصری خاطرنشان کرد: ملاقات با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، پرهیز از خوردن مال حرام و شبهه‌دار از جمله خصایص این شیخ والارسته است و او هر چه داشت در راه خدا به نیازمندان می‌داد.

وی ادامه داد: شیخ در اواخر عمر خود به بیماری اوره مبتلا شد و یک هفته در بیمارستان آیت‌الله گلپایگانی قم بستری شد و در شب بیستم ماه مبارک رمضان سال 1402 قمری مصادف با 11 تیرماه سال 62 هجری شمسی که سنش از هشتاد سالگی گذشته بود دار فانی را وداع و در قبرستان بقیع در راه قم به جمکران به خاک سپرده شد.

روحش شاد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa ، ztb
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا