|
تا حالا کسی رو نفرین کردی؟؟؟؟؟
|
|
۱۶:۳۹, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
میخوام اونایی که واقعا تو این زمینه اطلاع دارن و تجربه شو داشتن نظر بدن میخوام سوال کنم اگه یکی دل کسی رو بشکنه بعد اون شخص به هیچوجه طرف رو نبخشه و نفرینش کنه اون ادم که بهش ظلم کرده چیکار باید بکنه که مورد لعن قرار نگیره؟ اصلا نفرین کردن خوبه؟ تو این موقعیت چیکار باید کرد؟ ![]() ![]() تو روایت خوندم حتما اثر داره اگه نفرین کننده حق داشته باشه خدای نکرده طرف مقابل آسیب میبینه اگه حق نداشته باشه خدای ناکرده به خودش برمیگرده ![]() برای یکی از دوستانم پیش اومده بدجور کسی رو که دلشو شکونده نفرینش کرده هر دو طرف برا من مهمن نمیخوام اسیب و یا ناراحتی به هیچکدومشون برسه |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آره .
اگه حق با طرف باشه و از ته دل هم نفرین کرده باشه . میگره و بدجور هم می گیره. |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
در اخلاق اسلامی از این کار به شدت نهی شده است... حتی ما حق نداریم دشمنان خداوند را مستقیم خودمان نفرین کنیم...
کلا قلب را مکدر می سازد و باعث قساوت قلب خود شخص نفرین کننده می شود. یه راه بسیار جالب را استاد اخلاق مان پیشنهاد دادند: فرمودند اگر کسی به شخص خود شما ظلم کرد، اشکالی ندارد، به نیت او کار نیکی را انجام دهید و ثوابش را به اون شخص هدیه بدهد. بلاخره این عالم و دم و دستگاه صاحب داره، و خود صاحبش به بهترین نحو مسائل را حل میکند. پ ن: این راهکار توسط خود حقیر انجام شده و به شدت هم نتیجه داده.
|
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من یه بار یه بنده خدایی رو نفرین کردم، اونم بچه مدرسه ای بودم...
بعدشم که روایات رو مامانم برام تعریف کرد، توبه کردم و گفتم خدایا اشتباه کردم... خودت میدونی و اون بابا... کسانی بودن که به من ستم کردن... من همه شون رو به خدا یا حضرت عباس میسپارم... دیگه کم پیش میاد که دلم خنک نشه... ![]() نفرین خوب نیست... لعنت خوبه، اونم واسه آل امیه... |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۱۷:۲۷ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:من همه شون رو به خدا یا حضرت عباس میسپارم... یا خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا شما که پرپرش کردید طرفو ![]() راهکاری هس که خود کسی که نفرین شده انجام بده؟
|
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نفرین بده... اوخه...جیزه...
جدی می گم، نفرین حتی کلمه اش هم جدیه چه برسه حقیقتش! نفرین حاصل حق الناسه. حق الناس هم با دعا جبران نمی شه. باید براش جبران کنی تا دلش نرم شه و ببخشتت. یا شما می تونی وساتت( وصاتط، وصاطط ) کنی و مشکل حل شه. یا اینکه جای اون دوست خاطی بری و برای دوست مظلومت جبران کنی.( مثلا یه لطفی بکنی بعد بگی این رفیق ما شکر خورده شما ببخشش ) من تا حالا کسی رو نفرین نکردم. آخه دلم اینقده سنگیه که نمی شکنه! |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:حق الناس هم با دعا جبران نمی شه. باید براش جبران کنی تا دلش نرم شه و ببخشتت. یا شما می تونی وساتت( وصاتط، وصاطط ) کنی و مشکل حل شه. یا اینکه جای اون دوست خاطی بری و برای دوست مظلومت جبران کنی. بله درسته دارم تلاشمو میکنم ان شاءالله حضرت عباس(علیه السلام) کمک کنه ناراحتی ها برطرف بشه |
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۱۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۳ ۱۰:۲۳ توسط صبا.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلام![]() نه هيچ وقت نفرين نميكنم،ميگذرم تا جايي كه بايد خود خدا ازم بگذره![]() توصيه ميكنم هيچ وقت اينكار رو نكنيد آثارش به خود شما هم برميگرده![]() |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من یه نقر چند بار بد جور دلمو شکست من همش می بخشیدمش دیگه هم بهش فکر نمی کردم . توان مقابله با هاشو نداشتم . یه بار تا صبح گریه کردم به خاطر کارش دم دما ی صبح دست خودم نبود نفرینش کردم که کاش بمیره از خدا هم شدیدا تقاضا کردم که به حرفم گوش بده. چند وقت بعد یه دفعه بدون هیچ دلیلی شب خوابید دیگه صبح بلند نشد . نمی دونم اثر نفرین من بود یا نه آیا منم گناه کردم که اینجوری نفرینش کردم؟
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من یه باریه نفرخیلی توجمع ناراحتم کردودلم شکست منم نفرینش کردم اما شب قبل ازاینکه بخوابم صدبارازخدامعذرت خواستم ونفرینم رو پس گرفتم ولی تودبیرستان یه دبیر داشتیم ماکه باهاش شوخی کردیم بدش اومدوگفت نمی بخشمت تا دوسال من ازش معذرت خواهی کردم ونبخشیدبعد فهمیدم این خانم کلا بچه های شلوغ کلاساشو نمی بخشه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |