|
داعش: مرجع اصلی تمامی اخبار
|
|
۱۱:۵۷, ۱۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۰:۵۶ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
گروه تروريستي داعش، بخش شمالي شهر سامراء را به تصرف خود درآورد / به گزارش "آناتولي"، تروريستهاي داعش همچنين بر روستاهاي "البلديه" و "الجامعه" سيطره پيدا كردند
نسیم به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری عراقی «الاخباریة»، از ساعت 4 بامداد امروز، شهر سامرا شاهد درگیری مسلحانه تروریستهای گروه موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) با نیروهای امنیتی است. به نظر می رسد که تروریستها قصد داشتند به مرقد امامان عسگری حمله کنند که تاکنون موفق نشدهاند و نیروهای امنیتی این حمله تروریستی را خنثی کردهاند. یک مقام آگاه امنیتی عراق در اینباره گفت که درگیریهای مسلحانهای که میان افراد مسلح و نیروهای امنیتی عراق در شهر سامرا از صبح امروز روی داد تاکنون به کشته شدن 51 نیروی ارتش و پلیس در سامرا منجر شده است و درگیریها تا زمان تنظیم این خبر همچنان ادامه دارد. برخی منابع اعلام میکنند که افراد مسلح ساختمانهای دولتی در این شهر را به کنترل خود درآوردهاند. ---------------- 93/03/20 شخص «ملک عبدالله» دستور اشغال سامرا و موصل را صادر کرد پایگاه خبری «عراق القانون» به نقل از منابع آگاه بلندپایه نوشت که حمله تروریستی داعش به موصل و پیش از آن به سامرا کاملا تحت نظارت و به دستور ریاض صورت گرفته است. بر اساس این گزارش سرکده داعش با پادشاه عربستان اخیرا دیداری داشته و ماموریت اشغال استانهای سنینشین و تبدیل آنها به امارتهای تکفیری تحت نظارت ریاض و دوحه را پذیرفته است ---------------- [b]93/03/21 تکریت هم سقوط کرد پس از اشغال موصل توسط داعش،شهر تکریت واقع در 140 کیلومتری بغداد هم به تصرف کامل این گروه تروریستی درامد [/i] |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
قرارگاه سایبری سپاه قدس مستقردرسوریه: سلفی های پست سوریه اعلام کردند، به زودی به کربلا نیز حمله میکنیم
در پی این خبر ... سردارسرافرازسپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی افزودند,"اگر پایتان فقط پایتان به حرم سید الشهداعلیهم السلام برسد باکسب اجازه ازمقام عظمای ولایت فرماندهی کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای کربلای جدیدی رارقم خواهیم زد که تاریخ به خود ندیده باشد و نماز ظهر را با سربازان امام خامنه ای به جماعت در بقیع میخوانیم" (۳/خرداد/۹۳ ۰:۵۷)Just God نوشته است: |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۰۹)Mohammad Trust نوشته است: قرارگاه سایبری سپاه قدس مستقردرسوریه: سلفی های پست سوریه اعلام کردند، به زودی به کربلا نیز حمله میکنیم لبيک يا حسين (علیه السلام)
|
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آخرش مجبورمون میکنن بدون ویزا بریم مکه ... خدایا شکرت.
|
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من که تجربه بی ویزای کربلا اونم از روی مرز ومستقیم(نه از روی کوه و کمر)رو دارم
![]() از همین الان آمادگی خودم رو برا رفتن به مکه هم اعلام میکنم
|
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۰۹)Mohammad Trust نوشته است: قرارگاه سایبری سپاه قدس مستقردرسوریه: سلفی های پست سوریه اعلام کردند، به زودی به کربلا نیز حمله میکنیممنبع این نقل قول کجاست؟ توی هیچ سایت خبری ندیدم چنین نقل قولی |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مرگ بر سلفی ها، مرگ بر گروه داعش و مرگ بر تمام آشغال هایی که از این بی فکرهای جانی و لجن حمایت می کنند.
|
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بزرگواری فرموده بودن اینا خودشون شتاب دهنده ی نابودی خودشون هستن ، من باور نمی کردم
الان دقیقا متوجه شدم منظورشون چی بود. ![]() من صبح نیشابور رو دیدم ولی شام بغداد رو نه . مثل اینکه به زودی به آرزوم می رسم. آقا اگه خواستین برین من رو هم با خودتون ببرین . |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۱۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۸ توسط Mahdii313.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
فوری/ المنار : حمله نیروهای عراقی به داعش با شکست مواجه شد
پرواز جنگده های عراقی بر فراز حرمیین عسگریین (علیه السلام) داعش در حال تلاش برای تصرف حرمیین است [b] ![]() فوری/خبرگزاری فارس داعش از بلندگوهای مساجد سامرا جوانان را به جهاد دعوت میکند شاهدان عینی از جولان عناصر داعش در مناطق تحت سیطرهشان در شهر سامرا خبر دادند و گفتند: خودروهای داعش در مناطق مختلف با پرچمهای مخصوص این گروه تروریستی در حال جولان در شهر هستند و بلندگوهای مساجد نیز جوانان را به پیوستن به داعش و جهاد دعوت میکند. حمله به منزل وزیر علوم و فناوری عراق در «سامرا» در پی ناآرامیهای خونین امروز در «سامرا»، افراد مسلح ناشناس به منزل وزیر علوم و فنآوری عراق در این شهر حمله کردند و ۳ محافظ او را کشتند. به آتش کشیده شدن یک ایست بازرسی در سامرا داعش یک ایست بازرسی ارتش را در نزدیکی میدان اعتصاب در سامرا به آتش کشید. ارسال کمکهای نظامی ارتش و پلیس عراق به سامرا کمکهای نظامی ارتش و پلیس دولت فدرال عراق به شهر سامرا رسید و تمامی این نیروها در خارج از شهر سامرا مستقر شدهاند و در عین حال نیروی هوایی ارتش عراق پروازهای منقطعی را بر فراز آسمان سامرا انجام میدهد. نیروی هوایی ارتش عراق داعش را هدف قرار داد جنگندههای ارتش عراق به کمک نیروهای امنیتی مستقر در شهر سامرا رفتند و با هدف قرار دادن خودروهای داعش تاکنون ۱۳ تروریست را کشتهاند. [/b] |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: si7CIt7r_535.jpg]](http://media3.afsaran.ir/si7CIt7r_535.jpg)

الان دقیقا متوجه شدم منظورشون چی بود. 
![[تصویر: 9bdaf65a3a9c43861.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/9bdaf65a3a9c43861.jpg)