|
از شادی حلال چه می دانیم؟؟!! (به بهانه ساخت کلیپ هپی ها)
|
|
۲۰:۴۴, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم "فارل ویلیامز"، خواننده و تهیه کننده آمریکایی با اشاره به اینکه دستگیری این 6 جوان ایرانی[مربوط به کلیپ هپی ها] او را غمگین کرد ، افزود:" اگر شما تنها می خواهید شادی خود را جشن بگیرید باید اجازه چنین کاری را داشته باشید." ولیلیامز هم بیان داشته که از قوانین ایران چیزی نمیداند و هم بیان داشته هر کسی باید خوشحالی خود را ابراز کند. بر این اساس به نظر میرسد که باید به یک نکته در این خصوص اشاره کنیم که ما ایرانیها با توجه به فرهنگی که در آن قرار داریم کمتر بدان توجه داریم و درواقع با ساخت چنین شوهای مستهجنی بعضا باید گفت که در حال فراموشی آن هستیم. و این مسله چیزی نیست جز مساله شادی در چارچوب فرهنگ ایرانی اسلامی است که ما در اینجا آنرا « شادی حلال » مینامیم. در این زمینه متاسفانه با برخورد با چنین افرادی، به غلط اینگونه تعبیر می شود که دین اسلام مخالف شادی و نشاط است! درحالی که دين اسلام موافق نشاط و شادي است؛ چراکه معتقد است، شادی آدمي را از تنبلي رهانده، سرزنده و سر حال ميسازد. البته اين شادي در چهار چوب نگاه تعديلي معنا مييابد. اسلام معتقد است که بهترين آيينها آن است كه با طبيعت آدمي و ساختار آفرينش او سازگار بوده، نيازمنديهاي طبيعي و فطري اش را برآورد. در غير اين صورت، نمي تواند آدمي را خوشبخت و سعادتمند سازد. * توصيفات قرآن در خصوص بهشت نيز حاكي از اين واقعيت است كه اسلام، بر نشاط و شادي مهر تأييد نهاده است. باغهاي زيبا، آبهاي زلال و روان، زيباترين بسترها، نرمترين و چشمگيرترين پارچهها، برترين ديدنيها و ... در بهشت همه جزء عوامل نشاط و شادي به شمار مي رود و خداوند براي پاداش بندگانش بهشت را چنين شاد و فرح بخش قرار داده است. * شادابي را مي توان يكي از صفات مومنان دانست و به اين مطلب در روايت رسول اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بدان اشاره شده است: «مؤمن شوخ و شاداب است».(حراني، تحف العقول، ص49 ). * در رواياتي از حضرت علي ( عليه السلام) به اثرات، اهميت و پيامد شادي اشاره فرموده اند: «شادماني، گشايش خاطر مي آورد» (درآمدي، غررالحكم، ح2023) و «اوقات شادي، غنيمت است» (همان، ح1084) و نيز «هركس شادياش اندك باشد، آسايش او در مرگ خواهد بود». (بحارالانوار، ج78، ص12 ) * تا جايی شادي مورد اهتمام در اسلام قرار گرفته كه براي انجام عبادت نيز بايد از آن كمك گرفت. امام رضا(علیه السلام) در اين مورد فرمودند : «كوشش كنيد اوقات شما چهار زمان باشد: وقتي براي عبادت و خلوت با خدا، زماني براي تأمين معاش، ساعتي براي معاشرت با برادران مورد اعتماد و كساني كه شما را به عيبهايتان واقف ميسازند و در باطن به شما خلوص و صفا دارند و وقتي را هم به تفريحات و لذايذ خود اختصاص دهيد و از شادي ساعتهاي تفريح، نيروي لازم براي عمل به وظايف وقتهاي ديگر را تأمين كنيد».(بحارالانوار، ج75، ص321) * مزاح و شوخي كه يكي از عوامل برجسته شادي است، اگر به سبك سري، بيشرمي و گستاخي بياميزد، «هزل» ناميده مي شود كه در اسلام مطرود است و اگر به تحقير و بدگويي و ناسزا آميخته گردد، آن را «هجو» ميخوانند و اين نيز در اسلام نهي شده است. يكي از اصحاب از رسول خدا پرسيد: «آيا اگر با دوستان خود شوخي كنيم و بخنديم، اشكالي دارد؟ حضرت فرمود: اگر سخن ناشايستي در ميان نباشد، اشكالي ندارد (كافي، ج2، ص663; تحف العقول، ص323) * اگر شوخي از حد خارج شود و به بيهودگي يا زيادهروي بينجامد، باز از نظر اسلام عملي ناپسند خواهد بود. همان طور كه اميرمؤمنان علي(علیه السلام) ميفرمايد: «هر كس بسيار شوخي كند، وقار و سنگيني او كم ميشود» (غررالحكم، ص222 ) و امام صادق(علیه السلام) ميفرمايد: «زياد شوخي كردن، آبرو را ميبرد». (كافي، ج2، ص665) نتیجه : بر این اساس باید گفت که دین اسلام با شادی مخالف نیست اما شادی باید دارای ویژگیهایی باشد که با کرامت انسانی همخوانی داشته باشد. البته بانگاهی به فرهنگ ایرانی بدون شک باید تاکید کنیم که در هیچ کجای فرهنگ ما ادای چنین حرکات سخیفی به عنوان شادی قلمداد نمیشود. اینکه افرادی با چنین حرکاتی بخواهند شادی کنند هیچ وقت در کشور ما رایج نبوده و نیست و به طور کل خندیدن و شاد شدن با دیدن چنین حرکاتی با فطرت انسانی هیچ انسانی همخوانی ندارد . |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
هپلی هپی ها یا جاسوس های دزد امنیت
لطفاً کلیپ هپلی های هپی را، نه به دید چند پت و مت غافل از همه جا بلکه به دید جاسوسان دزد امنیت ملی ببینید. دوستان امنیت در ارسال مربوط به شرح سیاست های ابلاغی از طرف امام و در تاپیک مجزایی که برای شرح امنیت ایجاد شده، تعریف و شرح داده شده است. تعریفی که یانکی ها از امنیت دارند، هجمه به ارزش های یک ملت است و در دنیای امروز حفظ ارزش های یک ملت به عنوان حفظ امنیت شناخته می شود. حال ما خودمان را به بی خبری بزنیم و بگوییم مردم را به زور شلاق به بهشت نبرید. نه قربان اینها ما را به هوای رقص و شادی به جهنم نبرند، بهشت برین پیش کشتان. آن روزها را يادتان مي آيد؟ همان روزهايي که اجداد یانکی ها، مستر همفر جاسوس و امثالش را فرستادند بلاد اسلامي تا نقاط ضعف و قوت مسلمان ها را برايشان کشف کنند. همان روزهايي که مستر همفرشان گفت يکي از دلايل قوت مسلمان ها حجاب است: «زنانِ آنان داراي حجاب محکم هستند که نفوذ فساد در ميانشان ممکن نيست». «به هر وسيلهاي که شده بايد زن مسلمان را از حجاب اسلام خارج کرد و بي حجابي را در بين مسلمانان رايج نمود ... خواه ناخواه وقتي زنها از حجاب خارج شوند، مردها و جوانان فريفته ميشوند و در نتيجه، فساد در کانون خانواده ها رخنه ميکند. براي اجرا بايد اول سعي کرد زنان غيرمسلمان درکشورهاي اسلامي را از حجاب خارج کرد تا زنان مسلمان نيز از آنان پيروي کنند.» (يادداشت هاي مستر همفر صفحه 54) تاریخچه اندلس و شکست مسلمانان و سقوط تمدن اسلامی در اسپانیا، مگر جز به خاطر هجوم فساد غربی به کانون عفاف و تقوی مسلمانان بود؟! خراب کردن همه دیوارها و برداشتن همه پرده ها و بازگذاشتن همه پنجره ها نشانه تیره اندیشی است، نه روشن فکری! علامت جاهلیت است، نه تمدن. و این اقدام سخیف بدون شک امنیت ما را نشانه رفته است، به اعتراف خود یانکی ها. و فارل ویلیامزی که همین نزدیکیست، نگران شادی مردم ایران. |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من تو برج میلاد کار میکنم....
بیشتر اوقات تا دیر وقت سر کار هستم، بعضی وقت ها کار م خسته کننده میشه و وقتی برای تفریح و شاد بودن ندارم.... بعد چند وقت دیدم خیلی عصبی و پرخاشگر شدم دیدم همینطور پیش برم دیونه میشم بخاطر همین یه کایت(بادبادک) گرفتم، بعد از ساعت کار میرم تو محوطه ی برج بادبادک بازی میکنم، جالب اینه که از وقتی این کارو میکنم هم روحیه خودم خوب شده هم باعث شده بقیه همکاران مثل من این کارو انجام بدن یا میان از من بادبادک و میگیرن بعد از ساعت کاریشان میرن بادبادک هوا میکنن.... البته اوایل همه میگفتن زشته، مگه بچه شدی اما من اهمیت ندادم مهم شاد بودن خودم بود.... به نظر من تفریح کردن و شاد بودن با یه بادبادک هم میشه بدست آورد... اما جون های ما فکر میکنن تفریح و شادی یعنی مدام به پارتی رفتن، مواد کشیدن، سفر خارج رفتن..... |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
متاسفم برای افرادی که دست اندرکاران این کلیپ و موارد مشابه رو افراد بی گناه یا عادی تصور می کنند
از چاقوکش خیابونی بدترند |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
حرف شما متین.
ولی نباید با کسانی که چنین رفتاری می کنن برخورد شود بلکه باید فرهنگ سازی شود. و حجاب و شادی مردم دست ما نیست مخصوصا در خانه. و اینترنت یک فضایی هست که متعلق به هیچ کشوری نیست و یک منبع جامع و فراگیر.حق این را نداریم که در مورد فیلم هایی که مردم در اینترنت قرار می دهند موضع بگیریم. بنظر من فرهنگ سازی راه درست است. در حال حاظر با این برخورد شدید چهره ی ایران از جمله دولت ایران در کشور های دنیا مخدوش شده است |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۳)خاورمیانه نوشته است: حرف شما متین. |
|||
|
|
۹:۱۰, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
موضوع اینه با رشد تکنولوژی جدید حتی افکار ذهنمون هم جز چهار دیواری اختیاری محسوب نمیشه،زمانی میگفتن چهاردیواری که که گناه من باعث نشه بقیه به گناه کشیده بشن.
بعضی چیزا واقعا تابو شده معلومه آبشخورشون کجاست، یهو از چندجا ادم بشنوه اسلام همش دین غم و غصه است و دلیلشونم که معلومه یا به قول دوستان از بعضی گناهان که به نظر اینا شادیه نهی شدن یا اینکه چرا محرم و صفر باید غمگین باشیم و ....!!!!!! حرفای تکراری من کلیپ رو دیدم واقعا مزخرف بود نمیدونم گرفتنشون کار درستی بود یا نه، اما یه جورایی گفتن از این کارا نکنید ما به راحتی پیداتون میکنیم منتها هر کاری اینا انجام بدن هر کس یه چیزی میگه: - به جای اینا چندتا مفسد اجتماعی رو بگیرن اعدام کنن حالا جند روز بعد این حرف ،اقای فلانی اعدام میشه حالا طرف دوباره میگه -چرا اعدامش کردن،ادم که نکشته بود منم حوصله ندارم بگم از کجا میدونی،شاید بخاطر کار این بابا خانواده فقیری پول دارو نداشتن و مردن!! حساب کتاب اینا رو فقط خدا داره متاسفانه وضعیت کشور طوری شده که هر کاری کنن یه عده معلوم الحال یه چیزی دارن بگن فقط اینجا یه عده از مردم دارن بازی میخورن طرف نوشته خوب شد ته دیگ سیب زمینی بعد از اسلام اختراع شد وگرنه حرام میشد،متاسفانه حتی در دین تحقیق هم نمیکنن،ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۱۰:۴۱ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یه تاپیک با همین موضوع ایجاد شده اگه حرفی دارید همونجا بزنید
بازم حرفای تکراری جوابها هم همونا هستند تو این تاپیکم حرف جدیدی زده نشده اگه حرفی دارید اونجا بنویسید دلیل ایجاد این موضوعات تکراری بدون برخورد ناظران چیه !!؟؟؟ همیشه همینطوره یه موضوع جدید اتفاق میفته همزمان 60 تا تاپیک میزنن بعد از 2ماه هم همه چی فراموش میشه....... |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۱۰:۴۹ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
من از شما معذرت می خوام که اومدم معیارای شادی حلال رو بیان کردم ولله تو اون تاپیک هر حرفی زده شد بجز شادی حلال اینکه ملت روزی یه تاپیک می زنن درمورد ازدواج موقت و حقوق گمشده ی زنان صحبت می شه، اونجاها اشکالی نداره!!!! الان هم خودتون رو ناراحت نکنید، درخواست حدف تاپیک رو دادم |
|||
|
|
۱۰:۵۵, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خواهش میکنم عزیزم
اما آقای درست پسند هم یه تاپیک دقیقا با همین موضوع ایجاد کردند چندتا نمونه بیارم که خودم یکی از شاکیان ایجاد تاپیکای متعدد درمورد زنان بودم و هستم!؟!؟ دعواشو ما میکنیم استفادشو شما میبرید وگرنه الان شما سوادم نباید داشته باشید چه برسه بیاید اینجا پستم بذارید:) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |