|
سبک زندگی ایرانی از دید فیفا و شرکت ویزا
|
|
۱۱:۰۱, ۱۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۱۱:۴۳ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شرکت ویزا اسپانسر جام جهانی برزیل 2014 برای هر تیم حاضر در این تورنمنت یک کلیپ ویژه تهیه نموده
![]() کلیپ زیر کلیپ ویژه ایران هستش بمدت یک دقیقه که توش باید بگم : ساپورت هست مانتوهای مدل بهاره قِرو رقص به اندازه کافی کشکول و تبرزین دراویش تاکسی نارنجی بوق بوق ماشینا تو ترافیک و راه بندون و شادی وسط خیابون ( مختلط ) زرشک پلو و چلو کباب حتی جواد خیابانی ![]() ساز تارو سه تار تک فرزندی ![]() شیرینی پاپیونی فرش ایرانی دختر که فراوون که همگی هم مجرد هستن ( بشدت جلب توجه میکنه این موضوع که همگی هم قصد ازدواج دارند ) ![]() و.... با این که ساخته یه فرد خارجی هستش ولی کاملا ملموس و نزدیک به واقعیت بودش مشاهده کلیپ در آپارات |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۱۴, ۱۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۳ ۵:۲۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۳ ۱۹:۲۴)bidel نوشته است: دقت کنین که شوخی با مقدسات مذهبی در جوامع غربی کاملا عادیه!کارشون در اون حد نیست که من بخوام بخاطرش صحبت کنم. اما این رو اشتباه میکنین. شاید زیاد اتفاق بیفته و قانون بهشون چنین اجازهای بده، اما حتی هنوز هم مسیحیان ِ اصطلاحاً سنتگرا(conservative) یک حداقل گرایشهایی بروز میدن به مذهبی که اسمش رو یدک میکشن و با مسائلی که مخالف ظواهر دینشون باشه کنار نمیان. اونها حتی ابا دارن که از واژهی Damn استفاده کنن! بجاش میگن Dang. حتی جورج بوش هم که اظهار مسیحیت می کرد یهجا تو مستند فارنهایت 9/11("44:'45) از Dang استفاده میکنه(اون وقت ابا نداشت از اون همه مصیبتی که به سر بیگناهها آورد...). این در حالی هست که چند دهه پیش، این سنتگرایی بسیار بسیار بیشتر هم بوده. (۱۸/خرداد/۹۳ ۱۹:۲۴)bidel نوشته است: قضدشون فکر نکنم توهین بود! این عرفشونه فقطحالتی رو در نظر بگیرید که شما میخواید با یک قبیلهای ارتباط برقرار کنید، و اونها یک دسته چیزها براشون مورد احترام و یا مقدس هست - چیزی شبیه تصویری که در فیلمهای هالیوودی از سرخپوستها و مردم قبائل بدوی نمایش میدن. فرض کنید میگن اگر بین دو تا اسب عطسه کنید بیاحترامی هست! (سرخپوستها و بدویهای عزیزی که احتمالاً این مثال رو میخونن به خودشون نگیرن. تصویر هالیوودیاش رو عرض کردم) آیا شما نسبت به انجامش بیتفاوتید، یا سعی میکنید ازش حذر کنید، هرقدر هم به نظرتون مسخره بیاد؟پس موضوع اینه که اونها در اصل دنبال برخورد محترمانه نیستن. مثلاً در همون تصویر(که ارزشی نداره، ولی تحلیل برخورد اونها مطرحه) در مورد شیلی میبینید که شبیه دزدان دریایی ساختن، یا غنا رو که انگار ستارهاش رو چسبوندن به دهنش تا حرف نزنه(یعنی مثلاً دیکتاتوری هست). قصدشون بیاحترامی هست. به این صورت میشه در مورد ماهیت قضیهی سلمان رشدی ملعون(و قضایای مشابهش) هم مطمئن شد. چرا سیاستمدارها که فقط به فکر منافع بیشتر(ملی، حزبی، شخصی) هستن، باید در حمایت از یک رمان که در اون به کتاب مقدس پیروان یک آیین گفته شده آیات شیطانی احساس وظیفه کنن؟ علاقه به آزادی نظرات؟! بلکه در این بیاحترامی، نفعی بزرگتر از منافعی که از دست میدن دیدهاند. وگرنه به موقعش به اندازهی کافی بلدن که به رقص شمشیر سعودیها احترام بذارن. |
|||
|
۸:۳۸, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۳ ۵:۱۴)درست پسند نوشته است: کارشون در اون حد نیست که من بخوام بخاطرش صحبت کنم.حالا که نگاه می کنم انگاری غرضی در کار بوده من فقط همچین ذهنیتی درباره ی غربی ها داشتم. فکر می کردم مذهب بینشون از قداست افتاده و توی طنزشون اون رو هم به راحتی به سخره می گیرن... ممنون |
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۹)bidel نوشته است: حالا که نگاه می کنم انگاری غرضی در کار بوده تبریک میگم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینطور که از ظاهر قضیه پیداست شما اولین نفری هستید که در این سایت موفق شدید که قانع بشوید و حرف دیگران را بپذیریذ تبریک تبریک تبریک . . . . . . . . . . . . . . بازم تبریک ![]() ![]() ![]() . |
|||
|
|
۴:۱۹, ۲۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۳ ۴:۲۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۹)bidel نوشته است: من فقط همچین ذهنیتی درباره ی غربی ها داشتم. فکر می کردم مذهب بینشون از قداست افتاده و توی طنزشون اون رو هم به راحتی به سخره می گیرن...خواهش میکنم. البته عرض بنده مخالف نبود با این گفتهی شما که «مذهب بینشون از قداست افتاده و توی طنزشون اون رو هم به راحتی به سخره می گیرن» چرا که در مورد عدهی زیادیشون درست هست. مذهب توی کمدیها یا هرجای دیگه، با بیشرمی مورد توهین و تمسخر شدید قرار میگیره. اما عرض بنده تنها این بود که از اونجا که طیفهای دیگری از مردمشون هستن که سنتگراتر هستن، این موضوع عمومیت نداره، و از این سبب، حتی خود عاملین این کارها هم متوجه هستن که کارشون چقدر برای سنتگرایان آزاردهنده هست!(مثل جامعهی خودمون که مذهبستیزترین افراد هم میدونن که چه چیزهایی برای مذهبیها آزاردهنده هست). عرض بنده تنها این بود که این امور براشون از این نظر عادی نشده. ببخشید اگر مبهم بیان کرده بودم. (۱۹/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۸)ساجد نوشته است: اینطور که از ظاهر قضیه پیداست شما اولین نفری هستید که در این سایت موفق شدید که قانع بشوید و حرف دیگران را بپذیریذاینطور که از ظاهر قضیه پیداست ایشون اولین نفری هستند که در این سایت موفق شدید ببینید که قانع شدهاند و حرف دیگران را میپذیرند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| روایت یک زن ایرانی از زندگی در سوییس | علي | 69 | 22,520 |
۲۹/اسفند/۹۵ ۱۴:۳۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|

![[تصویر: visa_master_card_logo_fd9r.jpg]](http://cld.persiangig.com/preview/tWGJItVfW8/visa_master_card_logo_fd9r.jpg)

![[تصویر: comics-countryballs-world-cup-brazil-201...20(1).jpeg]](http://cld.persiangig.com/preview/M37nNldcm6/comics-countryballs-world-cup-brazil-2014-981159%20(1).jpeg)
چرا ؟؟