|
مواسات کنندگان با امام حسین(علیه السلام)
|
|
۲۰:۱۲, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از توجیهات بدعت گذاران در مکتب تشیع در مورد بدعت قمه زنی این است که می گویند نسبت به امام حسین (علیه السلام) مواسات انجام می دهیم. مواسات چیست؟ لطفا عقل خود را بکار ببریم و روی این قضیه فکر کنیم. من می خواهم نسبت به شهید علی خلیلی مواسات بکار ببرم در نتیجه یک عدد قمه را بر گردن خود می زنم تا با وی همدردی کنم و اگر در موقعیت شهید خلیلی قرار بگیرم کاری ندارم (دفاع از ناموس دیگران) دیدید چقدر این تفکر بدون منطق است؟ حالا سوریه و عراق میدان آزمایش است. برای مواسات با امام حسین بهتر نیست پس از جهاد توسط دشمن سرمان بریده شود؟ (روی عکس زیر کلیک کنید>>شهید حزب الله و مقلد امام خامنه ای) ![]() عمامه بسر های دروغ گویی که شیعیان را بهم انداختند و از محراب تکان نمی خورند اکنون میوه فتنه های خود را بچینند افرادی که خود را اکالب (سگ ها) اهل بیت می دانند کجا هستند؟ اذان به وقت آمریکا ............ قربتا الی النفس اماره |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۰, ۲۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۳ ۱۸:۲۲ توسط هادی....)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:شما عین فرمایشات رو بیار تا بحث کنیم فرمایشات رهبری در روز رحلت امام : امروز یک عدهاى در بخشهاى مختلف دنیاى اسلام بهنام گروههای تکفیری و وهابى و سَلَفى، علیه ایران، علیه شیعه، علیه تشیع، دارند تلاش میکنند، کارهاى بدى میکنند، کارهاى زشتى میکنند؛ اما اینها دشمنهاى اصلى نیستند؛ این را همه بدانند. دشمنى میکنند، حماقت میکنند اما دشمن اصلى، آن کسى است که اینها را تحریک میکند، آن کسى است که پول در اختیارشان میگذارد، آن کسى است که وقتى انگیزهى آنها اندکى ضعیف شد، با وسایل گوناگون آنها را انگیزهدار میکند؛ دشمن اصلى، آن کسى است که تخم شکاف و اختلاف را بین آن گروه نادان و جاهل، و ملت مظلوم ایران مىافشاند؛ اینها آن دست پنهانِ سرویسهاى امنیتى و اطلاعاتى است. لذا ما مکرر گفتهایم این گروههاى بىعقلى را که به نام سَلَفىگرى، به نام تکفیر، به نام اسلام با نظام جمهورى اسلامى مقابله میکنند، دشمن اصلى نمیدانیم؛ ما شما را فریبخورده میدانیم؛ به اینها گفتهایم: لَئِن بَسَطتَ اِلَىَّ یَدَکَ لِتَقتُلَنى ما اَنا بِباسِطٍ یَدِىَ اِلَیکَ لِاَقتُلَکَ اِنّى اَخافُ اللهَ رَبَّ العَلَمین؛ (۸) تو اگر خطا میکنى، اشتباه میکنى، کمر به قتل برادر مسلمان خودت میبندى، ما تو [آدمِ] نادان و جاهل را کسى نمیدانیم که بایستى کمر به قتل او ببندیم؛ البته از خودمان دفاع میکنیم، هر کسى به ما حمله بکند، با مشت محکم ما مواجه خواهد شد، این طبیعى است؛ اما معتقدیم اینها دشمنان اصلى نیستند، فریبخورده هستند. دشمن اصلى آن دشمن پشت پرده است، آن دست نهچندان پنهانى است که از آستین سرویسهاى امنیتى بیرون مىآید و گریبان مسلمانان را میگیرد و آنها را به جان هم مىاندازد. منبع من هنوز هم دارم می گم که رهبری پرچمدار فرعی دونستن دشمنی وهابیت نسبت به استکبار جهانی هستن ... اما شما هنوز پرچم مصاف با یه جریان فرعی تر از فرعی رو گرفتید. در این موقعیت !!! ( تاکید می کنم ) در این موقعیت ... |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خب الان کجای حرفای ما تناقض داشت؟
وهابیت مزدور آل سعوده آل سعود مزدور آمریکاست و آمریکا مزدور استکبار جهانی و نظام سلطس که همشون نوکر شیطانند (>> عدو المبین) دشمن اصلی نیستند ولی دشمن که هستند! پس چی میگیم ما هی میگیم مرگ بر آمریکا یه عده لیبرال دردشون میگیره از این شعار |
|||
|
|
۹:۴۸, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آخه من موندم شما بر حسب كدوم دليل ميگيد قمه زني ايراد داره؟
بخدا اين فقط كار يه عده خاصه كه با شيعه نه با اهل بيت(علیه السلام) عناد دارن؟من خيلي تحقيق كردم توي اين زمينه نظر خيلي از علما رو خوندم كه نه تنها گناه ندونستن بلكه جز واجبات دونستن قمه زدن رو،فايل تصويري هم دارم كه به موقع براي بازديد ميزارمش حسن آقاي خلج يه حرف خيلي خوشگل زد ايشون گفتن:اگه معني چيزي رو نفهميدي انقده مرد باش كه درباره اون مسئله سوال كني نه زود پاشي شيپور مخالفت بزني و همه چيز رو منكر بشي اونوقت ميبيني هزارتا بلا سرت مياد،بچه هات ناجور ميشن ميشيني فكر ميكني كدوم دفعه نون حروم خوردي نمي دوني همين عناد با اهل بيت(علیه السلام) كه آتيش ميشه واسه دوتا دنياي تو. ألـلـّهُـمَّ عَــذِّبـهُـمألـلـّهُـمَّ عَــذِّبـهُـم عَــذابـاً یَـسـتَـغـیـثُ مـِنـهُ أهـلُ الـنّـارِ . آمینَ رَبَّ العالَمینَ . |
|||
|
۱۰:۰۹, ۱۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۱۲:۱۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا :
ببخشید از کی تا حالا قمه نزدن شده عناد با اهل بیت؟؟!!! عناد با اهل بیت اونه که دشمن تا تو خونه های مردم اومده، اون وقت خواصشون در محکومیتش هیچی نگفتن!!!! عناد با اهل بیت اونیه که میان با قمه زنی یه چهره ی وحشی از شیعه ها تو دنیا نشون می دن!!! مقام معظم رهبری : نقل قول: عناد با اهل بیت اونیه که با این کارای افراطی گریشون آتو دست وهابیا و تکفیریا می دن و اونا رو برا وحشی گریاشون مصمم تر می کنن!!! می شه لطف کنید بگید اون خیلی تحقیقی که کردین و گفته قمه زنی واجبه از کیا بوده؟؟!!! فقط خواهشا نظر این شیرازیا رو ردیف نکن و از بقیه مراجع تقلید بگو (نظرات مراجع امروز رو بگو) اینم یه نظر دیگه از مقام معظم رهبری که رایش از همه بالاتره (توجه کنید که این حرفشون فتوا نبوده که بگیم فقط مقلدینشون باید پیروی کنن. در یه سخنرانی عمومی عنوان کردن. از اونجا هم که حاکم اسلامی هستن همه باید بپذیرن) : من حقیقتاً هر چه فکر کردم دیدم نمیتوانم این مطلب [قمهزدن] را که قطعاً یک خلاف و یک بدعت است به اطلاع مردم عزیزمان نرسانم. این کار را نکنند. بنده راضی نیستم. اگر کسی تظاهر به این معنا کند که بخواهد قمه بزند من قلباً از اوناراضیام. این را من جدا عرض میکنم. یک وقت بود در گوشه و کنار چند نفر دور هم جمع میشدند و دور از انظار عمومی مبادرت به قمهزنی میکردند و کارشان تظاهر، به این معنا که امروز هست، نبود. کسی هم به خوب و بد عملشان کار نداشت؛ چرا که در دایره محدودی انجام میشد. اما یک وقت بناست که چندهزار نفر ناگهان در خیابانی از خیابانهای تهران یا قم یا شهرهای آذربایجان و یا شهرهای خراسان ظاهر شوند و با قمه و شمشیر برسر خودشان ضربه واردکنند. این کار قطعاً خلاف است. امام حسین (علیه السلام) به این معنا راضی نیست. من نمیدانم کدام سلیقههایی و از کجا این بدعتهای عجیب و خلاف را وارد جوامع اسلامی و جامعه انقلابی ما میکنند.
|
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۱۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۱۱:۴۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۳ ۹:۴۸)كلب الرقيه نوشته است: آخه من موندم شما بر حسب كدوم دليل ميگيد قمه زني ايراد داره؟ سلام من فکر میکنم یک نفر باید انقدر مرد باشه که وقتی میخواد در این موضوعات حرف بزنه با کاربری اصلیش ارسال بزنه بر فرض صحت گفته شما از آقای خلج میشه بفرمائید آیت الله خلج کجا درس خوندن؟ حداقل مثل اللهیاری سعی کنید خودتون باشید و با زبون خودتون حرف بزنید البته ایراد از شما نیست ایراد از افرادیست که در برخورد با شما سستی کردند و این هم نتیجه سستی است http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid288899 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34...#pid288863 و در آخر شما اصلا ارسال اول را خواندید؟ نسبت نون حروم خوردن و این حرف ها هم که قدیمی شده از طرف انجمن شما خدا عذاب اون آیت الشیطان هایی که شما ها رو کوک میکنند زیاد کنه |
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:آخه من موندم شما بر حسب كدوم دليل ميگيد قمه زني ايراد داره؟و این هم یک جرقه نقل قول:ميكني كدوم دفعه نون حروم خوردي نمي دوني همين عناد با اهل بيت(علیه السلام) كه آتيش ميشه واسه دوتا دنياي تو.آتش دیگری هم می خواین تو این خرمنگاه بندازین ************************************** نام کاربریتون هم که یه جنجال دیگه ای پشتشه. ************************************** من دیگه حرفی ندارم |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اي بابا كلآ از جنجال خوشتون مياد شما درسته؟؟؟؟؟
افتخار ما تمام شيعه ها اينه كه ريزه خوار سفره بي بي رقيه(سلام الله علیها) هستيم و پناهگاهمون چادر بي بي جانمون هستش ما افتخارمون نوكري نه، نوكري نوكراي بي بي جان رقيه(سلام الله علیها)رو كردنه و اين يعني"عاقبت به خيري" يا علي مدد. |
|||
|
۱۶:۱۸, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۱۳)كلب الرقيه نوشته است: اي بابا كلآ از جنجال خوشتون مياد شما درسته؟؟؟؟؟ لطفا از بحث اصلی فرار نکنید جواب ارسالای بالا رو بدید |
|||
|
۱۶:۴۲, ۱۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۴۳ توسط كلب الرقيه.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
دوست عزيز !!!!!!
شما هرجا اومدي دينت رو اجرا كني و غربي ها بهت ايراد نگرفتن اتفاقا بدون داري اشتباه ميكني من دنبال چيزاي مشابه قمه زني رفتم بين همين مسيحيتي كه توي ايران شديد دارن تبليغ ميكنن وتعدادشون داره زياد ميشه يه همچين چيزي هستش البته وحشتناك تر،يه تخته ميارن روش شيشه ميچسبونن و به بدنشون ميكشن به قدري صحنه وحشيانه اي هستش كه اصلا جاي حرف نداره،زنجير هاي چوبي كه به بدنشون ميكشن و گوشت بدنشون رو ميكنه چرا غرب و كشورهاي غربي و يهود به اين چيزا ايراد نميگيره اما قمه زني كه فقط يه رگ هستش كه پاره ميشه و خيلي زود خوب ميشه و براي آدماي عوام ميشه گفت شبيه حجامت سر ميمونه ايراد ميگيرن؟؟؟؟؟ چرا به ساپورت و مانتوي عبايي دختراي ما،مانتو كه ديگه نيست لباس مجلسي كه با ساپورت ميپوشن و بيرون ميان دختراي جوون چرا غرب به اين ايراد نميگيره؟؟؟من كه دخترم به حضرت عباس(علیه السلام)گاهي شرم ميكنم اينا ايراد نيست،اصلا كار امريكا و انگليس وكشورهاي غربي هم نيست اما فتواي عزاداري از طرف مراجعي مثل آيت الله وحيد خراساني،آيت الله حكيم،آيت الله سيستاني،آيت الله حائري،آيت الله اصفهاني،آيت الله تبريزي،آيت الله سيد صادق شيرازي،حسيني شيرازي و خيلي مراجع ديگه كار غرب بابا دست خوش يكي از خصوصيات شيعه اينه كه بايد باهوش باشه يه كم فكر كنيد به اين چيزا بد نيست چادر كه از سر ناموسمون درآوردن،شلوار پاشم درآوردن شما نشستيد ميگيد امريكا گفته ما وحشي ام كه قمه ميزنيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! راجع به حسین هر چه بگوییم کم است/از داغ حسین قد فلک زارو خم است/در باب قمه زنی فضولی موقوف/هر حکم که زینب بدهد محترم است آقاي برادر اينم جواب ارسالي هاي شما |
|||
|
۱۶:۵۳, ۱۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۵۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
حتما دیدید دفاع بی بی سی و تبلیغشو از قمه زنی
همین شبکه از راهپیمایی اربعین میترسه چون اولی به سودشه و دومی به ضررش چون عامل وحدته در مورد منحرف کردن بحث که در ارسالای قبل شما زیاد بوده کسی از ساپورت حرف زد اینجا؟ کسی حلالش کرد؟ کسی گفت موردی نداره؟ کسی از آمریکا گفت؟ تقوا میدونید چیه؟ با این غوغاسالاری ها در این مجمعی حرفتون قبول نیست با شعر و داستان سرایی هم این بدعت حلال نمیشه این شاعران همون افرادی هستن که به آقای خوشوقت نسبت حرامزادگی دادند دیگه اگر کسی نشناسه من میشناسم این شیاطین مذهبی نما رو شما وجودشو داشته باش جواب ارسال اول منو بده از اساتید خود در مشهد هم بپرس در مورد مواسات |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درود خدا بر آزاد کنندگان شهر حلب | bahmaneyar | 3 | 1,401 |
۵/دی/۹۵ ۱۵:۵۲ آخرین ارسال: bahmaneyar |
|
| مشهور ترین انکار کنندگان هلوکاست | Silence | 7 | 3,583 |
۸/فروردین/۹۵ ۲۰:۳۵ آخرین ارسال: ـــ |
|
| ایمان حضرت ابوطالب علیه السلام | mahdy30na | 0 | 1,244 |
۵/خرداد/۹۳ ۰:۵۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند! | ONLY66 | 16 | 10,396 |
۶/آذر/۹۱ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: hossis |
|
| اندر حکایت بی بی سی و شمشیری که از رو بسته شده(امام هادی علیه السلام) | وحید110 | 14 | 8,651 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۵ آخرین ارسال: Detector |
|
| دشمن شناسی از منظر امام علی (علیه السلام) | rezakarimi | 18 | 14,080 |
۴/دی/۹۰ ۱۶:۰۵ آخرین ارسال: said_siraj |
|

![[تصویر: rrrrr85.jpg]](http://www.irinn.ir/sitefiles/13921105/%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C/rrrrr85.jpg)