کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جرم یا علی گفتن
۳:۰۰, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نقل قول از دوست بزرگواری

در سفر عمره اي كه داشتم اتفاق جالب توجهي افتاد. يكي از زائران ساعت حدودا يك شب وقتي براي استلام حجر الاسود رفته بود در آن ازدحام و شلوغي كنترل خود را از دست ميدهد و در همين هنگام به عادت هميشگي ياعلي ميگويد به محض اينكه اين كلمه از دهان او خارج ميشود شرطه سعودي كه آنجا ايستاده و ميشنود او را دستگير ميكند و به شرطه خانه ميبرد تا ساعت چهارو نيم صبح او را نگه داشتند و بيرون درب شرطه خانه همسرش لحظه اي از گريستن باز نايستاد و معاون و مدير كاروان از التماس كردن . مامورينشان تلاش ميكردند جرم او را عنوان تلصيق(چسبيدن به خانمها)بدهند كه موفق نشدند و در نهايت وي را مجبور به خواندن كتابي كردند بنام :سئوالاتي كه باعث هدايت جوانان شيعه شد.تا اين كتاب را كامل نخواند رهايش نكردند كتابي كه محتوايش سراسر ناسزاي به اميرمومنان حضرت علي عليه السلام بود.
رفيقي دارم كه سني شافعي است و همسرش شيعه و اهل كردستان است .روز گذشته كه براي تبريك ميلاد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)تماس گرفته بود ميگفت امسال كه براي سرزدن به فاميل به روستايمان رفته بودم كنار ديگر اعضاي خانواذه بودم كه ناگهان يكي از بچه هاي فاميل زمين خورد و من طبق عادت ياعلي گفتم سرم را كه بلند كردم ديدم همه فاميل چپ چپ نگاهم ميكنند گويا با زبان بي زباني ميگويند :اي بابا اين هم از بزرگ فاميل كه شهري شده ببين چه حرف نابجايي زد و بجاي كمك خواستن از خدا از علي(علیه السلام)كمك خواست .
واقعا جرم ياعلي گفتن چقدر است ؟بعداز گذشت 1400سال هنوز در مدينه كسي جرات ندارد اسم علي و زهرا را بياورد خدايا مظلوميت تا كجاست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aakbarib ، Ali#59 ، mohammadhadi ، یاســین ، محب الزهرا ، قبیله منتظر ، soora ، mahdy30na ، ali0077 ، MohammadSadra ، میرزا احمد ، 1441361
۵:۴۰, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
باز اینکه خوبه به جرم یا علی گفتن منجبور به کتاب خواندن شده
بعضی وقت ها به جرم گفتن یا علی سر میبرن
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، یاســین ، محب الزهرا ، مرهم ، قبیله منتظر ، soora ، mahdy30na ، MohammadSadra
۹:۰۳, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۶/خرداد/۹۳ ۵:۴۰)aaaaa نوشته است:  باز اینکه خوبه به جرم یا علی گفتن منجبور به کتاب خواندن شده
بعضی وقت ها به جرم گفتن یا علی سر میبرن
روایت هست در آخرالزمان که سفیانی بیاد،هر کی اسم علی هم داشته باشه سر میبره،یا علی گفتن که سر جاش!!

شیعه همیشه مظلوم بوده،به جرئت میتونم بگم هیچ مکتب و مذهبی در دنیا وجود نداره که به اندازه ی شیعه حکام و پادشاهان بهش ظلم کرده باشند،و باز هم بعد از 1400 سال ظلم همچنان پر جمعیت ترین مکتب متحد فکری باشه... .
حتی اگه مسیر گسترش شیعه رو عقلانی هم مطالعه کنیم،متوجه تفاوتش با سایر مذاهب میشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، محب الزهرا ، مرهم ، قبیله منتظر ، soora ، mahdy30na ، امین خداپرست ، MohammadSadra ، میرزا احمد
۱۴:۲۲, ۲۶/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۳ ۱۴:۲۶ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #4
آواتار
فقط حیدر امیرالمومنین است

بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق عليه السلام : صراط المستقيم ، امير المؤمنين على عليه السلام است .
(معانی الاخبار 2/32)
------------------------------------------------------
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿٢﴾ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ ﴿٣﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿٤﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿٥﴾
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿٦﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿٧﴾
------------------------------
------------------------
جمیل بن دراج از امام صادق (علیه السلام) نقل می‌کند: هرگاه پشت سر امام جماعت مشغول
[b]نماز بودی هنگامی که امام از خواندن حمد فارغ شد بگو: الحمدلله رب العالمین و آمین مگو.[/b]
(وسائل الشیعه، کتاب الصلاه باب عدم جواز التامین، ج ۷ ص ۶۷، . ح۷۳۶۲)
در روایت دیگری از محمد حلبی نقل شده که از امام صادق (علیه السلام) پرسیدم:
هنگامی که از فاتحة الکتاب فارغ شوم آمین بگویم؟ حضرت فرمود: نه
زراره از امام باقر (علیه السلام) نقل می‌کند که فرمود: هرگز هنگامی که از خواندن فارغ شدی
[b]آمین مگو و اگر خواستی بگو: الحمدلله رب العالمین.[/b]
در مساجدی که برای عمری ها وقتی اقامه نماز میکنند
[b]امام جماعت در ابتدا سوره حمد یا فاتحه را میخواند وقتی ( اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ) را می گوید نمازگزاران
می گویند«آمیــــــــــــــــــــــــن» که این موضوع در عربستان به خوبی مشهود است.
بندگان خدا حق دارند که می گویند آمین چون از خدا میخواهند که (ما را به راهِ مستقيم
هدايت فرما راه كسانى [چون پيامبران ، صدّيقان ، شهيدان و صالحان كه به خاطر نشان
دادن شايستگى]
نعمتِ[ايمان و عمل خالص و اخلاق حسنه به آنان]عطاكردى ، نه آنانکه مورد خشم تواند
و گمراهاند.)
در بالا بر طبق حدیث صراط المستقیم حضرت علی (علیه السلام) است و پیروی از راه امیرالمومنین
علی (علیه السلام) است و اهل تسنن از خداوند میخواهند که آنان را هم به راه راست ، راه علی
هدایت کند و به همین خاطر آمین گویند.
در مساجدی که برای شیعیان است وقتی اقامه نماز میکنند[/b]

امام جماعت در ابتدا سوره حمد یا فاتحه را میخواند وقتی ( اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
[b]
صِرَاطَ الَّذِينَ
أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ) را می گوید نمازگزاران با
می گویند « الحمدلله رب العالمین »
اما ما شیعیان میگوییم الحمدلله رب العالمین زیرا که ما پیرو علی (علیه السلام) هستیم و در
صراط المستقیم قرار گرفته ایم و نیازی به گفتن آمین نیست و بهتر است که بگوییم
الحمدالله رب العالمین .

(۲۶/خرداد/۹۳ ۳:۰۰)مرهـم نوشته است:  به نقل قول از دوست بزرگواری

در سفر عمره اي كه داشتم اتفاق جالب توجهي افتاد. يكي از زائران ساعت حدودا يك شب وقتي براي استلام حجر الاسود رفته بود در آن ازدحام و شلوغي كنترل خود را از دست ميدهد و در همين هنگام به عادت هميشگي ياعلي ميگويد به محض اينكه اين كلمه از دهان او خارج ميشود شرطه سعودي كه آنجا ايستاده و ميشنود او را دستگير ميكند و به شرطه خانه ميبرد تا ساعت چهارو نيم صبح او را نگه داشتند و بيرون درب شرطه خانه همسرش لحظه اي از گريستن باز نايستاد و معاون و مدير كاروان از التماس كردن . مامورينشان تلاش ميكردند جرم او را عنوان تلصيق(چسبيدن به خانمها)بدهند كه موفق نشدند و در نهايت وي را مجبور به خواندن كتابي كردند بنام :سئوالاتي كه باعث هدايت جوانان شيعه شد.تا اين كتاب را كامل نخواند رهايش نكردند كتابي كه محتوايش سراسر ناسزاي به اميرمومنان حضرت علي عليه السلام بود.
رفيقي دارم كه سني شافعي است و همسرش شيعه و اهل كردستان است .روز گذشته كه براي تبريك ميلاد امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)تماس گرفته بود ميگفت امسال كه براي سرزدن به فاميل به روستايمان رفته بودم كنار ديگر اعضاي خانواذه بودم كه ناگهان يكي از بچه هاي فاميل زمين خورد و من طبق عادت ياعلي گفتم سرم را كه بلند كردم ديدم همه فاميل چپ چپ نگاهم ميكنند گويا با زبان بي زباني ميگويند :اي بابا اين هم از بزرگ فاميل كه شهري شده ببين چه حرف نابجايي زد و بجاي كمك خواستن از خدا از علي(علیه السلام)كمك خواست .
واقعا جرم ياعلي گفتن چقدر است ؟بعداز گذشت 1400سال هنوز در مدينه كسي جرات ندارد اسم علي و زهرا را بياورد خدايا مظلوميت تا كجاست؟

دیدار یک شیعه با یک سنی در مکه
شیعه:نه من حال صحبت کردن دارم نه تو حال شنیدن فقط یک چیز را میگویم و میروم
سنی:بفرمایید
شیعه:فقط همین را بس که علمای شما ۱۴۰۰سال است کتاب مینویسند که عمر مفعول نبوده

علمای ماهم ۱۴۰۰سال است کتاب مینویسند علی خدا نبوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، ali0077 ، امین خداپرست ، MohammadSadra ، محب الزهرا ، مرهم
۱۶:۳۶, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5

(۲۶/خرداد/۹۳ ۳:۰۰)مرهـم نوشته است:  به نقل قول از دوست بزرگواری

سلام
دوستم رفته بود مکه میگفت:<<ما باید موقع نماز خوندن مثل سنی ها می ایستادیم و اگر هم وای نمی ایستادیم شرطه ها ... .بعد ماهم بعد از تموم شدن نمازشون نماز خودمونو میخوندیم و هرکس هم که مارو میدید بدجور نگاه میکردانگار>>.
من خودم دیدم تو مسجد شهرمون یه سنی نماز خوند با حالت خودشون،هیچ کس هم حرفی بهش نزد.حتی من شنیدم تو مجلس شورای اسلامی هر اقلیت مذهبی یه نماینده داره .اونوقت تو عربستان سنی ها...
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، aaaaa
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا