کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امیر تتلو
۲:۰۰, ۱۱/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۲:۰۵ توسط peymantr.)
شماره ارسال: #1

با تشکر از آهنگ های زیبای کمکم کن و یه طرف درد و خونه خوبه امیر تتلو اما در دو آهنگ از او انتقاد هایی دارم :

1- آهنگ جوونای ژاپنی : من خودم اولا عاشق بعضی از آهنگاش بودم چون با بقیه ی آهنگای زیر زمینی فرق داشت مخصوصا این آهنگایی که در بالا ذکر شده ولی وقتی این آهنگو شنیدم گفتم شاید این آهنگارو فقط برای مجوز گرفتن خونده بود . امیر تتلو در این آهنگ جوونای ایرانی رو همین جوری که خودش هست توصیف می کنه ( مثلا میگه جوونای ایرانی دنبال تیپ وقیافه ان و بیخیال تکنولوژی و از این جور چیزا اند ) وخیلی در حق جوونای پاک ایرانی بی انصافی می کنه و در مقابل از جوونای ژاپنی تعریف می کنه که خیلی باهوشن و زحمت کشن و اصلنم دنبال تیپ و قیافه نیستند که اتفاقا من تقریبا چند ماه پیش یه خبری خوندم که جوونای ژاپنی یه تفریح عجیب و غریب و گرون غیمت دارن و اونم اینه که میرن پیشه دکتر جراحی پلاستیک و مواد
سیلیکونی پیشانیشون تزریق می کنن تا حس داشتن پیشانی باد کرده را تجربه کنن. در حالی که مطمئنا همه ی ایرانیا (چه پیر چه جوون و حتی بچه ) به این کارا می خندن . که درپایین چند تا عکس از این کار احمقانه رو می بینید .

[تصویر: 0.337271001352112634_taknaz_ir.jpg]

[تصویر: 0.427991001352112641_taknaz_ir.jpg]

[تصویر: 0.705433001352112645_taknaz_ir.jpg]

2- حالمون خوبه : این آهنگو همون اول که گوش دادم فهمیدم سیاسیه . کلا مفهوم این آهنگ یک کلمه بود : (( روحانی مچکریم )) . تو این آهنگ تتلو سعی می کنه که بگه همه چی چه قد یه دفه خوب شده و با از این جور حرفا به پاچه خواری روحانی می پردازه . تو چند جای آهنگم به احمدی نزاد بد بخت تیکه میندازه . ( مثلا میگه : دیگه نیستن اونا که حرصم دادند یا میگه : بدیه به خوبیه باخته ) وقتی این آهنگو شنیدم واقعا دلم برای احمدی نژاد سوخت بیچاره این همه زحمت کشید بعد بیشتر مردم دربارش انجوری حرف میزنن .

کلا قصد من انتقاد بود نه تخریب ...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nilufar7676 ، MOHSEN-Z ، مجتبی110 ، نگار24 ، رکن الهدی ، انديشه نو

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۹, ۲۴/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط rozhyn.)
شماره ارسال: #31

به نظر منم عالیه
زحمت میکشه وقت میزاره رو کاراش که هوادار جذب میکنه
واما نظر شما که گفتین جوانان چینی ژل تزریق میکنن
اگه دقیق تر نگاه کنین میبینین تو کشور خودمون جوان و پیر دارن این کارو می کنن
۱۳:۱۱, ۲۴/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۳:۱۲ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۴/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۶)Mitsonary نوشته است:  آمپول های عضله بادکن! Blush

HuhHuh
به نظر من این طرز تفکر در مورد ورزش و بدنسازی درست نیست .
شما مگه حریف تمرینیش بودین که میدونید ی شبه این شکلی شده؟!
منم منکره وجود استروئیدها توی بدنسازی نیستم، ولی هیچ آمپول (شما بخونید استروئید) ـی نیست که شما تزریق بفرمایید و پا رو پا بندازید و آرنولد بشید !! این بدن حاصل زحمته بهرحال .

البته من که شخصا با این آقا حال نمیکنم . چه حالا، و چه گذشته .
رپــ توی ذاتش اعتراض هست که مسلما چیزی که قراره مجوز بگیره، اعتراضی توش نخواهد بود . اصلا دوست ندارم وارد مباحث سیاسی بشم، ولی این رویکرد از نظر من کاملا اشتباهه .
توبه اش هم بین خودش و خدای خودش هست، ولی حالا حالا ها باید زحمت بکشه تا آثار ماتاخر کارهاش رو کمرنگ کنه . توی زندگیم از هیچ چیز جز حق‌الناس نترسیدم . اگه خودتونو ی لحظه جای این آقا بذارید، متوجه میشین چه بار سنگینی به دوششه .
به هرحال من فکر نمیکنم این قضایا پایان خوشی داشته باشه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱۳:۳۷, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۴/شهریور/۹۳ ۱۳:۱۱)The AmD نوشته است:  HuhHuh
به نظر من این طرز تفکر در مورد ورزش و بدنسازی درست نیست .
شما مگه حریف تمرینیش بودین که میدونید ی شبه این شکلی شده؟!
منم منکره وجود استروئیدها توی بدنسازی نیستم، ولی هیچ آمپول (شما بخونید استروئید) ـی نیست که شما تزریق بفرمایید و پا رو پا بندازید و آرنولد بشید !! این بدن حاصل زحمته بهرحال .

نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم. Blush
کاش استروئید بود ، امروزه ، هورمون های کروکودیل و ... هم تزریق می کنند که واقعا نمی دونم آخر سر قراره از کجا سر دربیاریم.
هدف از ورزش اینه که شجاع ترین آدم رو پرورش بده و همونطور که قرآن ما میگه ، اشجع الناس من غلبه هواه Smile

و بعید بدونم بازیگران و خواننده های ما به این مرحله از نفس رسیده باشند ، با این لیریک های آهنگ هاشون کاملا واضع و آشکار هست. Smile

ضمنا شما بیای شهر ما ، آدمی رو بهتون معرفی می کنم که کم و بیش شبیه آرنولد هست ، و تابحال چندین میلیون خرج آمپول های بدنسازی کرده است از هر نوعش...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، رکن الهدی
۱۴:۰۲, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۴/شهریور/۹۳ ۱۳:۳۷)Mitsonary نوشته است:  نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم. Blush
کاش استروئید بود ، امروزه ، هورمون های کروکودیل و ... هم تزریق می کنند که واقعا نمی دونم آخر سر قراره از کجا سر دربیاریم.
هدف از ورزش اینه که شجاع ترین آدم رو پرورش بده و همونطور که قرآن ما میگه ، اشجع الناس من غلبه هواه Smile

و بعید بدونم بازیگران و خواننده های ما به این مرحله از نفس رسیده باشند ، با این لیریک های آهنگ هاشون کاملا واضع و آشکار هست. Smile

ضمنا شما بیای شهر ما ، آدمی رو بهتون معرفی می کنم که کم و بیش شبیه آرنولد هست ، و تابحال چندین میلیون خرج آمپول های بدنسازی کرده است از هر نوعش...

ادامه دادن این بحث، تاپیک رو منحرف میکنه، وی از اونجایی که لازم دونستم ی سری مطالب رو بگم و تاپیک مربوطه رو هم ندیدم که بحث رو اونجا منتقل کنم، همینجا عرض میکنم اگر مدیران نیاز دونستن، حذف کنن .

از آخر به اول توضیح میدم .
چند میلیون که سهله، چند ده میلیون شما بگو . جهت اطلاعتون بدنسازی جز معدود رشته هاس که خیلی داروها توش (تقریبا میشه گفت هیچ دارویی) دوپینگ محسوب نمیشه و حتی توی سطح حرفه ای، بدون دارو امکان پذیر نیست . من که شخصا قبول ندارم استفاده از دارو رو، چرا که ما در قبال بدنمون و سلامتیمون مسئولیم و داریم آگاهانه بهش صدمه میزنیم اما کسایی که میخوان رقابت کنن، بی دارو نمیشه .

خدمتتون عارضم که از هر 100 نفر 99 نفر برای شجاعت ورزش نمیکنن . این آقا هم بخاطر رضای خدا و پهلوانی و شجاعت و ... ورزش نمیکنه ! هدف جلب توجه هست که توی ذات مشکل داره. بحثی توش نداریم .

این هورمون‌های کروکدیل و گاو و گوریل و ... که اکثرا برخاسته از قدرت تخیل عامه هست . ولی معدود هورمونهای حیوانی هم که وجود داره، که علاوه بر مضرات بی حد و حصر داخلی، مشکلات ظاهری بسیاری هم داره، که هیچ کدومش توی این آقا مشاهده نمیشه .

تکته ی آخر هم بگم که من نمیدونم استروئید مصرف داشته یا خیر، ولی احتمالش رو نمیدم . داروهای استرئیدی روی تارهای صوتی تاثیر میذاره و فکر نمیکنم هیچ خواننده ای همچین رسیکی بکنه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، رکن الهدی
۱۲:۵۵, ۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۳ ۱۲:۵۷ توسط fereshtee.)
شماره ارسال: #35

من متوجه نمیشم که چرا عادت کردیم تو کاره همه دخالت کنیم!!!!!!!!
این حرف زدن ها غیبت حساب می شه و گناه بزرگ!!!!
چرا اسباب گناه رو فراهم می کنیم نمیدونم.
۱۵:۴۹, ۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۳ ۱۵:۵۰ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲/مهر/۹۳ ۱۲:۵۵)fereshtee نوشته است:  من متوجه نمیشم که چرا عادت کردیم تو کاره همه دخالت کنیم!!!!!!!!
این حرف زدن ها غیبت حساب می شه و گناه بزرگ!!!!
چرا اسباب گناه رو فراهم می کنیم نمیدونم.

بستگی به شخصش داره دوست خوبم
متاسفانه جامعه طوری شده که الگوی اکثر جوونای ما خواننده ها و بازیگرا هستن
طبیعیه که تو چنین تالاری به ظاهر این افراد انتقاد بشه
فضای مجازی واسه همین انتقاد هاست که شاید طرف بیاد بخونه؛ نه غیبت Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، رکن الهدی
۱:۴۷, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #37

یک سوال دارم لزوم ایجاد چنین تایپکی در چیست ؟
تقاضا بوده یا به نوعی به سلایق کاربران احترام گذاشته شده ؟
یه پیشنهادم دارم که نمی گم
ولی لطفا جواب سوال های منو یکی بده بدجور داره با شعورم اصطکاک ایجاد میکنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۰۲, ۱۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #38

به نظر من شما زیادی به همه چیز بدبینی... اگه بعضی آهنگاش جالب نیست باید اینو بدونیم که همه تو کارنامه هنریشون کارای خوبو بد باهم دارن.... آهنگ با توشم قشنگه انصافی..... خودشم میگه اگه از آهنگی خوشتون نیومد خب گوش ندید ... بابتش که پولی نمیدید!!!!! پس پشتمم بد نگید راس میگه دیگه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77
۱۶:۲۵, ۱۶/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۲۸ توسط peymantr.)
شماره ارسال: #39

عکس های امیر تتلو در حرم امام رضا (علیه السلام)
امیر تتلو در چند روز گذشته سفری به مشهد داشته و برای اولین بار به زیارت امام رضا (علیه السلام) رفته است.

او عکسهای و پیغام های زیر را برای طرفدارانش منتشر کرده است

ميگن بار اول كه پيش امام رضا ميرى هرچى از خدا بخواى بهت ميده !! خدايا ازت ميخوام كه هميشه جلوى تتليتيا و مردم ايران، رو سفيد باشم ، همين

[تصویر: 928368_624873514298693_1332828141_n.jpg]
خيلى از بچه هاى سرطانى و بى سرپرست پيغام داشتيم تازگيا كه دوست داشتن بريم پيششون !! راستش دوست نداشتم با دست خالى برم !! البته الانم اونقدى نشديم كه بتونيم كمك مالى كنيم اما فهميديم كه ميتونيم بريم از تنهايى درشون بياريمو براشون بخونيم !!
خدايا مرسى كه اينو به فكرمون انداختى !! از امام رضا هم شب تولدش قول گرفتم كه كمكمون كنه و ميدونم كه ديگه همه راها بازه !! فقط بايد نوازنده هارو پيدا كنيم !!
كسايى كه قبول كنن مجانى بيان ساز بزنن و يه جا هم واسه تمرين پيدا كنيم تمومه !! توووور كنسرت امير تتلو راه ميافته به زووووودى در ايراااان !! كنسرتايى خلوت اما پر از عشق در منزل بچه هاى بى سرپرست. !! خدايااااا شكرت
[تصویر: 10693237_456231491185289_1672643024_n.jpg]

[تصویر: 10684075_304502773086180_218702451_n.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، آفتاب
۰:۲۰, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
اصلاایول دااااااااااااره هوارتااااا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری