|
<<40 صبح عهد،به پیشواز رمضان 93 >>
|
|
۱۶:۰۹, ۲۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۳ ۱۸:۴۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام علیکم.چندروزی به ماه مبارک رمضان مونده و طبق عادت هر ساله و سنت حسنه ای که چند ساله تو این تالار مهدوی هست ، امسال هم بنده حقیر تصمیم گرفتم که تا دیر نشده این حرکت رو یادواری کنم و انشالله که استقبال بشه ، مثل هرسال...
میتونید از 10 روز مونده به ماه مبارک شروع کنید و به پیشوار برید تا پایان ماه و هم میتونید از اول ماه شروع کنید تا 10 روز بعدش که به نظر ، حالت اول جالب تر و راحت تره. اما به هر حال اینها مهم نیست ، مهم اینه که 30 روز هممون در ماه مبارک مشترک باشه و بسته به شرایطتون میتونید تعیین کنید که از چه روزی شروع کنید(البته امسال حدود 5 روز دیر کردم ، شرمنده ) خواهش میکنم همه در این حرکت بزرگ شرکت کنند هممون حتما تا حالا شنیدیم که:به بقیه اعضای تالار هم بصورت پیام خصوصی اطلاع بدید [i]هرکس 40 روز صبح دعای عهد را بخواند، از یاوران حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت بمیرد، خدا او را از قبر بیرون آورد تا در خدمت آن حضرت باشد، و حق تعالی به هر کلمه هزار حسنه او را کرامت فرماید و هزار گناه از او محو نماید. امام صادق (علیه السلام) پس طبق عادت هر ساله ، قراره امسال هم همزمان با ماه مبارک رمضان ، 40 صبح دعای عهد رو بخونیم تا بلکه در این ماه عزیز ، از یاران امام زمانمون بشیم انشالله.اما راجع به زمان ، همونطور که میدونید: بهترین زمان خواندن دعای عهد بعداز اذان صبح، و قبل از طلوع خورشیده اما صبح، یکی دو ساعت بعد از طلوع خورشید روهم شامل میشه دیگه نیازی به گفتن نیست که تعداد افراد نا محدوده برای شرکت در این طرح ، فقط کافیه نام کاربری خودتون رو در ادامه لیست به همراه یک صلوات درج کنید
بسم الله 1-فدایی ولایت . . . ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۴, ۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۳ ۲۲:۰۵ توسط گمنام 313.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1- فدایی ولایت 2- سورا 3- الهی313 4- عشقم کربلا 5- Aakbarib 6- Ali0077 7- ساجد 8- Farzaneh 9- دختر خورشید 10- یاسین 11- نهج الحسین(علیه السلام) 12- هانا 13- رهگذر.. 14- Zahra11 15- پرنیان 16- ترنم 17- Just god 18- 135 19- حضرت عشق 20-Night_World 21-amirhq21 [/b]22-s ghasemi 23-sabrina 24-حسنیه 25-fatemeh 26-شیدا 27-مجنون الحسین [/b]28-nasimesaba 29-fiftynine 30-أین المنتظر 31-ریحانه 104وپایگاه بسیج حضرت رقیه(سلام الله علیها) 32-طلوع 33-محیصا 34-fafa ( ان شا الله) 35-گمنام 313 انشاءالله ادامه دارد... |
|||
|
|
۱۰:۰۳, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هم ازامروز 8تیر(1رمضان) شروع کردم |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
پارسال تا دقیقه نود 24 نفر شرکت کردن ، امسال 35 تا
![]() انشالله سال به سال روند صعودی تصاعدی داشته باشه... التماس دعا یا علی |
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۸/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۳ ۱۳:۵۳ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1- فدایی ولایت 2- سورا 3- الهی313 4- عشقم کربلا 5- Aakbarib 6- Ali0077 7- ساجد 8- Farzaneh 9- دختر خورشید 10- یاسین 11- نهج الحسین(علیه السلام) 12- هانا 13- رهگذر.. 14- Zahra11 15- پرنیان 16- ترنم 17- Just god 18- 135 19- حضرت عشق 20-Night_World 21-amirhq21 [/b]22-s ghasemi 23-sabrina 24-حسنیه 25-fatemeh 26-شیدا 27-مجنون الحسین [/b]28-nasimesaba 29-fiftynine 30-أین المنتظر 31-ریحانه 104وپایگاه بسیج حضرت رقیه(سلام الله علیها) 32-طلوع 33-محیصا 34-fafa ( ان شا الله) 35-گمنام 313 36-hoorie اشکال نداره الان بخونم دیگه؟!فوقش 9 ساعت از اذون صبح گذشته ![]() اصن الاعمال بالنیات ![]() از فردا انشااله زودتر.. یاعلی
|
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بنده حقیر هم از روز شنبه 7 تیر شروع کردم
ان شاءالله که به هدفی که در قرائت دعای عهد قرار داده شده برسیم |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
نقل قول:اشکال نداره الان بخونم دیگه؟!فوقش 9 ساعت از اذون صبح گذشتهبه قول فامیل دور ، من دیگه حرفی ندارم ![]() نقل قول: 31-ریحانه 104وپایگاه بسیج حضرت رقیه(سلام الله علیها)ببخشید ، الان شما چند نفر محسوب میشید؟ فکر کنم بالای 10-20 نفر بشه ![]() التماس دعا یا علی |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
![]() مرحوم حاج اسماعیل دولابی از علمای برجسته و از بزرگان اهل معرفت، درخصوص انتظار فرج تمثیل زیبائی دارند که نقل آن آموزنده است: پدری چهار تا بچه را گذاشت توی اتاق و گفت اینجا را مرتب کنید تا من برگردم خودش هم رفت پشت پرده. از آنجا نگاه میکرد میدید کی چه کار میکند، مینوشت توی یک کاغذی که بعد حساب و کتاب کند یکی از بچهها که گیج بود، حرف پدر یادش رفت. سرش گرم شد به بازی. یادش رفت که آقاش گفته خانه را مرتب کنید یکی از بچهها که شرور بود شروع کرد خانه را به هم ریختن و داد و فریاد که من نمیگذارم کسی اینجا را مرتب کند. یکی که خنگ بود، ترسید. نشست وسط و شروع کرد گریه و جیغ و داد که آقا بیا، بیا ببین این نمیگذارد، مرتب کنیم. اما آنکه زرنگ بود، نگاه کرد، رد تن آقاش را دید از پشت پرده. تند و تند مرتب میکرد همهجا را میدانست آقاش دارد توی کاغذ مینویسد هی نگاه میکرد سمت پرده و میخندید. دلش هم تنگ نمیشد. میدانست که آقاش همین جاست توی دلش هم گاهی میگفت اگر یک دقیقه دیرتر بیاید باز من کارهای بهتر میکنم آن بچه شرور همه جا را هی میریخت به هم، هی میدید این خوشحال است، ناراحت نمیشود وقتی همه جا را ریخت به هم، آن وقت آقا آمد.... ما که خنگ بودیم، گریه و زاری کرده بودیم، چیزی گیرمان نیامد. او که زرنگ بود و خندیده بود، کلی چیز گیرش آمد... " زرنگ باش. خنگ نباش. گیج نباش " شرور که نیستی الحمدلله. گیج و خنگ هم نباش نگاه کن پشت پرده رد آقا را ببین و کار خوب کن خانه را مرتب کن، تا آقا بیاید... |
|||
|
|
۰:۰۷, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان طاعات وعباداتتان منم ازهمون روز اول ماه مبارک شروع کردم ان شاءالله موردقبول حق وامام زمان التماس دعا صلوات
|
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام
امروز سحر چله دعای عهد من الحمدلله تموم شد خیلی خوبی بود ان شاء الله که از ما قبول کنند یا علی |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
الحمد لله ما هم تونستیم این چهل روز رو بدون وقفه به پایان برسونیم! پ ن: دعای فرج امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) (الهی عظم البلاء و برح الخفاء ...) فراموش نشود! بعد از نماز های واجب لحظات استجابت دعاهاست! التماس دعا! یا مـــــ ا د ر!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 23204528523065366179.png]](http://uploadax.com/images/23204528523065366179.png)
![[تصویر: salavat1.gif]](http://www.fish.medu.ir/1613/1613Docs/espday/salavat1.gif)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)
![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
فکر کنم بالای 10-20 نفر بشه ![[تصویر: 39416272912245580748.jpg]](http://axgig.com/images/39416272912245580748.jpg)