|
قبل از بچه دار شدن چه کنیم؟...
|
|
۲۲:۰۵, ۲۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۳ توسط mouj82.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این مسأله، موضوعی است که از منظر دینی بسیار مهم است و در روایات هم درباره ی آن بسیار سخن گفته شده است. اما نیاز به پژوهشی اجتهادگونه دارد تا به خطا نرود!... بخاطر همین حساسیتی که این موضوع داره،نمیشه مستقیم برویم به سراغ استنباط از روایات. اما به مطلب جالبی از آیت الله مجتبی تهرانی رضوان الله علیه (که از مراجع بزرگ زمان ما بودند) برخوردم. به خاطر اهمیت موضوع و مفید بودنش، این مطلب را عیناً از کتاب «حاج آقا مجتبی» (خاطرات ایشون) نقل میکنم. البته در سایت ایشون هم این مطلب و دیگر خاطرات نقل شده...
وقتی تازه میخواستم به بچه دار شدن فکر کنم خدمتشان رسیدم و عرض کردم تازه میخواهیم به فکر بچه دارشدن بیفتیم. چه کنیم؟ فرمودند: « خوب کردی اول آمدی پیش من... » بعد نکات مهمی فرمودند: بهترین ماههای سال برای انعقاد نطفه ماه رمضان است. نزدیک های نیمه ماه هم از همه بهتر است. چون هر دو روزه گرفتید و هر دو یک حالت تلطیف روحی پیدا کردید. من نسبت به هر پنج بچه ای که دارم روزانه در پنج نمازی که در شبانه روز میخواندم 5 دعا میکردم. میگفتم خدایا سالم باشد صالح باشد خوش روزی باشد خوش قدم باشد. با این 5 دعا دنیا و آخرت را با هم جمع کرده بودم. ضرر هم نکردم. نه در دخترش نه در پسرش الحمدلله. خودم این کار را کردم از نظر تغذیه مادر وقتی باردار شد هر چیزی نخورد...
مسئله «توسل» خیلی موثر است؛ به خاطر اینکه این خصوصیات پنج گانه که من گفتم در او باشد. یعنی سالم باشد صالح خوش روزی. خوش قدم (چون بعضی از بچه ها بد قدم هستند هیچ تعارف هم ندارد و تردید هم در او نیست.) و مهمترین چیز هم عاقبت به خیری استقبل از انعقاد نطفه هم تغذیه خیلی موثر است و در نطفه اثر دارد. این از واضحات است. باید مراعات کنید. من یک چیزی بگویم به تو: در خانه ما از هرجایی هر چیزی بیاید اینها دست نمی زنند. صبر می کنند تا من بیایم جهات شرعی اش را دقت کنم. این در خانه ما سنت شده و از ملکات اینهاست. چون این اثر دارد بعد فرمودند اگر در ماه رمضان نشد ادامه بدهید فقط قمر در عقرب نباشد. روایات هم در این زمینه داریم. هم عقد در قمر در عقرب نباشد هم عمل آمیزشی و نکاح. |
|||
|
|
۸:۵۳, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۳ ۱۸:۲۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت شما کاربر عزیز.
قبل از این که بخوام بحثم رو شروع کنم، چند تا نکته رو بگم: اولا این که ممنون که تاپیکی به این اهمیت ایجاد کردین... بعد این که حضورتون رو توی تالار خوش آمد میگیم و امیدواریم شاهد فعالیتهای روزافزون شما باشیم... یکی دیگه هم این که تا من باشم که وقتی زهرا بیداره مطلب تایپ نکنم که تا بلند شم، بیام و ببینم دووود شده و رفته هوا... و در آخر این که بعضی از چیزایی که گفتین درسته و بعضی هاش اشتباه... من با استناد به کتاب ریحانه بهشتی براتون مطالبی رو میذارم که ان شاءالله به دردتون بخوره... این کتاب نوشته سرکار خانم سیما مخبر با همکاری جمعی از خواهران حوزه علمیه است... من مستندات و متن احادیث و متن ادعیه رو به خودتون واگذار میکنم که کتاب رو بخرین و بخونین، اما دستوراتی که داده شده رو به صورت خلاصه در اختیار شما دوستان قرار میدم: وقتی خدا میخواد به آدم یه فرزند بده، چه بهتر که آدم تمام تلاشش رو بکنه که اون فرزند صالح بشه... نکاتی که باید قبل از نزدیکی بهش توجه داشت:
1. زن و شوهر باید مواظب تغذیه خودشون باشن... خوردن الکل توسط یکی از والدین، موجب خرفتی بچه میشه... برخلاف اونچه که تو دونگی نشون میده که پادشاه مست لایعقل میره پیش دونگی، یه پسر باهوش و جسور هم خدا بهشون میده... لقمه حلال هم که قبلاً عرض کردم... 2. می گن حضرت موسی (علیه السلام) که چوپون حضرت شعیب (علیه السلام) بود، باهاش قرار میذاره که آخر فصل هر چی گوسفند ابلق تو گله باشه، به عنوان مزد برداره... بعد پوست بعضی از قسمتای عصاش رو میکنه و بعضی از قسمتاش هم نمیکنه که شبیه ابلق باشه... یه عبا یا پارچه سیاه و سفید هم می اندازه روی عصا... آخر فصل که میشه حضرت شعیب میبینه تعداد بسیار زیادی از بره ها ابلقن... از حضرت موسی دلیلش رو میپرسه، اونم میگه من این کارو کردم که گوسفندا در حین آمیزش اینو نگاه کنن و تاثیرش رو بذاره... القصه... اگه دیدن بعضی چیزا روی بچه بع بعی اثر میذاره، میخواین دیدن بعضی صحنه ها رو بچه انسان اثر نذاره؟ خلاصه چشماتون رو پاک کنین و نگاه به چیزای بد نداشته باشین... 3. استرس باعث میشه بچه به قول قدیمیا ننگ و گریه وو باشه... (در واقع زر زروووو )4. خستگی هر یک از زوجین باعث میشه جنین ضعیف و رنجور بشه... 5. سر شب و با شکم پر نزدیکی صورت نگیره، بلکه آخر شب و با شکم خالی بهترین زمان برای نزدیکیه و روی هوش بچه تاثیر داره... 6.یه زمان هایی هست که اوقات مکروهه برای نزدیکی، مثل خسوف و کسوف و بادهای تند و زلزله است... پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به امام علی (علیه السلام) توصیه هایی میکنن که در واقع به در گفتن که دیوار بشنوه: که توی روز نزدیکی نکنین که اگه در این صورت بچه ای به دنیا بیاد، همه عمرش توی پریشانی و فقره... مگر این که پرده ای چیزی آویزون کنین که شما رو بپوشونه... یا مثلاً در اسلام توصیه شده که به هنگام طلوع و غروب آفتاب نزدیکی نکنین که امروزه فهمیدن در این زمان ها امواج الکترومغناطیس توی هوا موج میزنه و برای بچه چندان جالب نیست... همچنین در احادیث اول ماه و آخر ماه و وسط ماه (البته قمری) برای نزدیکی مناسب شمرده نشده... اما نزدیکی در اول ماه رمضان خوبه... خلاصه این که زمان خیلی مهمه. میگین نه؟ اینم اثباتی بر این مدعا: میگن پدر ذوالقرنین از دانشمندان نجوم بوده، یه شب به خانمش میگه امشب بیدار باش که فلان ستاره که از آسمون رد بشه، اگه نطفه طفلی بسته بشه، اون بچه عمر جاوید داره و از نوابغ و بزرگان تاریخ خواهد شد... خاله ذوالقرنین اون نزدیکی ها بود و اینو میشنوه و میره به همسر خودش میگه و با همسرش نزدیکی میکنه و فرزندشون خضر میشه... اما بابای ذوالقرنین خوابش میبره و بعد که بیدار میشه، با این که ستاره از خط سیری که داشته رد شده بوده، اما هنوز در جایی بود که اگر نطفه ای بسته میشد، فرزند همچنان جهانگیر میشده، با همسرش نزدیکی میکنه که نتیجه اش ذوالقرنین میشه... لازم به ذکره که نزدیکی در شب عید فطر و شب عید قربان و شب نیمه شعبان هم اصلاً خوب نیست... ان شاءالله ادامه دارد... |
|||
|
|
۱۰:۳۹, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض ادب فکر نمیکنم موضوعی باشه که به این درجه از اهمیت برسه . کمی که دقت کنید متوجه منظور بنده میشوید . تربیت یک انسان که وسعتی به اندازه ابدیت دارد و سعادت و شقاوتی به همین اندازه کار بسیار مشکلی است . دوران جنینی برای هر فرد باید آن اندازه قوی و پر بار باشد از تمامی جهات مادی و معنوی که بتواند یک انسان را برای زندگی 60 یا 70 ساله دنیا آماده کند زندگی که منجر به تولد سالمی به برزخ بشود . [b] از دوستان عزیز خواهشمندم بصورتی دقیق و علمی روی این مبحث کار کنند بنده متاسفانه به دلایلی امکان حضور ندارم ان شاءاله این دوری به پایان برسد.[/font] دوران جنینی درجه اهمیت بالایی دارد .فرزند با چشم مادر میبیند با گوش او میشنود و از خوراک او تغذیه میکند این یعنی که باید مراقب ورودی ها و خروجی های مادر باشیم . تا فرزند سالمی متولد بشود منظور از سالم بودن تنها دست و پا داشتن نیست بلکه روح سالمی که منجر به دین پذیر و تربیت پذیر بودن کودک بشود در 7 سال دوم تولد.[/b] [font=B Mitra]
|
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یکی از نکات مهم فرزند خواسته هستش یعنی با نیت و خواست و رضایت بچه دار شدن از طرف هر دو ( زن و مرد ) هم خوابی صورت بگیره
که بی شک متولد چنین آمیزشی بسیار متفاوت از فرزند نخواسته خواهد بود. در طب باستان ایران و کتیبه ها و به تازگی در علوم جدید این موضوع به اثبات رسیده است. |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چه جالب دوستان تشکر
|
|||
|
۱۲:۵۳, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
حالا کارهایی رو نام میبریم که در حین نزدیکی انجامش مکروهه:
نظر مثبتتون چیه؟
|
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
![]() خیلی ازین کارا رو هیچ کس نمیکنه |
|||
|
۱۳:۲۱, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اولاً این که خوش آمدین...
بعدش این که من مظورتون رو متوجه نشدم. یعنی چی؟ یعنی مثل حنا زدن و اینا که امروزه دیگه کسی انجام نمیده یا منظورتون اینه که خیلی ها هم این کارا رو انجام نمیدن و نزدیکی میکنن؟ اگه مورد اوله که خوب، وقتی این کارها در این ایام انجام نمیشه، پس جای نگرانی نداره... اما اگه منظورتون مورد دومه، شاید به همین دلیله که بچه های امروزی اینقدر رو اعصاب بقیه پیاده روی میکنن... |
|||
|
۱۳:۲۵, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با تشکر
من فکر می کنم نمیشه این صحبت رو کرد و به پدر یک بچه شیطون تهمت زد که چون با تفکر یک زن دیگه اقدام به فرزند دار شدن کرده بچش شیطون شده بچه ها شیطونن چون بیشتر بهشون بها داده میشه من فکر می کنم |
|||
|
۱۳:۳۱, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
حالا ما هم نگفتیم هر کی شیطونه، پدرش به فکر کس دیگه ای بوده...
گفتیم شااااید ممکنه و خیلی هم دور از ذهن نیست... البته همه چی دست به دست هم میده تا نسل بعدی ما خوب یا بد بشن... یه عامل و دو عامل که وجود نداره... یه سری هاش همین مراقبتهاییه که پدر و مادر انجام میدن... من مطمئنم ائمه معصومین همه این کارا رو بهتر از ما بلد بودن و بهتر از ما هم انجام میدادن... اما خوب... یکی از بچه های ائمه میشه جعفر کذاب... بچه های یعقوب نبی اونجوری میشن و بچه نوح هم اونطوری... البته تربیت این پیامبران و ائمه هم مشکلی نداشته مسلماً... اما میگم که... یکی دو عامل نیست که... گاهی آزمایش الهی هم دلیلی برای بد شدن اولاده... ما داریم راه هایی رو میگیم که حتی المقدور جلوی عواملی که خودمون باعث میشیم بچه هامون بچه های خوبی نشن رو بگیریم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)