|
یه بچه شیعه جواب بده!
|
|
۸:۵۷, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
*** این نوشتها، مجموعه ای از شبهات یک وهابی هست که درخواست دارم پاسخ اینها رو بدید. من شیعه نیستم ولی چند دلیل برای اینکه راه شیعه اشتباه است 1 خواندن قبرها: خدا در قرآن می فرماید إِن تَدْعُوهُمْ لَا يَسْمَعُوا دُعَاءكُمْ وَلَوْ سَمِعُوا مَا اسْتَجَابُوا لَكُمْ وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ يَكْفُرُونَ بِشِرْكِكُمْ وَلَا يُنَبِّئُكَ مِثْلُ خَبِیر اگر آنها (مرده ها) را بخوانيد دعاى شما را نمىشنوند و اگر [فرضا] بشنوند اجابتتان نمىكنند و روز قيامتشرك شما را انكار مىكنند و [هيچ كس] چون [خداى] آگاه تو را خبردار نمىكند پس مرده ها نمی شنوند پس شیعه اشتباه می کند 2_در قرآن خدا در مورد واسطه قرار دادند می فرماید أَلَا لِلَّـهِ الدِّينُ الْخَالِصُ وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ أَوْلِيَاءَ مَا نَعْبُدُهُمْ إِلَّا لِيُقَرِّبُونَا إِلَى اللَّـهِ زُلْفَىٰ إِنَّ اللَّـهَ يَحْكُمُ بَيْنَهُمْ فِي مَا هُمْ فِيهِ يَخْتَلِفُونَ إِنَّ اللَّـهَ لَا يَهْدِي مَنْ هُوَ كَاذِبٌ كَفَّارٌ ﴿الزمر: ٣﴾ آگاه باشید که دین خالص از آن خداست، و آنها که غیر خدا را اولیای خود قرار دادند و دلیلشان این بود که: «اینها را نمیپرستیم مگر بخاطر اینکه ما را به خداوند نزدیک کنند»، خداوند روز قیامت میان آنان در آنچه اختلاف داشتند داوری میکند؛ خداوند آن کس را که دروغگو و کفرانکننده است هرگز هدایت نمیکند 3-توهین کردن به خلفای راشدین: خداوند در قرآن می فرماید : وَالسَّابِقُونَ الأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالأَنصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَانٍ رَّضِيَ اللّهُ عَنْهُمْ وَرَضُواْ عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ و پيشروان نخستين از مهاجران و انصار و كسانى كه به نيكوكارى از آنان پيروى كردند، خداوند از آنان خشنود شد و [آنان نيز] از او خشنود شدند. و برايشان باغهايى كه فرودست آن جويباران روان است آماده ساخت كه دد آنجا هميشه جاودانه اند. اين كاميابى بزرگ است خداوند از آنها راضی است و توهین به آن ها یعنی توهین به رضایت خدا 4 توهین به همسران پیامبر : خدا وند در قرآن می فرماید : النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنفُسِهِمْ وَأَزْوَاجُهُ أُمَّهَاتُهُمْ وَأُوْلُو الْأَرْحَامِ بَعْضُهُمْ أَوْلَى بِبَعْضٍ فِي كِتَابِ اللَّهِ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُهَاجِرِينَ إِلَّا أَن تَفْعَلُوا إِلَى أَوْلِيَائِكُم مَّعْرُوفًا كَانَ ذَلِكَ فِي الْكِتَابِ مَسْطُورًا پيامبر به مؤمنان از خودشان سزاوارتر [و نزديكتر] است و همسرانش مادران ايشانند و خويشاوندان [طبق] كتاب خدا بعضى [نسبت] به بعضى اولويت دارند [و] بر مؤمنان و مهاجران [مقدمند] مگر آنكه بخواهيد به دوستان [مؤمن] خود [وصيتيا] احسانى كنيد و اين در كتاب [خدا] نگاشته شده است همسر پیامبر مادر مومنان است پس توهین به همسران یامبر توهین به مسلمانان است 5- کمک خواستن از غیر خدا : شیعه می گوید یا علی مدد ولی در نماز خود وقتی سوره حمد را می خواننند خدا در قرآن می فرماید : إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ [بار الها] تنها تو را مىپرستيم و تنها از تو يارى مىجوييم و خیلی آیه های دیگر اگر خواستید برای شما می آورم شیعه راه درستی را پیش نگرفته است در دین خود تفکر کنید hamed313من کلی جواب دادم ولی جواب این ایات فقط ایه @وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ ﴿۱۶۹﴾رو اوردم اگه دوستان یه جواب با سند درست دارند بگن! اینم جوابی که به یکی از دوستان داده بود! : دوست عزیزم (رحمة الله علیه)من از قرآن دلیل آوردم با بقیه چیز های که فرمودید کاری ندارم به توجه به اینکه همه مسئله که از کتاب اهل سنت آوردید همه اش حکمش ضعیف است اگر شیعه پیرو راه پیامبر است پس پیامبر کجا فرموده که سه شهادت بگویید و اذان خود را اون گونه که شیعه می گوید بگویید یا اینکه از غیر خدا کمک بگیرید مثل یا علی مدد آیا این حقانیت است نه اشتباه می کنید این کفر است ازدواج موقت که خود پیامبر در جنگ خیبر حرام اعلام کرده شما می گویید حلال است در کتابهای اصلی شما نوشته قرآن تحریف شده این حقانیت نیست این کفر است این که آقای قزوینی در شبکه به قول خودش جهانی ولایت بگویید فقط بگو الله پشتش هزاران توطئه است این کفر است حقانیت نیست این که خمس می گیرید این حقانیت نیست این گرفتن پول زور به نام دین است می دانید کسی که به حقیقت اهل تشیع پی برد از جمله آیت الله برقعی نوی سی ام امام رضا به اهل سنت پیوست و کتاب های از جمله خرافات وفور در زیارت قبور و در مسجد گفت که که هر کس به من خمس داده بیاد اعلام کنه پولش را پس بگیرد این پول حرام بود که من می گرفتم یا اینکه به علمای اون دوره مثل آقای خمینی درخواست مبالهه داد که همه فرار کردند این که به اصلی ترین یاران پیامبر که طبق آیه قرآن خدا از آن ها راضی بوده توهین کنند و مطالب بالا که گفتم بازم بگم باشه می گم چرا اهل سنت در تهران مسجد ندارد این حقانیت نیست این ظلم است چرا علمای اهل سنت را ترور می کنید چرا کسانی از اهل سنت که برای تبلیق عقیده خود هستند را می گیرید و اعدام می کنید نمونه هم چند روز پیش سه جدوان اهل سنت را می خواستن اعدام کنند که به خواست خدا نشود چرا یا علی مدد می گویید مگر در قرآن نمی گویید ایاک نعبد و ایاک نستعین اگر دین شما برحق هست چرا قران را می گویید تحریف شده اگر این هم یکی از کتاب تشیع http://www.xum.ir/images/2014/06%...FJY5M1.png اگر دین شما برحق هست چرا مردم با خواندن قرآن از مذهب شما به مذهب اهل سنت می روند چرا وضوع درست نمی گیرید اون که در قرآن آمده است أَيْدِيَكُمْ إِلَى الْمَرَافِقِ در اینجا گفته الی به سوی آرنج است نه از آرنج أَرْجُلَكُمْ به این جُوهَكُمْ وَأَيْدِيَكُمْ کلمه برمی گردد یعنی شستن بازم بگم از شما می پرسم |
|||
|
|
۹:۳۵, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام برادر گرامی،نمیدونم متن مال خودتونه یا چی، آمیزه ای از شبهات مختلف بود که اکثرا پاسخ داده شدند،کافیه یه سرچی کنید. فقط یک بخشش رو چون حساسیت داره عرض میکنم : (۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: چرا اهل سنت در تهران مسجد ندارد این حقانیت نیست این ظلم است
موارد دیگه رو کافیه مضمون سوال رو در گوگل سرچ کنید تا پاسخ بیاد. در پناه الله |
|||
|
|
۹:۵۱, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. .. اینهایی که گفته شده همه اش جواب دارد ، شما برید کتاب "سوالات ما" (حسین تهرانی) رو بخوانید. همه اش با منابع اهل سنت و قرآن،حواب داده شده. |
|||
|
|
۹:۵۶, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۹:۵۷ توسط hamed313.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برادر من خودم اعتقاد راسخ دارم به شیعه بودن اما یه جای بحث شد منم در حد خودم جواب دادم فکر کردم اینجا جواب درست پیدا میشه
شاید یه جور درخواست کمک چون خیلی جواب درستی ندادن یه جور بد دفاع کردن بود! |
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۳ ۹:۵۶)hamed313 نوشته است: برادر من خودم اعتقاد راسخ دارم به شیعه بودن اما یه جای بحث شد منم در حد خودم جواب دادم فکر کردم اینجا جواب درست پیدا میشه سلام ایجاد این موضوعات در این زمان ها از طرف اهل نفاق و دشمنان هست . و الا هیچ شیعه و سنی در چنین اوقات حساسی که فرقی بین برادران خود نمیگذاره و برای نجات جان و ناموس و میهن و عزت و آزادگی مسلمین تموم هستیشو میده و زیر بار ظلم هیچ اجنبی ای نمی مونه حالا داعش باشه - وهابیت باشه - آمریکا باشه و انگلیس باشه یا اون بچه شیطان اسرائیل غاصب . لطفاً در ایجاد تایپک بیشتر دقت فرمایید و احیاناً کسانی که شما را وارد چنین بحث های می نمایند از خود برانید یا حق |
|||
|
|
۱۱:۰۲, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: من شیعه نیستم ولی چند دلیل برای اینکه راه شیعه اشتباه استمن سواد بالایی ندارم ولی فکر می کنم موضوع توسل حتی توسط اهل سنت مورد قبوله ( فقط وهابی ها قبول ندارند ) وقتی که حادثه ای موجب تشویش خاطر بود طریق انست که شبانگاه که خلق ارام خیزند استعانت بدرگاه خدایتعالی برد و دعا وزاری کند و نصرت طلبد پس انگاه بخدمت زهاد و عباد قیام نماید و همت خواهد و خاطر بهمت ایشان مصروف دارد پس به زیارت بقاع شریف رود و ازروان ایشان مدد جوید پس در حق ضعیفان و مسکینان و یتیمان و محتاجان شفقت فرماید و تنی چند از زندانیان رهایی دهد پس انگه نذر و خیرات کند و...... رساله پنجم سعدی سعدی به عنوان یک سنی مذهب به صراحت پیشنهاد میکنه به زیارت بقاع شریف بروید و از روان ایشان مدد جوید 2. 3-توهین کردن به خلفای راشدین و توهین به همسران پیامبر اصلا مورد تایید علمای شیعه نیست که برای اثبات چیزی به کار بره در مورد خمس هم اصلا نفهمیدم چرا مخالفید و اعلمو انما غنمتم من شی فان لله خمسه و للرسول و لذی القربی و الیتامی و المساکین و ابن السبیل سوره ی انفال ایه 41 پس مرده ها نمی شنوند پس شیعه اشتباه می کند .............> شهدا زنده اند و نزد خدا روزی می خورند جمله ی اشتباهیه ![]() ![]() ؟؟؟
|
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کلی نوشتم پاک شد
![]() حالا چندتاشو دوباره مینویسم جالبیش اینه که همه مسلمانان در اخر نماز سلام میدن به پیامبر صلوات الله علیه خوب اگه پیامبر مرده که دیگه سلام دادن بهش موضوعیت نداره در مورد 2 در قران بعضی ایات حکم کلی میده یعنی فلان موضوع رو رد میکنه ،یعنی مخاطب بت پرستا بودن که گفته اونا نه،حالا در سوره های دیگه حکم کلی رو تبصره میزنه.اتفاقا اخیرا یه سخنرانی گوش میدادم که همین ایه رو باز کرد و اون ایه تبصره اشم اورد که فلان سوره و ایه که الان یادم نیست دوباره یه چیز جدید میگه،همه قران کنار هم باید باشه تا کد گشایی بشه. خدا تکوینا قرار داده که اب تشنگی رو سیراب میکنه 1-طرف بره دوغ بخوره بگه خدا خودش گفته من با واسطه سیراب میکنم،اره خدا سیراب میکنه اما با واسطه ای که خودش گفته 2-طرف بشینه دعا کنه خدایا من فقط به تو ایمان دارم منو سیراب کن همون خدایی که تشنگی رو تکوینا با اب رفع میکنه و نه چیز دیگه،یه عده رو هم واسطه فیض قرار داده که در این تالار مفصلا بحث شده.هم شفاعت ها و هم اذن که بگردید پیدا میکنید یبار تو بی بی سی یکی از این مجری ها رو اوردن فکر کنم کلمه بود.طرف هم گفت ما تو ایران مسجد نداریم و خلاصه بی بی سی هم جو میداد. حالا مگه شیعیان تو عربستان مسجد دارن؟در مناطقی هم که اهل سنت زیادن مثل کردستان ،مسجد خودشونو دارن حالا موضوع اینه قشنگیش اینه که با هم نماز خونده شه همانطور که شیعه در حج پشت سر سنی نماز میخونه واقعا چه اشکالی داره سنی بره پیش برادر شیعه اش نماز بخونه هر کس به این اختلافات دامن بزنه یا منافقه یا جاهل دودش تو چشم شیعه و سنی میره و کیفش رو وهابیه میکنه و واقعا اینها شبهات تکراری و تابو شده ای هست که کلی جواب های خوب تو نت هست اونم که میگن شیعه سنی شده و فلان،جو تبلیغاتیه |
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱۰:۴۲ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با یاد حق 1-إِن تَدْعُوهُمْ لَا يَسْمَعُوا۟ دُعَآءَكُمْ وَلَوْ سَمِعُوا۟ مَا اسْتَجَابُوا۟ لَكُمْ وَيَوْمَ الْقِيَٰمَةِ يَكْفُرُونَ بِشِرْكِكُمْ وَلَا يُنَبِّئُكَ مِثْلُ خَبِيرٍ(14) اگر آنها را بخوانيد دعاي شما را نمي شنوند و اگر [فرضا] بشنوند اجابتتان نمي كنند و روز قيامت شرك شما را انكار مي كنند و [هيچ كس] چون [خداي] آگاه تو را خبردار نمي كند(14) نکته ای که وجود داره در ترجمه این آیه هست ... در ترجمه ای که شما اشراه کردید ضمیر "هم"به مردگان نسبت داده شده اما من ترجیح میدم برای درک صحیح تر از ضمیر های به کار برده شده به آیه قبل رجوع کنم ... يُولِجُ الَّيْلَ فِي النَّهَارِ وَيُولِجُ النَّهَارَ فِي الَّيْلِ وَسَخَّرَ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ كُلٌّ يَجْرِي لِأَجَلٍ مُّسَمًّي ذَٰلِكُمُ اللَّهُ رَبُّكُمْ لَهُ الْمُلْكُ وَالَّذِينَ تَدْعُونَ مِن دُونِهِ مَا يَمْلِكُونَ مِن قِطْمِيرٍ(13) شب را به روز درمي آورد و روز را به شب درمي آورد و آفتاب و ماه را تسخير كرده است [كه] هر يك تا هنگامي معين روانند اين است خدا پروردگار شما فرمانروايي از آن اوست و كساني را كه بجز او مي خوانيد مالك پوست هسته خرمايي [هم] نيستند(13) خب واضح است که مقصود قرآن نه مردگان هستند نه فرخواندن آن ها ------------------------------------- 2- أَلَا لِلَّـهِ الدِّينُ الْخَالِصُ وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ أَوْلِيَاءَ مَا نَعْبُدُهُمْ إِلَّا لِيُقَرِّبُونَا إِلَى اللَّـهِ زُلْفَىٰ إِنَّ اللَّـهَ يَحْكُمُ بَيْنَهُمْ فِي مَا هُمْ فِيهِ يَخْتَلِفُونَ إِنَّ اللَّـهَ لَا يَهْدِي مَنْ هُوَ كَاذِبٌ كَفَّارٌ آگاه باشید که دین خالص از آن خداست، و آنها که غیر خدا را اولیای خود قرار دادند و دلیلشان این بود که: «اینها را نمیپرستیم مگر بخاطر اینکه ما را به خداوند نزدیک کنند»، خداوند روز قیامت میان آنان در آنچه اختلاف داشتند داوری میکند؛ خداوند آن کس را که دروغگو و کفرانکننده است هرگز هدایت نمیکند کلمه ای که در این ایه توجه تون رو نسبت بهش جلب میکنم "نعبد" هست کسی که حتی آشنایی کمی با مفاهیم شیعه داشته باشه به خوبی میدونه این شرک! اصلا قابل تعمیم به تشیع نیست ( فکر میکنم دعای کمیل و یا مناجات حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) در مسجد کوفه سند خوبی برای رد این تهمت ها بر عیله شیعه باشه حتما بخونید ... با معنی !) اما این که پس مقصود قرآن از این افراد چه کسانی هستند ... در تفسیر نمونه امده: بعضى معتقدند يكى از سرچشمه هاى بت پرستى اين است كه گروهى به زعم خود ذات پاك خداوند را بزرگتر از آن مى دانستند كه عقل و فكر ما به آن راه يابد و بر اين اساس او را منزه از اين مى دانستند كه ما مستقيما او را مورد عبادت خويش قرار دهيم ، بنابراين بايد به كسانى روى آوريم كه ربوبيت و تدبير اين عالم از سوى خداوند بر عهده آنها گذارده شده است ، و آنها را واسطه ميان خود و او قرار دهيم آنها را به عنوان ((ارباب )) و خدايان بپذيريم و پرستش كنيم تا ما را به خدا نزديك كنند، آنها همان فرشتگان و جن و به طور كلى وجودات مقدس عالمند سپس از آنجا كه دسترسى به اين مقدسين نيز امكان پذير نبود تمثال و سمبلى براى آنها مى ساختند و آنها را پرستش مى كردند، و اينها همان بتها بودند، و چون ميان اين تمثالها و وجود مقدسين يك نوع وحدت قائل بودند بتها را نيز ((ارباب )) و خدايان خود مى پنداشتند. به اين ترتيب خدايان در نزد آنها همان موجودات ممكنى بودند كه از سوى خداوند عالم آفريده شده بودند، و به زعم آنها مقربان درگاه حق و اداره كنندگان امور جهان به امر پروردگار بودند خداوند و خدا را رب الارباب (خداى خدايان ) مى دانستند كه خالق و آفريدگار عالم هستى است ، و گرنه كمتر كسى از بت پرستان معتقد بود كه اين بتهاى سنگى و چوبى و يا حتى خدايان پندارى آنها يعنى فرشتگان و جن و مانند آن خالق و آفريدگار اين جهان مى باشد ( اگر قانع نشدید در تفسیر المیزان بسیار مفصل تر و دقیق تر به این موضوع و اهمیت لغات به کار برده شده پرداخته شده ) --------------------------------------------- 3-اون طور که از سوال شما بر میاد منظور شما این هست که خداوند در ایه اعلام رضایت از مهاجران و انصار کرده که به خودی خود برای شیعه هم قابل پذیرش هست اما آیا منظور قران همه!! انصار و همه !! مهاجران است ؟؟؟؟ دقت کنید .... وَالسَّٰبِقُونَ الْأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَٰجِرِينَ وَالْأَنصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَٰنٍ رَّضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا۟ عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّٰتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الْأَنْهَٰرُ خَٰلِدِينَ فِيهَآ أَبَدًا ذَٰلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ(100) و پيشگامان نخستين از مهاجران و انصار و كساني كه با نيكوكاري از آنان پيروي كردند خدا از ايشان خشنود و آنان [نيز] از او خشنودند و براي آنان باغهايي آماده كرده كه از زير [درختان] آن نهرها روان است هميشه در آن جاودانه اند اين است همان كاميابي بزرگ(100) کلمه ی" من" در این جا به وضوح گروهی از مهاجران و انصار رو از کسانی مورد رضایت خدا قرار گرفته اند جدا میکنه و مشخص میکنه که عده ای هم شامل این امر نیستند ... البته من مثل این افراد رو به خلفا تعمیم نمیدم ونظری نمیدم که ان ها جزو کدام یک از این دو گروه هستند چون در ایه اشاره ای نشده ... اما نکته ای که در این جا اهمیت داره همین هست که منظور از افراد مورد رضایت خداوند صرفا به علت مهاجر یا انصار بودن نیست ..... یاالله |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
تاپیکی که ایجاد شد، یک مشکل داشت. اینکه ایجاد کننده تاپیک، قبل از شروع بحث می بایست یه توضیحی بدن که خودشون شیعه هستن و دارن شبهاتی رو از وهابیت مینویسن. بزرگواران هم لطفا قبل از قضاوت کلّ متن رو یک مرور کلّی بکنند. چون اگه متن مرور میشد، مشخص میشد که ایجاد کننده تاپیک شیعه هست و یک وهابی داره با ایشون حرف میزنه. اما در مورد شبهات باید گفت، برای تمام اینها پاسخ مستدل و قانع کننده وجود داره. اما پاسخ هاش خیلی طولانیه. متأسفانه این وهابی ها توی بحث هاشون برای اینکه طرف مقابل رو شکست بدن، میان تو یه خط، 3 تا شبهه مینویسن که هر کدومش نیاز به یک صفحه پاسخ داره. این خودش یک نوع مغالطه هست. *** بهرحال، در ادامه بزرگوارانی که قصد نوشتن تو این تاپیک رو دارند، لطف کنند فقط پاسخ های مستند ارائه بدند. راجع به عقیده شیعه در مورد تحریف قرآن: بخش آخر این صفحه رو بخونید |
|||
|
|
۹:۳۸, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی ممنون از دوستان برخی از تاپیکها حذف شده که در مورد وحدت بود! من که هنوز نفهمیدم یعنی پاسخ دادن به شبهات به وحدت اسیب میزنه؟ ایا صرف شرایط سیاسی ما باید سکوت کنیم! من خودم با کسانی که شبه ایجاد میکنن برخورد کردم مثل بمب خوشه ای هستن،یک ماه کار فرهنگی میکنیم یکی یه شبه وارد میکرد"ماهواره شبکه فلان میگفت...." ذهن همه رو مشغول مثل بمب خوشه ای،تازه شبه رو درست درمون نمیگفت جواب بدیم فقط ذهن بهم میریخت! البته اشتباه از من بود که درست تاپیک ننوشتم! یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |