|
(((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
|
|
۱۶:۳۳, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قبل از هرچیز یه تاکید خفن داشته باشم در مورد اهمیت علم اندوزی. اگر بخواهم نهایت این تاکید را برسانم باید از کسی براتون مثل بزنم که نهایت الگوی ماست، اول این را بخونید: رسول اكرم صلّى اللَّه عليه و آله وارد مسجد مسجد مدينه شدند، چشمشان به دو اجتماع افتاد كه از دو دسته تشكيل شده بود و هر دستهاى حلقهاى تشكيل داده سرگرم كارى بودند. يك دسته مشغول عبادت و ذكر و دسته ديگر به تعليم و تعلم و ياد دادن و ياد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را از نظر گذرانيدند و از ديدن آنها مسرور و خرسند شدند. به كسانى كه همراهش بودند رو كردند و فرمودند: «اين هر دو دسته كار نيك مىكنند وبر خير وسعادتند.» آنگاه جملهاى اضافه كرد: «لكن من براى تعليم و دانا كردن فرستاده شدهام.» پس خودشان به طرف همان دسته كه به كار تعليم و تعلم اشتغال داشتند رفتند و در حلقه آنها نشستند. در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنید و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم. لذا تصمیم گرفتم یه کلاس مجازی دایر کنم که شرایط مختلفی هم دارد: 1- همه میتونند باشند، ولی هرکسی که میاد برای ثبت نام تا آخرش میمونه، مگر اینکه درس تموم بشه و یا عزرائیل میهمان من یا اون شخص بشه. ![]() ![]() 2- هر درس به صورت یک فایل ورد برای دوستان ایمیل می شود، درسها به صورت تمرین و سوال و جواب می ره جلو. سعی هم میکنم که به زبان ساده تر بیان بشود تا زمختی منطق و به طور کلی علوم مقلی یه کم کمتر حس بشه. 3- بین دوستان شرکت کننده میتونیم جلسات مباحثه هم داشته باشیم. 4- بعد از اتمام مقدمات منطق میتوانیم با نظرسنجی، وارد فلسفه و یا حتی عرفان نظری هم بشویم. به خودمون بستگی داره. 5- خلاصه میتونیم با هم خوش بگذرونیم. ![]() پ ن: تو کشورهای غربی و مخصوصا امریکا زمانی که یک برنامه فرهنگی میخواهید برگزار کنید حتما باید مبلغی را بگیرید و اگر رایگان باشد، به شدت به شما شک میکنند. یعنی اصلا وارد همایشی نمی شوند که مجانی باشد. این را به شخصه تجربه کردیما...کاش این جا هم خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر ![]() ![]() و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۲, ۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۳ ۲۲:۳۱)مرهـم نوشته است: سلام یک سری اصطلاحات و مفاهیمی که بعدا در مطالعه فلسفه نیاز هست رو تو منطق یاد میگیریم.اوه ریاضیات!!!! به من بگن بمیر که راحت تره!!!! |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
کی ان شاءالله شروع خواهد شد این کلاسها ...؟
بسه دیگه چقدر ثبت نام میکنید توی این زمینه مث مدرسه غیر انتفاعی فکر کنید نه دولتی ... |
|||
|
|
۰:۱۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۳ ۲۳:۵۳)ساجد نوشته است: کی ان شاءالله شروع خواهد شد این کلاسها ...؟ سلام طبق فرموده جناب سید ابراهیم تا پنج شنبه ثبت نام برای عموم آزاده ![]() ان شاءالله فک کنم از شنبه شروع بشه |
|||
|
|
۰:۱۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بزارید از همین الان پیش بینی کنم کیا بیشتر از ده جلسه دووم میارن
![]() رنگهای سبز دووم میارن 1. نهج الحسین(علیه السلام) 2.azade 3.Arash.j 4.دختر خورشید 5.Ali#59 6.شیدا 7.amirhq21 8.علویون 9. seyed reza 10.حسین14 11.soheyl68 12.ساجد 13.اولولالباب 14.یاســـین 15.mahyamatin 16. السا 17. عبدالرحیم 18.مجنون الحسین 19.MohammadSadra 20. منادی حق 21.هادی... 22.hessam 23.صبا 24. SkyGirl 25. ballista 26.mohamad 27.farzaneh 28.Havbb 110 29.Just God 30.help me
31. Aryha 32.میلاد.م 33.رهگذر... 34.؟ |
|||
|
|
۰:۲۰, ۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۰:۲۰ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۵/تیر/۹۳ ۰:۱۱)مرهـم نوشته است: بزارید از همین الان پیش بینی کنم کیا بیشتر از ده جلسه دووم میارن من که احساس می کنم بهم توهین شده همه ناظرا رو برداشتن سبز کردن سال 88 این رنگ رنگه فتنه بود هوشیار باشید از الان دارن این ناظرا فتنه راه میندازن |
|||
|
|
۱:۰۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وال محمد
سلام منم شرکت میکنم.حالا اگه خدا بخواد موندنی میشیم |
|||
|
|
۹:۴۹, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
سلام منم هستم
|
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام!
منم هستم واقعا منطق درس شیرین هست! آقا سید! با چه کتابی درس رو شروع میکنیم؟ |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
1. نهج الحسین(علیه السلام) 2.azade 3.Arash.j 4.دختر خورشید 5.Ali#59 6.شیدا 7.amirhq21 8.علویون 9. seyed reza 10.حسین14 11.soheyl68 12.ساجد 13.اولولالباب 14.یاســـین 15.mahyamatin 16. السا 17. عبدالرحیم 18.مجنون الحسین 19.MohammadSadra 20. منادی حق 21.هادی... 22.hessam 23.صبا 24. SkyGirl 25. ballista 26.mohamad 27.farzaneh 28.Havbb 110 29.Just God 30.help me
31. Aryha 32.میلاد.م 33.رهگذر... 34.soora 35.اندیشه نو 36.sabrina 37.حضرت عشق 38.؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
همرهان طریق لطف کنید ایمیل هاتون رو به صورت پ خ برای آقا سید ابراهیم بفرستید یا علی/التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضمیمه ((کارگروه منــــــطق)) ،بحث های محتوایی | m.hossein | 6 | 3,285 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: m.hossein |
|

و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون.