کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهادات خودسازی هماهنگ
۲۲:۱۹, ۱۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۲ توسط الهی313.)
شماره ارسال: #1
آواتار
قصدم از ساختن این تایپیک این است که با هم به نیت انتظار امام زمان عج خودسازیی را شروع کنیم تا انشاالله چشممان به جمال مولایمان روشن شود.
هر کدام از دوستان هر پیشنهادی برای رسیدن به این هدف را دارد لطفا دریغ نکند.چه از احادیث و چه از سخنان بزرگان و حتی مطلبی که خوده دوستان به ذهنشان آمده باشد.
بعد در همین تایپیک هم بیاییم به هم گزارش بدهیم که تکلیف را انجام دادیم یا نه(لطفا نگویید ریا میشود یا فلان.چون اینجا فضای مجازی است و همه باید با هم همت کنیم.بهانه ها را بگذاریم کنار و نگذاریم شیطان در دلمان ترس از شکست ایجاد کند).موانع را با هم انشاالله از سره راه برمیداریم.
برای هر شکست هم به پیشنهاد دوستان یک تنبیه میگذاریم.

نام تکلیف
:شب میعاده عاشقان(نماز شب).یک ساعت شب جمعه(هر ساعتی که جسم و روح دوستان یاری میدهد)هر کسی با توجه به شرایط بدنی خودش.

سوره زاریات آیه 16 و 17(اندکی از شب را میخوابند و در سحرگاهان استغفار میکنند)

پیامبر ص:اشراف امت من حاملان قرآن و شب زنده داران هستند.

امام ع:کسی که همه شب را نماز بخواند در حال رکوع و سجود و ذکر کتاب خدای متعال را تلاوت کند.پاداشهایی به او عطا میشود که کمترین آنها این است که مانند روزی که از مادر متولد شده است از گناه بیرون می آید.گناه و حسد از قلب او کنده میشود و از عزاب قبر پناه داده میشود و بیزاری از آتش به او عطا میشود.

پیامبر ص:آتش دوزخ به دو چشم نمیرسد.چشمی که در نیمه شب از ترس خدا بگرید و چشمی که برای حراست در راه خدا بیدار بماند.

امام یازدهم:وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نمیشود.

امام علی ع:شب زنده داری باعث تندرستی و رضایت خداوند عزوجل و قرار گرفتن در معرض رحمت خداوند متعال و تمسک به اخلاق پیامبران است.

جریمه انجام ندادن:یک زیارت عاشورا میخوانیم و ثوابش را تقدیم میکنیم به حضرت زهرا س و از ایشان میخواهیم که برای این که توفیق انجام دادن تکالیف نصیبمان شود یاریمان کنند و ما را دعا کنند تا انشاالله به برکت دعای بی بی دو عالم رستگار و جزء سربازان مولا شویم.

برای این تکلیف با مشورت خودتان بیایید یک شب را انتخاب کنیم(این تکلیف هر شب نیست).قرار را میگذاریم برای هفته بعد.
پیشنهاد خودم شب جمعه است.با شب مولایمان امام زمان عج شروع کنیم تا انشاالله برای ظهور با دعا و نماز شب هماهنگ زمینه سازی کرده باشیم.

دعا و گریه با هم برای ظهور مولایمان اثر میگذارد.
اگر هر کدام از دوستان برای این شب پیشنهادی دارند ما را هم بهره مند بفرمایند.
1.لبیک یا صاحب الزمان

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عبدالرحمن ، SAViOR ، حسن عزتي ، NARJES
۲۲:۲۹, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسیار عالی
بهتره که 5 تا مصداق درست و حسابی و کمی کلی،انتخاب کنیم.
و اونها رو توی زندگی روزمره مون عملی کنیم
اون وقت نتیجه رو گزارش بدیم.

در ضمن من از تنبیه بدنی هم استقبال میکنم WinkSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۲:۳۵, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
فعلا پیشنهاد اول من هفته ایی یک شب تهجد است.اونایی که موافق هستند اعلام کنند.
هر کسی هر پیشنهادی برای تکالیف دیگر دارد کامل توضیح بدهد.
جناب تیشتر پیشنهادتان را بیشتر توضیح بدهید.مثال بزنید.من هم با تغییر رفتار و انجام کار موافق هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عبدالرحمن ، حسن عزتي
۲۲:۵۱, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۵)الهی313 نوشته است:  فعلا پیشنهاد اول من هفته ایی یک شب تهجد است.اونایی که موافق هستند اعلام کنند.
هر کسی هر پیشنهادی برای تکالیف دیگر دارد کامل توضیح بدهد.
جناب تیشتر پیشنهادتان را بیشتر توضیح بدهید.مثال بزنید.من هم با تغییر رفتار و انجام کار موافق هستم.
بهتر نیست برای اولین بار یه کار ساده تر بگید؟!Huh
منظور من این بود که 5 تا دستور اخلاقی مشخص تعیین کنید که به اون دستورات عمل بشه و نتیجه اعلام بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حسن عزتي
۲۲:۵۵, ۱۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۲:۵۶ توسط الهی313.)
شماره ارسال: #5
آواتار
نکته رفتاری:1.از کتب مذهبی به عنوان زیر دستی استفاده نکنیم
2.همیشه کفشهایمان تمیز و واکس زده باشد.
3. اگر در حالت ایستاده هستیم
موقع برداشتن وسیله از روی زمین خم نشویم بلکه بنشینیم و وسیله را برداریم(برای حیای بیشتر)
4.به نقص ظاهری دیگران چشم ندوزیم.
5.موقع برداشتن وسیله ای که نزدیک است .به حالت کامل بلند شویم و از قرار گرفتن در حالت چهار دست و پا و حالت حیوانی خودداری کنیم.(اگر کارمان با کشیدن کمر و دراز کردن دست راه نیفتاد باید بلند شویم)

اینها را میشود هر روز انجام داد و سخت هم نیست.از رفتارهای آسان شروع میکنیم تا به عیب های بزرگمان برسیم.

برای قراره شب میعاد کسی نبود؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59 ، حسن عزتي
۲۲:۵۷, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
من نظر خاصی ندارم ولی میخوام بگم که منم هستم
هر تصمیمی که گرفتید لطا منو خبر کنید

فکرمیکنم که هفته ای یکبار شب زنده داری البته ساده و کم حجم ( مثلا 12 تا 1 یا 1 تا 2) برای شروع بهتر باشه
چون 1ساعت قبل از نماز پا شدن یکمی سخته و برای شروع اذیت کننده است شاید نفسم نذاره که موفق شم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: الهی313 ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، حسن عزتي
۲۳:۰۹, ۱۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۴ توسط الهی313.)
شماره ارسال: #7
آواتار
باشه پس بخاطره این که این توفیق نصیب همه دوستان شود و شرایط جسمی همه را در نظر گرفته باشیم و مراعات شود باز هم آسانترش میکنیم. بشود یک ساعت در شب جمعه(هر ساعتی که همراهان راحت تر هستند) مهم این است که همه در یک شب این را انجام بدهیم.با دعا و اشک برای ظهور مولایمان.
روضه سید الشهدا و حضرت زهرا س هم خوب است بتوانیم گوش کنیم تا دعایمان همراه با اشک و دلسوختگی باشد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59 ، عشقم کربلا ، یاســین ، حسن عزتي ، فدايي ولايت
۱۲:۵۷, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
دوستانی که می خواهند ما را در این برنامه همراهی کنند.لطفا به ما بپیوندند. باور کنید بوی ظهور میاد.من می خواهم برای آمدن مولایمان آماده باشم.بیایید با هم خودمان را بسازیم. یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، mahyamatin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]