|
سركه نقد بهتر از حلواي نسيه است؟؟؟
|
|
۱:۲۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سركه (در نسخ دیگه سیلی را آورده اند :D ) نقد بهتر از حلواي نسيه است ضرب المثلی که کاملا ظاهر عادی داره اما شالوده این ضرب المثل زیر بنای یک تفکر خاصه فعلا نظرتون رو بگید ببینیم |
|||
|
|
۱:۴۳, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
والا به نظر میاد قابل قبول نمیاد.
|
|||
|
|
۱:۴۶, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با اجازه دوستان و بزرگان
به نظر من این ضرب المثل شبیه حال بعضی از آدم ها و دنیا نشونه اینکه میگن خدا کجا بود ما که ندیدیم، بهشت و جهنمی وجود نداره ما که ندیدیم، آخرتی در کار نیست، هرچی هست تو همین دنیاست، تو این دنیا نیامدیم که سختی بکشیم و امتحان پس بدیم، دنیای دیگه ای نیست حساب کتابی در کار نیست... پس بچسبیم به همین دنیا و لحظه رو غنیمت بتونیم و به تفریح و به فکر خودمون باشیم به این دنیایی که میبینیم بچسبیم نه به دنیایی که بهمون وعده دادن... نمیدونم نظرم درست بود یا نه دوستان به بزرگواری خودشون ببخشن |
|||
|
|
۲:۰۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نظرم بر اساس این ضرب المثل باید از حال با همه بدی هاش راضی بود و باهاش ساخت تا کاری برای آینده کرد..
فکر میکنم ضد فرهنگ انتظار هست.. |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
طاعات و عباداتتون قبول ان شاالله خیلی وقته از این تاپیک میگذره ، ممنون میشم توضیح بدید |
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۱۲:۳۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت *** جامی و بتی و برطبی بر لب کشت این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت
|
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۱:۴۶)azade نوشته است: سلام آقای عبدالرحمن ضمن تشکر از جنابعالی به دلیل پرداختن به مضوعات خوب و چالش برانگیز خواهشی که ازتون دارم، پرونده های پیشینی رو که باز کردید ببیندید و جمع بندی کنید وسپس موضوع جدید و بحث جدیدی قرار بدیدٰحداقل هر دو سه بحث که جمع شد بعد یک یا چند بحث جدید رو شروع کنید |
|||
|
۲۳:۲۸, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
نقد و بچسب ، نسیه رو کی داده کی گرفته. به این صورت :
![]() |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از دل این ضرب المثل نه مهدویت در میاد نه آخرت بر اساس این ضرب المثل شما شهوات دنیوی رو باید بچسبید نه بهشت رو |
|||
|
|
۰:۴۵, ۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اتفاقا از این میشه نتیجه گرفت که کاری که امروز میشه کرد و به فردا نباس موکول کرد. یعنی پولتو امروز بستون! فردا معلوم نیست چه اتفاقی می افته.
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 156483_1.jpg]](http://persianv.com/pimg/persian/blog_19/156483_1.jpg)