کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ضرب و شتم ناجوانمردانه‌ی پسر عموی علامه طباطبایی
۱۵:۵۷, ۱۴/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۳ ۱:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: si0YkWgM_535.jpg]

این خبر رو تو افسران دیدم.

کسی میدونه که ایا درسته؟

یکی از کاربران هم نوشته یود:

نقل قول:من خودم سحر بیمارستان بودم.
بیمارستان شریعتی.
اسمشون سیدرضا طباطبایی هست.
پسرعموی علامه طباطبایی هستند.
حدود 80 و خورده ای سن دارند.
دیروز میریزن خونشون و به شدت میزننش.
طوری میزنن این پیزمرد رو که دندون مصنوعی هاش خورد شده و .....

دوستان برای شفای ایشون دعا کنید

اگه کسی خبری داشت یا دلیل این کار رو میدونست همینجا بگه.

در پناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، soora ، یاســین ، Ali#59 ، m.hossein ، مجتبی110 ، ترنم ، حضرت عشق ، دل خسته ، فدايي ولايت ، Hadith

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۶/تیر/۹۳ ۵:۳۲)M912 نوشته است:  واااااا پیرمرد بنده خدا رو چرا زدن؟؟؟؟ مهم نیس پسر عموی کیه یعنی آدم عادی بود میزدن مشکلی نبود؟؟؟ مهم اینه امنیت کجاست ؟؟؟ واقعا مسئله ناراحت کننده ای بود ان شالله زود حالشون خوب شه و جای جم کردن دخترای مردم گشت اارشاد بذارن معتادا رو جم کنن تو جامعه ای که اعتیاد نباشه بی غیرتی هم نیس زن ساپورت پوش هم نیس

اینم پاک کن آخه گفتم معتادا رو جم کنن جا بی حجابا حتما خوشتون نمیاد دیگه

سلام خدمت شما.Smile

اول اينكه اصلا قرار نيست بگيم پسر عموي فلاني رو زدن!!اگه يادتون باشه ضرب و شتم هاي ديگه رو هم دوستان تو تالار قرار دادن با وجود اينكه هيچ نسبتي با بزرگان نداشتن!.Cool

مهم نا امنيه.نه اينكه فلاني شخص معروفي بوده.

مهم اينه كه ي پير مرد حالا چه روحاني چه غير روحاني تو خونش هم امنيت نداشته باشه خيلي بده!

بعدشم من كاري به جمع آوري بي حجابا ندارم ولي اين استدلالتونم اشتباست كه فرموديد اگه اعتياد نباشه بي بندوباري هم نيست!!Smile

والا اينايي كه ما تو مازندران ميبينيم و خانمها كه كم كم دارن همين لباسهاي نازك رو هم در ميارن كنارشون مردهاي خيلي سالمي هم هستن ولي غيرت ندارن.(هر قائده اي ي استثنا هم داره)Smile

هربحثي ي تاپيكي داره.Smile

موفق باشيد

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، M912 ، فدايي ولايت ، یاســین
۱۵:۴۳, ۱۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۳ ۱۵:۴۹ توسط M912.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۶/تیر/۹۳ ۱۵:۲۲)ترنم نوشته است:  سلام خدمت شما.Smile

اول اينكه اصلا قرار نيست بگيم پسر عموي فلاني رو زدن!!اگه يادتون باشه ضرب و شتم هاي ديگه رو هم دوستان تو تالار قرار دادن با وجود اينكه هيچ نسبتي با بزرگان نداشتن!.Cool

مهم نا امنيه.نه اينكه فلاني شخص معروفي بوده.

مهم اينه كه ي پير مرد حالا چه روحاني چه غير روحاني تو خونش هم امنيت نداشته باشه خيلي بده!

بعدشم من كاري به جمع آوري بي حجابا ندارم ولي اين استدلالتونم اشتباست كه فرموديد اگه اعتياد نباشه بي بندوباري هم نيست!!Smile

والا اينايي كه ما تو مازندران ميبينيم و خانمها كه كم كم دارن همين لباسهاي نازك رو هم در ميارن كنارشون مردهاي خيلي سالمي هم هستن ولي غيرت ندارن.(هر قائده اي ي استثنا هم داره)Smile

هربحثي ي تاپيكي داره.Smile

موفق باشيد

قسمت اول حرفتون که مث نظر من بود اینکه مهم نیست کیه مهم امنیته که در حال حضر در جامعه خیلی قضیهه کمرنگ شده اما در مورد اعتیاد مشکل اینجاست که شاید شاید شما نمیدونید معتاد چیه من خودم از نزدیک شاهد اعتیاد شخصی از آشناهامون بدم و این مشاهده مربوط فقط به کوچه و خیابون نیست خیالتون رو راحت کنم تو جامعه ای که جووناش انقد غیرت ندارن که سراغ اعتیاد نرن انقد قضیه به این مهمی براشون پیش و پا افتاده اس که اهمیت نمیدن جلو خانواده اش رو بگیره ت زنم خواهرم مادرم داره تو جامعه ای راه میره زندگی میکنه که امنیتش رو اعتیاد زیر سوال برده دیگه واسه اون جووون چه غیرتی میمونه واقعا ربط داره داروی بیتفاوتی های ما در جامعه ریشه کن شدن اعتیاده هر چند اولش بی ربطه ولی بعدا متوجه میشین دوستمون هم جناب غربت تشیع کاملا درست میگن

یه سوال این محله تو تهرانه؟؟؟؟ کجای تهران یه لحظه ترسیدم نکنه ناخواسته پامون به اون سمت باز شه؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]