کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناسایی هرزنامه‌های حاوی تروجان مرتبط با جنگ اسرائیل و غزه
۲۱:۰۶, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا:
جنگ اسرائیل و غزه باعث شد تا خلافکاران سایبری با ارسال هزاران اسپم ( هرزنامه ) که حاوی لینک‌های آلوده است، کاربران اینترنت را هدف قرار دهند.
رویدادهای مهم سیاسی و اقتصادی و اجتماعی همیشه مورد توجه خاص هم کاربران و هم خلافکاران سایبری است.

ولی برای خلافکاران سایبری از این جهت مهم است که می‌توانند از علاقه مندی کاربران به کسب اخبار و اطلاعات درباره این رویدادها، آنها را ترغیب کنند تا بر روی ایمیل‌ها و لینک‌های مورد نظرشان کلیک کرده و آنها را به انواع مختلفی از بدافزارها ، تروجانها ، ویروسها و Malware ها آلوده کنند.

این‌بار نیز حمله اسرائیل به غزه در صدر خبرهاست و همین باعث شده تا خلافکاران سایبری با ارسال هزاران و شاید میلیون‌ها هرزنامه که حاوی لینک‌های آلوده و تروجان هستند به کاربران حمله ور شوند.

شرکت ترندمیکرو موفق به شناسایی ایمیل‌ها و لینک‌ها و صفحات اینترنتی آلوده ای مرتبط با جنگ غزه شده است .

برای مثال، سه ویروسی که ترندمیکرو موفق به شناسایی آنها شده میتوان به TROJ_DLOADR.QK و TROJ_INJECT.ZZ و TROJ_ROOTKIT.FX را نام برد .

در حال حاضر شبکه حفاظتی هوشمند ترندمیکرو که با نام Smart Protection Network نیز شناخته می شود هرزنامه های مرتبط با این ویروس‌ها را پیش از رسیدن به کاربران شناسایی و مسدود می‌کند .

منبع: دیسنا - ترند میکرو
کلید واژه :اخبار امنيت فناوری اطلاعات |ترند میكرو |تروجان مرتبط با جنگ اسرائیل و غزه |Smart Protection Network |شبکه حفاظتی هوشمند ترندمیکرو

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa
۲۱:۱۸, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
از کجا معلوم که این کلک رو سوار نکرده که اخبار حمله اسرائیل به غزه رو سانسور نکنه؟
فکر کنم همین شرکت ها بودن یه زمانی چو انداختن سلطان هرزنامه رو دستگیر کردن. بعد چند وقت هم گفتن اعدامش کردن!
بعد چند ماه، جریان Spam House رخ داد که واقعاً زد تو کاسه این اجنبی ها!
تازه از رو که نرفتن(سنگ پای قزوین بودن). اومده جلو بی بی سی می گه یه حادثه بود! یهویی رخ داد! در جریانه!
به اخبار امنیتی منتشر شده از شرکت های امنیتی(!) توجه نکنید. اکثراً دارن سیاست گذاری می کنن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا