|
حـرف های دم افـطـاری (ویژه رمضان1394)
|
|
۱۱:۵۲, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۲:۰۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() همکاران گرامی ضمن ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما ، یک سوال ![]() اولین افطاری که دیروز بود ، اولین کسی که برای سلامتیش دعا کردین و یا اولین کسی که گرفتاریش حل بشه و .... کیبود؟ اولین دعای افطارتون چی بود؟ چقدر نسبت به گذشته احساس کردین به خدا نزدیک شدین؟ حالا دوستان اگه مایل بودن دعاهایی که سر افطار میکنن و اوناییم که حقی به گردن ما دارن رو نام ببرن اینجا تا ما هم یاد بگیریم و با هم به اشتراک بزاریم. هرچه دل تنگت میخواهد بگو ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۱, ۱۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
![]() الهی چه بی حساب میبخشی و ما چه حسابگرانه ذکرهایمان را میشماریم.شب قدر شب بیدار شدن است نه بیدار ماندن.... ای بیدار شده! برای من در خواب مانده دعا کن. |
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۱۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
سلام
دم افطار این شب عزیز فقط ئ فقط از خدا عاقبت بخیری میخوام برای همه بچه شیعه ها به حف این شب ، شهید این شب ، لحظات اخر عمر لیاقت این رو داشته باشیم سیمای مولامون امیر المومنین و اولاد مطهرشون رو ببینینم.. به حق صاحب این شب حوائج مشروعه همه روا بشه . ![]() هیچ پدری شرمنده خونوادش نباشه ![]() برای هم این شبا خیلی دعا کنین و کنیم ![]() |
|||
|
|
۴:۲۱, ۱۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
دوستان ،
اخرین شب قدر هم ، تموم شد. التماس دعا |
|||
|
|
۵:۳۴, ۱۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۴ ۵:۳۶ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
حالا میفهمم امان از دل زینب یعنی چی ?? "زهرا" ، داغ علی را ندید "علی" ، داغ حسن را ندید "حسن" ، داغ حسین را ندید "حسین" ، داغ رقیه را ندید "عباس" ، داغ علی اصغر را ندید چه کشید ""زینب"" که داغ تک تکشان را به چشم دید... امان از دل زینب... خدایا به قلب صبور عمه سادات دراین شب بیست وسه ماه مبارک برای همه شیعیان علی ع خوش مقدر بفرما الهی آمین
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۲۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
دوستان یک سحر نهایتش دو سحر دیگه مهمان این ماه خدا باشیم
اخرین صحبتها رو بگین
|
|||
|
|
۴:۰۱, ۲۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
. . . . . خداحافظ ماه خوب خدا
|
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
بسم الله
آنچنان که شایسته ات بود همراهت نبودم پروردگارا ! در این لحظات پایانی ، لطف، رحمت ، عفو و بخششت را نصیبمان کن یا علی / التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۲۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
وای من دم افطار اونقدر گرسنم بود که اصن خودمم نمیشناختم
اما امشب که اخرین شبه تلافی میکنم همه رو دعا میکنم ^___^ |
|||
|
|
۵:۵۹, ۲۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان خواستم بگم تو نماز عید هم برای هم دیگه و البته در اول حوائج ، فرج مولارو مدنظر داشت باشین. التماس دعا از همه دوستان. ماه رمضون 1394 هم تموم شد. اه ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
یادی از قیصر عزیز:
حرفهای ما هنوز ناتمام .... تا نگاه میکنی : وقت رفتن است باز هم همان حکایت همیشگی! پیش از آنکه با خبر شوی لحظهی عزیمت تو ناگزیر می شود آی ..... ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چقدر زود دیر میشود! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: besm_allah.gif]](http://s4.picofile.com/file/7763277953/besm_allah.gif)

![[تصویر: Ghadr2[1].jpg]](http://womenhc.com/media/blogs/saghez/Ghadr2[1].jpg)