|
*** خطاب به کسانی که جدیدا دارن یه کارایی میکنن تو تالار...
|
|
۰:۰۷, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۰:۲۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
پیشاپیش از تندی لحن عذرخواهی میکنم... قبلا تاپیکی ایجاد کرده بودم با موضوع: ** اگر انسان جاهل سکوت کند، مردم باهم اختلاف نمیکنند!! (مهم) این تقریبا ورژن 2 اون تاپیکه. اما در تاپیک قبلی، بنده اصلا نمیدونستم مصادیق، چه کسانی هستند. ولی ایندفعه دیگه مصادیق معلوم هست چه کسانی هستند... خودشون میدونن... واقعا برام سؤاله که: اصلا جریان چیه؟؟؟ چرا بعضی ها این کارها رو انجام میدن؟؟؟ چه هدفی رو دنبال میکنن؟؟؟ آیا فکر میکنن دارن کار هدف دار و سودمندی برای رشد فکری و معنوی تالار و کاربرانش انجام میدن؟؟؟ آیا واقعا فکر میکنن دارن در جهت رضایت خداوند و امام زمان ارواحنا فداه این کارها رو انجام میدن؟؟؟ ایجاد تشنج در تالار، چه سودی برای اونها و سایر کاربران و مدیران تالار داره جز اینکه تالار رو از مقاصد اصلی خودش جا میندازه و به سمت حاشیه میبره؟؟؟ واقعا این روحیه ای هست که بعضی از کاربران دارن؟؟؟ تا میای یک حدیث یا آیه قرآن مینویسی، مسخرت میکنن که شما همش کتاب حدیث تحویل ما میدین... مگه غیر از اینه که شخص مسلمان باید مأنوس با قرآن و حدیث باشه و از هر آیه و حدیثی درس بگیره؟؟؟ اون امضایی که میگه حرفه ای اونیه که از لحظه لحظه وقتش استفاده مفید کنه، این استفاده مفیده؟؟؟ الان ماه رمضانه... استفاده مفید تو این ماه چی میتونه باشه؟؟؟ اینهمه تاپیک کارگاه معنوی و ختم قرآن و... مشغولید به گیردادن به هم؟؟؟ چقدر خوب میشه هروقت که وارد تالار میشیم، با هدف مشخصی که پشتش رضایت خداوند متعال و امام زمان ارواحنا فداه هست، وارد شیم و پست بزنیم ... و خدا شاهده که از این کارهایی که داره صورت میگیره، چقدر فشار به بعضی ها وارد میشه... و در نهایت، این روایت هم تقدیم شما: وَ قَالَ النَّبِيُّ ص مَنْ آذَى مُؤْمِناً وَ لَوْ بِشَطْرِ كَلِمَةٍ جَاءَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ مَكْتُوباً بَيْنَ عَيْنَيْهِ آيِسٌ مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ وَ كَانَ كَمَنْ هَدَمَ الْكَعْبَةَ وَ الْبَيْتَ الْمُقَدَّسَ وَ قَتَلَ عَشَرَة پيغمبر اكرم صلّى اللَّه عليه و آله فرمودند: كسى كه مؤمنى را اذيّت كند و لو بواسطه بخش کوچکی از یک كلمه، روز قيامت بيايد در حالى كه بين دو چشم او نوشته شده كه او مأيوس از رحمت خدا است و مانند كسى است كه خانه كعبه و بيت المقدس را خراب كرده است و ده هزار از ملائكه را كشته است. |
|||
|
|
۰:۱۹, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام آقا جلال...دلم براتون تنگ شده بود
![]() اولا باید خودم اعتراف کنم که اکثر ویژگی هایی که توی تاپیک ** اگر انسان جاهل سکوت کند، مردم باهم اختلاف نمیکنند!! (مهم) هست رو ندارم و کلا آدم جوگیری هستم.شرمنده اما یه سوال راجع به این جمله نقل قول: تا میای یک حدیث یا آیه قرآن مینویسی، مسخرت میکنن که شما همش کتاب حدیث تحویل ما میدین...مگه همچین افرادی هم توی این تالار وجود دارن؟! اینطوریشو من تاحالا ندیدم ممنون از حرف هایی که برای وضع روز تالار بود یا علی |
|||
|
|
۱:۲۳, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۱:۲۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بله حق با شماست..
اگر تو این مدت خطایی از بنده سر زده جهت افزایش اسپم های تالار من رسما از همه عذر میخوام . |
|||
|
|
۱:۵۸, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این منتظر جان!
فعلا خونتو کثیف نکن.دیه زیاد شده. بذار برای بعد ماه رمضون.
|
|||
|
|
۲:۲۱, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۲:۲۲ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول: سلام خب این جمله ای که نقل کردید امضای من هستش دیگه....من خیلی شرمندم که به خاطره نمیدونم چند؟ تا اسپم !!توی تاپیکای خنده حلال و اندر احوالات باعث شدم تالارتون از مقاصد اصلی خودش منحرف بشه واقعا .....! ![]() الان خوبه! شب خوبی داشته باشید.... |
|||
|
|
۳:۱۲, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان مخصوصا ناظر گرامی
من هم معذرت می خوام اگر کمی لحنم تند هست لطفا الکی بیانیه صادر نکنید . خودتون با این تاپیک قصد ایجاد التهاب در تالار دارید. این چند وقته هوای تالار کاملا صافه اگر هم بعضی وقت ها گفتگو های مخالف صورت میگیره برای روشن شدن موضوع و تبیین همون نام تالار هست:"بیداری اندیشه" اگر شما تمایل دارید تو یه فضای مجازی کاملا گل و بلبل باشید میتوانید یه وبلاگ بسازید قسمت نظرات رو هم قفل کنید. |
|||
|
|
۴:۳۴, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۴:۵۶ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کلا این دکمه حذف افتاده دست بزرگان!
هیچ کاریشم نمیشه کرد...! خودشون هم با این تاپیکا بیشتر از همه برای نابودی تالار کافین! موفق باشی! تقبل الله |
|||
|
|
۴:۵۴, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
طوری نکنید که طوری بشود که اعضا فکر کنند طوری شده.
|
|||
|
|
۴:۵۶, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۵:۰۱ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول از همه بگم من خودم هیچوقت دنبال مقام اونم تو این نوع تالارها نبودم و نیستم, به چند دلیل, که مهمترینش اینه که میدونم از پس برقراری عدالتش برنمیام و اون دنیا کم مشکل ندارم که بخوام واسه این چیزا هم جوابگو باشم ! اما معیار درستی برای انتخاب ناظرین وجود نداره و اینو به وضوح با رفتارهای بعضی از این دوستان داریم میبینیم! برام این جایگاه مهم نیست ولی با انتخاب این افراد یه سری امکانات دراختیارشون قرار میگیره که کلا موجبات نابودی بخش های مربوطه خودشون میشن!!!!! یادمه وقتی من و چندنفر دیگه بنا به دلایلی ارسال های خودمونو حذف میکردیم( گزارش میدادیم برای حذف ) مدیرای محترم اعتراض میکردند که شما دارید به بقیه اعضا توهین میکنید و اونایی که میان پست ها رو میخونن و جواب میدن بهشون برمیخوره که شما چنین کاری میکنید, اما الان کسی حق نداره اعتراض کنه که به چه دلیل پست من توسط ناظر محترم حذف یا ویرایش میشه ! این دیگه توهین محسوب نمیشه !!؟؟؟؟ من اصلا خوشم نمیاد مثل بقالی سر این قضیه با مدیر یا ناظری چونه بزنم و معمولا هم زیاد سر حذف پستام اعتراضی نمیکنم, چون شان این تالار های مذهبی ( صرف نظر از یه سری مدیر و مسئول خاص ! ) رو هم بالاتر از این میدونم که بخوام بخاطر اینجور چیزا بحث کنم ! اما یه مقدار انصاف از طرف مسئولین هم بد نیست والا ! |
|||
|
|
۴:۵۹, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دقیقا من هم از موقعی که تصمیم گرفتم به خاطر تذکر دوستان ارسالامو حذف نکنم٬ مدیران زحمتشو میکشن
![]() راضیم ازتون! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |