رتبه به موضوع
- 2 رای - 4 میانگین
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
نیاز به کمک برای تحقیق درباره رسانه و تاثیرات مخرب آن
|
|
۱۰:۳۶, ۱۱/تیر/۹۳
|
|
|
سلام .من میخواهم درباره رسانه ها(تلویزیون.ماهواره.وات ساپ و فیس بوک) و تاثیرات مخرب آنان بر افکاره جوانان و فرهنگ و دین تحقیق کنم و این تحقیق را در دانشگاهها در قالب بروشو و کلیپ پخش شود.و اگر خوب بود سطح آگاه سازی را وسیع تر از شهرستان کنیم.
برای این کار نیاز به کمک شما دوستان دارم.چون تخصصی درباره این موارد ندارم و فعلا هم دست تنها هستم.لطفا اگر مطلب و کلیپ مناسبه این تحقیق در این قسمت بگذارید.مطمئنن این تحقیق بسیار کاربردی خواهد بود و بقیه هم می توانند از آن استفاده مفید کنند.
نیت این تحقیق خدمت به آقا صاحب الزمان است.چون الان مردم جامعه ما بیش از هر چیز نیاز به آگاه سازی دارند.ممنون میشوم کمکم کنید.و شما هم در این خدمت به آقا شریک شوید.
لطفا اگر نرم افزار و سایت مفید می شناسید پیشنهاد دهید.
![[تصویر: 25iw761.png]](http://i60.tinypic.com/25iw761.png)
|
|
|
|
۱۵:۴۹, ۱۱/تیر/۹۳
|
|
|
|
سلام
یکی از قسمت های "زندگی به سبک آمریکایی" آقای املشی مربوط به همینی هست که شما دنبالش هستید.
اگه پیدا کردم لینک اون قسمت رو میذارم
|
|
|
|
۱۹:۱۸, ۱۱/تیر/۹۳
|
|
|
(۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۴۹)aaaaa نوشته است: سلام
یکی از قسمت های "زندگی به سبک آمریکایی" آقای املشی مربوط به همینی هست که شما دنبالش هستید.
اگه پیدا کردم لینک اون قسمت رو میذارم
بسیار متشکرم.از بقیه همراهان هم میخواهم اگر مطلب یا کلیپ در اختیار دارند لطفا بگذارند تا بشه برای تحقیق از آن استفاده کرد.اجرتان با امام زمان عج
|
|
|
|
۲۱:۰۳, ۱۱/تیر/۹۳
|
|
Havbb 110

ناظر سابق
|
تاریخ ثبت نام: ۲۴/۴/۱۳۹۰
اعتبار 4540
تشکر از دیگران: 11251
از ایشان 13826 بار در مورد 2239 مطلب تشکر شده است
|
|
|
بخش رسانه های تصویری تالار اصولا به همین موضوع داره میپردازه . شما در همین بخش بگردید موضوعات و مطالب و مستندات خوبی پیدا میکنید
|
|
|
|
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: |
1 میهمان
|
استفاده از مطالب این تالار در جهت رضای الهی بلا مانع است
ترجمه توسط
بیداری اندیشهPowered by
MyBB