|
نظر شما درباره اين روايت .....؟؟؟؟
|
|
۱:۰۲, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۱:۳۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر منجي موعودروایت حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) در مورد گروهک "داعش"
این سخن که مفهوم آن تماما با تروریست های "داعش" منطبق است کسانی که پرچم های سیاه دارند، اسامی شان، کنیه است مانند "ابو مصعب، ابوالبراء و..." و نسبت هایشان به شهرها می رسد مانند "البغدادی، الحرانی و..." . به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از عراق حاکی از آن است که از ابتدای حمله تمام عیار گروهک تروریستی - تکفیری "داعش" به نقاط مختلف عراق تاکنون ارتش موفق شده 3156 تروریست را به هلاکت برساند.بر اساس بیانیه ای که در این باره توسط وزارت دفاع عراق منتشر شده، نام سرشناس ترین تروریست های کشته شده توسط ارتش عراق، عبارتند از: ابو ايوب الصومالي؛ ابو يمامه الدوسري؛ ابو زينة الليبي؛ حامد اسمعيل الصبيحي؛ ابو حفصة الانباري؛ ابو انس الشامي؛ ابو بکر الشيشاني. لازم به ذکر است، حضرت امیر المومنین علی علیه السلام 1400 سال پیش فرمودند: "إذا رأيتم الرايات السود فالزموا الأرض ولا تحرکوا أيديکم ولا أرجلکم ثم يظهر قوم ضعفاء لا يُوبه لهم قلوبهم کزُبَر الحديد هم أصحاب الدولة لا يفون بعهد ولا ميثاق يدعون إلى الحق وليسوا من أهله "أسماؤهم الکنى ونسبتهم القرى” حتى يختلفوا فيما بينهم ثم يؤتي الله الحق من يشاء..." (1) ترجمه: زمانی که پرچم های سیاه را دیدید از جای خود حرکت نکنید - به این معنا که دعوت آنان باطل است و نباید به کمک آنان بشتابید - سپس قومی ضعیف ظاهر می شوند که قلب هایشان مانند براده های آهن سخت است، آنها وفادار به هیچ عهدی نیستند، به حق فرا می خوانند در حالیکه از آن نیستند، اسامی شان، کنیه و نسبت هایشان از نام شهرها گرفته شده؛ تا اینکه در بین خود اختلاف نظر پیدا می کنند و خداوند خداوند اهل حق – هر کسی که بخواهد- را ظاهر می سازد..." گفته می شود این سخن که مفهوم آن تماما با تروریست های "داعش" منطبق است کسانی که پرچم های سیاه دارند، اسامی شان، کنیه است مانند "ابو مصعب، ابوالبراء و..." و نسبت هایشان به شهرها می رسد مانند "البغدادی، الحرانی و..." . شایان ذکر است، حدیث فوق در کتاب "احقاق الحق و ازهاق الباطل" ذکر شده است. لطفاً اساتيد نظر بدن ![]() [b]موفق باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱:۳۹, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۱:۳۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید ادامه روایت رو ندارید ؟ |
|||
|
|
۱:۴۴, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱:۵۳, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
پرچم های سیاه گروه های وهابی بدل پرچم های سیاه ایرانیانه
البته اونا خبر ندارن اصل این رنگ چیه و خدا رو شکر خدا از یادشون برده فعلا سرکارن بنده خداها |
|||
|
|
۲:۰۹, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۳ ۱:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: پرچم های سیاه گروه های وهابی بدل پرچم های سیاه ایرانیانهسلام بر شما كربلايي عزيز بابا شده يه بار بياييد واضح و روشن نظر بدي تا من بيسواد هم متوجه بشم ( كنايه و مبهم ) الان من بايد برم سراغ فرهنگ لغت يا برم تحقيق كنم ببينم پرچم سياه ايرانيان قضيه اش چيه بعد برم ببينم اصل اين رنگ چيه - الان من رفتم سر كار نه اون وهابي هاي ملعون بابا يه كم شفاف تر حرف بزن ببينم جريان چيه از اساتيد خواستيم درباره روايت نظر بدن - نخواستم چهار تا معما طرح كنن موفق باشي يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۴:۱۵, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۳ ۱۰:۵۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یکى از دلایلى که همه احادیث به شیعیان انتقال داده نشده اینه که رازنگهدار نبودن
یعنى اینجا هم چنین چیزیه |
|||
|
|
۴:۳۲, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۳ ۴:۱۵)عبدالرحمن نوشته است: ىکى از دلاىلى که همه احادىث به شىعىان انتقال داده نشده اىنه که رازنگهدار نبودنسلام بر اهل سلام برعكس نظر شما اعتقاد دارم احاديث به شيعيان انتقال داده شده فقط با اين توضيح كه من و ما شيعه نبوديم فقط نام شيعه را يدك كشيديم كاش بزرگان و نياكان(غير معصوم ) ما در رساندن روايات و احاديث كوتاهي و تقصير نمي كردند ( يكيش غدير خم ) و هم اكنون هم من و شما هزاران بار خداي بزرگ را شكر كه تقيه را براي ما قرار داد كه استفاده درست از آن را نمي دانيم و متاسفانه برخي حتي بين خودشان(شيعيان) هم تقيه مي كنند حق يارتان |
|||
|
|
۷:۴۲, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ابوتراب جان ادامه روایت اگه وجود داشته باشه خیلی مهمه اگه پیداش کنید.
بنده هم احساس می کنم واقعا به ظهور نزدیک هستیم ، متاسفانه بیم زیادی دارم ازین که ایشون بیان و ما در غفلت باشیم که واقعا منو به اوج شرمندگی می رسونه. |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۱۰:۳۶ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام پدرم میگفت امام علی(علیه السلام) میفرمایند: زمانی رو میبینم که سرهای شیعیان مارو به ایوان مسجد کوفه آویزون کردن(قریب به مضمون) حالا اگر داعش همونی باشه که تو روایت فرمودین باید منتظر همچین اتفاقی باشیم متاسفانه... فعلا که دارن سر میبرن ولی هنوز ندیدیم به ایوان مسجد کوفه آویزون کرده باشن... ممکنه این کار توسط اینها و یا گروه دیگه ای انجام بشه...قضاوت سخته و آینده نامعلوم... اللهم العنهم جمیعا... نکته مهم:من از اساتید نیستم!!!!!!!!!!!!!!! از عوام هستم چون اسم داعش شد حرف پدرم اومد تو ذهنم. .گفتم بگم |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۱۲:۳۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۳ ۷:۴۲)سدرة المنتهی نوشته است: ابوتراب جان ادامه روایت اگه وجود داشته باشه خیلی مهمه اگه پیداش کنید. سلام بر شما یه کمی تحقیق کردم درباره این روایت متاسفانه هنوز نتایجی بدست نیاوردم که در خور توجه باشه تنها اطلاعاتی که دستم اومد این بوده که متن روایت صحیح بوده فقط اون پرچم سیاه و اون لشکر که این حرامی ها باشن یا نباشن جای تردید و ان شاءالله هم که اینا باشند . در کل ان شاءالله روایت صحیح هست و در منابع اهل سنت هم ذکر شده و اما درباره ادامه روایت ان شاءالله برخی از اساتید که به زبان عربی تسلط دارند با مراجعه به برخی از سایت هایی که درباره احادیث و روایات اطلاعات دارند مراجعه نمایند و اطلاعات بیشتری در اختیار دیگر دوستان خواهند گذاشت ان شاءالله در راه خدمت به والدالشفیق موفق و سلامت باشید یا علی علیه السلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا روايت « ولدني ابوبكر مرتين» از قول امام صادق عليه السلام صحت دارد ؟ | Atosa | 49 | 19,850 |
۶/آذر/۹۲ ۲:۰۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|

به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از عراق حاکی از آن است که از ابتدای حمله تمام عیار گروهک تروریستی - تکفیری "داعش" به نقاط مختلف عراق تاکنون ارتش موفق شده 3156 تروریست را به هلاکت برساند.![[تصویر: babolgif-5.gif]](http://falshbaner.persiangig.com/image/allahom%20ajel/babolgif-5.gif)