|
کتاب دنیای نا شناخته جن
|
|
۱۳:۱۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وجعلوا الله شرکاءاالجن خلقهم وخرقوا له بنین وبنات بغیر علیم سبحانه و تعالی عما یصفون گروهی از کافراناهریمنان را شریک خدا شمردند درحالی که آنها آفریده ی خداوند هستند وگروهی(عزیر،مسیح،فرشتگان)را از روی نادانی پسران ودخترانی برای او تراشیدنددرصورتی که او از این نسبتها برترومنزه است((انعام-آیه صد)) مقدمه: واقعیت عالم جن در پس پرده ی ابهام قرار دارد وسبب این ابهام قابل رویت نبودن ومخفی بودن آنان از منظر چشمان ماست به همین علت ماهیت ودنیای جن برای مردم ناشناخته است وهرگاه کسی نام جن به گوشش میخورد سوالات بی پاسخی در ذهن او شکل میگیرد از جمله اینکه اگر جن وجود دارد چرا دیده نمیشود؟شکل وقیافه آنان چگونه است؟چقدر عمر میکنند؟و.... چندین سوال مختلف دیگر در این خلاصه نویسی این جانب کوشیده ام تا با معرفی این کتاب وبه تحریر در آوردن قسمتی از مطالب ارزشمند این کتاب گام موثری در افزایش ایمان و عقیده شما به این گروه از مخلوقات خداوند تبارک و تعالی بردارم و با مطالعه ی این کتاب از پخش هرگونه شایعات و اکاذیب جلوگیری شود. آیا حقیقتی به نام جن وجود دارد؟ "اثبات وجود جن" حقیقت این امر این است که جن ها وجود دارند و در همین عالم وکره ی خاکی در کنار ما زندگی می کنند. آنان دارای قدرت عجیبی هستند که انسان فاقد آنهاست و البته آنها در حالات عادی دیده نمیشوند محکمترین دلیل اثبات وجود جن آیات نورانی قرآن کریم و روایات صحیحه میباشد که نمیتوان به آنها خدشه ای وارد نمود از جمله ای آیات عبارتند از:انعام(100-112-128-130) اعراف(38-179)اسراء(88)کهف(50)نمل(17-39)سباء(12-14-41)فصلت(29)احقاف(18-29) ذاریات(56)جن(1-5-6)الحجر(27)الرحمن(39-15-33-56) و همچنین بعضی از مردم دنیا آنها را دیده اند.شیخ بهایی در کتاب کشکول میفرماید اهل دربند از شهرهای شروان و مردم میانه اجنه را بسیار مشاهده کرده اند.فخر رازی نیز در کتاب تفسیر کبیر خود به مشاهده اجنه توسط مردم و رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وائمه اطهار(علیه السلام)نیز اشاره کرده استتسخیر جن و حکم شرعی بلی کسانی هم هستند که این موجودات را تسخیر میکنند و از آنها انجام کارهایی را که برای انسانها ممکن نیست خواستار میشوند از جمله این کارها این است:که می خواهند شیئی را از جای دور دست دنیا دبیاورند و یا از شهری دور از افراد خاص خبر بیاورند ویا اینکه از مال دزدیده شده خبر دهند اما در باره حکم شرعی این کار چندین استفتاء را از مراجع بزرگ شیعه نقل میکنم. آیت الله خامنه ای مد ظله العالی:این کار فی نفسه اشکال ندارد مشروط بر اینکه از راههایی که مورد قبول شرع هست اقدام شود.آیت الله فاضل لنکرانی:اگر منجر به سحر جادو باشد حرام است. آیت الله مکارم شیرازی:جایز نیست هرگز به سراغ این کار نروید.آیت الله بهجت(رحمة الله علیه)میفرماید:سبب ایذاء مومنین آنها باشد و خطر و ضرری بر کسی باشد اشکال دارد و حرام است. منکرین وجود جن البته انکار وجود جن یا قبول آن جزء ضروریات دین نیست.به همین دلیل این انکار ضرری برمسلمانی شخص وارد نمیکند ولی اگر همین انکارباعث انکار آیات نازله قرآن توسط شخصی شود او انکار کتاب خدا را کرده است و مسلمان نیست چطور ممکن است باشد ولی دیده نشود؟ این مطلب از نظر عمل قابل توجیه میباشد زیرا در این گیتی پهناور چیزهای زیادی وجود دارند که بر ما پوشیده است و قابل رویت نیست مثل الکترونها –امواج الکتریکی- نورهای ماوراء بنفش و فوتون ها و پرتو ایکس وغیره...ولی دانش وجود آنها را اثبات کرده پس صرف اینکه با حواس ظاهری نمیتوانیم چیزی را درک کنیم دلیل بر نبودن آن نیست. مشخصات ظاهری از شیخ عباس قمی در سفینه البحارنقل میشود((الجن یتشکلون باشکال مختلفه الا انبیاءو الائمه معصومین))یعنی جن به هر شکلی که بخواهد تبدیل میشودمگر پیغمبران و امامان. و جن نیز مانند انسان برای خلقت دارای ماده و یا عنصر اولیه بوده است که خدا این موجودات را با آن خلق کرده آن ماده یا عنصر طبیعی آتش است.((جن را از آتش سوزان و بی دود خلق نمودیم 27حجر)) اولین جن که بود و چه نام داشت؟ در روایتی شخصی از حضرت علی(علیه السلام) پرسید پدر اجنه کیست؟حضرت در جواب فرمودند:نام پدر اجنه شومان است دلیل نامگذاری با این لفظ((جن)) کلمه جن به معنای پوشیده و مخفی است.این معنی پوشیدگی و پنهانی در تمام مشتقات کلمه جن جاری است به طور مثال جنان به قلب وروح میگویند از باب اینکه پوشیده و مخفی است جنت به بهشت میگویند چون بر دیدگان ما مخفی است و جنانه به سپر میگویند چون شخص هنگام جنگ در پشت آن مخفی میشود جنین به طفل در رحم مادر میگویند چون طفل در رحم مادر مخفی است همچنین جن را جن گویند چون از نظر های ما مخفی است فرق جن با پری و دیو همان طور که مرحوم دهخدا در لغتنامه خود گفته پری نوعی از زنان جن است که در نهایت خوبرویی میباشند وهمچنین گاهی انسان را از خوشگلی بسیار و تر تازگی و لطا فت پری میگویند البته انسانی را هم که پری میگویند ازآن جهت است که او را به زنان زیبای جن تشبیه مینمایند و در عوض به اجنه بد ذات و هول انگیز دیو میگویند انواع و نژاد اجنه اجنه از نظرقیافه و ترکیب دارای انواعی هستند که عبارتند از: 1-جن 2-عامر:به گروهی از اجنه گفته میشود که با مردم نشست و برخاست دارند و با آنان زندگی میکنند 3-شیطان:به گروه بد ذات و خبیث اجنه گفته میشود 4-عفریت:به آن گروه از اجنه گفته میشود که دارای مقام ومنزلت والایی بوده واز قدرتهای فوق العاده –ای بهره مند هستند. از امام صادق(علیه السلام) روایت شده که فرمود:اجنه امیرانی دارند که به آنان عفراء میگویند. در شهرهای ساحلی جنوب ایران نیز جن هایی وجود دارند که مردم را مورد آزار و اذیت قرار میدهند آنها را با نام باد میشناسند که به تفکیک آنها را برایتان بیان میکنم باد زار: که همه کافرند بجز عدهای که به آنان باد سرخ میگویند باد نوبان:نوعی از اجنه اند که با نفوذ به بدن شخص آن را مریض میکنند باد مشایخ:اینها گروهی از اجنه هستند که پاک و مسلمانند معمولا بی خطر وبی آزارند و اکثر در سواحل مسلمان نشین زندگی میکنند باد جن:باد های زمینی هستند که خطرناک و زیان رساننده اند باد پری:که اینها هم کافر و غیر کافر دارند که کافرها خطرناکند باد دیو:بیشتر از چهل گز بلندی دارد در بیابانها و جزایر یافت میشئد و اگر به انسانی بربخورند در دم آن را میکشند باد غول:از دور همچون شتر مستی پیدا میشود وهرکس را که سر راهش باشد بی جان میکند جنیان چه نیرو هایی دارند؟ 1-میتوانند به راحتی به داخل جسمی وارد شوند حتی قدرت دارند داخل تنهی درختی رفته یا وارد بدن شخصی شوند ویا به داخل اعماق زمین بروند 2-میتوانند جسم سنگینی را در مدت کوتاهی به فواصل بسیار دور منتقل کنند از جمله آن ها میتوان اشاره به داستان ملکه ی سباء نمود 3-قدرت دارند تا در زمان بسیار کوتاهی دور جهان را بگردند ومال گمشده یا دزدیده شده را پیدا کنند 4-میتوانند شخصی را از جایی به جای دیگر ببرند قدرت دارند اجسامی را از صندوق در بسته در بیاورند ویا انسانی را از زندانی فراری دهند بدون اینکه از درب آن خارج شوند 5-قدرت دارند آنقدر خود را کوچک وبزرگ نمایند که حتی از سوراخ کوچکی رد شوند و حتی در یک سالن بزرگ جا نشوند 6-قدرت دارند به آسمان هایی که انسان هرگز به آنجا نرفته بروند و از آنجا خبر بیاورند 7-قدرت دارند به هر شکل در بیایند 8-قدرتی فوق العاده دارند که اگر به کسی سیلی بزنند در همان لحظه شخص تلف شود جنها در کجا زندگی میکنند؟ از روایات بر می آید که اجنه هم دارای مکان زندگی و مسکن هستند.قضایایی در کتب مختلف از مکان هایی نوشته اند که دارای اجنه اشرار بوده اند مانند:بیابانها-خرابه ها-حمام ها-سواحل دریا-وحتی نواحی جنگلی و کوهستانی آیا جنها غذا میخورند؟ بلی آنها مضغ و بلغ ندارند بلکه غذا را استنشاق و بو میکنند.شیخ بهایی(رحمة الله علیه)می فرماید:خوراک ایشان هوای آمیخته به بوی طعام است.شیخ عارف-محی الدین عربی در کتاب فتوحات مکیه می گوید: یکی از مکاشفان مر گفت که جنیان را دیده است بر استخوانی فرود می آمدند و آنرا بو میکردند و باز می گشتند. روایتی را از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل کرده اند که ایشان فرمودند:استنجا با استخوان ننمایید چرا که استخوان توشه برادران جن شماست و به همین علت معروف است که می گویند دستها را بعد از غذا بشویید تا مورد آزار و اذیت اجنه قرار نگیرید امام صادق(علیه السلام)نیز میفرمایند:العظم و الروث فطعام الجن بوی استخوان و ارواث حیوانات غذای جن میباشد برپایی مجالس شادی و عزا بله آنها هم مثل ما شادی و عزا دارند ودر مصیبت های وارده مجلس عزا و گریه تشکیل میدهند ودر مراسم ازدواج و شادی هایشان مجالس سرور ازدواج جنیان با انسان ها جواب این موضوع را امام باقر(علیه السلام) ای چنین میفرمایند:خداوند برای حضرت آدم حوری فرستاد تا یکی از فرزندانش با او ازدواج کنند و برای فرزند دیگرش زنی از اجنه انتخاب نمود.و نیز امکان ازدواج بین انسان و اجنه وجود دارد وتا به حال زیاد اتفاق افتاده که انسان و جنی باهم ازدواج کنند و یا ارتباط جنسی غیر مشروع داشته باشند ترسیدن از کبوتر و خروس سفید و گفتن بسم الله بلی اجنه نیز از چیز های بسیاری میترسند مانند شهابهای آسمانی و کبوتر و خروس سفید و گفتن بسم الله((ان الجن لا یدخلون دارا فیه فرس عتیق))به درستی که جن ها داخل خانه ای که اسب اصیل داشته باشند نمی روند.{علامه مجلسی(رحمة الله علیه)بحار الا نوار} امام صادق(علیه السلام) فرمودند:هر خانه ای که در آن کبوتر باشد آفتی از جن به اهل آن نمیرسد.امام موسی بن جعفر(علیه السلام) میفرماید:بال و پر زدن کبوتر باعث دور شدن وفرار اجنه و شیاطین میشود وهمچنین در حدیث معتبری باز هم از امام صادق(علیه السلام)وارد شده است که میفرماید:خروسی بال گشاده ی سفیدی اگر در خانه ای باشد آن خانه و 7 خانه اطراف را از بلا نگه میدارد و یک بال زدن کبوتر دو رنگ بهتر است از7 خروس سفید از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):نیز پرسیدند آیا شیطان با انسان هم غذا میشود.پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند:آری هر کس سر سفره ای بنشیند و بسم الله نگوید شیاطین با آنها هم غذا میشوند و خداوند برکت را از آن سفره میبرد درخواست بخشش از خدا برای ابلیس همانطور که میدانید ابلیس بعد از اینکه بر انسان سجده ننمود از درگاه خدا و بهشت رانده شد واز خدا فرصت خواست تا فرزندان انسان را گمراه کند.شاید برای شما مفهوم این مصراع یعنی((این درگه ما درگه نومیدی نیست))ابهاماتی را به وجود آورد که چرا خدای رحمان و رحیم به ابلیس فرصت بازگشت نداده،در صورتی که این چنین نیست در انجیل برنابا نوشته شده است که حضرت عیسی(علیه السلام) برای ابلیس شفاعت کرد و به او گفت خداوند فرمود فقط همین دو کلمه را بگو سپس به جایگاه اولت باز خواهی گشت.به او گفت:بگو((اخطئت فارحمنی)) اشتباه کردم و به من رحم کن ابلیس گفت این را نخواهم گفت بلکه نعوذ بالله-خود خدا باید بیاید و این جمله را به من بگوید زیرا لشگر من از او بیشتر است تمام انسانهای نادان سربازان من هستند و تمام فرزندانم نیز همانطور حضرت فرمودند: برو ای ملعون ما هم دیگر برای تو کاری نمیتوانیم انجام دهیم هدایت در ظلمت هام بن هیم بن لاقیس ابن ابلیس یکی از نوادگان ابلیس رجیم است که روزی به خدمت پیمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید رسول الله از او پرسید :عمرت چقدر است؟گفت:من زمانی که قابیل هابیل را کشت طفل بودم و در گروه کافران قرار داشتم تا اینکه در زمان نوح(علیه السلام)به دست حضرتش مسلمان شدم خدمت بسیاری از پیامبران دیگر نیز رسیدم و صحف الهی را پیش آنان تعلیم دیدم. واز شما خواش میکنم از قرآن چیزی به من بیا موزید.پیامبر رو به حضرت علی کرد و فرمود: اعمال واحکام دین را به او بیاموز هام گفت:من هرگز اطاعت نکرده مگر نبی یا وصی او پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند:هذا اخی و وصیی و وزیری و وارثی علی ابن ابیطالب(علیه السلام).هام گفت:این چنین است من نام او را در کتب سماوی ((الیا))یافته ام. پس حضرت به او تعلیم داد و او مسلمان شد.اصبغ ابن نباته میگوید:پس از مدتی از حضرت علی(علیه السلام)پرسیدم از هام چه خبر؟حضرت فرمودند:کشته شد و او را دعا کرد همسر و فرزندان ابلیس شیطان قدرت جنسی دارد ولکن همسر نداردو دارای فرزندان بسیاری میباشد.نحوه ی تولید مثل او این گونه است که خودش هم نر است هم ماده پس قدرت این را دارد تا با خودش جماع کند و تولید مثل نماید از جمله فرزندان او عمرو بن خلیل بن لا قیس بن ابلیس بود که در جنگی بدست حضرت علی (علیه السلام)کشته شد ودیگری هام بود که مسلمان گشت والسلام امیدو ارم با خرید این کتاب از مطالب جالب این کتاب لذت ببرید |
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی جالب بود. ولی میتونید یه سری مطالب درباره اینکه آیا خودشونو نشون میدن یانه. یا اینکه توی خونه های معمولی هم رفت و آمد دارن یا نه. یا در چه صورتی آزار میرسانند؟ پیدا کنید.؟ ممنون یا علی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اهل دربند از شهرهای شروان و مردم میانه اجنه را بسیار مشاهده کرده اند.فخر رازی نیز در کتاب تفسیر کبیر خود به مشاهده اجنه توسط مردم و رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وائمه اطهار(علیه السلام)نیز اشاره کرده است