|
5... قبرستان ...
|
|
۱۶:۴۵, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام سفارش شده از طرف بزرگان ... وقتی میبینی زیاد خوشحالی یا زیاد ناراحتی ... برو به قبرستان ! رفتید به قبرستان !؟ دقت کردید به حال مرده ها ؟!! یا چون دیده نمیشن نمی دونیم چی به حالشون اومده ، دیگه مهم نیست !؟
جواب می خوام و تامل ! راستش تشکرات اینجا نه هول قبر رو کم می کنه و نه ... |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:به نظر شما چی باعث شده که تاکید بشه به رفتن به قبرستان ؟!رفتن و عبرت گرفتن وقتی ادم میره قبرستون میبینه پس فرداجاش، همینجاست شاید یکم ادم دلبستگیهاش کمتر بشه به این دنیا و متعلقاتش یکم هم از ناراحتیهاش کم بشه وقتی میبینه همه چیز رو باید بذاره بره.... |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اینی که help me عزیز گفتن کاملا درسته
رفتن با تامل و تفکر ولی چرا تامل و تدبری نیستچرا انگار عادی شده؟؟؟؟؟؟ اگه عادی نبود باید به خود میومدم... چه کار کردم که اینطوری شده؟؟؟ تاثیرش چرا تو زندگیم نیست؟؟؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۶:۴۵)فاطمه خانم نوشته است: ببخشین ، فاطمه خانم چرا به قبرستون نگاه کنیم ، همین که به زمانهایی که مردن رو نگاه کنیم کفایت میکنه، همین زمانهایی که گاهی برای کارهای بی فایده صرف میکنیم. ایا این حسرت نیست که زنده ایم و بازم دست به یه کارهایی میزنیم که بازم اه و افسوس میخوریم و خداروشکر جاش هست که بتونیم جبرن کنیم ولی اون قبرستون رو که دیگه نگاه کنیم میبینیم راهی برای برگشت نیست. ببخشین اگه اسپم شد ![]() تشکر از هول قبر کم نمیکنه ولی به یاد اوردن دوستان که بعد از 10000000000 سال دیگه نیستن و براشون به یادشون صلوات یکم توقفق داره.
|
|||
|
|
۰:۰۶, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
قبرستان برای من 2 حالت داره بستگی داره کدوم قسمت وقطعه برم........... قطعه شهداکه برای من بی نظیری کلی بهم انرژی میده وبهم خوش میگذره یادش بخیربایکی ازخانم های ناظرتالار چندبارقسمت شدرفتیم بهشت زهرا قرارمون همیشه قطعه ی شهداست آرامش میگیرم مثله یه زیارتگاه وعبادتگاهه برام ومدام طلب کمک دارم ازشهداقطعه ی خارج ازشهدا واقعا احساس میکنم قبرستان اومدم همش میگم خدایاتمام خفتگان دراین مکان راببخش وبیامرزوماروهم ببخش وبیامرز یه عادتی هم که دارم روی سنگ قبرارومیخونم به سن وسالا نگاه میکنم ازدیدن سنگ قبرافرادجوون به شدت متاثرمیشم ومیگم خدایا اینا چه جوری جون دادن به عزرائیل بعد باخودم میگم دنیاارزش گناه غیبت دل شکستن وناراحت کردن خودودیگران رونداره خدایا ظلمت نفسی ............. ای مهربان ترین مهربان ها توببخش صلوات |
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
رفتن به قبرستان واقعا حالمو دگرگون میکنه
من جز اون دسته از آدما هستم که خیلی از مرگ و مردن هراس دارم!!!!! این هراسی که میگم میبینی یه وقت نصفه شب با ترس و لرز از مرگ از خواب میپرم..الله اکبر حالی دارم وصف ناشدنی، حالی که اگه در روز هم باهام باشه گمان نکنم به اندازه ی چشم بر هم زدنی از یاد خدا غافل بشم اما افسوس!!!!! افسوس که این ترس فقط موقع شب و تنهایی و تاریکی میاد به سراغم اما در روز و روشنایی اون رو از یادم میبره .. سالی یکبار هم راهم به قبرستون نیست اما همون یه بار تاثیر عجیبی روم میزاره |
|||
|
|
۰:۵۱, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۶:۴۵)فاطمه خانم نوشته است: عليك السلام قبلاً ها بيشتر ميرفتم ولي مدتي كم ميرم يالااقل شب هاي جمعه نميرم قبرستان جاي عبرت و يادآوري هست كه متاسفانه امروزه ديگه ازش عبرت و يادآوري اينكه يه روزي بايد بري تو همين چند وجب بخوابي رو نداره - حالا چرا ؟ ..... وادي شهرمون كه تبديل شده به پارك و محل تفريح برخي از افراد معذرت مي خوام دور از شما و همهخواهران عزيزم در تالار محل به نمايش گذاشتن انواع و اقسام آلات آرايشي و مدل هاي پوشش و .... بگذريم جواب خواستي - برات مي نويسم وقتي به قبرستان ميري يادت باشه كه همه مون بايد بريم - حالا دير يا زود همه مون وقتي يه مسافرت كوتاه 7-8 ساعته يا نهايت 20- 24 ساعته و يا احياناً 10- 15 روزه اگه بخوايم بريم كلي وسايل و خودني و ملزومات با خودمون به همراه مي بريم . حالا اين مسافرت آخرت مون كه هر روزش برابر با هزارسال دنيايي هست چقدر لوازم و توشه ميخواد ؟؟؟؟ چندي پيش نزد يه بزرگي نشسته بودم داشت برام از آخرت و سفرطول و درازش مي گفت - مي گفت خدا به هر عمل كوچك و بي مقداري كه انجام ميديم كلي امتياز و پوئن ميده( مثلاً يه ركعت نماز تو عيد غدير برابر با هزار ركعت- شب هاي قدر - و كلاً هر عملي تو مناسبت هاي مختلف هزار برابر و چندين برابر ) مي دوني براي چي . چون بندگان خوب و مومنش رو دوست داره و نمي خواد دستشون تو اين سفر طولاني خالي بمونه . كمي با خودم فكر كردم خدا چه نيازي به اعمالمون داره الا اينكه اين اعمالمون فرداي قيامت به دادمون برسه قابل توجه اونايي كه ميگن مات فاتحه نه عزيز مرگ آغاز زندگي ابديست - بايد به فكر زندگي ابدي بود و براي اون هنگام توشه برداشت خدايا من عاصي كه دستام خاليه ولي پدري داريم كه لحظه اي از يادمون غافل نيست به غربت و مظلوميت پدر عزيزمان قسمت ميدم من و دوستانم را در دنيا قدردان و از محبان و منتظران پدر منتظر مضطر قرار بده و در آخرت هم با آن ذوات مقدسه محشور بفرما . آمين يا رب العالمين |
|||
|
|
۰:۵۷, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
قبرستان یا آرامستان ؟
باید ببینیم که اون روزی که ما هم به اونجا رجوع داده میشیم برامون آرام بخشه یا مثل یه قبر تنگ و تاریک و عذاب آوره؟ وقتی به قبرستان میریم به یاد درگذشته ها میفتیم و یاد رجوع و قیامت برامون زنده میشه و یه تجدید عهد باید با خدا بکنیم که دوباره کارهای بد گذشته رو انجام ندیم در قبرستان این آیه قران کاملا ملموسه {انالله وانا الیه راجعون} |
|||
|
|
۲:۲۶, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اینکه میفرمایند بریم به قبرستان به نظرم دلیلش واضحه و اینکه :
یادمون بیوفته دنیا فانیه نه خوشحالی ها می مونه نه ناراحتی ها چه بسا چیزی که امروز ما رو خوشحال کرده تا سر حد مرگ ( با اغراق ) دو هفته دیگه باعث بدبختیمون بشه مثلا ماشینی رو تو بانک ببریم که دو هفته دیگه تصادف کنیم حالا ضرر جانی هم نباشه مالی که هس بعد می بینیم همون چیزی که یه روز اصلا نبود حالا خوشحالی و شادیه ما تو دستشه یه چیز فانی زندگی ما رو تو دستش گرفته البته به نظرم این جملات بزرگواران به این معنی نیس که اصلا ناراحت و خوشحال نشم خنثی باشیما اما بعضی ها رو که هممون می دونیم هستن که مثلا از یه مسابقه ی فوتبال اون قدر ناراحت میشن که سکته می کنن می میرن !!!! اخبارش موجوده و الا به نظرم باید این جمله رو که وقتی خیلی ناراحتی و یا خیلی خوشحالی به قبرستان برو کنار این حدیث امام علی علیه السلام بذاریم که می فرمایند طوری زندگی کن برای دنیا که گویا سالها زنده خواهی بود و طوری زندگی کن برای آخرت که گویا فردا خواهی مرد ( نقل به مضمونبود شرمنده دقیقش خاطرم نبود ) |
|||
|
|
۵:۲۰, ۱۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۵:۲۱ توسط M912.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
بخاطر اینکه ببینی نه اون خوشی موندگاره نه اون غم خوش بگذره باید بری بد بگذره باید بری نه خوشی های دنیا تو قبر واست خوشحالی میاره نه غم های عالم دلیل بر غمگین بودنت در عالم قبره واقعا چقد دنیا بی ارزشه و برای چه زندگی کوتاه و فانی داریم دست و پا میزنیم یکم آدم باشیم چطوره؟ حداقل بعدا بچه هامون با افتخار میگن اینجا یه آدم خاک شده ... عمرتون پر برکت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)

بخاطر اینکه ببینی نه اون خوشی موندگاره نه اون غم خوش بگذره باید بری بد بگذره باید بری نه خوشی های دنیا تو قبر واست خوشحالی میاره نه غم های عالم دلیل بر غمگین بودنت در عالم قبره واقعا چقد دنیا بی ارزشه و برای چه زندگی کوتاه و فانی داریم دست و پا میزنیم