|
چه فرقی با هم دارند؟
|
|
۲۱:۵۱, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
داشتم یه مطلبی می خوندم یه جایی. در مورد یه دختر بچه بود که حالا بزرگ شده و چه حرف هایی پشت سرشه. همین که می خوندم دونه دونه، دختر های قد و نیم قد مشابه مضمون اون مطلب جلو چشمم می یومد. نوشته بود این دختر شب قبل خواب، باباش بالا سرش نبوده تا ببوستش. من هم دخترکی رو می شناسم که شب ها رو بدون بابا خوابید . نوشته بود هروقت از ماننش سراغ بابا رو می گرفت. مامان گریه می کرد. من هم دخترکی رو می شناسم که هر وقت سراغ بابا رو از مامان می گرفت، مامان گریه می کرد. نوشته بود تو مدرسه وقتی پدرشو می خواستن نمی دونست چی بگه. من هم می شناسم دخترکی رو که فهمیده بود نباید حرف از پدرش بزنه. نوشته بود تو کوچه، بقیه پشت سرش پچ پچ می کردن. من هم می شناسم دخترکی رو که پشت سرش چه حرف هایی که نمی زدن. نوشته بود دخترک وقتی سهمیه دانشگاه گرفت، همه گفتن داره کیف دنیا رو می کنه! اما دخترکی که من می شناسم بهش سهمیه ندادن. اما حتی کیف دنیا رو هم نکرد. نوشته بود دخترک وقتی از ستاد پول می گرفت، خجالت می کشید از اینکه کسی بفهمه که چجوری پول رو از دست مامور گرفته. اما من می شناسم دخترکی رو که از هیچ ستاد و کمیته ای پول نگرفته. اما باز از بی پولی خجالت می کشید. چون مثل دختر توی نوشته ها پول نداشت. عدالت یعنی چه؟ یعنی امکانات باید در دست تمام اقشار باشه. اگر تسهیل خاصی، مختص قشر خاصی است. بهتر است به تمام آن قشر تعلق گیرد. بهتر است عدالت در بهره مندی آن دختر ها از این امکانات رعایت شود. نشود امروز که یکی از آنها را از ستاد بیرون بیاندازند و دیگری را روی سر بگذارند. برای چه؟ برای که؟ عدالت بعنی به خود آن دختر نگاه شود. پدر نداشت. دخترها وابسته به پدر هستند. وقتی می گویم پدر نداشت چه بسا که انبوهی حرف ناگفته پشت این جمله است. چه بسا که این دخترکان با همین سهمیه و ستاد هم پدر از دست رفته اشان به آغوششان برنمی گشت. حال چرا برای این امکانات اندک هم تبعیض قائل شدیم؟ چرا دخترک توی نوشته ها سهمیه دانشگاه گرفت. اما دخترکی که من می شناختم تف هم کف دستش نماند. بلکه بسیار بد بیراه و تهمت و افترا هم شنید. چرا؟ شاید به خاطر پدرشان بود. شاید به خاطر اینکه پدر دخترک توی نوشته ها شهید بود. ... و پدر دخترکی که من می شناختم اعدام شده بود. شاید به خاطر اینکه پدر دخترک توی نوشته ها اسیر بود. ... و پدر دخترکی که من می شناختم زندانی بود. پدرشان هر که باشد. آیا رواست که دختران را فرق بگذاریم؟
|
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خیلی چیز ها عدالت نیست.
وقتی خلخال از پای پیر زن یهودی کندند وامام علی (علیه السلام) فرمودند اگر مرد مسلمان از غصه بمیرد رواست. ولی الان که خیـــــــــــــــــــــــــــلی از آدم هایی که شاید از کنارشان هم رد شیم، از زندگی درماندند ولی هیچ کس از غصه نمیمیرد که هیچ،اصلا کسی غصه دار نمیشود. تنها کسی از بین ما که برای آنها غصه دار هست امام زمان است. ولی چه فاییده که در قصه خوردن هم حضرت رو تنها گذاشتیم. ای کاش همین آدم های محتاج و شخص امام زمان در اون دنیا ما رو حلال کنن و گرنه پای خیلی هامون گیره... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |