|
قرار دادن عکس بعضی از انسان ها!
|
|
۲۲:۲۲, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان...من تازه عضو شدم...بسیار هم لذت بردم از تالار...اما وقتی داشتم قسمت عکس هایی که باید دید رو میخوندم متوجه یه موضوع خیلی مهم شدم...اون قسمتی که عکس دوتا دختر که روسری هاشون رو درآورده بودن و زیر تابلو ایستاده بودن...خیلی از اعضای تالار موضع گیری خیلی شدیدی داشتن..من کار اونها(دخترا!) رو تایید نمیکنم...اما کار ما هم اشتباهه...حتما این سخن حضرت علی رو شنیدید که میفرمایند اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدید صبح به همان چشم به او نگاه نکنید که شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی...شاید اون دخترا هم توبه کرده باشن و ما ندونیم...و انتشار عکساشون واقعا کار زشتیه!
|
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() تنم لرزید ولی این نامردا کارشون از این حرفا گذشته ، اقا تورا قسم به شهیدان ، ظهور کن ... |
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱۹:۳۸ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اما نمیشه راجع بهشون قضاوت کرد...
ما به خدایی معتقدیم که میگیم اگه گناهامون به اندازه تمامی ذرات شن روی زمین باشه میبخشه... ما به خدای رحمن و رحیم معتقدیم... من قبول دارم کار اونا واقعا زشته، اما زشت ترش اینه که به بخشش خدا ،به توبه واقعی، به برگشت و...اعتقاد نداشته باشم. |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۵:۳۸ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
قضاوت پشت قضاوت..
کاش جای اینکه انقدر تو جامعه گیر میدیم به این و اون،یکم فقط در حد یک هزارمش به خودمون گیر بدیم.. اون وقت ببین دنیا چه بهشتی بشه... پ.ن: نقل قول:اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدید صبح به همان چشم به او نگاه نکنید که شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی... |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:کاش جای اینکه انقدر تو جامعه گیر میدیم به این و اون،یکم فقط در حد یک هزارمش به خودمون گیر بدیم..خیلی جالبه این دقیقا همون حرفیست که رهبر تو یکی از سخنرانی هاش گفت. تو همین تالار خوندمش |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
واقعا؟!
ولی من اینو از خودم گفتما!! ![]() (در هرصورت گفتم که ایشون برا من محترمن....) |
|||
|
|
۹:۴۴, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
۱۴:۰۹, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اما منظور من این عکس نبود!!
پیداش کردم حتما میذارم... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: daf5f94535b90bd61.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/daf5f94535b90bd61.jpg)