|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین برای تبری از ظالم برای نشان دادن همبستگی برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام) برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و .... برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟ هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم هیهات من الذله تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۵, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۰ ۰:۱۰)هدهد نوشته است: اجازه دارم یه تاپیک ایجاد کنم که منتقل کننده مطالب کتاب ((پاسخ جوان شیعی به پرسش های وهابیان))؟ اگه تفرقه ایجاد نکنه؟...یه نمونه بروشور خوب هم بگذارید لطفا تا بنده هم یاد بگیرم...چندتا طرح پوستر هم دارم ولی بیشتر کاریکاتوریه چه کار کنم باهاشون؟؟؟ (۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۸)هدهد نوشته است: من کار گرافیکی بلد نیستم شما اپ کن بزار بچه ها روش کار کنن در مورد تایپیک با پ.م از مدیرا کسب تکلیف کنید. یاعلی |
|||
|
۲۱:۵۸, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و احترام
دوستان فکر خیلی خوبیه ولی مردمان ما عادت کردن که سوغاتی بخرن... ما باید با این عادت مبارزه کنیم بعد بریم سراغ حججاج به امید ظهور که صد البته نزدیک است |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۸)Sarbaze Monji نوشته است: با عرض سلام و احترامجواب نظر شما رو قبلا داده ام (۴/تیر/۹۰ ۹:۰۲)محمود نوشته است: سلام من یکبار قبلا گفتم اقایون /خانمها یاعلی |
|||
|
۲۳:۴۶, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
(۸/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۸)Sarbaze Monji نوشته است: با عرض سلام و احترامدوست خوبم خريد سوغات در سفر از موارديه كه در احاديث و روايات خيلي روش تاكيد شده. تا اين حد تاكيد شده كه اگر اشتباه نكنم پيامبر فرمودن اگر پولي نداشتيد سوغات بخريد از خاك اون مكاني كه رفتيد مقداري با خود براي سوغات اهل منزل بياريد. اصل سوغات خريدن كار بدي نيست. چطور و چقدر و از كجا خريدنش مهم. الان هم به دليل مبارزه با آل سعود اين مطلب تهميت بيشتري پيدا كرده. وگرنه شما براي خريد سوغات از سوريه و عراق و..... مشكلي نداريد(البته به شرطي كه چيني نباشه) |
|||
|
|
۹:۳۳, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و احترام
جناب "ريحانه الرسول" حق با شماست ولی در حال حاضر ما باید کاری انجام دهیم تا حداقل کاری به نشانه مخالفت انجام داده باشیم به هر حال اگه شما یا هر دوست دیگه ای پیشنهاد کاربردی تر و بهتری سراغ داره مثلا" اینکه ............. بگه تا در مورد اون مانور بدیم تا حداقل کاری کرده باشیم تا فرداها پشیمان نباشیم که چرا دست روی دست گذاشتیم موفق باشید به امید ظهور |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۱۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۲۵ توسط ريحانه الرسول.)
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
به نظر من نبايد فرصت روز قدس رو ازدست داد
چون اين روز در تمام جهان پوشش خبري داره . اگر بتونيم مطالب و بروشور ها و حتي طراحي هاي خوبي براي اين روز آماده كنيم و يا يه عده همشكل و هم صدا توي تظاهرات حركت بكنن و با پلاكارد هاي خاصي داشته باشن ميتونن توجه مردم و رسانه ها رو جلب كنن. شايد زدن يه ايستگاه در مسير تظاهرات تو شهر هاي بزرگ هم بتونه تاثير گذار باشه. باز هم هرچي بزرگتر ها بگن. |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
به نکته جالبی اشاره کردید راهپیمایی روز قدس!
میتونیم برای سایت هم تبلیغ کنیم زیر شعارها در پلاکاردها هم آدرس سایت رو بنویسیم |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۱۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۰ ۱۸:۵۵ توسط dideban.)
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
بهتر این تاپیک را متوقف کنیم
و تاپیک جدیدی مثلا با نام نسل کشی مسلمانان جهاد را اغاز کنیم2 و در ان فعالیتها را با محور بندی و تقسیم وظایف دنبال کنیم مستند بروشور برای عامه حجاج تکثیر بیانات امام خمینی پیرامون حج (حتی بدون کار گرافیکی) وبلاگ راهپیایی قدس از نظر من یک تاپیک جدید و خانه تکونی میتونه یه رونق دوباره به این موضوع بده |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با نخریدن جنس وکالا کاری پیش نمیره پول حجاج ایرانی نباشه با فروش کمی نفت بیشتر جبرانش میکنه مگه ندیدید که برای تامین نفت امریکا واسرائیل سهمیه بندی اپک رو هم زیر پا میگذاره این کشور به هچی پا بند نیست نه دین نه قرار داد نه شرافت عربی هیچی تنها راهش سرنگونی حکومت ستمگرشه اونا فقط اسمشون خادم الحرمین و گرنه برا شرافت عربیشون هم که شده چشمشون رو کشتار مردم غزه فلسطین که از یک نژاد وخونند نمیبستند استعمار همه جیزشون رو گرفته غیرت .مردانگی. اسلام حتی اسب اصیل عربیشون رو اخته کرده |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
من هم با ايجاد يه تاپيك جديد موافقم
بايد كارها تا قبل از نيمه رمضان تقسيم بندي و معلوم بشه من يه مدت سرم شلوغه نميرسم خيلي كمك كنم. ولي تلاش ميكنم كه خودم رو برسونم من فكر ميكردم اطلاعات دسته بندي شده باشه ولي گويا اطلاعات خام بودن كه زمان ميبره مرتب كردن شون ولي سعي ميكنم سريعتر اين كار رو انجام بدم و چند تا بروشور هم آماده كنم انشاالله |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) | مصباح | 3 | 1,765 |
۲۹/آبان/۹۴ ۲۳:۲۶ آخرین ارسال: مصباح |