کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عروسک های براتز با چه اهدافی طراحی می شود؟
۱۲:۲۱, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: arusak.jpg]

نظر شما در این مورد چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، aboutorab ، عشقم کربلا ، mahdy30na ، hamediran ، amirhq21 ، السا ، آفتاب
۱۲:۳۹, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۱۲:۴۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #2
آواتار
با اهداف زیبایی ...

چرا مخالف داشتن چنین عروسک هایی برای دختر بچه هاتون هستین؟
مگه زیبایی بده؟
مگه اسلام با خوب پوشیدن و زیبا کردن مخالفه؟

به نظر من اصلا واجبه برای اینکه یه دختر بچه اسلامی پرورش پیدا کنه و با اموزه های اسلام اشنا بشه هم عروسک باربی داشته باشه هم دارا و سارا ...

این دیگه هنر پدر و مادر و رفتار صحیحشونه که باید بچه یاد بودن مثل باربی پوشیدن واسه توی خونست و مثل سارا پوشیدن برا جلو چشم نامحرمه.

چون دختر بچه ها فطرتا تبرج گرا هستن . وقتی میبینن اسلام راهی برای عرضه این فطرت درونیشون قائل شده بعد بلوغ دیگه نمیان جلوی اموزه های اسلام جبهه گیری کنن.

چرا در مورد یک دختر نجیب و چادری و محجوب باید فکر بشه که
نباید ارایش کردن بلد باشه ؟
نباید رقصیدن بلد باشه؟
نباید عشوه گری بلد باشه؟

چرا عروسک های رقاص رو نباید برای کودکانمون تهیه کنیم؟

مگه رقص به طور مطلق حرامه ؟

وقتی دختر بچه ای در خونه ببینه که مادرش با بهترین ارایش ها و با بهترین و جذاب ترین لباس ها طاهر میشه .
وقتی مادرش برای پدر در منزل ساعت ها میرقصه و تن نازی میکنه .

و باز همین مادر وقتی داره از منزل خارج میشه و حتی یک موی سر و کوچکترین ارایشی ازش پیدا نیست.
خب این مسائل رو از هم تمیز میده.

میفهمه باربی بودن برای داخل خونست
میفهمه رقاصه بودن برای محفل های خصوصی زن و شوهر هست ..

میفهمه که خدای مهربانش از اینکه او این همه زیبایی رو بخواد در جای خودش عیان کنه مشکلی نداره .

مطمئن باشید از ابزار دشمن میتونید در راستای اهداف اسلام استفاده کنید...

اصلا اجازه بدید دختر ها پیش از ازدواج چه در زمان کودکی چه نوجوانی ساعت ها در منزل خودشون رو ارایش کنن
این باعث ایجاد حوصله و عادت میشه ...

اگر این حس تبرج یک دختر از همان ابتدای کودکی با جملات این چنینی که این کار ها زشت است و مخصوص بدکاره ها است و خدا پسند نیست خب در ذهن و روح و روان بچه جای میگیره که ارایش از بیخ و بن چیز بدیست .. دو فردای دیگر همین دختر در منزل همسر هیچ کششی به سمت ارایش مداوم با حوصله و اون طور که باید باشه نداره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، عبداللهی ، السا ، آفتاب
۱۳:۲۷, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله

نظر شما درست است ولی تا این حد که از اعتدال خارج نشود. یعنی یک دختر خانم هم باید بداند چگونه در خارج از منزل و در انزار ظاهر شود هم اینکه راه و رسم همسرداری را بداند.

ولی برای آموختن راه های همسرداری روش های بهتری نسبت به داشتن چنین عروسک هایی نیز هست.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، mahdy30na ، عبداللهی ، aboutorab ، مصباح ، فدايي ولايت ، شیدا ، amirhq21 ، soora ، قبیله منتظر ، السا
۱۴:۴۲, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
متاسفانه برای ما بعضی چیزها خیلی بد جا افتاده

از نظر پدر و مادر ها مسئل تربیتی فرزند از بدو تولدش شروع میشه ...در صورتی که تو اموزه های دینی مون هم هست..

اگر میخوای برای عاقبت به خیری فرزندت کاری کنی نه تنها از بدو تولد
نه تنها از بعد ازدواج
بلکه باید از زمان تجردد به فکر نسلت باشی ..

در زمینه همسر داری هم همینطور .. فکر میکنیم اموزش همسر داری مربوط میشه به بعد 20 سالگی دختر...

از زمان کودکی هم که حرفش رو میزنیم انگار برای همه تعجب اوره.

از لزومات و واجبات برای یک دختر در همسر داریش کنار تمام مسائلی که بهش نگاه میشه از دید سنتی من جمله آشیزی و...

مسائل این چنینیست که ذکر شده.

که اگه از کودکی نخوایم این روحیات رو درست پرورش بدیم دو تا حالت توش به وجود میاد ...

یکی عادت نکردن دختر به گذاشتن وقت برای پیرایش و ارایش های مکرر هست. یعنی طرف حوصلش نمیکشه ...

یا اینکه خوب هدایت نشده این موضوع و مسائل این چنین جایگاه اشتباهی رو برای خودشون پیدا کردن. دختر خانم تنها جایی رو که برای ارایش و به خود رسیدن داری ارزش میبینه محیط خارج خونست.

شما هرگز و هرگز در جامعه امروزی نمیتونه جلو بچت رو بگیری که با چنین عروسک ها و خیلی چیزهای دیگه اشنا نشه.
مگر اینکه فرزندتون نابینا متولد بشه.

خب براش نخرید تو تلویزیون که میبینه .دست دختر همسایه که میبینه. تو مهد کودک که میبینه . مگه میتونید بچتون رو جدای از جامعه پرورش بدید؟

خب اون تن نیمه برهنه رو میبینه خوشش میاد .. این بچه نوجوون میشه و همچنان میبینه که به اون شکل شدن تمایل داره ..

حالا فکر کنید تو محیط خونه مدام به این چیزها بگن اخه و بده و ایشه .. این بچه میبینه ارضا نمیشه . به جای اینکه اون لباس رو تو محیط امن خونه خودش امتحان کنه میره خونه دوستش امتحان میکنه ..

در خلوت اتاق خودش جلو دوربینهای یاهو مسنجر امتحان میکنه ...

دقیقا مثالش شبیه مثال محبت هستش.
که اگر دختر از پدرو برادرش در دوران مجردی محبت دریافت نکنه میره اویزون مردهای اجنبی میشه.

به دختر از همان زمان کودکی باید اجازه داد برای خرید لوازم ارایش اقدام کنه. همه چیز رو داشته باشه طرز استفادشون رو بلد باشه. تو خونه پیش پدر و مادرش استفاده کنه و وقتی میخواد بره بیرون پاکش کنه.

اینجوری هم عقده ی این چیزها رو دلش نمیمونه . هم خودش رو عقب تر از دختران دیگه نمیبنه. هم حوصله و مهارتش در خود ارایی میره بالا ..

باورتون نمیشه برای بعضی زن های متاهل همین قدر سخته یه گوشواره اویز رو صبح بکنن تو گوشاشون وشب درشون بیارن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۴:۴۴, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۵ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:چرا مخالف داشتن چنین عروسک هایی برای دختر بچه هاتون هستین؟
مگه زیبایی بده؟
مگه اسلام با خوب پوشیدن و زیبا کردن مخالفه؟

زیبایی بد نیست اسلام هم با زیبایی مخالف نیست
منتها این زیبایی و زینت و تبرج باید محدودش تعیین شه
به عبارت دقیق تر هر زیبایی از نظر ماها ممکنه از نظر اسلام زیبا نباشه

نقل قول:به نظر من اصلا واجبه برای اینکه یه دختر بچه اسلامی پرورش پیدا کنه و با اموزه های اسلام اشنا بشه هم عروسک باربی داشته باشه هم دارا و سارا ...

چرا عروسک های رقاص رو نباید برای کودکانمون تهیه کنیم؟

تا اونجا که من عروسکای باربی رو دیدم، این عروسکا چیزی از زیبایی های مورد پسند اسلام رو تبلیغ نمی کنه که بخوایم دست بچه هامون بدیم

والله این چیزایی که گفتید، رقصیدن و سوق دادن بچه ها به سمت زینتای حلال با باربی تامین نمی شه. اینا فقط یه سری ذهنیت و تصورات نادرست و کاذب تو ذهن بچه ها ایجاد می کنن، یه دنیای نادرست و خیالی که بچه رو تشویق به واقعی کردنشون می کنه

نقل قول:این دیگه هنر پدر و مادر و رفتار صحیحشونه که باید بچه یاد بودن مثل باربی پوشیدن واسه توی خونست و مثل سارا پوشیدن برا جلو چشم نامحرمه.
وقتی دختر بچه ای در خونه ببینه که مادرش با بهترین ارایش ها و با بهترین و جذاب ترین لباس ها طاهر میشه .
وقتی مادرش برای پدر در منزل ساعت ها میرقصه و تن نازی میکنه .

نمی دونم منظور شما از بهترین لباسها چیه ولی اون چیزی که من برداشت کردم لباسای نیمه عریان و از اون...هستش
ببینید اینکه گفتن جلو نامحرم مجاز به عدم پوشش وجه و کفینی به این معنی نیست که دیگه تو خونه هر نوع رفتار و پوششی رو مجاز هستی
خونه هم برای خودش یه سری حریما داره
بخصوص اگه تو اون خونه علاوه بر دختر پسر هم باشه، اینجا دیگه سختتر می شه

حدود زینت برخلاف این چیزی که عامه فک می کنن که می گن برای محرم و نامحرمه غلطه
محدوده ی زینت سه بخشه : نامحرم، محرم و همسر
نامحرم که حد و حدودش مشخصه
حالا برا تو خونه که محرمی هم باشه مثل پسر، اون چیزی که تو منابع فقهی اومده اینه که سر و گردن و از محل بازوبند به پایین (که البته بعضیا روی این بازو بند و مچ بند بحث دارن ولی بازوبنده دقیقتره). این حرفا رو براساس اون آیه قرآن که می گه زینتای خودتونو فقط برای همسراتون نمایش بدین برداشت کردن
پس با این حرفا، زن نمی تونه به بهانه ی آموزش به دخترش جلوی دیگر محارم خونواده هر پوششی رو داشته باشه
حالا اگه پسری تو خونه نبود این لباسایی که گفتید، فک کنم مجاز به پوشیدن هستن (البته مطمئن نیستم)

و در مورد اون طنازی هاییم که گفتید، بازم نمی دونم که دقیق منظور شما چیه، اینکه با احترام و دوستانه روابط باشه یا ....
ولی بازم هر رفتاری رو مجاز نیستن، حریم روابط زن و شوهر باید رعایت شه و هرچیزی به جمع بچه ها کشیده نشه.
بازم می گم این به معنی نداشتن روابط صمیمانه نیستش. چون خود این روابط به بچه ها محبت رو منتقل می کنه و باعث جذبشون به محیط خونه می شه

این حرفام اینو نمی گن که اسلام با آرایش و خودآرایی مخالفه ها!!! حتی حدیث از پیامبر داریم که فرمودن من مشاطه گرا را دوست دارم(یه همچین چیزی). اما این زینتا حد و حدود داره
آراسته و تمییز بودنم صدالبته چیزیه که باید تو خونه همه رعایتش کنن
========================================

برای آموزش به دخترا خیلی راه های بهتری هستش. این عروسکا این چیزا رو منتقل نمی کنن بلکه اهداف پشت خودشون رو دنبال می کنن. اون چیزی که ما می خوایم از اینا در نمیاد
این آموزشایی که گفتید می تونید با اجازه دادن اینکه دخترتون تو جمعهای دوستانه و فامیلی(و صد البته زنانه) بهش منتقل بشه
هر جمع دوستانه ایم نباید رفت. مطمئنا آدم وقتی از اول دغدغش تربیت دینی بچش بوده و اونو خوب تربیت کرده، دوستاشم هرکسی نخواهد بود
من خودم مهمونیای دوستانه می گیرم تو مهمونیای دوستامم می رم جمعامونم کاملا دخترانه و دوستانس ....

.
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یاســین ، شیدا ، مرهم ، عبداللهی ، soora ، قبیله منتظر ، السا
۱۴:۵۶, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:
تا اونجا که من عروسکای باربی رو دیدم، این عروسکا چیزی از زیبایی های مورد پسند اسلام رو تبلیغ نمی کنه که بخوایم دست بچه هامون بدیم

زیبایی های مورد پسند اسلام اگر از نگاه شما صرفا چادره ... که من حرفی ندارم Silent
۱۵:۰۱, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:زیبایی های مورد پسند اسلام اگر از نگاه شما صرفا چادره
صرفا چادر نیست
فلسفه ی چادر است ... فلسفه حجاب که نمودش می شود چادر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، قبیله منتظر
۱۵:۰۳, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۳ ۰:۳۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #8
آواتار
من اصلا اسمی از چادر نیاوردم و منظورم چادر نبود!!HuhHuh
خوبه از مشاطه گرا تعریف کردم!!!
و خیلی بده که تصور من از زیبایی های مدنظر اسلام فقط و فقط چادره و با همین تفکر عروسکای باربی رو زیبا می دونم(که صد البته خود چادر زیباترین زیباییه ولی در جای خودش)
دینمون خیلی جامع و کامله. چون من از ریزه کاریهاش خبر ندارم اینه که به این چیزا پناه می برم!!!
می دونید زیبایی تا چه حد ارزشمنده که پیامبر بیشترین پولی که برا خودشون خرج کردن، برای خرید عطر و لباس خوب بوده که موقع نماز بپوشه (حالا نیاید به نمازش گیر بدید). می خوام اهمیت این زیبایی های مورد پسند اسلام رو برسونم

.
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین
۱۵:۱۹, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۳)مصباح نوشته است:  و خیلی بده که تصور من از زیبایی های مدنظر اسلام فقط و فقط چادره و با همین تفکر عروسکای باربی رو زیبا می دونم(که صد البته خود چادر زیباترین زیباییه ولی در جای خودش)

.
.

خب زیبایی از منظر اسلام میشه بفرمایید یعنی چی؟
۱۵:۲۲, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:خب زیبایی از منظر اسلام میشه بفرمایید یعنی چی
اصلا زیبایی یعنی چی؟؟
تعریفتون از زیبایی چیست؟؟
بعد بیایم از نظر اسلام بررسی کنیم
ارسال پاسخ  به روز آوری