|
افتتاح اولین سایت مبارزه با همجنس گرایی
|
|
۱۲:۴۱, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان عزیز به لطف خداوند اولین سایت مبارزه علیه پدیده شوم همجنس گرایی در ماه مبارک رمضان افتتاح شد و عاجزانه برای بهبود این سایت از شما تقاضا دارم همانطور که می دانید این پدیده به آرامی در جامعه ایران رشد می کنه و با توجه به اینکه خیلی ها از باز کردن این موضوع ترس دارند تصمیم گرفتیم خودمون اقدام کنیم سایت های زیاد فارسی با تبلیغ همجنس گرایی درست شده اند که متاسفانه سعی بر تغییر جامعه ایرانی دارند و جای خالی یک سایت برای مبارزه با غول همجنس گرایی که متاسفانه ملیارد ها دلار صرف تبلیغ آن می شود بود
از شما خواهش می کنم هر کس به هر نحوی که می تونه از نویسندگی و مشاوره تا ترجمه و . . . به ما کمک کند دوستانی که علاقه به این قضیه دارند به همین اکانت پیام بدهند یا در این تاپیک مطرح کنید تا با شما تماس گرفته شود امیدوارم بتوانیم سهم کوچکی در آگاه سازی دیگران داشته باشیم با تشکر مدیر سایت مبارزه با همجنس گرایی http://www.antihomosexual.com |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
این موضوعی بسیار مهم است که به آن پرداخته نشده و نمی شود. در صورتی که در قرآن کریم به آن اشاره مستقیم شده و خداوند آن قوم خطاکار را عذاب کرده است. باید در نظر بگیریم که چقدر این عمل زشت و شنیع بوده که مایه نزول عذاب الهی شده است. در تالار بیداری اندیشه، قبلا بحث هایی پیرامون این مساله شده است: اینک آخرالزمان: هم جنسبازی اینک آخرالزمان: روابط جنسی حرام لیست کشورهایی با قانون ازدواج همجنسگرایان پدیده شوم و زننده همجنسگرایان ! ان شاء الله راهی که شروع کردید را بتوانید به خیر و سلامت ادامه داده و به پایان برسانید. تخصص اصلی بنده گرافیک است. در این زمینه و البته سایر زمینه هایی که بتوانم در خدمت شما خواهم بود. با سپاس یا علی مدد |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با تشکر از شما دوست عزیز ممنون که جواب دادید و ممنون از اعلام آمادگی شما
حتما از شما دوست عزیز کمک خواسته خواهد شد من با شناختی که از بچه های بیداری اندیشه دارم مطمئنم خیلی ها در این قضیه کمک خواهند کرد و امیدوارم بتونیم از کسانی که هنوز به این گناه بزرگ آلوده نشده اند و همچنین کسانی که بر اثر نا آگاهی وارد این منجلاب شده اند و دچار آسیب های روحی و روانی شده اند حمایت کنیم و این فقط با کمک شما دوستان میسر خواهد شد |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خدایت را صد هزار مرتبه شکر که یه نفر اومد و یه حرکت روی اصول انجام داد.
خسته شدم همه اش حرف و انتقاد دیدم و کسی نگفت بیایم و از روی اصول جلوی این فاجعه رو بگیریم. دوست عزیز! اجازه دارم لینک سایت شما رو چند جا معرفی کنم؟ یعنی توی چندتا وبلاگ و وبسایت بیام و وبلینک بدم. ***************** در ضمن. زبان این سایت فارسیه پس حتما مختص ایرانی هاست. می خواستم یه تجربه بگم که بهتره به فروم های همجنس بازی در سایت های ایرانی سر بزنید. من متوجه شدم که این افراذ از بدی کار خودشن آگاه هستن ولی راه درمان درستی نمی دونن. اگه ممکنه روی بخش درمان سایتتون توجه ویژه کنید چون بازده اش بیشتره به هر جال صلاح مملکت خویش خسروان دانند. |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
جناب بیدل بنده روزی که تصمیم گرفتم این کار رو شروع کنم تا آخر مسیر رو دیده ام و تا آخرش هستم به خاطر این موضوع اولین جایی که برای درخواست کمک آمدم اینجا بود چون می دونم افرادی که اینجا هستن بر خلاف کسانی که ادعا می کنن و هیچ عملی انجام نمی دن شما دوستان در جامعه هستید رشد بی تقوایی و فساد و . . . را می بینید فقط نمی خوایید این جامعه رو آرایش کرده و باطن سرطان زده رو بپوشانید ما اینجاییم که تغیر ایجاد کنیم
دوست عزیز خیلی خوشحال هم میشم که سایت را تبلیغ کنید حداقل این کار آشنایی خیلی ها با این قضیه است بنده سعی کردم قبل از تاسیس سایت به خیلی از این کسانی که در این منجلاب گرفتار شده اند آشنا بشم باور کنید بعضی ها اونقدر بچه بودن که از سر کنجکاوی عده ای میگفتن خسته شدیم وقتی زمینه ازدواج نباشد اینطور میشود نمی دونم چی بگم ولی بچه های نماز خون و مومنم هم گاهی اوقات وسوسه این گناه بزرگ میشن اگر عواقب اینکار رو بدونن و کسانی که زندگی شان نابود شده رو ببینن شاید سمت این قضیه نرن البته این قضیه هم وجود داره که علاوه بر افراد مظلوم بسیار زیادی که وجود دارن عده ای شیطان صفت هم هست که این عده قلیل با سواستفاده دارن راه خودشون پیش میبرنن من به دوستانتون هم گفتم اساس کار سایت بر تشویق به درمان و توبه می باشد و پرهیز از تنش و ترساندن از مجازات اخروی و دنیوی انسان وقتی خدایش را بشناسه دیگه نیازی به رفتن به سمت شیطان نداره |
|||
|
|
۰:۱۸, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۲:۴۱)antihomosexual نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز به لطف خداوند اولین سایت مبارزه علیه پدیده شوم همجنس گرایی در ماه مبارک رمضان افتتاح شد و عاجزانه برای بهبود این سایت از شما تقاضا دارم همانطور که می دانید این پدیده به آرامی در جامعه ایران رشد می کنه و با توجه به اینکه خیلی ها از باز کردن این موضوع ترس دارند تصمیم گرفتیم خودمون اقدام کنیم سایت های زیاد فارسی با تبلیغ همجنس گرایی درست شده اند که متاسفانه سعی بر تغییر جامعه ایرانی دارند و جای خالی یک سایت برای مبارزه با غول همجنس گرایی که متاسفانه ملیارد ها دلار صرف تبلیغ آن می شود بود بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز : نماز و روزه هاتون قبول . ضمن تشکر از زحمتی که کشید ، ظاهرا لینکی که دادین به یه جای دیگه منتقل میشه . چک کنید . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱:۰۳, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سایتتون باز نمیشه
در ضمن بنظرتون بهتر نیست به زبان انگلیسی کار کنید؟ چون خوشبختانه در ایران انقدر مشتری نداره این پدیده |
|||
|
۹:۲۸, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
تا دیروز سایت مذکور باز می شد! ولی الان ظاهر مشکل هاست پیدا کرده |
|||
|
|
۹:۵۷, ۲۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۳ ۱۰:۵۲ توسط antihomosexual.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان متاسفانه مشکلی واسه هاست ما پیش اومده این قضیه به این دلیل است که از هاست رایگان وابسته به حوزه سایت استفاده می کنیم و همانطور که میدونید هاست رایگان هیچ مسئولیتی قبول نمی کند اگر دوستان کسی هست که بتونه کمک مالی بکنه و یک هاست معتبر خریداری کنیم اجرش با آقا امام زمانه
(۲۲/تیر/۹۳ ۱:۰۳)عبدالرحمن نوشته است: سایتتون باز نمیشه دوست عزیز اونقدری که این مسئله تو ایران داره رواج پیدا می کنه تو هیچ کشور دیگه ای نیست و متاسفانه خیلی از ما چشممون به روی این قضیه بستیم اگر خواستید با ابعاد بیشتری از این قضیه آشنا بشید به من پیام خصوصی بدید چون فکر می کنم هرچی من اینجا بگم تبلیغ این قضیه میشه |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام سایتتون خوبه ولی از لحاظ گرفیک خیلی ضعیف هست و این امر باعث می شه که کاربر های زیادی رو از دست بدید.نیاز به یک بازنگری دارد.
سعی کنید از رنگ ها و عکس ها و بکگراند های ساده استفاده کنید.موفق باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |