|
انیگما Enigma؟
|
|
۱۷:۴۵, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان می خواستم نظرتون رو راجع به این دو تا عکس بپرسم
به زمینه عکس اول و خود عکس خوب دقت کنید با دیدن تصویر دوم چه چیزی به ذهنتون میاد؟ ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۷, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام
این اولین پُستِ منه . من خیلی این موسیقی رو گوش میدم (منظورم موسیقی هایی هست که گروه انیگما ساختن ) . تقریبا میشه گفت فول آلبومشم دارم . حدود 10 گیگ . البته اونهایی که توش یکی میخونه رو اصلا گوش نمیدم و اکثرا بی کلام هاشو دوست دارم . میخوام ببینم حالا چون گروه این موسیقی فراماسونین یا شیطان پرستن نباید آهنگ های خوبشو گوش داد . بعضی آهنگ هاش واقعا آدمو یاد قیامت میندازه . اصلا یکی از اهداف گروه هم نواختن موسیقی هایی بود که بیشتر به زندگی بعد از مرگ و اینا ارتباط داشته باشه . حالا کلا نمیدونم گوش دادن موسیقی های این گروه خوبه یا نه ؟ یه سوال دیگه هم اینکه ، من کلا فکر میکنم هر آهنگی که کسی توش میخونه ، لهوه ، یعنی اینکه گفتارش بیهودست . اگه شما آهنگی رو سراغ دارید که توش یه حرف درست و حسابی زده میشه بهم معرفی کنید . چون من فقط موسیقی بی کلام گوش میدم (یانی ، بتهون ، انیگما و ... ) . |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۷:۲۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر میاد گروه انیگما هم گروه شیطان پرست ، فرماسون ، یا دیگر گروه های مادی باشند . شواهد هم گواه بر این مدعاست ، عکس اول که مربوط به آلبوم Seven Lives Many Faces از این گروهه ولی بعضی از آهنگ هاشون آدم رو به شک میندازه ، البته بعضییهاشون نه همشون . البته شاید چون اطلاعات من کمه این حرف رو میزنم . [/align] اسم این آهنگ همونطور که میبینید " والدین یکسان" هستش که میخواد بگه ما هممون اولش یه پدر مادر داشتیم من لایریکسشو با ترجمه میذارم اینجا و خودتون در مورد این آهنگ قضاوت کنید :
The Same Parents Lyrics [align=justify]حالا من نمیدونم این حرفایی که زده خوبه یا بده یا شایدم فیمشه . ولی خداییش حرفای خوبی داره میزنه . میگه ما هممون یه پدر مادر داشتیم واسه چی بین نژادها و مذاهب اختلاف و کینه هست ؟ حالا اگه میشه شما هم تحلیل خودتو رو بنویسید شاید ما نمیفمیم چی میگن .متن "والدین یکسان " We all had the same parents همه ی ما والدین یکسانی داشته ایم Many million years ago میلیونها سال قبل Why can't we live in freedom چرا ما نمیتوانیم در آزادی زندگی کنیم ؟ Without hunger, with no war? بدون گرسنگی ، بدون هیچ جنگی ؟ At the beginning, در آغاز ، We all had one mother and one father همه ی ما یک مادر و یک پدر داشته ایم . That's where we are descending from (attention) در جایی که ما از آن فرود آمده ایم ( توجه) I don't, I don't understand why so much hate (attention) من نه ، نه من نمیفهمم چرا اینهمه نفرت و کینه (توجه ) Between races, and religions بین نژادها و مذهب ها Its smile, insane لبخند آن ، دیوانه I don't understand (amazing) من نمیفهمم ( شکفت انگیزه) Why it hurts, people died (incredible experience) چرا او صدمه میزند ، مردم کشته شده اند (تجربه ای باور نگردنی) We all have the same parents Many million years ago Why can't we live in freedom Without hunger, with no war? (attention) I don't, I don't understand (توجه ) من نمیفهمم why so much hate (amazing) چرا اینهمه نفرت و کینه ( شگفت انگیزه) between races and religions? (incredible experience) بین نژادها و مزاهب (وجود دارد ) ؟ ( تجربه ی باور نکردنی ) We all have the same parents Many million years ago Why can't we live in freedom Without hunger, with no war? At the beginning We all had one mother and one father That's where we are descending from We all have the same parents Many million years ago Why can't we live in freedom Without hunger, with no war? I don't, I don't understand Why so much fear between races and religions I don't, I don't understand I don't, I don't understand I don't, I don't understand I don't, I don't understand We all had the same parents Many million years ago... We all had the same parents Many million years ago... موفق باشید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: enigma7.jpg]](http://www.enigmamusic.com/images/enigma7.jpg)