|
در مورد فراماسون ها بیشتر بدانیم.
|
|
۱۶:۳۶, ۲۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۳ ۱۶:۳۹ توسط دلداده.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درود بر تمامی دوستان عزیز
یه سوال اساسی که چند سالی ذهنمو درگیرش کرده اینه که چرا واقعا چرا اینقدر مطمعن هستیم راجع به حرفها ، نظرات و شنیده هایمان ؟ چرا اینقدر حق به جانب هستیم ؟ و چطور به این صد در صدی رسیده ایم در ابراز عقایدمان ؟ سوالم بیشتر در رابطه با عزیزانی هست که فراماسون ها را با شیطان پرستی البته بهتر بهتر بنویسم نفس پرستی یکی میدانند؟ و چنین میپندارند که تمامی هر آنچه راجع به ماسون ها میدانند حقیقت محض است و بس ؟ و جای هیچ شکی درش نیست . چرا ؟ مگر واقعا خود صاحب تجربه بوده ایم ؟ مگر تا به حال با یک ماسون بوده ایم ؟ که آنان را نیز بشناسیم؟ مگر خودمان دست به تحقیق و تفحص زده ایم ؟ پس چرا اینقدر مطمعن ؟ قصد رد سخنان آقای رائفی پور را ندارم اما مدارک و تحقیقاتی دارم که حداقل مطمعنم ماسون ها شیطان پرست نیستند ؟ شاید جمعی از اعضایشان شیطان پرست باشند اما این نکته صادق نیست که قیاس به کل کنیم . چرا که در بین آنان از هر دین و نژاد و عقیده ای هستند . یکتا پرست هم دارند. کاش این همه که سخنان دوستان هم رای تان را در این ضمینه شنیده اید ، یک بار هم سخنان مغایر با باورهایتان را میشنیدید . نیتم نه تبلیغ فراماسونیست ، بلکه صرفا میخواهم موج زنم بر ساحل اندیشه . تا قدری بی تعصب بی اندیشیم . چرا که زجر میکشم وقتی میبینم یک غیر ایرانی به خاطر نا آگاهی، ایرانیان را مسخره میکند . بخاطر همین پیشنهاد میکنم حتما کتاب (The Lost Symbol) نماد گمشده اثر آقای دن براون به ترجمه ی آقای محمد عباس آبادی را حتما بخوانید . و خودتان قضاوت کنید . و چون این کتاب بصورت رمان نوشته شده خیلی شیرین و جذاب هم هست. و در آخر ذکر این نکته را لازم میبینم که : نباید به خاطر بی خبری فقط به ظاهر اکتفا کنیم ، باید قبول کنیم که مسائلی فراتر از واقعیت ها و باور های ما وجود دارد . باشد که مورد رشد و تعالیمان شود. |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
من کتاب نماد گمشده جناب دن براون رو خوندم کتاب های دیگه ایشون رو هم که در همین زمینه هست مثل کتب کد داوینچی و کتاب فرشتگان و شیاطینشون هست رو هم خوندم!!! اما این فقط یه کتاب در جهت تبلیغ اون هم به صورت ظاهری زیبا برای این فرقه هست!!! شما هم بهتره فقط با یک کتاب که اون هم صد در صد توسط یه ماسون نوشته شده در مورد این فرقه ، گروه ، و یا حتی جریان قضاوت نکنی!!! بی شک اونها چیزی فراتر از این چیز هایی که حتی اینجا در موردش گفته میشه هستن!! از دوستان هم تقاضا مندیم که دیگه این جریان فراماسونری رو به دست فراموشی بسپرن که مهمتر از اینها در راه!!! خود استاد رائفی پور هم خیلی وقته فقط به مباحث روز و ائمه تاکیید دارن و دیگه در مورد این جریان سخنرانی نمی کنن!! باز هم ممنون..... |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۲۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۳ ۱۷:۲۷ توسط S.A.M.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
اینکه شما تنها از روی یک منبع تحقیق کردی اون هم نویسنده ای با اون پیشینه و کتاب های چاپ شده، نمیتونی خیلی راحت بقیه رو نقد کنی!!! دوست عزیز کسی اعتقاد به این نداره که همه ی فراماسون ها شیطان پرستند!!! اینو کی گفته؟؟؟؟ بحث زیاده اما به طو خلاصه: اول: این سازمان سری یکی از هزاران سازمان سری هست که در این عالم شکل گرفته اما نکته قابل توجهش اینه که با جذب افراد نمونه و نخبه جامعه و همچنین تجمیع گروه های سری دیگه تونسته به قدرت و تاثیرگذاری بیشتری برسه دوم: این سازمان دارای سلسله مراتبی هست که با توجه به هدف و با توجه به فعالیت های مخفی اون پی ریزی شدند. همونطور که تو کتاب برابری و برادری استیفن نایت می گه بعضی از افراد این گروه حتی نمیدونند درجات بالاتری هم وجود داره سوم: این افراد به شدت در جهت تنزیه کار خودشون تلاش میکنن و خیلی از افرادی هم که در این سازمان و امثالهم عضو میشن واقعا از اهداف اون ها خبر ندارن.. مثلا همین الان میتونی بری تو سایت هایی که خود اون ها دارند و بعد ببینی چیا گفتن؟؟ "سازمانی برای کمک به مردم و ساخت بیمارستان و مدرسه و ...." چهارم: مهم هدف و کارکرد این سازمان هست که در جهت امیال و خواسته های شیطانی است.!!! مهم این نیست که همه بدونند برای کی دارند کار میکنن...مهم اینه که فقط توی همون نقشه ای بازی کنند که سردمدارانشون میخان... " برای این که شما یک مدرسه فراماسون داشته باشید لازم نیست تا همه ی اعضای اون رو فراماسون کنید بلکه کافیه مدیر اون مدرسه فراماسون باشه...!!! " البته همونطور که خود استاد رائفی پور اشاره کردند خیلی از مزخرفات هم در مورد این سازمان گفته شدت که دو حالت داشتن: 1.یا از طرف خود فراماسون ها برای رد گم کنی و تشویش اذهان بوده (بمباران اطلاعاتی) 2. یا ی سری آدم که بدون داشتن مبنا و اطلاعات درست شروع به صحبت در مورد این سازمان کردند(مثل دیوید آیک) (مثل کسایی که با خوندن ی کتاب نظر میدن... )
|
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() ![]() بنام پروردگار تمام هستی و درود بر همه ی شما عزیزان مخصوصا آقایان S.A.M و Woodi2020 بزرگواران نمیدوانم چطور مطلب مرا خوانده اید ؟ نمیدانم چطور برداشت کرده اید اما لازم میبینم که بنویسم که برداشت شما از متن بنده کاملا خطاست پیش از هر چیزی دوست دارم بنویسم که این دومین نگاشت بنده در این سایت میباشد و اولین نگاشتم را که در آن راجع به خود نیز نوشته ام را در لینک زیر میتوانید مطالعه کنید. هر چند زیاد است اما امیدوارم که حوصله کنید. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid290839 و اما اندر احوالات اینجا باید بنویسم که بنده به هیچ وجه قصد تبلیغ نظامی یا شخصی یا کتابی را ندارم و به هیچ وجه راجع به هیچ کس و هیچ راهی نظر نداده ام ! به هیچ وجه . اگر دقت کنید در میآبید که فقط پرسیده ام و خواسته ام نه از مخاطبم بلکه حتی به خودم توصیه کرده ام که نگاهی بی طرف به موضوع بیندازیم و حداقل تا زمانی که خود دست به تحقیق و تفحص نزده ایم ، اطمینان صد در صد نداشته باشیم نسبت به هیچ چیز. بلکه فقط قصدم این است که سخنان طرف مخالف را نیز بشنویم . بله هرگز درست نیست که فقط با خواندن یک کتاب نظر بدهیم . یا قضاوت کنیم که باز بنده هیچ قضاوتی هم نکرده ام . جناب Woodi2020 شما که این کتاب را مطالعه کرده اید ، سوالی دارم و آن اینکه آیا این کتاب فقط راجع به فراماسون ها نوشته شده ؟ آیا هیچ نکته یا کلام یا علم بخصوصی ندارد و نمی آموزد ؟ حال آنکه اگر دقت داشته باشید میبینید که این کتاب چقدر کمک میکند به باستان شناسان ، تاریخ دانان و غیره نکته ی دیگر آن که در این کتاب حتی از قرآن و حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیز نوشته در ص 405 و 406 راجع به شخصیت والایشان و سخنان گوهر بارشان . آیا آنان را ندیده اید ؟ ______________________________________ و اما در جواب دوست دیگرمان جناب [b]S.A.M بزرگوار بنده هیچ قضاوتی نکرده ام . شما نگاشت بنده را اشتباه متوجه شده اید . بنده کسی را نقد نکرده ام . فقط سوال پرسیده ام . - شاید شما نشنیده باشید اما متاسفانه خیلی ها فراماسون ها را با شیطان پرستان یکی میدانند و این هم در عوام هست و هم در خواص . شما نوشته اید این سازمان سری ؟ حال آنکه به هیچ وجه فراماسون ها سازمان سری نیستند ! بلکه فقط سازمانی هستند با اسرار . بله درسته میان این دو تفاوت است . و آن اینکه سازمان سری جایست که کسی از بزرگان آن خبر ندارد هیچ اطلاعی از کار و نحوه ی کارشان در دست نیست مثل مثلا شرکت کوکا کولا که راز ساختش پس از سالها بر ملا شد . حال آنکه سازمانی با اسرار مثل مثلا فراماسون ها را نشست هایشان و حتی زمان نشست هایشان هم در اختیار تقریبا عموم هست . و راجع به کارهایشان و نمادهایشان که بر همه مشهود است . و متاسفانه در ایران خیلی از این نمادها به اشتباه تعبیر شده مثلا شکل مثلث که نماد صعود انسان به تعالی و یک گام برتر هست و غیره که شکل های منفور به خود گرفته اند . طوری که اگر مثلا مسجدی یا جایی به این شکل باشد آن را شوم میدانیم و غیره . و راجع به نکته ی آخر تان مینویسم که خیر عزیز برادر بنده کسی نیستم که فقط با یک کتاب نظر دهم . و باز هم مینویسم که قصدم تبلیغ فراماسونی یا چیز دیگری نیست . در واقع جان کلام حقیر این بود که بی طرف به قضایا نگاه کنیم و سخنان طرف مخالفمان را هم بشنویم . و سخن آخر اینکه بنده بخاطر باستان شناسی و نجوم بود که با اندیشه های فراماسونی آشنا شدم . و خواهش میکنم قبل از آنکه بخواهید چیزی بنویسید ، ابتدا به لینکی که گذاشته ام سری بزنید و نگاشت بنده را مطالعه کنید . البته بدون تعصب و جبهه گیری. باشد که مورد رشد و تعالیمان شود ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
والله ما هر چی از غیر ماسون ها درباره ی ماسونری شنیدیم دو چیز بیشتر نبود:
1- جلسه های مخفی می ذارن 2- شیطان پرستن همین. هیچی اضافه تر ندیدم. مثلن اصول اعتقادی اونها همین اصول اعتقادی رو خیلی غیر منطقی معرفی کردین! اصلا نمی شه درک کرد چجوری اینا این همه گنده شدن با این عقاید عتیقه اشون! اگه کسی می خواد وافعا اونا رو بشناسه بره کتاب مورگان(Morgan) رو بخونه. رمان نیست. کتاب های مستند و مستدل هستن. یکی از کتاب هاش رو تو یکی از عکس های دیدم که از یه کتابخانه مخفی گرفته شده بود. اسمشو خوندم. فک کنم دو تا کتاب داره. یکی برای رسومات فراماسونری اون یکی برای عقاید صلح سیاه ماسونری در ضمن بگم که این آقا رو ماسونر ها ترورش کردن(اسرار هویدا می کرده) |
|||
|
|
۲:۰۱, ۲۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۳ ۲:۰۷ توسط S.A.M.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:و اما در جواب دوست دیگرمان جناب در اول میخام اگه شما از متن من استنباط بی احترامی کردید عذرخواهی کنم و بگم که من با توجه با اینکه شما تنها با اشاره به گفته هایی از یک کتاب عنوان کردید به شوخی استدلال شما را رد کردم. دوم: نکته خیلی مهم این است که این بحث ها نباید توان فکری و جسمی ما را دربربگیرد و ما دشمن اصلی که صهیونیسم هست را فراموش کنیم. سوم: من نظر شما را قبول ندارم که عوام و خواص این دو یعنی فراماسونری و شیطان پرستی را یکی بدانند.به خصوص با اقدامات بسزای استاد ارجمند جناب رائفی پور در تئوریزه کردن بحث فراماسونری و اقدامات گروه های پژوهشی دیگر به تبع این اقدامات خیلی از ابهامات برطرف شد. البته من گفتم که یک عده حرف های نادرست زیادی زدند که یا مغرض بودند یا جاهل و یا به دنبال اسم و رسم اینکه مباحث فراماسونری را با شیطان پرستی بعضا کنار هم می آوردن به چهار دلیل است:1.هر دو از مباحث غامض و بررسی نشده اند - 2. تمرکز هر دو گروه به نمادگرایی - 3.مبانی فکری مشترک در بسیاری از موارد (از جمله آئین های باستانی و...) -4.عضویت بسیاری از سران و تاثیرگذاران و سردمداران این گروه در مناسک شیطانی البته دلیل پنجم هم همانطور که گفتید بحثی عوامانه و بیشتر سرگرم کننده است که یک عده در کنار آن به سود بردن خود فکر میکنند و شروع میکنند به زدن حرف های نامربوط چهارم: فراماسونری یک سازمان سری نیست؟؟؟؟ درسته که اسنادی از این سازمان کشف شده ولی به هیچ وجه نمی توان گقت که این سازمان از ابتدا سری نبوده بله این فرقه تا تقریبا قرن 20 به صورت کاملا محرمانه بود و عده ی بسیار کمی از وجود آن اطلاع داشتند. این یک اصل هست که هیچ جامعه ی مخفی نمی تواند تا ابد مخفی بماند. در صورت نیاز بگید تا مستنداتی را درباره صحبت هایم در همین پست بگذارم( البته با ی کم تحقیق حتی تو اینترنت ماجرا حل میشه) شما می فرمایید مردم از زمان نشست ها و برنامه های فراماسون ها مطلعند؟؟؟میشه بگید کدوم برنامه ها؟؟؟؟ بله که خودم گفتم که این ها خودشون سات دارند و از همون سایت اقدام به جذب نیرو هم می کنند!!!اگه این مراسمات و برنامه ها رو میگید که هیچ!!!اما جلسات بسیار سری که به ندرت در مورد آن ها اطلاعات موجوده و اون اطلاعات حاصل زحمات یک عده پژوهشگر و خبرنگاره رو چ جور توجیه میکنید. یک نکته دیگر اینکه من گفتم منظور ما از فراماسونری این نظام پیچیده و سری جوامع مخفی است که عموما به دلیل تجمیع یا تاثرگذاری بیشتر با لفظ فراماسونری مطرح می شود.. این قیاس شما غلطه کع فراماسونری را با یک شرکتی مثل کوکا کولا مقایسه میکنید..شرکت کوکاکولا دارای اسراری برای تولید نوشابه هست،همین نه اینکه مانند فراماسونری در خفا تشکیل بشه،هیچ کش از تشکیلش با خبر نشه،بعد افراد با نفوذ رو بفرسته تو مناصب مختلف و تصمیم گیری کنند در مورد سیاست های تاثیرگذار و ... بعدش که لو رفت اول انکار کنند و بعد از روش بمباران اطلاعاتی استفاده کنند و چیزی حدود چند هزار کتاب چاپ کنند و بعدش هم تو عصر حاضر با ساخت فیلم و نشر کتاب و غیره سعی در توجیهش داشته باشند... آیا کوکاکولا و امثال اون نیاز به این همه توجیه و آسمان ریسمان بافتن برای اسرار خود دارند؟؟؟؟؟ البته قبول دارم که دیگه الان فراماسونری سازمان مخفی نیست بلکه یک جامعه ی پنهانی است و صد البته با مناسک عجیب و اعتقادات عجیب تر... راستی چرا با وجود جوامع مخفی بی شمار اکثر سردمداران جهانی در فراماسونری عضو هستند؟؟؟ مگر نه این که این سازمان تجمیع کننده اکثر این جوامع هست؟؟؟ البته این را هم قبول دارم که فراماسونری دیگر یک مهره نیم سوخته برای اربابان استکبار هست و به همین دلیل سعی دارند تا با رو کردن آن و حواشی پیچیده اطراف آن اذهان رو از جنایاتشون دور کنند... پنجم: بنده در هیچ جای صحبتم شما را متهم به تبلیغ فراماسونری و یا کتاب و شخص خاصی نکردم... ششم: خسته شدم،ولش کن!!!!
|
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۳ ۱۴:۰۹ توسط دلداده.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
درود بر همه ی شما عزیزان مخصوصا جناب S.A.M ممنونم که اینقدر حوصله به خرج دادید و نوشتید نکته های اول ، دوم و سومتان را قبول دارم و اما در مورد نکته نظر چهارمتان باید بنویسم که اینکه کوکاکولا را مثال زدم منظورم صرفا فقط یک مثال بود نه آنکه بخواهم واقعا فراماسونی و کوکاکولا را باهم یکی بخوانم. نه هرگز . چون این نهایت کوته فکریست دوم آنکه شما خود به خوبی هم برای من و فکر میکنم هم برای خود نوشته اید در باره ی سری خواندن این نظام که : "منظور ما از فراماسونری این نظام پیچیده و سری جوامع مخفی است که عموما به دلیل تجمیع یا تاثرگذاری بیشتر با لفظ فراماسونری مطرح می شود.." ولی راجع به یک سطری هم که نوشته اید میخواهم مطلبی را بنویسم و آن اینکه (البته ربطی به ماسون ها ندارد) : نباید به دلیل اینکه مراسمی یا حرکتی که ما بدان باور نداریم، باوردارانشان را مسخره کنیم . چون ما خود نیز داریم، مراسماتی را که وقتی یک غیر ایرانی یا یک غیر مسلمان میشنود، برایش غیر قابل هضم باشد، مثل مثلا تلقین دادن به مرده یا سنگ زدن به سنگ به نشانه ی سنگ زدن به شیطان و امثال اینها . و در باره ی نکته پنچمتان باید بنویسم که : هیچ عزیزی مرا متهم به تبلیغ نکرده فقط نوشته ام تا آگاهی بدم که قصدم تبلیغ سازمانی یا کسی و یا کتابی نیست. درباره ی نکته ی ششم هم باید بنویسم که : خسته نباشید و خدا قوت ![]() ![]() ولی اجازه بدهید این نکته ی آخر را هم بنویسم که دیدن این فیلم های که در زیر اسمشان را مینویسم البته با ترتیب ، خالی از لطف نیست که از بخاطر علم باستان شناسی و نجوم و زیست شناسی که بدان آشنا هستم مینویسم . قبل از نگاه کردن به این فیلم ها خواندن کتاب "کتاب گمشده" یک شاهکار از آقای زکریا سچین که ترجمه ی الواح سومری یافت شده اگه اشتباه نکنم در 49 سال پیش هست. که راجع به فضایی ها هست.این یک تخیل نیست بلکه مدارک معتبر و ثبت شده هست. خواندن وقضاوتش با شما - هالک 1 و 2 -مرد آهنی 1 و2 - تور 1 - کاپیتان آمریکا - انتقام جویان - مرد آهنی 3 - تور 2 باشد که مورد رشد و تعالیمان شود ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۳ ۱۶:۳۶ توسط Woodi2020.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۶/تیر/۹۳ ۲۰:۵۵)دلداده نوشته است: جناب دلداده بزرگوار نکته ای که شما و تمامیه کسانی که باید در مورد اینطور گمانه زنی ها و اینطور تبلیغ ها در مورد گروه ها و یا جریانات خاص بدونید اینه که اینها برای اینکه خودشون رو به بهترین وجه ممکن نشون بدن از همه چیز استفاده م کنند!!! در همون کتاب هم ذکر شده که شما باید حتمن به یه چیزی اعتقاد داشته باشی!!! اما یک سوال به چی باید اعتقاد داشت!! توی کتاب اشاره هایی می کنه که مثلن اگه مردم دنیا عکس هایه این مراسم (مراسم ورود به انجمن) رو ببینند چه فکری در مورد حکمرانانشون می کنن!!! اما به نظرت منظور از حکمرانان که در اینجا به حکمرانان اسلامی هم اشاره میشه!!! می دونید کیان!! اگه اونها رو بشناسید اونوقت شما هم صحه می گذارید بر اینکه اینان جز برای نفسانیات کثیف خودشون و اربابشون چیز دیگه ای رو نمی خوان!!! من وقتی کلی مطلب در رد نظریه یک یا چند تا کتاب می بینم دیگه حناشون برام رنگی نداره!!!! من هم از پاسخگوییتون ممنونم!! |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۳ ۱۷:۴۸ توسط S.A.M.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اولا جا دارد که من هم از جناب دلداده تشکر کنم که ایشان هم با حوصله جواب بنده را مطالعه کردند
دوم: نقل قول:و اما در مورد نکته نظر چهارمتان باید بنویسم که اینکه کوکاکولا را مثال زدم منظورم صرفا فقط یک مثال بود نه آنکه بخواهم واقعا فراماسونی و کوکاکولا را باهم یکی بخوانم. نه هرگز . چون این نهایت کوته فکریست بله من هم متوجه شدم که شما دارید از یک مثال استفاده می کنید اما باید توجه داشته باشید که من هم با همین مثال ساده ی شما بیان کردم که فراماسونری یک سازمان سری است. سوم: شما فرمودید: نقل قول:نباید به دلیل اینکه مراسمی یا حرکتی که ما بدان باور نداریم، باوردارانشان را مسخره کنیم . چون ما خود نیز داریم، مراسماتی را که وقتی یک غیر ایرانی یا یک غیر مسلمان میشنود، برایش غیر قابل هضم باشد، مثل مثلا تلقین دادن به مرده یا سنگ زدن به سنگ به نشانه ی سنگ زدن به شیطان و امثال اینها . و در باره ی نکته پنچمتان باید بنویسم که : هیچ عزیزی مرا متهم به تبلیغ نکرده فقط نوشته ام تا آگاهی بدم که قصدم تبلیغ سازمانی یا کسی و یا کتابی نیست.من به هیچ وجه با این نظر شما موافق نیستم. اولا تمامی دستورات و تعالیم اسلامی با استدلال های بشری قابل فهم هستند (نه لزوما به طور کامل) دوما که با این استدلال شما ما نباید کاری به آیئن بت پرست ها یا آئین های خرافی دیگر داشته باشیم. اساسا نباید کاری با خرافات داشته باشیم که این به وضوح در برابر رفتار نبی اکرم اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه اطهار (علیهم السّلام) هست؛ و موضعگیری ها و اقدامات این بزرگواران در برابر آئین های مختلف آنقدر زیاد هستند که فکر می کنم لزومی به بیان ندارد. یکی از وظایف ما به عنوان مسلمان مبارزه با مظاهر شرک و خرافات است. چهارم: اولا بحث درباره ی موجودات زنده در سایر کرات به فرصت و البته تاپیک دیگری نیاز دارد که در صورت تمایل شما و دوستان ان شاءالله به زودی بنده حاضر هستم همچین تاپیکی رو ایجاد کنیم. دوما در اسلام هم نفی وجود موجودات دیگری به جز انسان ها و موجودات زمینی نشده است. مهم این است آنچه که امروز در رسانه ها و فیلم ها و داستان ها و ... نظام رسانه ای غرب بیان می شود در واقع یک مشت دروغ است که با اندکی چاشنی اطلاعات درست مخلوط کرده اند و آن را به عنوان علم معرفی میکنند که در واقع چیزی جز شبه علم (Pseudoscience) نیست. و صد البته که از ذکر این مسائل به دنبال مقاصد خاصی هم هستند که نمود آن را می توان در آین رائیلیسم مشاهده کرد. به هر حال در صورت امکان ان شاءالله باید بحث مفصلی در همین تالار انجام شود. پنجم: بنده همه ی این فیلم هایی که شما فرمودید را به همراه نقد آن ها (چه نقد محتوایی و چه نقد های فنی آن ها) مشاهده کرده ام و نکته ی خاصی که بخواهیم به آن ها استدلال کنیم اساسا در آن ها نیست. والسّلام |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۲۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۲:۳۱ توسط دلداده.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
درود بر همه ی شما دوستان عزیز و گردانندگان این محفل ببخشید که دیر جوابتان را مینویسم . چرا که مشغله ی کاری زیادی دارم. جناب woodi2020 راجع به نگاشت شما نکته نظر خاصی ندارم فقط خیلی ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و خواندید و نوشتید و مارا از علم خود آگاه ساختید . فقط آوردن یک نکته ی کوچک و آن اینکه بقول بزرگی هر کتابی ارزش یکبار خواندن را دارد ، حداقل بخاطر آگاه شدن از عقاید و خط مشی نویسنده و اینکه چه میخواهد برساند . و قبول و رد کردنش با طرف خواننده آن کتاب هم، هر چند از نظر شما کتابیست نه مفید و شاید حق با شماست . ولی باور بفرمائید نکات ارزشمندی برای باستان شناسان ، منجمان و مخصوصا مخصوصا برای جویندگان گنج دارد. و اما در جواب دوست دیگرمان S.A.M قبل از هر چیزی از شماهم بخاطر جوابتان سپاسگزارم راجع به نکته نظر سومتان فعلا و در این نگاشت دوست ندارم چیزی بنویسم . و اما راجع به نکته نظر چهارمتان : باید بنویسم که بله بنده هم علاقه مندم که در جایی دیگر به موضوع فرازمینی ها بپردازیم و بنده هرگز ننوشته ام که اسلام وجود فرازمینی ها را رد یا قبول میکند. و نکته ی مهم تر این که چرا اینقدر بد بین هستیم ؟ نسبت به سایر انسان ها و کشورها ؟ و چرا فکر میکنیم هر محصولی که از طرف مخالف ما تولید میشود ذاتا بد است و بد ؟ و هیچ نکته ی خوبی حتی شده به اندازه ی سر سوزنی در آنان و آثارشان یافت نمیشود ؟ مگر نه اینکه پیامبر ما فرموده اند : علم را فراگیرید هر چند در چین باشد . آیا این سخن خود نشان از این نمیدهد که انسان پیروز و سعادتمند کسی ایست که سخن دیگران را بشنود و از بین آنان نکتات خوب و مفید را بگیرد ؟ و اگر اینطور که شما میفرمائید باشیم و بیندیشیم ، باید آنگاه هر آن علمی که از سوی کشور های خارجی و غیر اسلامی به ما رسیده را رد کنیم و پس زنیم. چرا که اولا نه تنها از طرف غیر اسلامیون هست ، مهمتر از آن اینکه دلایل و ادله ای نیز دارند مبنی بر رد نظریه های دین ما که این در علومی مثل نجوم و باستان شناسی و زیست شناسی و غیره کاملا مشهود است. و در رابطه با نکته نظر آخرتان باید بنویسم که : حدث میزدم که این آثار را دیده باشید اما اگر دقت کنید نوشته ام که قبل از تماشای این فیلم ها ، کتاب "کتاب گمشده ی انکی " را مطالعه کنید. که صرفا ترجمه ی آثار بدست آمده از الواح سومری به سال 3600 قبل از میلاد حضرت مسیح هستند میباشد. به ترجمه ی خوب آقای زکریا سچین . بدون کم و کاست . چرا که اگر علم به باستان شناسی و زبان سومری داشته باشید ، نه شما بلکه هر شخصی ، میتواند در بازدید از موزه های که این الواح در آنان هستند خواستار باز بینی باشد تا خود نیز ترجمه کند و اگر اشتباهی هست یا کم و کاستی آنان را با مشورت با سایر اهل علم به ثبت برساند . بار دیگر بخاطر تاکید مینویسم اول کتاب کتاب گمشده ی انکی بعد یک بار دیگر تماشای آن آثار با آن ترتیبی که نوشتم. و اما در باره ی نقد فیلم ها اجازه بدهید یک نکته را بنویسم که نقد این آثار متاسفانه درست درست نیست . البته بنده نقد این آثار را ندیده ام اما بخاطر خواندن و دیدن نقد سایر محصولاتی از این قبیل که در ایران صورت میگیرد ، دیگر وقتم را صرف خواندن نقد اشتباه و مغرضانه نمیکنم. برای مثال اشاره میکنم به فیلم "شاهزاده ی ایرانی " کاری با خوب و بد فیلم و یا اهدافش ندارم فقط در رد نقد آن فیلم که توسط جناب آقای سعید مثتغاصی که گویا از منتقدان آثار سینمایی هستند ، بصورت کوتان مینویسم که : ایشان در طی نقد این فیلم که در شبکه ی تماشا پخش میشد چنین میفرمایند که " این فیلم ایرانی ها را بت پرست نشان میدهد که اعتقاد به خدای یکتا ندارند و خدایان را پرستش میکنند " حال آنکه اگر بیننده دقت کند در جای جای این فیلم هست که نقش اول این فیلم که همان شاهزاده هست میگوید که خدای من و طرف مقابلش که دختری به اسم تهمینه هست که اعتقاد به خدایان دارد ، اعتقاداتش را رد میکند طوری که حتی در قسمتی از فیلم تهمینه میگوید خدایان ما که شاهزاده در جواب میگوید خدایان تو ، نه خدای من . و غیره که این خود نشان از آن دارد که حداقل در این فیلم سعی نشده آنچنان که آقای مثتغاصی میگویند ، ایرانیان را با اعتقاد چند خدایی معرفی کند . و نقد فنی هم که اصلا فکر نمیکنم کسی در ایران باشد که نقد فنی بخواهد بکند راجع به بزرگترین تولید کنندگان آثار سینمایی چرا که واقعا نمیتوانم هضم کنم چطور وقتی که این اصول و قواعد وقتی ساخته ی آنان هست و ما از آنان یاد میگیریم و تقلید میکنیم، حال بیایم و اشتباه فنی از کارهای آنان بگیریم ؟!!! بنظرتان مسخره نیست ؟ مثل این است که مثلا بنده که یک تیم فوتبال در یک روستا رو تشکیل داده ام و مسئول آن هستم ، بیایم و راجع به نحوه ی مدیریتی و کل باشگاه مثلا رئال مادرید یا بارسلونا و بازیکنانشان نظر بدهم و خطاهایشان را بگیرم ؟ و در آخر باز مینویسم که ایکاش آن لینکی که در بالا گذاشته بودم را قبل از جواب دادن در این نگاشت را میدیدید . باشد که مورد رشد و تعالیمان شود ![]() . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تبادل نظر در مورد نفوذ فراماسون ها در صنایع مختلف | سرباز منتظر | 2 | 1,706 |
۱۱/شهریور/۹۱ ۲۳:۱۵ آخرین ارسال: عدالت |
|

)

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)