|
یاری دین خدا
|
|
۱۹:۱۴, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه برادران و خواهران جویای حقیقت:
با توجه به حقایق موجود در دنیای مادی و با توجه به سریال ظهور که بسیار دقیق به عمق مطالب وارد شده بود به نظر این حقیر ما ابتدا باید ایمان خود را خالص کنیم . در سریال ظهور افراد منحرف خود می دانند که برای شیطان خدمت می کنند اما چه بسا ما که ادعای ایمان به خدا را داریم با آوردن بدعت در اعتقاداتمان و انحرافات مذهبی و دور شدن از کتاب مقدس قرآن در حال خدمت والاتری برای شیطان باشیم. بنابراین ما ابتدا باید دین خود را برای خدا خالص کرده و سپس با ایمانی راسخ به نبرد اعتقادی و عملی با احزاب شیطان بپردازیم. منتظر نظرات شما هستم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۰۵, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با کمال احترامی که برای نظرات دوستان قا ئلم لازم است به عنوان یک برادر دینی نکاتی را عرض کنم:
برادران عزیزم متاسفانه سالهاست که ما مسلمانان را با بحثهای تفرقه انگیز بر سر اینکه در گذشته فلان شخص خوب بوده یا بد سرگرم کرده اند . خداوند می فرماید داوری اعمال تمامی بندگان در روز قیامت با من است و حتی به ادیان الهی که با هم سر اختلاف دارند تذکر می دهد که داوری این اختلافات در روز رستاخیز انجام می شود و بر اساس آموزه های قرآن ما حق نداریم ادیان الهی دیگر را به خو ب و بد تقسیم کنیم و احترام به ادیان الهی و پیامبران آنها بر ما مسلمانان واجب است. لذا تقاضا دارم به جای اینکه نیرو و انرژی خود را در جهت اثبات حق و نا حق بودن اعمال افراد در گذشته صرف کنیم به فکر چگونگی هدایت این نیروها در جهت یک هدف واحد یعنی یاری دین خدا متمرکز کنیم. شما اگر دقت داشته باشید حتی در یک خانواده نظرات افراد خانواده نسبت به یکدیگر متفاوت است و اکثر اختلافات خانوادگی نیز ریشه در همین اختلاف نظرها دارند حال چه برسد به نظرات افراد و اقوام مختلف نسبت به اصحاب پیامبر و بعد از آنها تا زمان حال. |
|||
|
|
۵:۲۱, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۳ ۵:۰۵)pamir نوشته است: با کمال احترامی که برای نظرات دوستان قا ئلم لازم است به عنوان یک برادر دینی نکاتی را عرض کنم: فَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً اَسَّسَتْ اَسٰاسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَيْكُمْ اَهْلَ الْبَيْتِ، وَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ ، وَ اَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتى رَتَّبَكُمُ اللهُ فيهٰا ، وَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً قَتَلَتْكُمْ ، وَ لَعَنَ اللهُ الْمُمَهِّدينَ لَهُمْ بِالتَّمْكينِ مِنْ قِتالِكُم ، بَرِئْتُ اِلَى اللهِ وَاِلَيْكُمْ مِنْهُمْ ، وَ مِنْ اَشْياعِهِمْ وَ اَتْباعِهِمْ وَ اَوْلِيٰائِهِمْ ، يا اَباعَبْدِاللهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَكُمْ وَحَرْبٌ لِمَنْ حارَبَكُمْ اِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ،وَ لَعَنَ اللهُ آلَ زِيادٍ وَآلَ مَرْوانَ،وَ لَعَنَ اللهُ بَنى اُمَيَّةَ قاطِبَةً وَلَعَنَ اللهُ ابْنَ مَرْجٰانَةَ ، وَ لَعَنَ اللهُ عُمَرَ بْنَ سَعْدٍ وَ لَعَنَ اللهُ شِمْراً ، وَ لَعَنَ اللهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَتَنَقَّبَتْ لِقِتالِكَ در بازه زمانی ازل تا ابد از دشمنان اهل بیت بیزاری میجوییم |
|||
|
۱۸:۴۸, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آنچه در جوامع اسلامی امروز قابل تامل است این است که مسلمانان را با عمیق کردن اختلافات و تولید گروههای شیطانی القاعده و داعش به جان هم انداخته اند و با خیال راحت در فلسطین و غزه در حال مسلمان کشی هستند.
با برائت از این اختلاف افکنی ها که مطمئنا ساخته و پرداخته دست یاوران شیطان و دجال زمانه است از همه کاربران تالار اندیشه می خواهم با نظرات و پیشنهادات خود در راه چگونگی یاری دین خدا گامهای عملی برداریم . دین خدا را یاری کنید تا خداوند شمارا یاری کند. |
|||
|
|
۶:۳۵, ۲۸/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۶:۴۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۳ ۲:۴۶)HermeS نوشته است: صحیح/سلام این سخن شما که «قصد سوئی نداشتند» در مغایرت هست با سخن خداوند در قرآن کریم. آیه 119 سوره انعام در مورد کسانی که با نادانی(بغیر علم) حکم دین رو تغییر میدن میفرماید که بخاطر هوا و هوسشون مردم رو گمراه میکنن. آیه 144 سوره انعام میفرماید که چنین کاری دروغ بستن به خدا هست و بزرگترین ظلم ممکن هست. آیه 25 سوره نحل میفرماید چنین کاری باعث میشه مقداری از بار گناهان کسانی که گمراه کرده بودن هم بر اونها گذاشته بشه. آیه 26 سوره بقره در انتهای آیه به وضوح میفرماید که جز فاسقان(نافرمانان) کسی با شنیدن سخن خدا گمراه نمیشه. آیه 27 سوره ابراهیم نیز در تفکیک انسانها به دو گروه که گروه دیگری جز اونها نیست میفرماید یک گروه مؤمنینی هستن که خداوند با سخن استوار تثبیتشون میفرماید، و گروه دیگر ستمکارانی هستن که خداوند گمراهشون میفرماید. پس گروهی نداریم که مؤمن باشن و سخن غیراستوار بگن. و گروهی نداریم که جزء گروه اول نباشن، و جزء ظالمان گمراه هم نباشن. آیه 115 سوره توبه دقیقاً به گمراه شدن یک قوم از دین اشاره میفرماید که تنها پس از این خواهدبود که بر اونها مشخص بشه که باید در مورد چه چیزهایی پرهیزکاری کنن(و اونها دست به نافرمانی بزنن). |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید
وعده ما در روز قدس به حمایت از مظلومیت مردم فلسطین |
|||
|
۱۷:۳۴, ۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۳ ۱۷:۳۶ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۸/تیر/۹۳ ۶:۳۵)درست پسند نوشته است: سلامصحیح عزیزم. من هم بی شک منظورم این نبود که جهل و فریب خوردگی انها محل فراری برای باخواست خواهد بود. خیر. آنها اندیشه و خرد داده شده بودند. چشم و گوش و قلب که می توانستند بشنوند و ببینند و قضاوت کنند اما آنها را بکار نگرفتند..و اتفاقا بنده با توجه به آیات قرآن که گفته "در برابر چشم ها و گوش هاشان پرده می کشیم" چنین چیزی گفتم. منظورم از عدم قصد سوء این بود که "توهم توطئه" که بعضا امروز هم خیلی باب شده در کار نبوده است بطوری که افراد به قصد تخریب و توطئه وارد شده باشند بلکه با جهل خودشان لااقل برای خود و هم حزبی هاشان موجه می نمودند. سلامت باشید و عید شما مبارک. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |