|
نقدسريال عمر فاروق(كاري از شبكه ولايت)1تا 9"بروز میشود"
|
|
۱۱:۵۰, ۱۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۴ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام پارسال ماه رمضون این سریال پخش شد در شبکه عرب زبان mbc. ![]() اول بگم که این سریال علاوه بر تحریفات و مباحثب که در نقدش بحث میشه جزو اثار سرقتی هست که از فیلمنامه تا تاریخ ، رو با دستبرد مورد عنایت قرار دادن.
پیشنهاد میکنم نقد این سریال ( به گفته کارشناس شبکه کلمه ( شبکه وهابی ) اقای هاشمی که گفتن با صحیح ترین مدارک ساخته شده) رو حتما دنبال کنین. [align=CENTER]لینک قسمت سوم دوستان مطالب هر قسمت رو که براتون جالب بود رو میتونین در اینجا به اشتراک قرار بدین.تا ببینیم کدوم بخش از این نقدها ( به مرور افزوده خواهد شد) مهم بود برای شما. |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام نقد قسمت های دیگر تقدیم شما دوستان و جویندگان حقیقت ان شاالله مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
|
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشین دیر بروز کردم. نقد سريال عمر فاروق 26 - حجت الاسلام عباسي ![]() نقد سريال عمر فاروق 25 - حجت الاسلام روستايي ![]() نقد سريال عمر فاروق 24 - حجت الاسلام عباسي ![]() نقد سريال عمر فاروق 23 - حجت الاسلام و المسلمين ابوالقاسمي ![]() نقد سريال عمر فاروق 22 - حجت الاسلام روستايي ![]() نقد سريال عمر فاروق 21 - حجت الاسلام روستايي ![]() نقد سريال عمر فاروق 20 - حجت الاسلام و المسلمين ابوالقاسمي ![]() نقد سريال عمر فاروق 19 - حجت الاسلام و المسلمين ابوالقاسمي ![]() نقد سريال عمر فاروق 18 - حجت الاسلام روستايي ![]() نقد سريال عمر فاروق 17 - حجت الاسلام عباسي ![]() نقد سريال عمر فاروق 16 - حجت الاسلام و المسلمين ابوالقاسمي ![]() نقد سريال عمر فاروق 15 - حجت الاسلام روستايي ![]() نقد سريال عمر فاروق 14 - حجت الاسلام و المسلمين ابوالقاسمي ![]() نقد سريال عمر فاروق 13 - حجت الاسلام روستايي ![]() نقد سريال عمر فاروق 12 - حجت الاسلام عباسي ![]() نقد سريال عمر فاروق 11 - حجت الاسلام و المسلمين ابوالقاسمي ![]() نقد سريال عمر فاروق 10 - حجت الاسلام روستايي
|
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۱۹:۵۵ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان خود فیلم رو میشه لینکش رو بذارن من خیلی دوس دارم ببینم فیلم رو
قبلش یه سوال اصلا ارزش دیدن داره ؟ متاسفانه همه سایتایی که این فیلم رو گذاشتن واسه دنلود فی*ل*تره |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۱۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۳ ۲۰:۲۳ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از تاپیک خوبتون میشه لینک خود فیلم رو هم بذارید. آخه بدون فیلم که نمیشه تحلیل دید. |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
(۱۲/تیر/۹۳ ۱۹:۵۱)ساجد نوشته است: دوستان خود فیلم رو میشه لینکش رو بذارن من خیلی دوس دارم ببینم فیلم رو خود فیلم ارزش انچنانی نداره برای دانلود و دیدن 30 قسمت هست که برای ماه رمضون پخش شده. از خود نقد بهتر میتونین پیگیر باشین. (۱۲/تیر/۹۳ ۲۰:۲۲)aaaaa نوشته است: سلام خود فیلم ، سریالی هست. خود شبکه ولایت با پخش قسمتهایی که دارای نقد هست به نقد فیلم پرداخته بصورت زبان اصلی و زیرنویس. |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تفکری بر انیمیشن های وارنر بروز! | saadataian | 11 | 4,294 |
۱۳/فروردین/۹۴ ۱۶:۳۳ آخرین ارسال: rezamohammadi |
|

![[تصویر: News-634787312163901463.jpg]](http://shomanews.com/Images/News/Large/News-634787312163901463.jpg)

![[تصویر: video_save.png]](http://velayattv.com/images/video_save.png)