کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برای پسر آینده من دعا کنید
۱۴:۰۹, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
ان شاء الله قراره حوالی اربعین حسینی خداوند متعال به من فرزندی پدر عطا کنه ، از شما دوستان خواهش داشتم در شب های قدر برای این پسر دعا کنید.
من خودم نیت و دعام این هست که این فرزند خون 1000 نفر از دشمنان اهل بیت علیه السلام رو بریزه و به شهادت برسه.
شما هم دعا کنید.
من که چیزی نشدم شاید این فرزند آبرویی برای من باشه.
در مورد اسم هم خانواده پیشنهاد نام محمد رو می کنند ، اما من نمی دونم چرا دوست دارم اسم محمد رو به صورت دو اسمی استفاده کنم.مثلا "محمد مهدی"
اسم دخترم هم فاطمه هست.
لطفا اگر پیشنهادی دارید بفرمایید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، شیدا ، عبدالرحیم ، عشقم کربلا ، fatemeh ، Reza2035 ، فدايي ولايت ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، انتصـار ، Aryha ، mahyamatin ، Farzaneh ، soora ، عبداللهی ، سیمرغ ، S.A.M ، Mohammad Trust ، aakbarib ، help me ، آفتاب ، مجنون العباس ، شهیدطیبه واعظی ، fatemeh-55 ، hessam ، Maysam-1st ، aaaaa ، zahra11 ، حضرت عشق ، ali0077 ، m.hossein ، Havbb 110 ، fiftynine ، حسن عزتي ، لبخند خدا ، حوریه سادات ، حفیظ ، ضحی ، نرگس مهدوی ، NARJES ، azade ، السا ، نورالسادات ، Anti gods ، ساجد ، amrtat71 ، Tolou ، علی املشی ، آیات ، vahrakan ، El-Yasin ، مصباح

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۴, ۲۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
ان شاء الله که آقا محمد کوچولو زندگی مورد رضایت امام زمان داشته باشه!
و در پناه حضرت مادر(سلام الله علیها) سالم و تندرست باشه!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Kol ، آفتاب ، Farzaneh ، انتصـار ، دل خسته ، یاســین ، مصباح ، شیدا ، vahrakan
۲۳:۲۸, ۲۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #62
آواتار
سلام
گویا من کمی دیر رسیدم. همین الآن این تاپیک رو دیدم و در حین خوندن در نظر داشتم که نظر خودم رو هم بگم. ولی تا به انتهای تاپیک رسیدم بنده ی عزیز خداوند به دنیا اومد. قدمش خیر و مبارک است إن شاالله. خداوند مربی اش باشد و سینه اش را جایگاه علم و حکمت خودش و مودت اهل البیت گرداند. شیطان از او دورباد و سینه اش محل نور قرآن . یاور منتقم آل محمد باشد و غلامی ذکی برای پدر و مادرش... إن شاالله.
التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، یاســین ، مصباح ، آفتاب ، شیدا ، vahrakan ، حضرت عشق
۱۹:۵۶, ۲۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #63
آواتار
سلام آقای دل خسته

قدم نو رسیده مبارک باشه
چه اسم خوبی براش انتخاب کردید ،‌ان شاالله که محبت این خاندان رو هم در دل داشته باشه و پیرو راه اونها باشه

به عنوان هدیه ی این فرزند ،‌ چند تا فایل صوتی رو تقدیم میکنم (اگر مایل باشید و فرصت کنید گوش کنید)

دانستنی های دوران کودکی و رابطه پدر و مادر پس از تولد کودک

نقش والدین در تربیت فرزندان توحیدی و مهمترین اصول خانواده توحیدی

من لینک اصلی سایت رو گذاشتم ،‌چون به نظرم مطالب مفید دیگری هم غیر از این ها داره که نگاه کردن به اونها خالی از لطف و فایده نیست

موفق باشید ان شاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، رکن الهدی ، آفتاب ، El-Yasin ، دل خسته ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا