|
برای پسر آینده من دعا کنید
|
|
۱۴:۰۹, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاء الله قراره حوالی اربعین حسینی خداوند متعال به من فرزندی پدر عطا کنه ، از شما دوستان خواهش داشتم در شب های قدر برای این پسر دعا کنید. من خودم نیت و دعام این هست که این فرزند خون 1000 نفر از دشمنان اهل بیت علیه السلام رو بریزه و به شهادت برسه. شما هم دعا کنید. من که چیزی نشدم شاید این فرزند آبرویی برای من باشه. در مورد اسم هم خانواده پیشنهاد نام محمد رو می کنند ، اما من نمی دونم چرا دوست دارم اسم محمد رو به صورت دو اسمی استفاده کنم.مثلا "محمد مهدی" اسم دخترم هم فاطمه هست. لطفا اگر پیشنهادی دارید بفرمایید. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۴, ۲۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله که آقا محمد کوچولو زندگی مورد رضایت امام زمان داشته باشه!
و در پناه حضرت مادر(سلام الله علیها) سالم و تندرست باشه! |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام
گویا من کمی دیر رسیدم. همین الآن این تاپیک رو دیدم و در حین خوندن در نظر داشتم که نظر خودم رو هم بگم. ولی تا به انتهای تاپیک رسیدم بنده ی عزیز خداوند به دنیا اومد. قدمش خیر و مبارک است إن شاالله. خداوند مربی اش باشد و سینه اش را جایگاه علم و حکمت خودش و مودت اهل البیت گرداند. شیطان از او دورباد و سینه اش محل نور قرآن . یاور منتقم آل محمد باشد و غلامی ذکی برای پدر و مادرش... إن شاالله. التماس دعا. |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام آقای دل خسته
قدم نو رسیده مبارک باشه چه اسم خوبی براش انتخاب کردید ،ان شاالله که محبت این خاندان رو هم در دل داشته باشه و پیرو راه اونها باشه به عنوان هدیه ی این فرزند ، چند تا فایل صوتی رو تقدیم میکنم (اگر مایل باشید و فرصت کنید گوش کنید) دانستنی های دوران کودکی و رابطه پدر و مادر پس از تولد کودک نقش والدین در تربیت فرزندان توحیدی و مهمترین اصول خانواده توحیدی من لینک اصلی سایت رو گذاشتم ،چون به نظرم مطالب مفید دیگری هم غیر از این ها داره که نگاه کردن به اونها خالی از لطف و فایده نیست موفق باشید ان شاالله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |