|
پک فونت های تالار "بیداری اندیشه"!
|
|
۲:۰۴, ۲۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۲۱:۴۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات.
![]() مدتی ( در حدود 2 سال! ) در فکر این بودم که پکی برای فونت های تالار بیداری اندیشه تهیه کنم تا دوستان با نصب این برنامه فونت های پیش فرض تالار رو بر روی سیستمشون داشته باشند. چنانچه که بسیاری از کاربران بنابردلایلی اعم از عدم شناخت فونت ها و چگونگی نصب فونت ها بر روی سیستم ، یا تنبلی و فراموشی و ...! از نصب فونت های لازمه غافل می شوند. همچنین درصورتی که فونت هایی که شما در هنگام نوشتن به کار می برید ، در صورتی که فرد مخاطب دیگری آن فونت ها را نداشت ، نوشته های شما با فونت پیش فرض نمایش داده میشد ، که علاوه بر ناهمگونی و بدشکل شدن نوشته ی شما ، از مطالعه ی لذت بخش آن می کاست. من پک فونت های تالار رو در حالت نصبی برای شما دوستان عزیز تهیه کرده ام ، با نصبی واقعا آسان. ![]() ![]() دانلود پک فونت برای ویندوز از سرور پیکوفایل با حجم 525KB همچنین ، اگرپیشنهادی انتقادی مبنی بر بهتر شدن پک هست ، مایلم دوستان در این تاپیک من را در جریان بگذارند. ![]() امیدوارم برای دوستان مفید واقع گردد. ضمنا زبان فارسی به فایل نصبی افزوده شد. |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
اگه ممکنه فهرست فونت هایی که در این پک گنجانده شده را هم بنویسید |
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه ممکنه فهرست فونت هایی که در این پک گنجانده شده را هم بنویسید Andalus B Fantezy B Homa B Lotus B Mitra B Nazanin B Traffic B Zar الباقی فونت های تالار بصورت پیشفرض روی هر ویندوزی نصب می باشد.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نسخه ی اندروید فروم بیداری اندیشه | فانوس *7* | 1 | 1,523 |
۲۰/خرداد/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: amrtat71 |
|
| بهترین مرورگر اندروید برای مطالعه تالار بیداری اندیشه ؟ | Behnam-Az | 5 | 4,771 |
۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: sarallah |
|
| بیداری اندیشه و facebook | amubehnam | 37 | 18,675 |
۱۴/بهمن/۹۰ ۲:۵۲ آخرین ارسال: Mahdi-MH |
|

![[تصویر: Besm_2.png]](http://s4.picofile.com/file/7850096769/Besm_2.png)

![[تصویر: PreView_Font.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8130915526/PreView_Font.jpg)