کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتماد
۵:۲۱, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
من یه دخترم که تا به حال به هیچ پسری رابطه نداشتم
و برام مهمه همراه آینده ام هم اینطوری باشه
با یکی از خواستگارها
تو جلسه خواستگاری حرفمون به خیانت در زندگی زناشویی کشیده شد
ازشون سوال کردم اگر خانمی به شما بگه همسرش بهش خیانت کرده و دیگه نمیتونه باهاش ادامه بده شما چی بهش میگید؟
ایشون گفت اتفاقا یه خانمی از اطرافیان(حالا این ادم کیه بوده و چرا از همه جا از این آقا نظر خواهی کرده خدا میدونه) بهم این مشکل رو گفته و منم گفتم مقصر خودت بودی که نیازهای همسرت رو براورده نکردی
بهشون گفتم شما قبلا با کسی ارتباط داشتید و اون گفت نه
گفتم من ادمی هستم اگر متوجه بشم همسرم با کسی ارتباط داشته حتما رابطه رو بهم میزنم
پرسید در هر سطحی از ارتباط باشه
گفتم در هر سطحی باشه
گفت اما مردها خیلی براشون سخته چون نیازهاشون از خانم ها قوی تره
و این رو هم گفت که آدم ها جایز الخطا اند
این ادم برونگراست و فکر میکنم هات هم باشه سنش از سی بیشتره خانوادش مذهبی اند و خودش هم
اما نوع جوابهایی که بهم داد یکم دودلم کرد
اگه باکسی نبوده چرا گفت ادم ها جایز الخطاند و اینکه میگه مرداها نیازهاشون قویه پس چطوری خودش تا سی سالگی رابطه نداشته
به نظر شما جواباش مشکوک بود یا من زیاد حساس نشم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، aaaaa ، Eve ، عشقم کربلا ، Mitsonary ، DRiVeR
۵:۵۱, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
اتفاقا باید حساس باشی و چشمات و خوب.باز کنی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بهسا ، aaaaa ، Eve ، عشقم کربلا
۸:۰۹, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۸:۱۰ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۵:۲۱)بهسا نوشته است:  گفت اما مردها خیلی براشون سخته چون نیازهاشون از خانم ها قوی تره
و این رو هم گفت که آدم ها جایز الخطا اند

این که کی نیازش قوی تره موضوعه غلطیه هر دو به یک نسبت اند.
فقط شیوه ی بروزش متفاوته.
هیچ کس هم جایز الخطا نیست ،ممکن الخطا است.
ولی شاید قضاوت با یک جلسه گفتگو صحیح نباشه.
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، عشقم کربلا ، بهسا
۹:۱۶, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

زندگی گذشته ی همسرا به همدیگه ربطی نداره مگر این که مشکلی برای زندگی مشترکشون ایجاد کنه.
فرضا شما ازدواج کنید و در آینده مشخص می شه خواستگارتون یه موقعی یه کاری کرده؛ می خواید به خاطرش، زندگی تونو خراب کنید؟
بهتره خودتونو تغییر بدید، این که به خاطر گذشته ی همسرتون، زندگی تونو خراب کنید، درست نیست.
ازش بپرسید که در گذشته اگر با کسی بوده، دیگه نباید اون رابطه یا ... وارد زندگی مشترکتون بشه. و امروز این فردو بشناسید و با اطمینان، انتخاب کنید و بعدشم خودتون حواستون به زندگی تون باشه.
فرد معصومی به خواستگاری تون نمیاد که انتظار داشته باشید کاملا پاک باشه و زندگی رویایی ای داشته باشید. یه جاهایی شاید همسرتون یه نگاهی به خانمی بکنه، شاید دلش یه موقعی پیش یه خانمی بره در حالی که شما باهاش هستید. این شما هستید که باید چنان همراهش باشید که با عقل و دل، عاشق شما باشه تا فکر و چشمش همه ش پیش شما باشه.
عاقلانه انتخاب کنید و عاشقانه زندگی کنید؛
یعنی الان تحقیق کنید، آزمایشش کنید، بازم از این سوال ها بپرسید ازشون و ... تا عاقلانه انتخاب کنید،
اما بعد از انتخاب، با چشم باز، عاشقش باشید.
نه تنها به خاطر گذشته ش، نباید زندگی تونو خراب کنید، بلکه اگر در زمانی که همسرش هستید، خطایی کرد، نباید زندگی تونو خراب کنید. به این معنا نیست که چشم و گوش بسته باشید، بلکه به این معناست که شما هم در زندگی تون نقشی داشته باشید. یعنی باهاش صحبت کنید با آرامش و در زمانی که تنها هستید و در اولین فرصت. و مشکل رو پیدا کنید. مثلا شاید کلا به یه خانمی در محل کارش، حساس شده؛ بهش بگید محل کارش رو تغییر بده یا اتاقشو عوض کنه و ...
یعنی همراهش باشید، نه این که تا خطایی کرد، رهاش کنید. شاید شما هم مرتکب خطایی بشید، شاید شما هم جایی حواستون نباشه و کاری کنید که اون رنجیده بشه. آیا باید سریعا شما رو رها کنه؟
ازدواج که پیوند دو فرد معصوم یا دو فرشته نیست؛ بلکه دو انسان یا آدم ناقصه تا همین نقص ها برطرف بشه و به سمت کمال برن با کمک هم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، عشقم کربلا ، ساجد
۱۰:۵۱, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۰:۵۲ توسط Eve.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۹:۱۶)soheyl68 نوشته است:  سلام

زندگی گذشته ی همسرا به همدیگه ربطی نداره مگر این که مشکلی برای زندگی مشترکشون ایجاد کنه.
فرضا شما ازدواج کنید و در آینده مشخص می شه خواستگارتون یه موقعی یه کاری کرده؛ می خواید به خاطرش، زندگی تونو خراب کنید؟
بهتره خودتونو تغییر بدید، این که به خاطر گذشته ی همسرتون، زندگی تونو خراب کنید، درست نیست.
ازش بپرسید که در گذشته اگر با کسی بوده، دیگه نباید اون رابطه یا ... وارد زندگی مشترکتون بشه. و امروز این فردو بشناسید و با اطمینان، انتخاب کنید و بعدشم خودتون حواستون به زندگی تون باشه.
فرد معصومی به خواستگاری تون نمیاد که انتظار داشته باشید کاملا پاک باشه و زندگی رویایی ای داشته باشید. یه جاهایی شاید همسرتون یه نگاهی به خانمی بکنه، شاید دلش یه موقعی پیش یه خانمی بره در حالی که شما باهاش هستید. این شما هستید که باید چنان همراهش باشید که با عقل و دل، عاشق شما باشه تا فکر و چشمش همه ش پیش شما باشه.
عاقلانه انتخاب کنید و عاشقانه زندگی کنید؛
یعنی الان تحقیق کنید، آزمایشش کنید، بازم از این سوال ها بپرسید ازشون و ... تا عاقلانه انتخاب کنید،
اما بعد از انتخاب، با چشم باز، عاشقش باشید.
نه تنها به خاطر گذشته ش، نباید زندگی تونو خراب کنید، بلکه اگر در زمانی که همسرش هستید، خطایی کرد، نباید زندگی تونو خراب کنید. به این معنا نیست که چشم و گوش بسته باشید، بلکه به این معناست که شما هم در زندگی تون نقشی داشته باشید. یعنی باهاش صحبت کنید با آرامش و در زمانی که تنها هستید و در اولین فرصت. و مشکل رو پیدا کنید. مثلا شاید کلا به یه خانمی در محل کارش، حساس شده؛ بهش بگید محل کارش رو تغییر بده یا اتاقشو عوض کنه و ...
یعنی همراهش باشید، نه این که تا خطایی کرد، رهاش کنید. شاید شما هم مرتکب خطایی بشید، شاید شما هم جایی حواستون نباشه و کاری کنید که اون رنجیده بشه. آیا باید سریعا شما رو رها کنه؟
ازدواج که پیوند دو فرد معصوم یا دو فرشته نیست؛ بلکه دو انسان یا آدم ناقصه تا همین نقص ها برطرف بشه و به سمت کمال برن با کمک هم.

این حرف شما در صورتی که جای خانم و اقا عوض بشه هم صدق میکنه؟؟!
۱۲:۲۳, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۱۰:۵۱)Eve نوشته است:  این حرف شما در صورتی که جای خانم و اقا عوض بشه هم صدق میکنه؟؟!
بله،،، کاملا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۵:۲۱, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۵:۲۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۵:۲۱)بهسا نوشته است:  این ادم برونگراست و فکر میکنم هات هم باشه سنش از سی بیشتره خانوادش مذهبی اند و خودش هم
اما نوع جوابهایی که بهم داد یکم دودلم کرد
اگه باکسی نبوده چرا گفت ادم ها جایز الخطاند و اینکه میگه مرداها نیازهاشون قویه پس چطوری خودش تا سی سالگی رابطه نداشته
به نظر شما جواباش مشکوک بود یا من زیاد حساس نشم

درانتخاب کلمات یک خورده دقت کنید ، تالار مذهبی ناسلامتی!Smile

جواب همه ی سوالات شما اینجاست
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35164.html

این که فرد خودش رو لو داده ، معلومه برای شما مناسب نیست. حالا بعد عقد خ از ناگفته هاش برملامیشه ، سرخواستگاری که همه آدم ها سعی دارند خودشون رو خوب جلوه بدهند...

نقل قول:زندگی گذشته ی همسرا به همدیگه ربطی نداره

سهیل جان ، شما به شخصه حاضری با خانومی که قبلا زنا کرده است ازدواج کنی؟ربطی نداره؟ این حرف هایی که این خانوم می زنند ، معلومه که خ پیچیده اس قضیشون ، که دست و پاشونو گم کردند سر جلسه خواستگاری...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۵:۴۷, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۱۵:۲۱)Mitsonary نوشته است:  سهیل جان ، شما به شخصه حاضری با خانومی که قبلا زنا کرده است ازدواج کنی؟ربطی نداره؟ این حرف هایی که این خانوم می زنند ، معلومه که خ پیچیده اس قضیشون ، که دست و پاشونو گم کردند سر جلسه خواستگاری...
اگر کلا اونکاره باشه، نه
اما اگر اشتباه و گناه کرده و این کارو انجام داده، و امروز می دونه و توبه کرده، و استعداد و انحراف های یک زناکارو رو نداره، من باهاش مثل دختر خانمی رفتار می کنم که پاکِ پاکِ ظاهرا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، DRiVeR ، عشقم کربلا
۱۵:۵۴, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۱۵:۴۷)soheyl68 نوشته است:  اگر کلا اونکاره باشه، نه
اما اگر اشتباه و گناه کرده و این کارو انجام داده، و امروز می دونه و توبه کرده، و استعداد و انحراف های یک زناکارو رو نداره، من باهاش مثل دختر خانمی رفتار می کنم که پاکِ پاکِ ظاهرا.

یعنی بعد عقدتون این که مثلا کسانی که باخانومتون رابطه داشته سراغش بیان و مزاحمت و ... ( صفحه حوادث پره از اینجور چیزا) واهمه ای ندارید؟ ترسی در دل؟

ببینید سرجلسه خواستگاری نباید اقرار به گناه کرد چون اقرار به گناه خودش گناه محسوب میشه ، پس فرض رو بر این می گیریم که طرف مقابلمون پاک پاکه و از ما بهترSmile

ولی بهتره سراغ افراد بی حاشیه و پاک رفت...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، عشقم کربلا
۱۶:۰۴, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۱۵:۵۴)Mitsonary نوشته است:  ولی بهتره سراغ افراد بی حاشیه و پاک رفت...

این مورد رو قبول دارم

اما اینکه گذشته همسر ها بهم دیگه ربطی نداره رو هم مشروط که خود دوستمون هم قید کردن گذشته ای که تا حال ادامه نداشته باشه و به آینده هم منتقل نشه

یعنی تموم شده باشه ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، عشقم کربلا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا