|
دیوانه ام کرد گفتم بنویسم دیوونتون کنم
|
|
۰:۳۵, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام یه 3 4 قسمت سریال باران رو دیدم 5 دقیقه آخر این قسمتش که چند دقیقه پیش تمام شد لحظه رسیدن باران به پدر یدفعه من برد کربلا میگن وقتی رقیه (سلام الله علیها) به دنیا اومد مادرش سر زا از دنیا رفت این دختر شماش رو که باز روی ابا عبدالله(علیه السلام) رو دید حضرت هم براش پدر بود هم مادر معلومه با اون بابای مهربون دختر چطور دلبسته بابا میشه تو کربلا اونطور بابارو دید تو راه شام اونجور سر بابارو دیگه معلوم بود اینهمه دوری با بچه چی کرد که برای آروم کردنش سر بابارو ..... لحظه رسیدن باران تو فیلم منو برد تو اون خرابه گریه کنید آره گریه کنید بمیرم برات حسین(علیه السلام) که تو همه اینهارو دیدی تکلیفی هم نداشتی خودت برای بی لیاقتایی مثل ما همرو تحمل کردی خدایا چی بگم خالی شم آخه بیاید آدم شیم تا شاید بیاد اون وقت من میدونم با قاتلانت یا حسین(علیه السلام) اللهم عجل لولیک الفرج حجه ابن الحسن بحق زینب (سلام الله علیها) صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا فقط بحق این بچه که سر به سر بابا جون داد بیاید آدم شیم |
|||
|
|
۰:۴۰, ۲۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۰:۴۹ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
اذیتم میکرد... اون قسمت های اول که باران بهونه ی سفر رفتن بابا رو میگرفت ... کتک میزدن دختر ناز پرورده رو .. یاالله |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اللهم عجل لولیک الفرج حجه ابن الحسن بحق زینب (سلام الله علیها) |
|||