|
آموزش ساخت بازی
|
|
۱۷:۰۲, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() داشتم توی یکی از سایت های مرجع دنبال آموزش نرم افزار می گشتم که چشمم خورد به آموزش زیر ، با توجه به نیاز مبرم جامعه ی اسلامی و ایرانی در صنعت بازی سازی و علاقه ی جوانان این مرز و بوم ، برخود لازم دیدم که مطلب زیر رو برای تالار بیداری اندیشه های عزیز به اشتراک بگذارم. ![]() ![]()
برترین مجموعه آموزشی طراحی و ساخت بازی (مبانی طراحی کاراکتر،وسائل نقلیه، محیط بازی، حرکت، موتور فیزیک بازی، برنامه نویسی بازی) این مجموعه بسیار کمیاب، شامل مجموعه ای عظیم از ویدیوهای آموزشی از کمپانی Noesis Interactive است. این مجموعه بر اساس تولیدات محتوای بازی ها، موتور بازی ها، موتورهای فیزیک و … است. مجموعه کاملی متشکل از ۱۱ عنوان آموزشی که از تولید محتوای سه بعدی تا برنامه نویسی بازیرا در بر می گیرد. تولید محتوای سه بعدی به کمک نرم افزار ۳DMAX اولین مرحله برای هر طراحی است. حتی کسانی که در زمینهبرنامه نویسی بازی فعالیت می کنند، می بایست توانایی های اولیه و مبانی سه بعدی را بدانند. این عنوانآموزشی بر روی نحوه ساخت یک کاراکتر بسیار تاکید دارد. چرا که شما اگر بتوانید یک کاراکتر را با تمام جزئیات طراحی کنید، به زودی خواهید توانست که هر موجودیتی را در محیط سه بعدی بسازید. این عنوان آموزشی بر روی نرم افزار ۳DMAX برای سطوح مبتدی و متوسطه طراحی شده است. سپس برای ادامه مطالب، اصول کار با NURBS و POLYGONS به سراغ نرم افزار قدرتمند Maya میرود. بدین ترتیب شما علاوه بر اینکه کار با هر جفت نرم افزارها را می آموزید، تجربه کار با دو نرم افزار مختلف را خواهید داشت. در بخش های بعدی طریقه طراحی جزئیات کاراکتر ها را در محیط SOFTIMAGE XSI یاد میگیرید. مرحله بعدی درگیر کردن کاراکتر با محیط واقعی است و اینکه چگونه فیزیک کاراکترها با یکدیگر تداخل نداشته باشندو روش های MOTION CAPTURE را به وضوح تدریس می کند. برای ایجاد حرکت در شخصیت ها، از کاراکتر و محیط بازی HalfLife استفاده شده است که این مجموعه آموزشیرا بسیار جذاب نموده است. در بخش هایی دیگر از مجموعه آموزشی خصوصیاتی که می توانید به اجسام القاء نمایید را می آموزید و اینکه چگونه پارامتر فیزیک را در یک محیط مجازی بسازید. این خصوصیات شامل برداشتن، پرتاب کردن، شکستن، انفجار، قوانین فیزیک و بسیاری از موارد دیگر هستند که کلیه آنها را در طی دوره آموزشی فرا خواهید گرفت. در بخش دیگر طراحی و کار با وسایل نقلیه آموزش داده می شود و نحوه پیاده سازی قوانین فیزیک بر روی آن توضیح داده می شود. سپس نحوه کنترل محیط بازی ها را می آموزید، از اینکه چگونه یک محیط بازی بسازید تا اینکه چگونه قوانین را برای سطوح تعریف کنید. در نهایت در این مجموعه با طیف وسیعی از ابزار ها و نرم افزار ها آشنا می شوید که به شما امکان می دهند که چگونه فایل های سورس باقی بازی ها را باز کرده و از فایل های آن استفاده کنید و سپس به کمک سایر ابزار های توسعه بازی، طراحی و همچنین برنامه نویسی بازی بتوانید کلیه اشیاء و کاراکترهایی را که طراحی نموده اید مدیریت کنید. پس از گذراندن این دوره، چیزی که خواهید دید، و نتیجه ای که خواهید گرفت، این است که شما یک طراح بازیهستید. طراحی کاراکتر را انجام می دهید، ابزارها و وسائل نقلیه را می سازید و سپس در یک محیط مجازی و به کمک قوانین فیزیک و برنامه نویسی به دنیای مجازی جان می بخشید. امیدواریم این مجموعه شما را در مسیر موفقیت یاری نماید. همه ی لینک ها مستقیم و بدون محدودیت دانلود هستند ، همچنین امکان خرید پستی هم داره برای دوستانی که امکان دانلود 36 GB رو ندارند. ![]() بیش از ۵۰ ساعت محتوای ویدیوهای آموزشی ، مرحله به مرحله از آشنایی با صنعت ساخت بازی،نرم افزار های رایج این هنر، مبانی طراحی و مدیریت منابع گرافیکی بازی و بسیاری دیگر، همه و همه تنها در بزرگترین مجموعه ساخت بازی کمپانی NOESIS پیدا می شوند.
|
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام ممنون
من متوجه نشدم اینا اموزش کدوم نرم افزاره دقیقا که گذاشتید؟ قبلا اقای تیشتار میخواستن اموزش بازی با یه نرم افزار بذارن(دقیقا یادم نیست چی بود) دیگه خبری نشد! منم در حال یادگیری موتور بازی هستم ان شالله کامل بشه کسی مایل بود کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم... |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۱۵)help me نوشته است: سلام ممنون سلام این مجموعه شامل آموزش های لازم مرتبط با بازی در مایا ، تری دی مکس و XSI و ... هست ، یعنی هرچی برای ساخت یک بازی لازم باشه در این مجموعه گنجونده شده ، ولی بستگی به مهارت فرد داره که در چه زمینه ای و در چه حدی بتونه بازی رو بسازه.
![]() ضمنا |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من یه زمانی توی یونیتی و 3DMax اسکریپت نویسی می کردم.
اما توی گرافیک اینقده خراب بودم که نتونستم کاری بکنم. اگه کسی به اسکریپت نویس نیاز داشت من هستم. حداقل شاید یه کمک کوچیکی بتونم بکنم. |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۸)bidel نوشته است: من یه زمانی توی یونیتی و 3DMax اسکریپت نویسی می کردم. برادر رضوانه خانوم ،گرافیست بازی هستند ، فکر کنم اگر تمایل داشتید می تونید با ایشون به جاهای خوبی برسید
|
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۸)bidel نوشته است: من یه زمانی توی یونیتی و 3DMax اسکریپت نویسی می کردم.سلام من دارم رو اموزش یونیتی و نرم افزار فلش و دایرکتور کار میکنم کمکی خواستم مزاحمتون میشم ... البته یسری ایده هاییم دارم خیلی خوبه که اینجا کسایی هستن که کار کردن و اشنایی دارن با این نرم افزارا... |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۵۰ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:سلامالآن به خاطر مشغله هام 24 ساعته پشت کامپیوترم. اصلا بیرون هم نمی رم. واسه همین می تونم به صورت اینترنتی با خیلی ها همکاری کنم. نمی دونم اما اگه کسی مایل هست من هم می تونم توی برنامه های بازی سازی شرکت کنم. تقریبا 4 ماه پیش کار با یونیتی رو کنار گذاشتم. آخه کار با آبجکت ها رو بلد نبودم. گرافیک بلد نبودم. کلا فقط از قسمت اسکریپت نویسی اش استفاده بردم. الآن یه چیز هایی یادم می یاد. اما اگه بحث جدیه و می خواین یه ایده ای رو عملی کنین و بازی سازی کنین من هم می رم مرور می کنم و خودمو تو اسکریپت نویسی قوی می کنم تا خودم رو به بقیه برسونم. نقل قول:قبلا اقای تیشتار میخواستن اموزش بازی با یه نرم افزار بذارن(دقیقا یادم نیست چی بود) دیگه خبری نشد!اون کاری که ایشون کردن در زمینه Game maker بود. یه جورایی استقبال نشد و کنارش گذاشتن. اما اگه ایده باشه می شه مخاطب رو میخ کرد به مانیتور. مثلا بازی Limbo یا حتی ماشیناریوم. الآن یه چند وقتی هست که آقای تیشتار نمی یان تالار. نمی دونم چی شده. کسی ازشون خبر نداره؟ یه جورایی از ستون های تالار محسوب می شدن.
|
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۵۱ توسط help me.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:آخه کار با آبجکت ها رو بلد نبودم. گرافیک بلد نبودم. کلا فقط از قسمت اسکریپت نویسی اش استفاده بردمخیلی خوبه ... شما که اسکریپت نویسی بلدید خیلی راحت میتونید با نرم افزارایی مثل فلش یا دایرکتور و امثالهم کار کنید البته اگه مایل باشید و بدردتون بخوره... ایده دارم صبر کنین اموزشا کامل بشه.. |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بهتره هر کاری در این زمینه رو به طور اساسی شروع کنید.
کارای متفرقه و اموزش ها ی ناقص فایده ای نداره،چون بعد یه مدت دلسرد میشید و رهاش می کنید. اول کتاب ، دوم کلاس ، سوم تمرین |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:یه جورایی از ستون های تالار محسوب می شدن.تیشتر؟ ستون تالار؟ ![]() چه شود تالاری که ستونش علی باشه ![]() ![]() ![]() ![]() من دارم میرم تو افق محو شم... ![]() چند وقته نام کاربریشو عوض کرده ولی کلا خیلی وقته نمیاد ، همون اوایل بهم گفته بود مشکل اینترنت داشته. دیگه خبری ازش ندارم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراخوان برای ساخت بازی "منجی" | hsmoa | 71 | 25,943 |
۹/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۸ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|
| دانلود بازی Shoot the target / اولین بازی ساخت ارتشی دات کام | سپهسالار | 4 | 3,704 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۷ آخرین ارسال: سپهسالار |
|
| آموزشهای “جنسی” بازیها به کودکان! | sarallah | 3 | 3,174 |
۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۲ آخرین ارسال: طالب نور |
|

![[تصویر: Besm_2.png]](http://s4.picofile.com/file/7850096769/Besm_2.png)

![[تصویر: mycz08ixgdte3x7mplh2.jpg]](http://gfxpedia.com/wp-content/uploads/2013/07/mycz08ixgdte3x7mplh2.jpg)

![[تصویر: buy2.png]](http://gfxpedia.com/wp-content/themes/gfxpedia-v1/img/buy2.png)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)