|
چگونه با کسالت ، رخوت و بی ارادگی مبارزه کنیم؟
|
|
۲۰:۲۱, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام بر شما دوستان.
همونطور که میدونید رخوت و بی ارادگی افتضاح ترین ایرادیه که هر فرد میتونه داشته باشه و به طور کلی در هر امری دست و پا گیرش میشه. چگونه میشه با این پدیده شوم جنگید؟ |
|||
|
|
۰:۲۴, ۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۳ ۰:۲۵ توسط یا ابوالفضل.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
برای خودتان هدف بگذارید . بعد برنامه بریزید مثلا تا هفته آینده کتاب را تمام می کنم.
از خداوند بخواهید تا ولی خودش را(امام زمان) در کنار شما قرار دهد تا به محض اینکه برای رسیدن به هدفتان سست شدید دستتان را بگیرد . ومانع سستی شما بشود. در نهایت هم با توکل وامید و مثبت نگری هر غیر ممکنی ممکن می شود. موفق باشید |
|||
|
|
۲:۱۰, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۵:۴۹, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۵:۴۹ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام از اولین بار که به این تاپیک سرزدم تغییری نکرده واقعا برام سواله چرا مغفول مونده ![]() تو تاپیک مدیریت زمان بخش زیادی فکر کنم در این مورد بحث شد بین دوستان پیشنهاد میکنم یکبار به این تاپیک از اول نگاهی بندازید ![]() دوتا سخنرانی مدیریت زمان استاد رائفی هم هست ان شاالله بحث اتلاف وقت هم تو همون تاپیک مدیریت زمان مطرح میشه که بخش مهمی از اون تعلله ![]() فقط با عرض پوزش دسترسی دائمی به نت ندارم برای همین یکم طول میکشه به اون بحث برسیم ![]() ![]() در پناه حق موفق باشید آدرس تاپیک تو امضام مشهوده دیگه... |
|||
|
|
۹:۴۴, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان من یه مشکل اساسی دارم دائما بی حال و کسلم.شب و روز هم فرقی نداره اکثرا میگن از کم خونی و کمبود آهنه
شما راهکاری واسه این معضل دارید؟ |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۳ ۹:۴۴)aminrafael3 نوشته است: دوستان من یه مشکل اساسی دارم دائما بی حال و کسلم.شب و روز هم فرقی نداره اکثرا میگن از کم خونی و کمبود آهنه به نام خدواند راهگشا سلام اگر مشکل جسمی باشه: بنده سالها با این مشکل دست و پنجه نرم میکردم تا این که حدود 2 ماه پیش با اطلاعاتی که از همین تالار کسب کردم راغب شدم به انجام حجامت. بعد از اولین حجامت آثار باور نکردنیش رو دیدم. بار دوم هم 17 رمضان بود. اگر تا حالا امتحان نکردید حتما حتما حتما امتحان کنید. البته زمان مناسب و ... هم برای حجامت در نظر بگیرید. اگر روحی و جسمی هست: سحر خیزی و حجامت(البته حجامت خودش به شددددت به سحر خیزی بنده کمک کرد) اگر روحی هست: باید به روح اعتقاد داشته باشیم
|
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست من حجامت رو زیاد انجام میدم ولی مشکل حل نمیشه
مطمئنا مشکل جسمی هست ولی راه حلشو نمیدونم |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۶:۲۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اخه مدلای کم خونی متفاوته
فقر اهن داریم هموگلوبین پایین کمبود ویتامین بی اسید فولیک حتی کمبود ویتامین D3 غلبه بلغم غلظت خون . . . همگی باعث خستگی و کسالت میشه همون علت پیدا کردنش واقعا سخته یه ازمایش کامل بدید و به نظرم پیش یه دکتر خوب سنتی برید الان که جوون هستید باید علتش رو پیدا کنید چون واقعا خستگی خیلی زندگی ادم رو تحت تاثیر قرار میده اینم درست کنید و بخورید " دو تا سیب سرخ رو رنده کنید. بعد یه قاشق غذا خوری گلاب و 3 قاشق عرق بید مشک اضافه کنید(که من بیشتر میریزم) و بسته به سلیقه کمی عسل همه رو قاطی کنیذ بذارید یخچال و صبح نوش جان کنید و اما خواصش این فالوده خون ساز هست و خون صالح تولید میکنه(یعنی غلیظ نیست،یه چیزم بگم که صبحانه قبل از ساعت 9 خون خوب و بعد از اون و حتی وعده ناهار خون غلیظ تولید میکنه) سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه. خستگی ذهنی و جسمی رو کاهش میده سموم بدن رو در صورت مصرف متناوب خارج میکنه " حجامت رو هم با تشخیص پزشک انجام بدید واسه بعضیا مضر هم هست
|
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک اقبال یاادبار قلب را مطالعه نمایید نشد ادامه دهم،ان شاءالله بعدها مطالب خیلی خوبی دارد نقل قول:إنّ لِلقُلوبِ إقبالاً و إدباراً |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونه بعد از دعوا با همسرمان آشتی کنیم ؟ | fazkade | 0 | 1,026 |