|
ღღشیرینی معنویღღ
|
|
۱۷:۰۷, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۲:۳۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) : در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد ، كه نزد خدای عز وجل محبوبتر و ارجمند تر از ازدواج باشد . (بحار الانوار . ج103 0ص222) (یادگاری) سلام به دوستانه گلم در تالار بیداری اندیشه با اجازه ی گروه مدیریت سایت خواستم شیرینی ای هر چند کوچک تقدیمه تمامه شما عزیزان کنم. از اونجایی که من علاقه زیااادی به این تالار دارم و یجورایی با تالار زندگی میکردم،نتونستم شما دوستانه عزیزم رو در شادیم سهیم نکنم . بنابراین زیارت عاشورایی با تعقیباتش همراه با یک سوره یاسین به نیابت از همتون میخونم. امیدوارم مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیره و شما عزیزان هم از من بپذیرید. البته من خیلی در لحظات قرائت خطبه عقد به یاد همتون بودم. مخصوصاً دوستانه مجرد تالار!!! . . . اینجا جا داره از یه دوست و همراه بسیااار عزیزی (یکی از دوستانه تالار)که در لحظات دشوار و پر استرس قبل ازدواجم، همراهم بودند و از صحبت هاشون استفاده کردم و خیلی کمک بهم کردند، راهنماییم کردند و خیلی اذیتشون کردم،تشکر ویژه و فراوان کنم. اجازه ندارم اسمشون رو ببرم ولی میگم: یه دنیا ازتون ممنونم و آرزوی بهرتینها رو واستون دارم ... ![]() ![]() ![]() . . . ازتون خواهش دارم با دلهای پاکتون واسه من و همسرِ عزیزم هم دعا کنید.چون همه ی زیبایی های اخیر زندگیم رو مدیون دعای خیر شما خوبان و خانواده ی عزیزم هستم. ![]() ![]() ![]() موفق و خدایی و خوشبخت باشید ![]() ![]() یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۳۵, ۱۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب خدمت دوستان علی الخصوص خواهر گرامی خانم آفتاب! تبریک میگم بهتون کامل شدن نیمی از دینتون رو! ........................................................................ پ ن: البته باید بگم که من پنج ماه پیش که عقد کرده بودم یادم نبود که این تاپیک تو تالار هست جهت اطلاع امر... خب من هم پنج ماه پیش یعنی مرداد ماه به قول عبد الرحمن: بند کفشمون باز شد و ما هم نیمی از دینمون کامل شد! از اون به بعد هر مجردی بهم تبریک میگه... بهش میگم: ان شاء الله روزی جمیع آرزومندان!!!!!
|
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۱۷/دی/۹۴
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۴ ۷:۳۵)حضرت عشق نوشته است: سپاسگزارم برادر ارجمندم همچنین منم به شما تبریک میگم ان شاالله در کنار همسر گرامی زندگی سرشار از آرامش و نیکبختی و پر از عطر یاد خدا داشته باشید .
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲۵/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۴ ۲۲:۳۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
ی خبر خیلی خوب دیشب ب دستم رسیده ![]() از دیروز تا الان فرصت نمیکردم بیام خبرش رو بذارم روی تالار، اما کلی ذوقش رو داشتم ![]() دوست عزیزم، همسفر گلم و یکی از خانوم های خوب تالار ک از قدیمی های تالار هستن هم همین چند روز پیش عقدشون بود... مرهم خانوووم عزیزم ، ان شاء الله خوشبخت بشید و سال های سال زیر ِ نگاه ِ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با همسر بزرگوارتون زندگی خوبی داشته باشید ![]() شاید براتون جالب باشه
مراسم عقدشون رو سر مزار شهدای گمنام شهرشون گرفتن ... بازم تبریک میگم مرهم جان ![]() |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و خدا رو بی نهایت شکر که قرعه به نام من افتاد تا قاصد خبری خوووووش باشم و همه با هم در این شادی سهیم باشیم . ![]() ![]() ![]() ![]() دوست عزیزم هم تالاری گلمون رکن الهدی نازنین هم به جمع متاهلین پیوست ![]() ![]() رکن الهدی جان صمیمانه به شما و همسرت تبریک میگم در کنار هم خوشبخت و سعادت مند باشید و ان شاالله قسمت تمام مجردهامون و این تاپیک همیشه به روز باشه برای خوشبختیشون صلوات ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: a%20%289%29.gif]](http://forum.zaman-aj.ir/smile/3/a%20%289%29.gif)

هم دعا کنید.

![[تصویر: large-purple-flowers.jpg]](http://fla.fg-a.com/flowers/large-purple-flowers.jpg)