|
برای ماه رمضان آینده آماده شویم - سلسله مباحث استاد پناهيان
|
|
۸:۵۹, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۳ ۷:۵۲ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هر سال ماه رمضان با خودم فکرمیکنم این ماه هم گذاشت و من آدم نشدم و سال بعد هم همینطور و...ا بیاید امسال از همین اول یه برنامه داشته باشیم برای این که ماه رمضان سال بعد بهتر باشیم و آماده تر.پیشنهاد من یه سلسله جلسه است:ا سلسله جلسات تنها مسیر (حاج آقا پناهیان)ا این جلسات مباحث مهمی است درباره دینداری وخودسازی، سبک زندگی دینی، تربیت ، خانواده، و...ا از امروز ان شاء الله قصد داریم این سلسله جلسات رو هفته ای یک جلسه روی وبلاگ بگذاریم و بحث کنیم تا ان شاء الله ماه رمضان سال بعد ضیافتی با سطحی عالی تر داشته باشیم. شما هم میتونید با ما همراه باشید جلسه اول
کارهای خوب کدام یک مهم تر است؟ آیا معارف دینی نظام دارند؟چگونه باید آن را فهمید؟ ارزیابی و خوب و بد بودن خود را چگونه باید تشخیص دهیم؟ نخ تسبیح فضائل چیست؟
|
|||
|
|
۹:۳۵, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگه مورد توجه قرار گرفت بفرماييد تا آدرس دانلود جلسات ديگه هم قرار داده بشه البته كل مطالب و دانلود سخنرانيهاي استاد پناهيان در پايگاه اينترنتي موسسه عصر بيان معنوي قرار داده شده است. پيشنهاد ميكنم حتما گوش بدين ضرر نميكنيد.
يا علي. |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اهم مسائل در جلسه دوم: معنای دقیق اختیار انسان؟ انواع تمایلات انسان کدام است؟ جهاد اکبر چه زمانی شکل میگیرد؟ نظام دین بر اساس فرمایش امیرمومنان چیست؟ دانلود كنيد كيفيت بالا 15 مگابايت كيفيت پائين 6 مگا بايت
|
|||
|
|
۹:۵۳, ۱۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۳ ۹:۵۸ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از ماه مبارک رمضان بنده یک سلسله جلسات را در اينجا از طرف گروه پاتوق بچه شیعه ها قرار دادم با عنوان تنها مسیر(راهبرد اصلی در نظام تربیت دینی) انتظار من این بود که افراد بیشتری از گروه این سلسله جلسات رو دنبال کنند. بنده چندين مورد در این مباحث کلاس رفتم و استاد دیدم و مطالعه داشتم ولی این جلسات انصافا خیلی مفید و ویژه هستند و لذا میخواستم از بچه هاي انجمن مجددا دعوت کنم که هفته ای یک ساعت به گوش دادن این سخنرانی ها اختصاص بدن.هر جلسه سخرانی حدود یک ساعته. در جلسه نهم این سلسله جلسات خلاصه ای از هشت جلسه قبل ارائه شده برای تصمیم گیری درباره گوش دادن میتونید جلسه نهم رو گوش کنید تا کلیت بحث دستتون باشه. لطفا این سلسله جلسات رو به نزدیکان و دوستان و کسانی که براتون عزیز هستند هم معرفی کنید. ![]() دانلود جلسات قبلی تنها مسیر
تنها مسیر / جلسه اول/ حاج آقا پناهیان[/b] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ***خطبه شعبانیه (مقدمه ای مهم برای ورود به ماه رمضان) *** | أین المنتظر | 2 | 2,518 |
۲۱/اردیبهشت/۹۷ ۰:۱۳ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| طرحی برای استفار و توبه در ماه مبارک رمضان | منادی حق | 0 | 1,325 |
۲۰/تیر/۹۲ ۲۳:۳۴ آخرین ارسال: منادی حق |
|
| اشعار زیبا برای ماه رمضان | ali0077 | 0 | 1,323 |
۱۷/تیر/۹۲ ۱۲:۳۹ آخرین ارسال: ali0077 |
|
| استغفار برای ظهور (وبلاگ استاد) | DRiVeR | 3 | 2,567 |
۳۱/خرداد/۹۲ ۸:۲۶ آخرین ارسال: DRiVeR |
|

![[تصویر: 334455.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144903300/334455.jpg)