کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خارجی ها در مورد ایران چه میگویند
۱۲:۴۷, ۱۱/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۸ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب :

معمولا توی بازی های انلاین یا سایت های خارجی و هر جایی که جوون ها اونجا هستن، پیش میاد که با یکی بحث میکنی ، یا حرف میزنی در مورد چیزای مختلف و از اونجایی که انگلیسی حرف زدن ما خیلی داغونه به زور مطالب خودمون رو انتقال میدیم.

امروز با یه جوان 22 ساله ترکیه ای حرف میزدم . یه حرفای جالبی زد که گفتم میتونه شروع کننده یه تاپیک باشه و بعدا هم سعی میکنم تکمیل کنم ، البته دوستان هم اگه چنین چیزایی داشتن اینجا بذارن تا استفاده کنیم. ابته دوستان که زبانشون از ما خیلی بهتره

فقط نخندید لطفا.

.
.
.
.
.
2Girls1QoP: oh u from iran ?
Mamad Trust: yea
Mamad Trust: and u ?
Mamad Trust: hmmm
2Girls1QoP: im from turkey
Mamad Trust: nice to meet u
2Girls1QoP: we are neighbors
2Girls1QoP: yea my name is omar
Mamad Trust: my name is Mohammad
2Girls1QoP: ömer in turkish its an arabic name actually
2Girls1QoP: but idk how to write in arabic Big Grin
Mamad Trust: i know it
Mamad Trust: عمر
2Girls1QoP: oh thx
Mamad Trust: عمرو ؟
2Girls1QoP: i just know reading arabic a bit
2Girls1QoP: for reading Quran.
Mamad Trust: mee too
Mamad Trust: good
2Girls1QoP: how is goin on Iran
2Girls1QoP: i reading news but ,they dont say good things.
Mamad Trust: new is diyng
Mamad Trust: liyng
Mamad Trust: *
2Girls1QoP: yes our media are fully of bastard.
Mamad Trust: they say we are terorist ! ?
2Girls1QoP: no no.
2Girls1QoP: u know erdogan?
Mamad Trust: your peresident
2Girls1QoP: yes this bastard.
2Girls1QoP: he dont like ahmedinejad
2Girls1QoP: and he support the other side long time.
Mamad Trust: hmmmm
2Girls1QoP: and as i know he gave free weapon
2Girls1QoP: he is ....... thief and bastard he sell weapon and supplies israel too.
Mamad Trust: ahmadinejat left the president in 2012
Mamad Trust: now Hasan ROhaji is our president
2Girls1QoP: yes i know.
Mamad Trust: rohani*
2Girls1QoP: actually i like ahmadinejat
Mamad Trust: hmmm
Mamad Trust: good
Mamad Trust: why ?
2Girls1QoP: he seems good ppl isnt he ?
Mamad Trust: he is good man
2Girls1QoP: and my english is disaster sorry for that Big Grin
Mamad Trust: our enemise seen as a very bad man :S
2Girls1QoP: yes

----------------------------------------

خیلی جالبه که از اردوغان اینجوری تعریف میکنه. ترکیه به اسرائیل سلاح میفروشه ؟
دیدید همیشه ما میگیم مرغ همسایه غازه ! واسه اونا هم مرغ همسایه غازه . ما از احمدی نژاد بد میگفتیم و میگفتیم ترکیه خوبه ، اونا از اردوغان بد میگن و میگن ایران خوبه !
حتی خیلی از جووناشون انگار میدونن ایران کشور بدی نیست و نشون میده این حرف های کوچیک ، این پیج هایی که گاهی ایرانیا درست میکنن برای معرفی کشور و جمهوری اسلامی میتونه مفی باشه.

نظر شما چیه دوستان ؟

پ.ن: اگه مطلب مشابهی دارید ممنون میشم بذارید که ما هم بخونیم.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، Mitsonary ، Aryha ، میرزا احمد ، MAHDI59 ، help me ، نرگس مهدوی ، Havbb 110 ، | جستجوگر | ، آیات ، Ali#59 ، فدايي ولايت ، rezamohammadi ، حوریه سادات ، MohammadMeraj ، شیعه تنوری ، سعید714

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۱, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول: ایران کاملا شناخته شده است؟[تصویر: biggrin.png]
خصوصا با این دو نکته
چرا نباشیم! به ما می گن محور شرارت! انگاری این ما هستیم که ته کلاس نشستیم!
اصن مو به تنم سیخ می شه. تصور کنید با لقب "محور شرارت" بریم توی یه خیابون تو پاریس قدم بزنیم.
خدا بزرگه.
یه روزی همه حقیقت ایران رو متوجه می شن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، aaaaa ، آیات ، فدايي ولايت
۲۲:۰۳, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
بنده قصد بی احترامی نداشتم ، یادم رفته بود سانسور کنم . شرمنده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، aaaaa ، فدايي ولايت
۲۲:۰۸, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول: بنده قصد بی احترامی نداشتم ، یادم رفته بود سانسور کنم . شرمنده
چی رو سانسور قرار بود بکنید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۲۲:۴۴, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۸)bidel نوشته است:  چی رو سانسور قرار بود بکنید؟
چیز خاصی نبود ، یه حرفی کپی کرده بودم ، درست پست عزیز ناراحت شده بود و من حواسم نبود. ویرایش شد.
از بحث خارج نشیم.

این کسی که باهاش حرف زدم ، اهل سنت بود و اتفاقا خیلی هم از داعش بدش میاد. واقعا گاهی حسرت میخورم که چرا زبانم بهتر نیست ... Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa ، آیات ، فدايي ولايت
۲۲:۵۵, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
با این جور چت کردن ها می شه وجهه ایران رو بهتر کرد.
اما بهترین روش همون PressTV بود که منهدمش کردن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۲:۳۲, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۴)Mohammad Trust نوشته است:  واقعا گاهی حسرت میخورم که چرا زبانم بهتر نیست ... Sad

من هم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، فدايي ولايت
۱۴:۱۸, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin یعنی اوضاع زبانت بدک نیستا ولی سوتی هم کم نداشتی Big GrinBig Grin
من هم تو شبکه اجتماعی فیس**ک Big GrinBig Grin هم یه دوست آمریکایی دارم اهل سینت آنا، لس آنجلس هستش !! از اونجایی که با من دوسته و داداش جونش شدم Big GrinBig Grin فارسی هم یاد گرفت تا حدود کمی... کلا اونجا هم از ایرانیا بد میگن تو شبکه هاشون تو فامیلشون که کلا از آسیایی ها بدشون میاد !!! ( یه بار پسر دایی اش تو نیمباز بود فکر کرد من ایتالیایی هستم (به خاطر اسمم انگار) Big GrinBig Grin میگفت آسیایی ها بد هستن و تروریست (طرف به قول خود دختر عمه اش خیلی احمقه Big Grin) من هم حسابی از ایرانی ها واسه دوستم تعریف کردم و گفتم که ایران کشور خوبی هستش و الانم اکثر دوستاش آسیایی هستن الان کلا آدم خوبیه !!! متاسفانه جو بد رسانه ای وجود داره !! اونم تا حدودی پیش دوستاش از ایرانی ها تعریف کردش...
راستی با اینکه یه کاتولیک معتقد هستش اما تو پروفایلش دین رو اسلام زده و حتی اسمشو گذاشته فاطیما که انگلیسی اسم فاطمه هستش !!! Wink
(ولی خدایی انگلیسی حرف زدن هم سختا خیر سرم 5سال کلاس زبان رفتم و جدا از اونم خیلی رو زبان تاکید دارم و میخونم ! اما واقعا در عمل سخته !!! دیگه تو نیمباز از Voice chat استفاده کنی متوجه میشی هیچی بلد نیستی زبان پس خدایی درسته که بودن تو محیط کشور های خارجی خیلی تاثیر داره تو بهبود زبان !!)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر |
۰:۴۴, ۳۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۴۷ توسط سرباز گمنام313.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نه خدایی بد نبود کجاش خنده داشت تازه مال من بدتر از تو من هم با یه برزیل ای چت میکردم گفتم نظر تو در مورد ما ایرانی ها چیه گفت شما تنها کشوری هستید که لنگه ندارید هیچ کشوری را نمشود با شما مقایسه کرد بعد ازش پرسیدم به نظر تو ما تروریست ایم گفت نه نه اصلا تروریست های کشور های غربی و عربستان و ..... هستند خیلی خوشهال شده بود که با من یک ایرانی صحبت کرده بود خدا حافظی کرد و رفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، Mitsonary ، | جستجوگر | ، فدايي ولايت
۱:۲۸, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
یا الله .

منم موردای زیادی بوده که برخورد داشتم و اکثرا هم از طریق بازیای آنلاین که ی مدتی به شدت درگیرشون بودم .

ی موردش که خیلی جالب بود، توی بازی بیلیارد بود اگه اشتباه نکنم، با یکی داشتم بازی میکردم، یکم بازیش ضعیف بود . اهل برزیل بود . یکم که بازی کردیم، ی پیام فرستاد که بازیت خوبه و از این حرفا . خلاصه منم دیدم انگار دوست داره صحبت کنه، گرفتمش به حرف .
سنش کم بود، 11-12 سالش بود فکر میکنم . کلا نظر خاصی در مورد ایران نداشت (شاید بخاطر سنش بوده باشه) خیلی عادی رفتار کرد وقتی بهش گفتم اهل ایرانم . یکم که از مکالممون گذشت، با استعانت از برادر عزیز Translate.google (Big Grin) ی چنتا جمله برزیلی براش نوشتم ی دفه دیدم شروع کرد روغگو بستن به ریش ما . خلاصه گفتم چرا اینجوری میکنی، گفت دروغ میگی، تو برزیلی هستی، مارو فیلم کردی . حالا منم نمیدونستم به چی قسم بخورم طرف حالیش بشه . آخرشم بنده خدا ترسید فرار کرد !Dodgy

ولی اکثر برخوردام توی کانتر بوده . ی زمان ی گروه سه چهار نفره بودیم، کارمون شب زنده داری البته با کانتر بود . تو سرور خیلی کشورا رفتیم . بازخوردا از ترکیه وحشتاک بد. برخلاف پست اول تاپیک، که طرف برخورد خوبی داشته، با دیدن Persian توی نیک ما، شروع میکردن هرچی از دهنشون در میاد به ما گفتن . بعضی وقتا هم درگیری بالا میگرفت دو طرف بسیار همدیگه رو مورد لطف قرار میدادن !
آلمانیا اکثرا ذهنیت خوبی از ایرانیا دارن و تو بیشتر برخوردا خوب رفتار میکردن .

سرورای آمریکایی هم به همین شکل . کمتر می شد که رفتار بدی بکنن یا از اون بازخوردای عجیب غریب داشته باشن .
ی بار یکی از آمریکایی‌ها ی چیزی گفت، تو حس و حال خامی احساس غرور کردم Big Grin:
« گفت ما این بازیو اختراع کردیم، ولی الان داریم مدام به شما میبازیم ».
واقعیت هم این بود . بازیکناشون در مقابل بازیکنای ایرانی هیچی نبودن . هروقت ی بازیکن ایرانی میرفت توی سروراشون، شاخص میشد .

درکل فکر میکنم زیاد نمیشه کسایی رو که توی دنیای نت تعاملات دارن ملاک قرار داد . اونا معمولا سطح آگاهیشون از ایران بالتر از عامه هست شاید یکی از دلایلش همین برخوردا باشه ...
من که شخصا بجز یکی دوتا کشور، رفتار نامناسبی از باقیشون ندیدم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
۲:۴۲, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
خب هنر نزد ایرانیانه دیگه...اینقدر بیکاریم و میشینیم کانتر بازی میکنیم که از همه کشورا سریمBig GrinBig Grinالبته کاملا بلانسبت شما

درضمن آقای محمد تراست اون کلمه ای که توی پست اول حذف کردید ، معنیشپیش ما ایرانیا با معنی اصلیش کاملا فرق میکنه! پیش ما بد معنی میده ولی بزنید تو دیکشنری ، اون ترجمه ای که من دیدم خیلی فرق داشت با تفکر ما ایرانیاBig Grin به جان خودش...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر |
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا