|
آیا گناه است؟
|
|
۱۵:۵۶, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
خیلی وقته سوالی تو ذهنم هست که دنبال جوابش میگردم و معمولا به تناقض میرسم فرض کنید یک نفر در جمعی زندگی کنه که امکان خروج از آنرا نداره،مثلا خانواده، و اون جمع برای خودشون عرفی داشته باشن که پایبند شدن به آن عرف گناه باشه. و مقابله ی با اون جامعه یا خانواده امکان پذیر نباشه حالا اگر اون فرد مرتکب اون عمل بشه در حالی که احساس خوشایندی نداره و در عین حال فرار از آن هم خیلی سخت باشه،در نامه ی اعمال این فرد گناه محسوب میشه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۹, ۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۳ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
جناب بیدل
حرف شما رو قبول دارم، ایران اصلا به هیچ عنوان کشور چندان اسلامی نیست! چون هیچ وقت تو یه کشور اسلامی، مسلموناش کاری نمیکنن اسم دین تو همه جای دنیا خراب بشه! کشوری که نصف جمعیتش نماز نمیخونن، سه چهارمشم حجاب ندارن نه نمیتونه اسلامی باشه!اینا به کنار، چنین کشوری که اکثر مردمش راحت به هم دروغ میگن قضاوت میکنن غیبت میکنن ووو... اسلامی که نیست، از بلاد کفرم بدتره!! ولی با همه ی اینا، چه کشوری میشناسین که هم ارزش های انسانیو رعایت کنن و هم ارزش های دینیمون رو؟! هیچ جا! تو برو خود را باش... جناب aaaaa اگه براتون هیچ راهی، تاکید میکنم هیچ راهی جز قبول حرف خونواده نمونده؛ بنظرم حتما به اهل بیت متوسل بشین..شعار نمیدم بخدا، چیز خیلی ماورایی هم نیست، امام والد شفیقه..اینو مطمئنم که اگه ازشون بخوایم بی جوابمون نمیذارن..مخصوصا تو این موارد.. |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:جناب بیدلمن عادت دارم وقتی سیستمم دچار مشکل شد کلا سیستم عاملو عوض کنم. بعضی وقت ها تا سه بار نصب می کنم و پاک می کنم تا به نتیجه مطلوب برسم( اینو فعلاً گوشه ذهنتون داشته باشین) تا حالا روی کاست چیزی ضبط کردین؟ کاستی که قبلاً چیزی روش ضبط شده باشه، این دفعه با کیفیت بدتری صدا رو ضبط می کنه(این رو هم داشته باشین) همین امروز صبح یه خبر به من رسید از قیمت ماشین. اگه فرصت کردم یه تاپیک براش می زنم چون بحث خیلی مهمیه. فقط بگم تو این مملکت بخور بخوره(این رو هم داشته باشین) یه نکته مهم تر هم هست. شما تا به حال Ice Tea خوردین؟ من حوصله ندارم هر روز صبح چاییم رو با تعلبکی بخورم. با دو قالب یخ سر و ته کار رو هم می یارم. من این کار رو حدود 10 سال هست می کنم. چای با یخ هم برام لذت بخشه. اما دو سه سالی هست که یه چیزی به نام Ice Tea مود شده. ملتی که منو مسخره می کردن حالا عین چی دارن می خرن و باهاش عکس می گیرن(!) تو همچین جامعه ای میشه ارزش اسلامی(یا ارزش دینی) پی ریزی کرد؟ ********************* مثل اینه که بگین من یه موبایل می خوام با دوربین 20 مگاپیکسل و لنز کارل زایز. اما پیدا نمی شه. 10 مگاپیکسل کارل زایز پیدا میشه و 20 مگاپیکسل با لنز معمولی. چی کار می کنید؟ کدوم رو انتخاب می کنید؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:تو همچین جامعه ای میشه ارزش اسلامی(یا ارزش دینی) پی ریزی کرد؟ نه از من و شما برنمیاد..حرفاتون رو هم قبول دارم ولی شما غیر از ایران کجا مدنظرتون هست که شرایط مطلوبتون رو داشته باشه؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:نه از من و شما برنمیاد..حرفاتون رو هم قبول دارم ولی شما غیر از ایران کجا مدنظرتون هست که شرایط مطلوبتون رو داشته باشه؟جمهوری لحد خودمم جای بهتری رو سراغ ندارم |
|||
|
|
۱۰:۳۹, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دوستانی که برای نظرسنجی به گزینه بله اعتقاد دارند یه کمی بیش تر توضیح بدن
چون ما در آیات و روایات زیاد داریم که بعضی از گناهان در شرایط خاص گناه محسوب نمیشه مثلا دروغ گفتن وقتی که جان مومن در خطر است خوردن گوشت حیوان حرام گوشت وقتی گرسنگی به حد مرگ برسه خوردن روزه وقتی بیماری وجود داره حالا میخوام ببینم این شرایط یرای هر گناهی صادقه یا فقط همین چند مورده؟ چون نمیتونم بگم الآن شرایطه اضطراره چون به قول دوستان هنوز راه فرار کردن وجود داره
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

وجود داره