کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشورت می خوام!
۱۳:۰۹, ۱۷/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۸ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام!
برای ارئه بحث و معارف دین به مخاطب با توجه به رده سنی های متفاوت چه را هایی پیشنهاد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل: پرسش و پاسخ. صحبت و گرفتن نظرات در خلال پخش کلیپ و ...
گروه ه ها غالبا 15 الی 20 نفره هستن!
رده های سنی:
1) کودکان
2) نوجوانان
3)جوانان
4) میانسالان
5)پیشکسوتان
دو تای آخر خیلی مهم نیست!
سه راول بسیار اهمیت دارد!
از مشورت همه دوستان استفاده می کنیم!
یا مــــــ ا د ر!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، عبدالرحیم ، شیدا ، aaaaa ، Mohammad Trust ، m.hossein ، یاســین ، فدايي ولايت ، مجید املشی ، ali0077 ، rezamohammadi ، السا ، حوریه سادات ، fazel ، محمدهادی ، fiftynine ، ضحی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۳, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۰۸)شیدا نوشته است:  بله مسئولیت پذیری خیلی مهم و خوبه ولی من بیشتر مد نظرم بود که دوستان جزیی تر در مورد این مسئله صحبت کنن
مثلا یه نمونه دیگه که یه عزیزی پیشنهاد داده بودن این بود که بچه ها رو ترغیب کنیم اخبار جوانه ها رو ببینن و خلاصه خبراشو بگن
یا خبری که خوششون اومد و جالب بود رو بیان کنن حالا من اینو به عنوان نمونه گفتم اگه دوستان موارد دیگه میدونن لطف میکنن بگن

حالا تو جزئی کردنش زیاد فکر نکردم ولی برای مثال بهشون گفتیم که این برنامه ی بچه های مسجد که شبکه دو پخش میکنه رو ببینن و خلاصه ای از مطالبش رو تو حلقه بیان کنن! حالا با یه شرایطی خاصی به بعضی هاشون جایزه میدیم!
ولی هنوز زیاد وقت رو این مبحث نذاشتم! چون فعلا دارم بیشتر روی نحوه ارائه ی بحث تو ساعت خود حلقه بیشتر تحقیق می کنم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]