|
نقد سريال ظهور قسمت1
|
|
۱۴:۲۴, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هدف نقد و بررسي همه جانبه ي سريال ظهور دوستان اين نقدها قسمت قسمته و در هر پستي يك قسمتش نقد ميشه در اين قسمت من مي خوام به چند مورد اشاره كنم اول از همه اين چيزاي رو كه شما ميدونيد 1 درصد فري ميسن يك انجمن مخفيه فاقد ارزشه و منحرف كننده ي اذهان مردم فري ميسن به علت مخفي بودنش هيچ وقت رازهاش افشا نميشه اين مواردي كه شما الان ميدونيد چيزي كه خود مينها مي خوان بدونيد و كاملا منطقي هم هست كه همش دروغه چون ميسنها كه نميان راست ماجرارو به شما بگن هيچ كسي قدرت اين و ندار كه تو ميسنها رخنه كنه و به واقعيت دست پيدا كنه اين موارديم كه الان تو جامعه ما و حتي دنيا انتشار پيدا كرده چيزاي كه خود ميسنها افشا كردن اگه بهشون اعتماد داريد پس بپذيريد اگر هم اعتماد نداريد كه نداريد بقيه داستان رو دنبال كنيد سريال ساختگي ظهور دوستان بيايد منصفانه قضاوت كنيم شما اگر جاي سازنده هاي اون سريال بوديد و اون اطلاعات درست بودن و شما از اون اطلاعات اگاهي داشتيد اصلا ميومديد افشا گري كنيد؟ بزاريد بهتر توضيح بدم شما ميدونيد كه فري ميسن خيلي قدرتمند تا جاي كه همه ي قدرتهاي جهاني و تي وي ها و نابغه ها و ...همه همه رو داره و ابي خورده نميشه كه اينها ندونن(رائفي پور) !!!ايا بازم مياد اين سريال رو بسازيد اگر اين كار رو بكنيد حماقت كرديد!!چرا ؟ چون فري ميسن با اون همه قدرت نميشينه نگات كنه تو هم هي واسه خودت سريال بر ضدشون بسازي مطمعنا ترورت مي كنن حالا بازم ميسازي فك نكنم اصلا بحث هم سر جان فداي و ....نيست بايد جانت رو در راهي فدا كني كه ارزش داشته باشه اين يعني چه؟؟؟ ![]() اين يعني اينكه اگه شما جو بگيرتتون و بياد بگيد نه من ميسازم بزار كشت شم مهم اين مردم اگاه كنم ميشه!!نه عزيزم نميشه چون نمي توني مردم رو هم اگاه كني تنها كشته ميشي چرا چون معلوم شايد خيلي به خودت فشار بياري بتوني سه قسمت رو بسازي بعدش ميري اون دنيا و مردم هم اصلا نميدونن كه شما تو اون سقسمت چي گفتي و چي مي خواي بگي خودتم كه اون دنيا تشريف داري كانكت نميشه بري تو يوتيوب و بقيش رو بسازي حالا جداي از شوخي شما بودي ميساختي اين سريال و؟وقتي نميزاشتن و نتيجه ي نداشت و كشته هم ميشدي؟ اما چرا ساخت شد و چرا سازندگان كار خيلي ريلكس و اروم تمام قسمتهاش رو ساختن و هيچ مشكلي پيش نيومد؟ چرا جلوشون و نگرفتند چرا كشته نشدند؟ فعلا تا اينجا رو داشته باشيد كه با سوالات بيشتر سردرگم نشيد و تمركز داشته باشيد
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۶, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:اتفاقا شما دارید سطحی نگرید می کنیددوست من واقعا شما باورتون شده كه اينها هر چي بگن درست و انجامش ميدن!!؟ سياست خيلي پيچيدتر از اين حرفاست!! همين رائفي پور خودش مي تونه يه ميسن باشه شما فك مي كنيد حرف حرف كوچه بازار اينها انحراف اگه قرار بود هر كاري كه مي كنن من و شما هم ميدونستيم ديگه واويلا بود نقل قول:شما الان دارید این رو می گویید ...تعبيرتون اشتباه بود من داشتم از رافي پور مي گفتم شما قضيه رو به سيد حسن كشوندي من هم در مورد ايشون حرف زدم چون ايشون چهر هي شناختتري هستش خب معلومه سياست براي اين دو فرق مي كنه سوتعبير!!! نقل قول:چه ربطی دارد ...من گفتم منحصرا من گفتم فقط براي اينكه تاثير گذاره ماله فري ميسن!!؟دوست من من بعدا توضيحش دادم چرا با كلمات بازي مي كني؟من اين و به عنوان مقدمه گفتم ا نقل قول:ولا اینکه برای حرف هاتون سند بیارید که می گویید دارد از هم می پاشدمتاسفانه شما به عرايض بنده توجه نمي كنيد من فرض كردم مثال اوردم كه اصل قضيه رو متوجه بشيد اما متاسفانه اصل و ول كردي داريد اين و مي گيد كه چرا داره از هم ميپاشه!!!!!!!!! ![]() ![]() نقل قول:مسلمان هستید؟؟؟شما با هر كسي بحث كني جاي جواب دادن سوالش تفتيشش مي كني!!؟ شما لطف كنيد علمي جواب بديد بنده مسلمان باشم يا نباشم به كسي ربطي نداره شما علمي جواب بديد چه باشم چه نباشم مي پذيرم نقل قول:کدوم قسمت؟؟؟ كلا قضيه خيلي متفاوته حالا بعدا توضيح ميدم |
|||
|
۱۳:۲۲, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۲۳ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آقای فیری میسن
الان سوال اصلی شما اینه که اینا اگر میخواستن میتونستن جلوی رائفی پور رو بگیرن؟ یا جلوی پخش مستند ظهور؟ یا نمیومدن خودشون توی فیلم ارباب حلقه ها اون چشم سائرون رو شِت و پِت کنن؟؟! ![]() الان میخواستم ببینم سوال شما دقیقا همینه؟درست متوجه شدم؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۲۷ توسط freemason.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:در تائید جناب النور یکی از اهداف اصلی صهیون ترور این فرد هستش یک تحقیق کوچک میتونه تعداد تروررهای نافرجام در مورد این فرد رو برای شما مشخص کنه. اینجور نیستش که ما ها هم امکانات و توانایی های سری نداشته باشیم که اگر اینجور نبود نمیتونستیم 33 روز جلو مجهزترین ارتش دنیا مقاومت کنیم.واقعا معلوم نيست چي به چي؟؟؟؟ هر كسي تعبيري از ماسونها داره يكي مي گه ابرقدرتند يكي مي گه بابا چيزي كه نيست من ميرم برات اطلاعات مي كشم بيرون دوست گرامي بزرگترين و مرموز ترين انجمن به گفته ظهور و رافي اين فريميسن كه تو خيلي از امور مهم دنيا دخالت دارن اون وقت چطوري ميشه يكي كه كار درستم هست بر داخلشون؟ چون اونها كاردرستر از اون هستند پس نميشه بايد فردي بتون وارد اون گروه بشه كه خودش متعلق به يه گروه قدرتمند باشه شما اونجاي كه به كارتون نمياد مي گيد رافي پور گندش مي كنه اينطوري نيست اونجايم كه به كارتون مياد مي گيد درست خب اين كه نميشه نقل قول:آقای فیری میسنتا اينجا بله نقل قول:در تائید جناب النور یکی از اهداف اصلی صهیون ترور این فرد هستش یک تحقیق کوچک میتونه تعداد تروررهای نافرجام در مورد این فرد رو برای شما مشخص کنه. اینجور نیستش که ما ها هم امکانات و توانایی های سری نداشته باشیم که اگر اینجور نبود نمیتونستیم 33 روز جلو مجهزترین ارتش دنیا مقاومت کنیم.دوست گرامي اول بيا اجنه رو ثابت كن بعد در موردشون حرف بزن |
|||
|
۱۳:۳۹, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۱ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خب در مورد اون موردی که گفتید به رائفی پور میگفتن
که بحثاش رو تموم کنه کلا مدل رائفی پور فکر نمیکنم این مدلی باشه که بپذیره! و اگر هم نمیپذیرفت و میخواستن بکشنش اگر میکشتن تبدیل به یه بت میشد و اگر نمیکشتن مطمئن باشید رائفی پور این ماجرا رو برای همه میگفت و اوضاع خیلی داغون تر میشد!!!! ببینید چرا نخبه های مربوط به انرژی هسته ای رو کشتن؟؟؟ چرا اوایل انقلاب انقددددددر بزرگان مملکتی ما رو کشتن؟؟؟؟ برای اینکه دائما در حال مقایسه بین سو د و زیان کشتن یا تخریب شخصیتی یک فرد( مثلا شناخته شده). هستن رائفی پور ٬ و اساتید دیگه رو تا جایی که میتونستن از طریق ماهواره تخریب شخصیت کردن نکردن؟ الان شما برو با یکی درباره رائفی صحبت کن سریع بهت میگه: آهان توی برنامه وی او ای دیدم درباره جین صحبت میکرد!!! چقدر خندیدیم!!!! خب به نظرتون این از همه چی بدتر نیست؟؟؟ نگاه کنید توی فیلم ۲۰۱۲ اون طرف که همه اطلاعاتو از قبل میدونست و واقعا آگاه بود و به بقیه هم خبر میداد رو چجور آدمی نشون دادن از دید بقیه؟؟؟؟! یه آدم خل و چل!!! همین که تو ذهن بقیه جا بندازی یکی خل و چله دیگه اتومات به حرفاش کاری نداره!!! در مورد عبدالله هاشم اون مستند باعث شد که فری میسنری یه مقدار شناخته بشع و قبول که خیییلی از رازهاشون لو رفت ولی آیا دقت کرپید که بعدا از عبدالله هاشم به عنوان یه مهره اساسی استفاده شد؟؟؟ میدونید چند نفرو منحرف کرد؟؟؟؟ یمانی رو میگم بگذریم... درکل تا زمانی که بتونن تخریب میکنن و روش های دیگه ولی زمانی که تخریب فایده نداشت تمام تلاششون اینه که بکشن و از هیچ فرصتی دریغ نمیکنن |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۴:۲۰ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:بله هر کس به اندازه دانش و پژوهش خودش میتونه در موردش نظر بده و همه به قدر هم نمیدننن که شما تمام دانش و تحقیقتون معطوف به آقای رائفی و همین مستنده؟؟ خودتون چی بدست آوردید خوب این دو منبع شما بگن که بزرگترین ماسون ها هستند این که شما میپذیرید مربوط به خودتون میشه ولی تحقیق و کنکاش بیشتر به نتایج بهتری شما رو میرسونه شما مطمئن باشید در همون جا هم افراد نفوذی وجود دارند و بحث سر انسان هاست مردی تازه ماسون شده از کجا معلوم که به زنش و یا اطرافیان در مورد رازها صحبتی نکنه؟؟ وگفتم که در درجات پایین چیزی کف دست افراد نیست و در رده های نهایی و بالا از اسرار با خبر میشوند. آقای رائفی دیدگاه خودشون رو دارند و بر اساس تحقیقات خود حرف میزنن شما چی دارید برای ارائه؟؟؟ نقل قول: دوست دارید بصورت عینی برای شما اثبات بشه ویا در قالب تحقیق و مقاله کفایت میکنه برای یقینتون؟ در غالب مقاله که در امضای بنده بلاگی در این مورد هستش رجوع کنید و البته هست مکان ها و گروه هایی در همین ایران که عینی جن رو بهتون اثبات کنن که البته عواقب اون متوجه خودتون هستش واسه درک بهتر و ماهیت گروه های مخفی این چندتا اسم رو میگم تحقیق کنید خودتون ببینید فقط ماسون ها نیستند:
دوتای آخری بشدت با مبحث نزدیک هستند و قدرتمند و البته به ماورا متصل |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۱۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست من واقعا شما باورتون شده كه اينها هر چي بگن درست و انجامش ميدن!!؟ببینید حرف منطقی باید بزنید حرف مستدل ... یک موقع بر می گردید می گویید هر کسی حرف زد و نکشتن مشکل دارد و خودش ماسون است حالا می گویید سیاست پیچیده تر از این حرف هاست یک بوم چند صد هوا؟؟؟ آقای رائفی پور ماسون است؟؟؟ دلیل؟؟؟ چون نکشتنش ماسون است؟؟ پس سید حسن نصرالله هم ماسون است!!!!!!!!! این جا که می رسد نمی تونید هم چین ادعایی کنید می گویید سیاسیت پیچیده تر از این حرف هاست!!!!!!!!!!!!!!!چه ربطی دارد به سیاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! دلیل نمی شود که ... نقل قول:تعبيرتون اشتباه بود من داشتم از رافي پور مي گفتم شما قضيه رو به سيد حسن كشوندي من هم در مورد ايشونجفتشون دارند بر علیه صهیونیست ها فعالیت می کنند و یکیشون رو صهیونیست ها علنی گفته اند می زنند ... که نتونستن بزنند ... همین یک مثال نقض کلا کافی است برای ادله ی شما نقل قول:چرا با كلمات بازي مي كني؟من اين و به عنوان مقدمه گفتممن حرفی رو که شما نقل کردید آوردم ... کلماتتون رو درست انتخاب کنید خوب برادر نقل قول:من فرض كردم مثال اوردم كه اصل قضيه رو متوجه بشيد اما متاسفانه اصل و ول كردي داريد اين و مي گيد كه بالاخره هم چین ادعایی کردید یا نکردید؟؟؟ خوب دلیلش چیست؟؟ وقتی استدلال می کنید به هر جزئش نقد می شود وارد کرد نقل قول:شما با هر كسي بحث كني جاي جواب دادن سوالش تفتيشش مي كني!!؟باید بدونیم چه زمین های مشترک فکری داریم و نداریم؟؟؟ شما اگر مسلمان هستید دلایل از اسلام می آوریم و اگر مسیحی از مسیحیت و اگر ... مساله این جاست که شما برای پدیده فرا مادی دلیل علمی می خواهید توضیح پدیده فرا مادی بر عهده ناظر فرا مادی است که گوینده حوزه فرامادی پیامبران هستند .... به همین خاطر از دین شما پرسیدم ... کافر باشید برای مثال مباحث مهم تر و پیش نیاز بیشتری وجود دارد برای بحث که بجث رو مستند ظهور قبل از آنها بی معنی و بیهوده است نقل قول:دوست گرامي اول بيا اجنه رو ثابت كن بعد در موردشون حرف بزنمسلمان هستید؟؟؟ دینتون چی هست؟؟؟ این مسائل ربطی ندارد به این تاپیک دنبال اثبات اجنه هستید در بخش خودش و در تاپیک خودش این تالار برای مسلمان هاست و شیعیانمبنای بحث ها هم روی همین اعتقادات مشترک شیعیان و مسلمانان است شما هم دارید برای مسلمانان شیعه این جا حرف می زنید توقع نداشته باشید که ما شیعیان بیاییم از ابتدا مسلمات دینی خودمون رو در این تاپیک برای شما اثبات کنیم دنبال اثبات اجنه هستید در بخش خودش و در تاپیک خودش ------------------------------------- دینتون رو مشخص کنید
داریم تو حوزه ای بحث می کنیم که ارتباط مستقیم دارد با مفاهیم دینی ... شما الان خیلی مسائل مقدماتی هست که باید براتون اثبات شود شما همین الان روی جنیان و جادو سوال دارید و می گویید ما اثبات کنیم بعد یک هو آمدید مستند ظهور رو نقد می کنید؟؟؟؟ این ها حل نشده باشد کلا بحث نقد مستند ظهور از سمت شمایی که جنیان و جادو رو حل نکردید هنوز قابل قبول نیست ... چون اصلا بر مبنای فکری مشترکی بحث نمی کنیم |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۱ توسط freemason.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا شما که از انحرافات مصون بوده ای اصل مسئله رو هم مطرح بفرما.ببينيد اين قضيه فري ميسن بايد ساخته مي شد و در ذهن مردم به صورت واقعي گنجانده مي شد چرا؟ براي اين كه بعدش نابود بشه بزاريد بهتر بگم اينها اومدن يه انجمن ساختگي رو به نمايش گذاشتن و خيلي از نمادها رو براش طراحي كردن و شد يك انجمن كاذب بعد سه چهار نفر مثله من و شما رو سركار گذاشتند تا بشينيم اين ببخشيد چرنديات رو گوش كنيم و باور كنيم خب حالا بعدش؟ بعدش اين نمادها تو فيلمها نمايش داده شده كه بگه اقا اين نمادها مقدس براشون اينها هستند جهان و كل رسانه ها رو كنترل مي كنن بعدش تويه يك فيلم به نام ارباب حلقه ها مياد بزرگترين نمادشون چشم جهان بيني نابود مي كنه اينجا يه نكته هستش كه بايد توضيح بدم اين انجمن فري ميسن قبلا بر طبق اين روال پيش ميرفت واقعا اين نمادها رو داشت و اين انجمن وجود داشت بعد تغير شكل داد انجمن كلا سيستمش عوض شد اما سيستم قبليش رو لو داد و اطلاعاتش رو در خدمت بعضي از دوستان مثه اين مستند ظهور قرار داد تا مردم باور كنند همچين انجمني وجود داره و خيلي پليد هم هست اما نكته اينجاست كه وجود داشت!! الان سيستمش عوض شده بر مي گرديم به ارباب حلقه ها ايا از خودتون پرسيديت چرا چشم جهان بين نابود ميشه؟معلوم بايد نابود بشه در اينده سيستم جديد فري ميسن يك عيسي دروغين به نام منجي ميسازن خودشون ميسازنش نه اينكه واقعا ظهور كنه بعد اين مياد چشم جهان بين يا سيستم قبلي فري ميسن رو نابود مي كنه ما هم به خيال خودمون اين منجي و امام مهدي ميام در صف يارانش مايستيم و خبر نداريم اين هم براي سيستم جديد فري ميسن كه اون موقع كلا اسمش رو هم نميدونيم شايد به جاي فري ميسن كينگ باشه اون وقت كه راحت بدون دغدغه ما رو با منجي دروغين كنترل مي كننتا اينجاش رو داشته باشيد به همين خاطر مي گم مستند ظهور اون ظهوري نيست كه شما تصور مي كنيد نقل قول:خب در مورد اون موردی که گفتید به رائفی پور میگفتندوست من من اگه نخوام تخيلي فك كنم كي رو بايد ببينم !!من به وجود اجنه مشكوكم بايد بر چسپ گول خورد رو به من بزنيد ؟ لطف كنيد ثابت كنيد به من كه وجود داره خيلي خوشحال مي شم و مي پذيرم تا حالا به صورت علمي و عملي هيچ كسي در دنيا جن رو ثابت نكرده اما از راه توهم ميشه ثابت كرد ![]() كلا سيستم قبلي به دست منجي نابود ميشه اما اين منجي ساخته شده از سيستم جديد ميسنها |
|||
|
۲۰:۲۹, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست من من اگه نخوام تخيلي فك كنم كي رو بايد ببينم !!من به وجود اجنه مشكوكمدینتون چی هست؟؟؟؟ اول باید پیش شرط های دیگری اثبات بشود و بعدش اجنه ... بعدش جادو بعدش بحث مستند ظهور نقل قول:ببينيد اين قضيه فري ميسن بايد ساخته مي شد و در ذهن مردم به صورت واقعي گنجانده مي شداولا ماسون ها تنها جامعه مخفی نیستند ... قوی ترین هم نیستند ... تاثیر گذار ترین و قدیمی ترین هم نیستند .... ثانیا چند مرتبه تذکر دادم ...بحث ارباب حلقه ها در تاپیک خودش ثالثا وقتی در حوزه دین و منجی هم حرف می زنید و اسم امام زمان و حضرت عیس رو می آورید باز باید مشخص کنید خودتون به چه دینی اعتقاد دارید ...بعد بیایید بگوید فرجام جهان چه خواهد شد و چه نخواهد شد و چه کسی چه برنامه ای دارد .... چون دشمنان حضرت عیسی و امام زمان در آخر الزمان شیعه مشخص هستند ... شما وقتی دینتون ر مشخص نکردید ما از کجا بدانیم شما اصلا امام زمان ما رو خدای نکرده خدای نکرده دجال نمی دانید؟؟؟ باید بدانیم رو چه زمینه هایی داریم با هم بحث می کنیم |
|||
|
۲۰:۳۷, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۰ توسط freemason.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من مسلمانم مسيحيم چه ميدونم بودايم بودايم اما قبلش زرتشتي بودم
چه ربطي به مسله داره دوست من مثلا من اگه بگم مسلمانم شما مياي اجنه رو با قران ثابت مي كني هر جوري كه مي توني ثابت كن من بعدش تصميم مي گيرم كه بپذيرم يا نه شما دليلت رو بگو منطقي باشه خوشحالم مي شم كه بپذيرم فقط منطقي باشه!! نقل قول:اولا ماسون ها تنها جامعه مخفی نیستند ... قوی ترین هم نیستند ... تاثیر گذار ترین و قدیمی ترین هم نیستند ....اولا شما خودت مستند ظهور ورافي پور رو با اين سخنتون زير سوال برديد چون اونها دقيقا برعكسش رو مي گن دوما ارباب حلقه ها هم به بحث مرطبته من چطوري بيام در يه پست ديگه نظرم و بگم بعدش رفرنس بدم به اين پست اينها به هم مربوطن كلا شما دوست من اقاي ELENOR به جاده خاكي ميزنيد واقعا نميدونم نمي گيريد يا از حرفهاي من تعبير ديگري داريد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)